Dick Merlon
4. szint (19 pont)
?rny Fejvad?sz
fejvad?sz
|
Post by Dick Merlon on Aug 31, 2006 10:04:08 GMT 1
Ide lehet írni, hogy ki mit szeret és utál az iskolájában. Én útálom az egészet. ;D Rövid válasz.
Csak azt szeretem az évnyitóban, hogy láthatom, hogy az osztályom beli lányok mennyit fejlõdtek ;D. Remélem most sokat.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Aug 31, 2006 11:34:29 GMT 1
Mielôtt valaki megkérdezné, hogy ki az az idegbeteg aki az elsôre szavazott elárulom, hogy én voltam! ;D
Imádom az iskolánkat, az osztálytársaimat, a tanáraim nagyrészét és a legtôbb órát is! Személy szerint nagyon várom a sulikezdést. Imádom a középsulit!!! ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Plo Koon on Aug 31, 2006 11:43:25 GMT 1
Mivel nekem ma 17:00 lesz az évnyitóm én most egyenlõre pesszimista vagyok de talán jó lesz.
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Aug 31, 2006 11:46:18 GMT 1
Én utálom a sulit. A legtöbb lány osztálytársam kis elkényeztetett hülye, ráadásul a tanárok is vén nyanyák, akik 20 éve tanítanak, és szerintem is éppeszû ember utálja az iskolát. Na én utálom.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Aug 31, 2006 12:42:48 GMT 1
Na gyerekek nivel én most fogom elkezdeni a fősulit csak múltidőben beszélhetek.
Először is képzeljétek el azt a horort, hogy négy évig olyan osztályba jártam, amelybe egy fia nőnemű egyed se járt (mármint tanulni). Ez alatt a négy év alatt 3 jobb fejnek mondható tanárom volt, a többi mind vagy idegbajjal, alkoholizmussal, gyerekutálattal és megalomániás bosszúállással küszködtek, a szenilitásról nem is beszélve. Emellet kollégista voltam ahol dettó ugyan ez volt a helyzet.
Az hogy egyetlen hármas volt a legrosszab jegyem az érettségin engem lepett meg leginkább (Az is matekból, amiből év végén majdnem megbuktam)
És ez csak a középsuli volt. Ami előtte volt arról még nem is beszéltem. Aki ettől is jobbat tud az írjon, had nyugodjak meg, hogy nem én szívtam meg legjobban suliügyben.
|
|
|
Post by Micheal Knight on Aug 31, 2006 12:51:51 GMT 1
Én csak hasonlót tudok írni. Általános iskola. Szép és jó. A város cigányainak a 50-65 szálaké idejár. A tanárok mind a nyugdíj korhatár felett vannak eléggé és utálják a gyereketket. A verés mniden napos így még a 8.-osoknak is kerülni kell az elsõsõket mert kitudja hányan jönnek és megverenk. Szöges botos verés. Volt rá példa. A cigányok csordában járása miatt nem mertük megverni õket. Lányok. Ugyan csak egy vicc. Mindegyik csak verte a fiúkat. Környezet védõ tanár az ujja sárga a cigitõl. Bogár szeg, zacskó a kajában. Minden napos. 8 évig kellett türni. Amúgy egész szar.
|
|
Paul Lighter
4. szint (19 pont)
Jedi Padawan, Plo Koon mester tan?tv?nya, a Niman forma haszn?l?ja
|
Post by Paul Lighter on Aug 31, 2006 13:03:59 GMT 1
Mindannyiótokat sajnálom. Nekem mindössze az a gondom, hogy korán kell kellni, meg fizikai munkát kell végezni. A mestereink (Szakmunkásképzõ) nagy része már öreg, így beképzelt is kissé. A legrosszabb a kövesek (én kõfaragó vagyok) tanára, mert már egy több, mint hetvenéves vén fószer, aki szerintem alkoholista, ugyanis minden lépésére ügyel. A másik pedig az osztályfõnököm, aki annyira elfogultan tanítja a történelmet, hogy a régi magyarok történéseit mindig így írjuk: MI nyertük meg ezt meg azt, meg ilyesmi. És a németeket meg az amerikaiakat pedig gonosznak statuálja, meg ilyesmi. Az iskola tanárai bénán szerveznek dolgokat és pár kivételével mindenki szörnyen beképzelt, csakmert vallási suli.
|
|
|
Post by Plo Koon on Aug 31, 2006 13:11:01 GMT 1
Micheal: Szerencsére most már középiskoléás vagyok úgyhogy már ezek nem zavaranak.
|
|
Kyle Jaden
4. szint (19 pont)
16 ?ves fi?, Dacken Qualant padawanja
|
Post by Kyle Jaden on Aug 31, 2006 13:56:31 GMT 1
Én is bírom főleg hogy tavaly kerültem csak a középsuliba még de a társaság kiváló a tanárok közül általában a legjobbakat kaptuk meg és most voltam nemrég iskolai szervezéső táborban ami király volt. Már csak arra vagyok kiváncsi ki a 3. aki szereti a suliját?
|
|
|
Post by Jade Galtran on Aug 31, 2006 13:59:07 GMT 1
Kezd döntetlen lenni a szavazás.
|
|
|
Post by Palpatine on Aug 31, 2006 14:04:28 GMT 1
Természetesen én is utálom. "Szeretek iskolába járni de viszont tanulni nem." Csak a jó társaság miatt lehet eltûrni az iskolát. Az a lejobb hogy minden hülyeséget elkövettem már ott. ;D A verekedésrõl pedig: természetes ösztön, az erõsebbek elverik a gyengéket. (Én szeretek az erõsökhöz tartozni ;D)
|
|
Kyrea Thelion
3. szint (15 pont)
Nagoon tan?tv?nyai
Mira Corsh n?vend?ke, v?dence
|
Post by Kyrea Thelion on Aug 31, 2006 14:11:28 GMT 1
UTÁLOM!!! AZthiszem ebbõl kiderül mennire is. Suli sok szar tanár sok lecke és no internet Na ezért is utálom én a sulit
|
|
Padmegigi
4. szint (19 pont)
Pil?ta
|
Post by Padmegigi on Aug 31, 2006 15:51:18 GMT 1
nekem alapvetõen nincs sok bajom vele, de én most leszek 8-os, és gürizhetek fél évet, hogy bejuthassak abba a gimibe, amelyikbe szeretnék...
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Aug 31, 2006 20:47:32 GMT 1
Én szeretek iskolába járni,de tanulni nem igazán.. ;D. És én 8osztályos gimiben leszek/vagyok 8.os, tehát már güriznem sem kell a bejutásért...
|
|
Padmegigi
4. szint (19 pont)
Pil?ta
|
Post by Padmegigi on Sept 1, 2006 12:56:31 GMT 1
Tök jó, tegnap derült ki, hogy az a csaj, aki miatt múlt év végén megutáltam az egész iskolát, elment egy másik osztályba! Úgyhogy most megint szeretem a sulit!! ;D
|
|