|
Post by Palpatine on Apr 12, 2006 16:55:19 GMT 1
Az emberek a bejáratnál tolonganak, az õreim egy utat varázsolnak nekem, és a recepcióhoz jövök. - Üü-üdvözletem kancellár úr - makogja a recepciós - nagy megtiszteltetés, hogy meglátogatta a hotelünket. - Csak egy riport miatt vagyok itt, hol van a 1631-es szoba? - Fel a lépcsõn, majd balra 5 métert és ott a lift, majd utánna csak balra. - Rendben köszönöm. Az ujjongó tömegre nézek, majd õk még hangosabbak lesznek és elindulok a lift fele.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Apr 12, 2006 17:08:56 GMT 1
Kay már lefelé halad a liftben, mikor meghallja a kommunikátoron keresztül a recsegő hangot: -Egyelőre tiszta a légkör. Biztosítsa az utat a 1631 szobáig. -Vettem. -mondja Kay, majd a saját kommunikátorját veszi elő. Először az YT pilótáját hívja. -Merre vagytok? -A közelben -Hamarosan kezdődik a parádé legyetek késszenlétben. A 16 os emelet alatt legyetek. -OK Kay most a jediknek adott kommunikátort kapcsolja be. -Kopókáim legyetek résen a csirke megérkezett -mondja, mi közben kilép a liftből.
|
|
|
Post by Ki-Adi Mundi on Apr 12, 2006 17:41:38 GMT 1
Ki-Adi Mundi észrevette, hogy a kancellár belép a Republica 500ba. Odaszól Jarlaxenak, és Rondarnak: -A Főkancellár! Lehet hogy ő a célpont! Odamegyünk és segítünk a védelmének. Ugyanis nem hiszem hogy a testőrei ellentudnának állni egy Renegát Jedinek. Erősítést kell hívnunk! Előveszi komlinkjét, és beleszól: -Vétel. Ki-Adi Mundi. Erősítést kérünk a Republica 500ba. Palpatine főkancellár is itt van. Válasz érkezik: Erősítést elküldtük. Adás vége. Majd keresztültör Rondarral és Jarlaxeval az embereken, és a testőrnek, aki nem akarja Palpatine közelébe engedni így szól: -Nem látja kivel áll szemben? Akkor hadd mutatkozzam be! Ki-Adi Mundi vagyok, Jedi Tanácstag, és a Köztársaság Tábornoka! Ezzennel utasítom, hogy engedjen át engem és két segítőmet! Ebben a pillanatban szólal meg a kom, benne a renegát: -Kopókáim legyetek résen a csirke megérkezett. Adás vége. Ki-adi Mundi elámul. Nem számított arra, hogy nem Palpatine lehet a célpont, legalábbis nem a renegát célpontja. Odamegy Palpatinehoz, és megkérdezi tőle: -Főkancellár úr! Egy renegát Jedi tartózkodik a közelben, és valakit meg akar ölni. Ön szerint mi a teendő? A testőrei semmit sem érnek egy renegát Jedivel szemben, de mi hárman sem tudunk ott lenni mindenhol, azaz nemsokára többen, mert hívtam erősítést, és pillantokon belül megérkezhet...Nem akarunk pánikot kelteni. //Azt mondta Jaden, hogy most jön erősítésnek.//
|
|
Jarlaxe
4. szint (19 pont)
Jutalom: +2 pont
Miraluka jedi, Mace Windu padawanja
|
Post by Jarlaxe on Apr 12, 2006 18:59:22 GMT 1
- Azt hiszem jobb lenne, ha szétválnánk. - mondja Jarlaxe. - Mundi metert valószínűleg mindenki ismeri, ezért nem lenne jó, ha ő indulna a renegát keresésére. Azt javaslom, hogy a mester maradjon itt Palpatin védelmére, mi Rondarral elmegyünk megkeresni. Nincs sok időnk.
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Apr 12, 2006 19:57:54 GMT 1
-Egyet értek Jarlexe padawannal mester.Mi ketten megpróbáljuk megkeresni a renegát Jedit.Te maradj Palpatine fökancellár mellett.-és súgom a fülébe.-Nem biztos,hogy pont ö a célpont.Figyelj másokra is.-Jarlexe felé fordulok,majd kérdön a mesterre nézek.
|
|
|
Post by Ki-Adi Mundi on Apr 12, 2006 20:36:19 GMT 1
-Menjetek.Az Erő legyen veletek. De ha bármi baj van, akkor szóljatok.
|
|
Jarlaxe
4. szint (19 pont)
|
Post by Jarlaxe on Apr 12, 2006 21:12:29 GMT 1
- Mester, te deritsd ki, hogy miért jött ide a főkancellár. - mondja Jarlaxe. - Ha ez kiderül, akkor közelebbjutunk a megoldáshoz.
Ezzel elindul az egyik lift felé, és hívja. - A 12.-17. szinteket kell átnézni. - mondja Rondarnak. - Talán gyorsabban végeznénk, ha az egyikünk alulról, a másik felülről vizsgálná át a szinteket.
Közben megérkezik a lift.
|
|
Jarlaxe
4. szint (19 pont)
|
Post by Jarlaxe on Apr 12, 2006 23:04:59 GMT 1
Jarlaxe be száll a liftbe, várja Rondart, hogy utána jöjjön, majd fejéhez kap, szemlátomást eszébe jutott valami. Előveszi az "ajándékba" kapott kommunikátort: - A csirke miatt nem kell aggódnod, de mi dolgod van a rókával? - szól bele a kommunikátorba.
Közben HK-47-es közeledik a lift felé és ő is beszáll. - Állítás: Megvan a keresett renegát jedi személyazonossága. Most jeleztek vissza a parancsnokságról.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Apr 13, 2006 5:38:09 GMT 1
Kay az adott ajtó előtt áll, mikor megszólal a kommunikátorja. -Bár nem rátok tartozik, de nekem is meg kell élnem valamiből. A rókakoma meg meglopott valakit, így szép kis summa van a fején. De most eljött a leszámolás pillanta. Vége. Kay elteszi a kommunikátort és a 1631-es szoba ajtamelletibe kezd el beszélni: -Itt a Republika 500 biztosági őre beszél. Kérem engedjen be. Rutinellenőrzést tartunk. Cero-nak majd leesik az álla. Már rá is jöttek volna a turpisságra? Lehetetlen. -Miért zaklatnak? Johnny Sekel vagyok. Hamarosan a főkancellárral lesz riportom. -Tudjuk uram. Pont ezért tartunk rutinellenőrzést. Ígérem em zavarom sokáig. Cero úgy dönt, hogy beengedi az őrt. Még gyanút fognának, ha nem így tenne. Mi történhet legrosszab esetben? Legfeljebb egy hullával több lesz a számláján. Az pedig kit érdekel. -Jöjjön. Essünk túl rajta. -Mondja Cero és már nyílik is az ajtó. Kay Habozás nélkül lép be rajta.
|
|
|
Post by Palpatine on Apr 13, 2006 9:48:51 GMT 1
Ki-Adi Mundi észrevette, hogy a kancellár belép a Republica 500ba. Odaszól Jarlaxenak, és Rondarnak: -A Főkancellár! Lehet hogy ő a célpont! Odamegyünk és segítünk a védelmének. Ugyanis nem hiszem hogy a testőrei ellentudnának állni egy Renegát Jedinek. Erősítést kell hívnunk! Előveszi komlinkjét, és beleszól: -Vétel. Ki-Adi Mundi. Erősítést kérünk a Republica 500ba. Palpatine főkancellár is itt van. Válasz érkezik: Erősítést elküldtük. Adás vége.Majd keresztültör Rondarral és Jarlaxeval az embereken, és a testőrnek, aki nem akarja Palpatine közelébe engedni így szól: -Nem látja kivel áll szemben? Akkor hadd mutatkozzam be! Ki-Adi Mundi vagyok, Jedi Tanácstag, és a Köztársaság Tábornoka! Ezzennel utasítom, hogy engedjen át engem és két segítőmet! Ebben a pillanatban szólal meg a kom, benne a renegát: -Kopókáim legyetek résen a csirke megérkezett. Adás vége.Ki-adi Mundi elámul. Nem számított arra, hogy nem Palpatine lehet a célpont, legalábbis nem a renegát célpontja. Odamegy Palpatinehoz, és megkérdezi tőle: -Főkancellár úr! Egy renegát Jedi tartózkodik a közelben, és valakit meg akar ölni. Ön szerint mi a teendő? A testőrei semmit sem érnek egy renegát Jedivel szemben, de mi hárman sem tudunk ott lenni mindenhol, azaz nemsokára többen, mert hívtam erősítést, és pillantokon belül megérkezhet...Nem akarunk pánikot kelteni. //Azt mondta Jaden, hogy most jön erősítésnek.// - Ki-Adi Mundi mester, akkor le kéne mondanom ezt az interjút?
|
|
|
Post by Kane DeReef on Apr 13, 2006 10:15:51 GMT 1
Kay belép a terembe és elfütyenti magát. -Szépen berendezte a kérót -mondja -Igyekszik az ember, ha a főkancellárt fogadja riportra -Biztosan. Azok mik -és robotokra bök -Robotok? -Azok, de csak dísznek vannak. Meg pincérkednek, ha kell. Mint láthatja nincs náluk fegyver Kay megelégeli a színjátékot és a dolgok közepébe vág. -Ha tudnád, hogy a vak szemeim, olyat is látnak, ami a tiéd előtt rejtve van nem hazudnál ekkora baromságot Cero Hart -Mi? Honnan tudod? Ki vagy? -A Magányos Farkas, ha mond ez neked valamit -Az Istenit! Ki küldött? A dupláját fizetem. -Kalesh az üdvözletét küldi -mondja Kay és előkapja S-5 sugárpisztolyát és lyukat éget vele Cero homlokán. A kalóznak azonban még halála előtt sikerült aktivizálni a droidokat, melyeknek karjaik helyét lézer fegyver foglalja immárt el. Cero Hart élettelenül puffan a földön. Kay kezében ott zümmög már a fénykard. Egyre hátrálva veri vissza a droidok lövedékeit.
|
|
|
Post by Grievous tábornok on Apr 13, 2006 10:33:35 GMT 1
A köztársasági gárda repülői kiszúrnak egy YT teherszállító hajót a Republica 500 hotel közelében. - Te, ez lehet az a hajó, amiről a kapitány beszélt. – mondja az egyik tiszt. - Vár, lefuttatom a keresőt.
Néhány perc elteltével megszőlal: - Ez az. – mondja, majd a rádiót a kezébe veszi. - Önök körözött hajón tartózkodnak, AZONNAL SZÁLJANAK LE.
Az YT természetesen nem válaszol a hívásra, és menekülésbe kezd. Az őrgárda hajói követik őket, először néhány figyelmeztető lövést adnak le. Az YT még mindig nem válaszol a hívásra, inkább tüzet nyitnak az üldözőikre. Több se kellett az őrgárdának, viszonozták a tüzet. Mivel többen voltak, ezért az összecsapás kimenetelen nem lehetett kétséges.
YT-t súlyos sérüléseket szenvedett, a pilótája úgy gondolta, ha alacsonyabb szintekre leereszkedik, akkor van esélyük a menekülésre. Szerencséjük is lett, sikerült egér utat nyerni és kényszerleszállást végrehajtani a nyomornegyedben.
// Az úrhajót majd a nyomornegyedben keresd, súlyosan megsérült a hajótest és a hiperhajtómű. Hajótest javítása kb. 1 hét, de hajtóművet külön kell szerezned, ha ezzel akarod elhagyni a bolygót. //
|
|
|
Post by Ki-Adi Mundi on Apr 13, 2006 10:52:20 GMT 1
-Főkancellár! Ez természetesen az Ön döntése, én csak annyit kérek, hadd csatlakozzak a testőrségéhez. Ha az a Renegát Jedi esetleg Önt kívánja megtámadni, jobb lenne, ha egy Jedi védelmezné.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Apr 13, 2006 10:52:48 GMT 1
Kay egészen az ablakig hátrál. A visszaküldött sugarakat úgy néz ki akadály nélkül kpesek felfogni a droidok. Kay felrúgja az asztalt és a fedezékből pisztolyával kijuggatja az ablakot, majd egy lökéshullám segítségével kitöri azt. Éppen hívni készül a pilótáját, amikor meglátja a menekülő szállítóhajót nyomában az őrgárdával. Kay homlokon csapja magát. -Amatőrök! Miért? -aztán egy újabb lökéshullámmal levgőbe repítti az asztalt, ami magával sodor két driodot. A fénykardal kénytelen tovább védekezni. Mivel egyenként a lövegek hatástalanok az összes rá irányuló lézert egy robotra irányítja, aminek lassan leválnak a pajzsai és végül kiüti az utolsó rá irányított löveg. Még 9 maradt belöllük. //jól beleköptél a levesembe Grievous. Pedig már olyan szépen kiterveltem a menekülésemet. De sebaj. Van B-terv is. //
|
|
|
Post by Kane DeReef on Apr 13, 2006 10:59:00 GMT 1
Lent a recepcióst majd megüti a guta. -Ez nem lehet! Főkancellár úr egy alak megölte a riportert és most a szobában lévő droidokkal harcol. Ekkora szégyen.
Pár biztonsági rohan be a szobába, hogy rendet teremtsen, de a droidok lemészárolják őket. Kay kihasználja érzékelőik megosztottságát és az egyik droidot kettévágja fénykardjával. Ez alatt az idő alatt a többi végez a biztonságiakkal és újra Kay-t kezdi el sorozni. (még 8) Kaynak kezd kicsússzni kezéből az irányítás, ha sürgősen nem történik valami csoda a droidok előbb utóbb szitává lövik.
//A Republika 500-ban tevékenykedő jedik besegíthetnének a ritkításban.//
|
|