|
Post by Saviezza on Jun 20, 2006 8:58:54 GMT 1
//Én padawanomra nézek és elkezdem vágdosní a fénykardommal az általa annyira szeretett növényzetet. Ez jóó ;D ;D //
Egy ideig bámulom a tárgyalótermet messziről,majd megindulok,hogy megnézzem milyen a terem.Az ajtóba érve egy hatalmas terem tárul a szemem elé.Közel 15 méter magas,a terem szélén körbe díszes oszlopok helyezkednek el,a terem közepén pedig egy hatalmas íves asztal,körülötte selyemmel szőtt székekkel.A terembe belépve két droid állja az utamat fegyvert szegezve rám.Az erő segítségével ez oszlopnak lököm őket,ahol hatalmasat csattannak,majd a földre zuhannak.A termet nem lehet teljesen belátni,mert félhomályba burkolózik.Kardom pengéjét kieresztve zöldes fénnyel világítom meg a terem egy részét...
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 20, 2006 9:04:05 GMT 1
Én övembõl kiveszek egy enregia rúdat amit a félhomályba dobok majd nem sokára megvilágosúl az a hely is. Itt egy pár száz kikapcsolt álapotban lévõ droid van. Majd padawanomhoz szólok: - Padawan, maradj csendben!
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 20, 2006 9:08:37 GMT 1
Kiiktatom a kardom pengéjét,nehogy annak hangja miatt történjen valami,majd halk léptekkel a mesterem után haladok...
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 20, 2006 9:33:36 GMT 1
Én a droidokat elõvigyázatoságból megsemmisitem egy fénykard tobás képeséggel. Majd egy droidika jönn felénk. Én padawanom fedezékbe lököm az erõ segitségével majd a droidika felé ugrom amikor azt elérem a pajzsát megsemmisitem a fénykard IONi részével //Mace Windu épitett csak bele ION kristályt.// Majd szétvágom a droidot, a padawanomhoz sietem és megnézem nincs -e sebesülése.
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 20, 2006 9:48:18 GMT 1
Hatalmasat repülök,és egy oszlop mögött érek földet.Csúszom a márványpadlón még vagy 3-4 métert,mire megállok.Visszanézve látom,ahogyan mesterem egy drodikával kűzd.Miután végzett vele felsegít.Látja hogy nemigen esett bajom,körbenéz a teremben. -Mit kell keresnünk mester? - kérdezem érdeklődve,mikor a mesterem háta mögött úgy 10 droid jelenik meg és tüzelni kezdenek.A márvány összetörik és elfeketül a lövések helyén.Berántom mesterem az oszlopp mögé,majd a másik oldalon kifutva az erő segítségével lökök a droidokon.Felszaltózom az asztalra,és pengét formálok a kardomnak,amely ismét zölden világítja be közel 5 méteres körzetem.Az asztalon átfutva a karddal hárítom a droidok lövéseit,majd eléjük ugorva levágom kettő fejét.A többiek hátralépve tüzelnek tovább.Mellettem lézerek patoggzanak el,sokat a kardommal visszaütök a droidok felé..
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 20, 2006 10:15:04 GMT 1
Egy hatalmasat szaltózva a levegőben a droidok mögé érkezem,és lökök rajtuk az erő segítségével.4 droid végigcsúszik a márványon durva fémhangot hallatva,és pont a mester lábai előtt állnak meg.Elkezdenek talpra állni... A maradék 4 droid is elesik,de ők a közelemben maradnak.Az előtem fekvőbe beleszúrom a kardom,majd átugorva fölötte a kardot benne tarva átérek a másik oldalára,ahol kitépem a kardom térdre ereszkedem és leszúrom a másik földön fekvő droidot is.A másik kettő felállt,és rámfogta a fegyverét.Hátrapillantva kinyújtom a bal kezem,majd nekilököm őket az asztal peremének az erőmmel,ahol kettészakadnak,lábuk az asztal alatt ért földet,míg felsőtestük továbbcsúszott az asztalon...
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 20, 2006 11:25:19 GMT 1
A droidok elfogynak nem sokára majd megtisztúl a terem. Egy újabb konzol látszódik amelyiken ezek a lehetõségek vannak: 1. Ajtó kinyitása a következõ terembe lépéshez. 2.Vizszelep kinyitása. 3.Konzol elhagyása.
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 20, 2006 11:31:05 GMT 1
Körbetekintek a teremben,látok-e valamerre vízömlőnyílást.Mivel azonban a terem nagy részét még mindíg homály fedi,nem kockáztatom meg.Majd kérdően a mesteremre tekintek.~Nem lenne jó megfulladni~ gondolom magamban.Kiürítem gondolataim,és megpróbálok az erőre hagyatkozni...
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 20, 2006 11:48:38 GMT 1
Az erõ a második választást súgja neked mivel nem kinálnák fel neked csak úgy hogy kinyissák az ajtót, ám de a harmadikat sem érdemes elhagyní.
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 20, 2006 11:53:27 GMT 1
A mesterre tekintek,majd megnyomom a kettes gombot,és fokozott figyelemmel várom,mi történik a hatására...
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 20, 2006 12:08:22 GMT 1
Az ajtó kinyilik, majd két darab Neomodian testõrt látunk egy csomag közelében. Valószinûleg az a csomag lehet az amelyik a rabnak kellhet. A Neomodian-ok viszont kardokat rántanak elõ.
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 20, 2006 12:19:10 GMT 1
A konzol mögül kisétálva odaállok a mesterem mellé,komor és nyugodt tekintettel a katonákra nézve.A kezemben lévő fénykard pengéje lassan nyílik ki a kardból,és zöld fénnye beborítja a környező részeit a teremnek.A mesterem is aktiválja a kardját,majd lassú léptekkel megindulunk.Ő az asztal mellett balra,én jobbra indulok,ezzel is megosztva a katonákat egymás között.Az őr hirtelen rohanni kezd,majd felémvág a levegőben.Oldalszaltót dobok,a penge alattam halad el,és a katona mögé kerülök.Azzal a lendülettel ahogy talpra érkezem,kettévágom a támadómat.Windu mester felé tekintek,ő hogyan boldogul az ő támadójával...
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 20, 2006 12:37:41 GMT 1
Én a támadóm ellen egy õsí Jedi trükköt a hipnózist vettem be. Majd a dús növényzetbe megy bele és a növényzet egyszerüen szét marja. Majd a padawanom felé nézek, és látom hogy nem kell nekí annyira nagy segitség. Én a tárolóhoz indulok és kinyitom.
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 20, 2006 12:41:12 GMT 1
A kardom pengéje a harc után lassan visszahúzódik.Ismét homály kúszik a terem azon részére ahol tartózkodom.Látom amint mesterem egy tárolót kezd vizsgálni.Odasétálok,és kiváncsian figyelem a mozdulatait.... -Ártatlan a rab mester? - kérdem kiváncsian..
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 20, 2006 13:46:05 GMT 1
Megkerülöm mesteremet,hogy jobban láthassam a tárolót és annak tartalmát.Közben néha kósza pillantást vetek az ajtóra ahonnan a két katona érkezett,nehogy mégtöbben lepjenek meg bennünket...
|
|