|
Post by Plo Koon on Dec 18, 2006 20:39:04 GMT 1
Egy kis idõ múlva. - Rendben ellenõrzés sikeres. Üdvözlöm Coruscanton Paul padawan. Egy üzenete van Koon mestertõl. Azt üzeni várjon rá a hálótermében.
|
|
|
Post by Teruyo Akera on Dec 22, 2006 15:38:13 GMT 1
A két Delta csakhamar megérkezett a Határellenôrzéshez. Itt nemsokára meg is hallhatták a rekettes klón, ismerôsen csengô hangját:
-Azonosítást kérek!
Teruyo normál körülmények közt azonnal válaszolt volna de mivel most vele volt a Jedi tanács egyik nagytiszteletben álló tagja is úgy döntött hagyja inkább ôt.
|
|
|
Post by Kit Fisto on Dec 22, 2006 15:55:14 GMT 1
Kit Fisto bemondta a rádióba a nevét. -Itt Kit Fisto mester és Teruyo Akera padawan. A Ziostra szeretnénk menni. -Értettük. Engedély megadjuk. -Köszönjük!- mondom, és mindketten hiperûrsebességre ugrunk.
//Postolj Ziostra!//
|
|
Paul Lighter
4. szint (19 pont)
Jedi Padawan, Plo Koon mester tan?tv?nya, a Niman forma haszn?l?ja
|
Post by Paul Lighter on Dec 22, 2006 16:22:05 GMT 1
Bólintok, bár kissé meg vagyok lepõdve. -Értettem. Üzenetet átvettem.- mondom, majd berepülök a Coruscant légkörébe. Kiváncsi lennék, vajon mit szeretne mondani nekem Plo Koon mester? Talán valamit megint rosszul csináltam? Vagy netán folytatni kéne a kiképzésem? Nem tudom, mirõl van szó.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Dec 25, 2006 20:46:20 GMT 1
- Itt Antress vaweer jedi padawan. - szólt a kommba a jedi - Engedélyt kérek a felszállásra. A cél a Bespin. Vége.
|
|
|
Post by Ki-Adi Mundi on Dec 26, 2006 11:11:59 GMT 1
A határ ellenőrzést végkő szolgálatos klón hamarosan válaszol: -Rendben Antress Vaweer. Az endedélyt megadom. Sok sikert kívánok a csatához.
|
|
|
Post by Plo Koon on Dec 26, 2006 19:57:28 GMT 1
3 csatahjó haggya el Coruscant légkörét. Majd az ugró vektor felé veszi az irányt. - Itt Alfa-13 FOK osztagos. Bespinre tartunk. Engedélyt kérek a hiperûrugrásra. - Engedlyt megadom- hangzik a rádión. Sok sikert. - Szükségünk is lesz rá- mondja Alfa majd belépünk a hipertérbe. // Folyt. köv. Bespin.//
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Dec 29, 2006 8:03:54 GMT 1
A Delta 7-esem a határellenőrzés tart. A klón megszólal: -Azonosítást kérek! Felsóhajtok, majd előre kigondolom, hogy mit mondok, hisz nem szeretnék úgy járni mint legutóbb. -Itt Coryn Angavel, a Tatooine felé tartok, próbámat teljesítem. Vége.
|
|
|
Post by Palpatine on Dec 29, 2006 9:25:02 GMT 1
A rádió hamarosan felreccsen következik a válasz: - A hajót alaposan Coryn Avangel kapitány nem találtunk semmilyen rendellenességet a fedélzeten. Az engedélyt megadom, további jó utat a Peremvidékre!
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Dec 29, 2006 9:28:03 GMT 1
Választ már nem adok, hanem hipersebességre kapcsolva a Tatooine felé igyekszem.
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Dec 30, 2006 16:50:21 GMT 1
Megérkezik a hajóm a határellenőrzéshez. A klón megszólal a rádión: -Azonosítsa magát! Most nincs kedvem ilyesmikkel törődni, ezért elfojtott méreggel odaszólok neki. -Coryn Angavel vagyok, jedi padawan. Engedélyt kérek a leszálláshoz. -azonban ezeket a szavakat már alig bírom kiejteni, mert már a rongy teljesen átvérzett.
|
|
|
Post by Kit Fisto on Dec 30, 2006 16:54:56 GMT 1
-Átmehet!- mondja az egyik navigátor.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Jutalompont: +5
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Dec 30, 2006 19:59:17 GMT 1
A szenátori szállítóhajó a lehetõ legnagyobb sebességgel haladt, mígnem visszatért normál sebességre és kapcsolatba lépett Coruscant határán az ellenõrzõ szervekkel. - Itt a Nautilus, Mila szenátorral a fedélzetén a Caldanról. A Fõkancellár hívására érkezünk. Engedélyt kérünk a belépésre.
|
|
|
Post by Dacken Qualant on Dec 30, 2006 21:42:14 GMT 1
Azatmoszférából kiérve rögtön megjelenik a klónkatona holoképe. Mielőtt bármit is mondana elmondom a szükséges adataimat, majd várni kezdek a válaszra.
|
|
|
Post by Palpatine on Dec 30, 2006 22:18:17 GMT 1
Mila:
A rádióadásodra azonnal érkezik egy válasz: - Vettem Nautilus, itt a Sepultura. Kérem kövesse a megadott koordinátákat. Üdvözöljük újra Coruscanton szenátornő!
Dacken:
A holovideón lévő klón ökölbe szorítja két kezét majd a derekára rakja és kíváncsian megszólal: - Jedivadász hajó, itt a Sepultura. Rövidke rutinellenőrzés, kik az utasok és mi a távozás célja?
|
|