|
Post by Coryn Angavel on Aug 24, 2006 16:36:52 GMT 1
Azt hiszem fel kell éleszteünk hamvaiból ezt a topicot... Szóval nekem bármi, csak Tom Hanks legyen. Na meg persze Star Wars ezerrel.
|
|
|
Post by August Dandem on Aug 24, 2006 17:01:39 GMT 1
Tom Hanks tényleg jó Megvan majdnem az összes filmje ...
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Aug 26, 2006 8:27:01 GMT 1
De Tom Hanks-bõl jön a kedvencem: Számkivetett
|
|
|
Post by Asajj Ventress on Aug 26, 2006 8:44:55 GMT 1
Sok mindent szeretek... Ott van Hugh Jackman, alias Farkas, és Johnny Depp sem az utolsó
|
|
|
Post by Agen Kolar on Aug 26, 2006 10:48:46 GMT 1
Chö...Az ilyen Bradd Pitt meg Johny Depp féle bájgúnárokat utálok.Mindent csak kaszkadõrrel meg trükökkel tudnak megcsinálni,mer ahoz hogy egy métert ugorjanak már kötéllel kell biztosítani magukat Most felsorolok néhány nagy színészt akit lebecsülnek sokan: Steven Segal:A japánban nevelkedett,és TÉNYLEG ismeri a harcmûvészeteket. Bruce Lee:Hatalmas kedvencem,szerintem minden zselézett hajú nyápic színészt elgyepálna. Jackie Chan:Amit a filmben megcsinál,azt a valóságban is meg tudja. Chuck Norris:Nagyon jó színész.Régen tudott verekedni,ma már eljárt fölötte az idõ.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Aug 26, 2006 10:55:52 GMT 1
Brad Pitt tényleg egy mümacsó!!!
De személy szerint én inkább a szinésznôkért rajongok!!!
Jessica Alba a kedvencem, a mellett, hogy fantasztikus szinésznô csodálatosan is néz ki. Ráadásúl nem is az az üresfejü szöke cicababa, van stílusa és egyénisége! Ja és valami ritka laza.
Amúgy imádom a Star Wars filmeket! Az I. a kedvencem!
|
|
|
Post by August Dandem on Aug 26, 2006 11:19:09 GMT 1
Én azokat a filmeket szeretem amiknek van mondandójuk, híresek, mentek a moziban, jó szinészek, jó jelenetek stb. (remélem értitek+TV filmek kizárva):
1. Trója 2. Mennyei királyság 3. Forrest Gump 4. Kapj el ha tudsz. 5. Túszdráma 6. Visza a jövõbe trilógia 7. Leon a profi 8. Az élet szép 9. A cég 10. Aviátor 11. Számkivetett 12. Utolsó szamuráj 13. 12 majom 14. Világok harca 15. Félhomály
És persze a Karib tenger kalózai trilógia ...
Ezeket mindenképp érdemes megnézni, megvas és értelmes filmek.
|
|
|
Post by Kit Fisto on Aug 26, 2006 12:44:06 GMT 1
Ami azt illeti, én a Jedi Visszatért szeretem a legjobban. Annak is a végét. Luke vs Vader párbaj örökké, és a kedvenc SW zeném is alatta megy. Nekem kedvenc színészem nem sok van. Inkább a harmûvészeket szeretem.
Bruce Lee: Egy igazi Kung-Fu legenda, a Jeet Que Do megalapítója, a valaha élt legnagyobb harmûvész 32 dannal.
Jackie Chan: Rengeteg jó fimje van, ami a Kung Fu mellett, még poénos is.
Chuck Norris: Veterán harcos, Bruce Lee legismertebb tanítványa.
Jet Li: Hong Kong legismertebb harcmûvésze, akiknek filmjei mindig király hangulatúak.
|
|
|
Post by Sidias Solusar on Aug 26, 2006 12:49:32 GMT 1
|
|
|
Post by Agen Kolar on Aug 26, 2006 12:54:45 GMT 1
Hú most már nem emléxem mi volt a nve,de láttam egy olyan Bruce Lees filmet amiben megkûzd Chuck Norrissal.nagyon durva volt,Bruce a végén szétpattintotta a derekát És a csata közben a fõszerepben nem a két harcoló volt,hanem egy fekete macska,mert állandóan azt pásztázt a kamera. ;D
|
|
|
Post by Kit Fisto on Aug 26, 2006 12:56:29 GMT 1
Nekem az összes Bruce Lee film megvan. Te most a Sárkány Útja nevû filmrõl beszéltél.
|
|
|
Post by Sidias Solusar on Aug 26, 2006 12:59:56 GMT 1
Én valahogy nem tudom szeretni a verekedős filmeket és csak Jackie Chan új filmjei tetszenek ...
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Aug 26, 2006 13:12:29 GMT 1
Nekem sem jönnek be a verekedõs filmek... Inkább az, amiben Tom Hanks van, vagy az olyan filmek, amiket mindenki szeret, pl Csillagok Háborúja. Egyébként nem értem, mi a jó abban amikor kétember verekedik? Szerintem az az erõs, aki eltudja kerülni a bunyót. Mellesleg leginkább a részeges karatemestert rühellem, az nagyongagyi.
|
|
|
Post by Kit Fisto on Aug 26, 2006 13:17:24 GMT 1
Én szeretem. Amúgy Coryn: ne fikázd mások izlését, már megmondtam!
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Aug 26, 2006 13:38:10 GMT 1
Nem fikáztam, csak elmondtam avéleményemet, már megmondtam!
|
|