|
Sivatag
Aug 20, 2006 16:41:32 GMT 1
Post by Yoda mester on Aug 20, 2006 16:41:32 GMT 1
Pisztolyod csövére ráfogva az õr mögé lopakodsz. Hangtalan lépteid nem igazán zavarták meg az egyébként is már alkoholmámorba süllyedt férfit. Keed a magasba lendíted, majd markolattal sulytassz le a védtelen kobakjára, amitõl az néma csendben csúszik egyre lejjebb ültében egészen addig, míg eszméletlenül nem terül el a földön. Visszasietsz a sátorba és a padawanra szólsz, hogy ideje mennetek. Egymás után sivatagi szellemekként vonultok az alig megvilágított táborban. Lassan eléritek a tábor szélét, ahol már a nyílt sivatagra nyílik kilátásotok, sehol egy sátor, sehol egy õr, csak a hullúmzó homokdûnék végtelenje...
|
|
Daer Klyius
4. szint (19 pont)
Jutalompont +5
Kalandor - Kiv?l? K?zelharcos ?s Kardforgat?
|
Sivatag
Aug 20, 2006 18:18:13 GMT 1
Post by Daer Klyius on Aug 20, 2006 18:18:13 GMT 1
~Most miért nincsenek őrök??? Utálom ezt a helyet!~ Elmélkedek komor tekintettel, majd a padawanra tekintek. - Elbírod ezt a dagadékot? Én fedezlek. Lyna fent vár a dűnén, gondolom ő is fedez! - Hunyorítnai kezdtem, látom-e az unokahúgom, majd intettem a fiúnak, aki felemelte a szenátort, és kisurrant.
A hordók mögött bújtam meg, és mikor a padawan már félúton járt a férfivel, utánnaeredtem. Folyamatosan figyeltem hátrafelé, miközben a RO-72-esem célkeresztje a tábort pásztázta. ~Már csak pár méter...Gyerünk Daer!~
|
|
|
Sivatag
Aug 21, 2006 11:46:57 GMT 1
Post by Yoda mester on Aug 21, 2006 11:46:57 GMT 1
Gond nélkül jutsz ki a táborból. Látod, amint a padawan elõtted már csukladozni kezd a méretes ember nem épp elhanyagolható súlya alatt. - Birod még, kölyök? - kérdezed kissé mókásan. - Persze! - vágja rá rögtön a padawan, majd tekintetét maga elé szegezve, nehéz léptekkel folytatja útját. Nem jut túl messzire. Még néhány métert sikerül megtennie, aztán csizmája orra egy rosszul sikerült, fáradt lépéssel a mély homokba fúródik, mire a padawan a szenátorral a vállán arccal csapódik a homokba. Megpróbálna felkelni, de valahogy nem képes megmozdítani a hatalmas pocakot, mely a fejét egyre mélyebbre préseli a porba. Nem tellik bele fél perc és már kapálózva keresné a levegõre vezetõ utat, mire belõled kitör a nevetés...
|
|
Daer Klyius
4. szint (19 pont)
Jutalompont +5
|
Sivatag
Aug 21, 2006 20:29:54 GMT 1
Post by Daer Klyius on Aug 21, 2006 20:29:54 GMT 1
A hatalmas vigyorgáskor döbbentem rá, azért nem kellene ennyire hangoskodni. Leszedtem a szenátort a padawanról, majd felsegítettem a fiút, kinek szájából csak úgy ömlött a sivatag pora. - Minden rendben kölyök? - Kérdeztem addigra már komoly tekintettel. Szerencsére már nem voltunk szem előtt az őröknek, mert a dűne lefelé vezető lankáján történt az eset.
A távolban egy ember körvonalai rajzolódtak ki...Pillanatokkal később már kivehető volt Lyna alakja, aki integetett. Közelebb érve megölelt. - Örülök, hogy sikerült. Menjünk innen, nem kedvelem ezt a helyet.
- Nekem mondod...Rühellem ezt a helyet. - Azzal a szenátor mellé léptem, és nézegettem, nem szimulál-e. ~Fene essen beléd, hogy ennyit kell zabálnod!~ Azzal megemeltem a férfit, majd a lézerpisztolyom a tokba süllyesztettem.
Kissé mérges voltam, hogy egy ekkora testet kell hurcolásznom a homokban, és maga a környezet sem volt a legüdítőbb...De hát errefelé nem kell tartanom a klónoktól, csak a fejvadászoktól. Ez egy plusz pont a bolygónak...
|
|
|
Sivatag
Aug 23, 2006 13:43:19 GMT 1
Post by Yoda mester on Aug 23, 2006 13:43:19 GMT 1
A hosszú sivatagi séta után már a távolban észreveszitek a város elmosódott vonalait. A nap már magasan járt az égen, mikor a fiú megszólított: - Azt hiszem, szükségünk lenne egy hajóra, amivel visszajuthatunk Coruscantra! - szakítja félbe gondolataidat a padawan.
|
|
Daer Klyius
4. szint (19 pont)
Jutalompont +5
|
Sivatag
Aug 24, 2006 11:26:27 GMT 1
Post by Daer Klyius on Aug 24, 2006 11:26:27 GMT 1
- Nekem van hajóm! Menjünk a dokkba! - Fodultam a padawan felé, majd hirtelen eszembe ötlött. ~Öreg, neked nem kellene Cruscantba menned az akciód után...Még megint lesittelnek, akkor aztán szökhetsz megint!~ Mosolyodtam el, miközben megint megszólaltam. - Figyelj, te kifizeted a béremet, amiben megállapodtunk, és én elviszlek...De nem Coruscantra...Nem keresem a bajt magamnak. Elviszlek egy bolygóra, ahonnan indul szállítóhajó! - Komorodott el a tekintetem, miközben lassan haladtunk a dokk felé...
|
|
|
Sivatag
Aug 25, 2006 11:26:26 GMT 1
Post by Yoda mester on Aug 25, 2006 11:26:26 GMT 1
Ekkor megtorpansz. Hajód körül furcsa figurák mászkálak. Van orrod az ilyesmihez. Bár öltözékök takarja, dugig vannak fegyverekkel. Hajlott hátukra terített lepedõ helyenként kidudorodik, jelezve a méretes kést a derekukra csatolva. Messzirõl bûzlenek. A banthák hozzájuk képest parfümöt eregetnek. *Fejvadászok!* - állapítod meg magadnak, majd a padawant és társaidat félrelökve a legközelebbi ház takarásába rejtõztök...
|
|
Daer Klyius
4. szint (19 pont)
Jutalompont +5
|
Sivatag
Aug 25, 2006 14:14:26 GMT 1
Post by Daer Klyius on Aug 25, 2006 14:14:26 GMT 1
//Bocs az offért... Mos Eisley-be a sikátorok, utcákhoz írok //
|
|
Wedge
4. szint (19 pont)
?rny Kalandor/Fejvad?sz Jutalompont: +2
Kalandor/Fejvad?sz
|
Sivatag
Sept 29, 2006 16:36:33 GMT 1
Post by Wedge on Sept 29, 2006 16:36:33 GMT 1
Kiérek Mos Eisley-ből, és a sivatag felé indulok. Nagyjából sejtem, hogy merre van a hajóm, de tudom, hogy jelentős távolságot kell megtennem...
Órákon át gyalogoltam, és a vizem már lassan kezdett elfogyni, és ráadásul valamilyen ragadozó állat is követett. Néha-néha, amikor egy homokdombról hátranéztem, meg is pillantottam egy kicsit, de fogalmam sem volt, hogy milyen fajhoz tartozik. És ami a legrosszabb, egyre gyorsabb tempóban haladt, így valószínűleg utolér, még mielőtt elérném a hajóm...
Ahogy haladok, a táj kezd ismerős lenni, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy hamarosan elérem a hajót. Egyszer csak egy állati üvöltés hallatszik hátulról, és mikor megfordulok, megpillantom azt az állatot, ami eddig követett. Csak most épp felém száguld hatalmas sebességgel. Gondolkodás nélkül a mesterlövészpuskát veszem elő, és becélzom vele az állat fejét. ~Legalább kipróbálom az új fegyveremet.~ Sokáig célzok, és csak akkor húzom meg a ravaszt, amikor egész közel ér. Ilyen közelről a ,esterlövészpuska átlövi a lény fejét, és az futás közben összerogy. ~Nem is rossz fegyver. Megérte a pénzét...~ Visszateszem a fegyvert a tokjába, és folytatom az utamat...
|
|
|
Sivatag
Sept 30, 2006 8:44:26 GMT 1
Post by Dooku gróf on Sept 30, 2006 8:44:26 GMT 1
Az óriási fogatversenynek kijelölt pálya mellett nagy a kirakodás... Fogatokat szerelnek, javítanak és nagy a hangzavar, tömeg és alkohol is van rendesen. Több fogat tulajdonosa csak elkeseredetten kémleli a tömeget hátha talál egy pilótát aki megnyerhetné neki a versenyt. Innen nem messze van a dock ...
|
|
|
Sivatag
Sept 30, 2006 9:08:59 GMT 1
Post by Berlock Bardak on Sept 30, 2006 9:08:59 GMT 1
A dokkból kilépve egyből feltűnt a fogat verseny megrendezési helye. Nagy volt a nyüsgés, forgás. Elkezdtem megközelíteni a stadiont. Alig tíz perc alatt sikerült eljutom a tömeg szélére. Ezután próbáltam keresgetni valakit aki tudna nekem fogatot bocsátani a kezemre, hogy azzal versenyezhessek.
|
|
|
Sivatag
Sept 30, 2006 9:13:41 GMT 1
Post by Dooku gróf on Sept 30, 2006 9:13:41 GMT 1
A pálya mellett nézelõdve sodródsz a nagy tömeggel... Alig lehet megmozdulni. Nagy a dulakodás így egy kanyarban egy nagy lökés hatására kiesel a tömegbõl... Egy óriási fogat látványa fogad... Egy árus fölsegít a földrõl.
|
|
|
Sivatag
Sept 30, 2006 9:18:19 GMT 1
Post by Berlock Bardak on Sept 30, 2006 9:18:19 GMT 1
-Köszönöm!-mondtma suszugós,pröszkölős hanggal. Miközben leporoltam magamat és a fogatot kémleltem. -Magáé ez a fogat?-kérdeztem miközben kis léptekkel körül jártam azt.
|
|
|
Sivatag
Sept 30, 2006 9:23:04 GMT 1
Post by Dooku gróf on Sept 30, 2006 9:23:04 GMT 1
-Ez ... (?) Igen, az enyém! -mondta a látszólag gazdag ember majd leült az egyik szerszámosládára és karba tette a kezét. -A fogat az enyém, de pilóta hiányában nem tudok résztvenni a versenyen! -mondta elkeseredetten.
|
|
|
Sivatag
Sept 30, 2006 9:43:11 GMT 1
Post by Berlock Bardak on Sept 30, 2006 9:43:11 GMT 1
-Akkor szerencsénk van! Nekem foagt kéne mgának meg pilóta-mondtam és elmosolyodtam. -Ha óhajtja akkor elvállalom hogy a pilótjáa legyek-mondtam majd benéztem az utastérbe és egyik kezemet betettem.
|
|