|
Post by Durge on Sept 27, 2006 18:29:32 GMT 1
Kron ekkor a földhöz szorítja Jol kardját és arrébb ugrik tõle. -Úgy látom nem érted meg soha az oktatás lényegét. -mondja Kron és inaktiválja a kardját, majd visszapattintja az alkarjába- Amíg visszaérünk Gentesre nem akarlak látni! -Azzal hátat fordít tanítványának és elindul a híd felé. Ekkor a gép sötét jedi megkapja parancsnoka hívását. -Rendben van Nirius parancsnok, tökéletes. A hírek pedig kielégítõek. Most pedig induljunk vissza Gentesre. -Válaszol Kron majd beszáll a turbóliftbe.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Sept 28, 2006 19:14:25 GMT 1
Kikapcsolom a fénykardom majd meditálni kezdek. ~Valyon mit ronthattam el? Nem értem Kron csalódottságát, hiszen már nem vagyok gyerek... sõt egy erõs férfi vagyok és ideje lenne kamatoztatni tehetségem.~ Összeszedem minden erõm és egy üzenetet küldök az Erõn keresztül Kronnak. *Mester kérem engedjen el, hogy fejlesszem a képességeimet és, hogy "lepecsételjem" a múltat.*
Vegan úgy tervezi, hogy leszámol Kay mesterrel és utánna már bebizonyította Kronnak, hogy igazi sötét jedi és utánna...
|
|
|
Post by Durge on Sept 29, 2006 14:39:13 GMT 1
Mikor felér a hídra Kron, különös szenzorával egy üzenetet fog tanítványától. Mivel õ droid nem bír így visszaüzenni neki, tehát a beépített komlinkjén hívja Vegan-t. -Tudom hogy nem vagy kezdõ, de még nem vagy eléggé felkészülve rá hogy leszámolj arra akire gondolok! Még tanulnod kell, ami pedig elég akadozva megy. Tehát elmondom újból: Ha oktatlak vívásra, neked csak annyi a dolgod hogy hárítod a támadásaimat, visszatámadás nélkül. Miután megtanultad a mozdulataimat, akkor jön a kiképzésed azon része hogy párbajozunk is. Tehát amint visszaérünk Gentesre újból kezdjük a leckét, és remélem világos amit azzal kapcsolatban mondtam. -Fejezi be a gép és megadja Nirius-nak a parancsot hogy indulhatnak vissza, Gentesre.
|
|
Darth Nirius
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
S?t?t Jedi, a II. ?s a V. forma haszn?l?ja, FRSZ parancsnok, a Gh?to bolyg? megb?zott vezet?je
|
Post by Darth Nirius on Oct 1, 2006 13:30:06 GMT 1
Bólintok. -Értettem.- a droidokra pillantok.- Most röhtön állítsák be a Gentes koordinátáit! Indulunk a Gentes rendszerbe. -Értettük parancsnok.- mondták a kommunikátorok. Elégedetten nézek magam elé. -Kron mester, hamarosan hiperûrsebességre ugrunk. Szeretném megkérdezni, persza ha nem okoz gondot, de tudni szeretném, miért utazunk arra a bolygóra?- kérdezem alázatos hangnemben a Sötét Jedi-mestert.
|
|
|
Post by Durge on Oct 1, 2006 14:40:18 GMT 1
-Azért Nirius parancsnok, mert azon a bolygón van kialakítva a bázisom és ott állomásozik a flottám...vagyis most épp nincs ott a flotta, mert küldetésen van. -válaszol Kron és Nirius mellé lépked, onnan figyeli az ûrt karba tett kezekkel- Akkor irány Gentes!
|
|
Darth Nirius
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
S?t?t Jedi, a II. ?s a V. forma haszn?l?ja, FRSZ parancsnok, a Gh?to bolyg? megb?zott vezet?je
|
Post by Darth Nirius on Oct 1, 2006 17:05:15 GMT 1
Bólintok. Hátranézek a navigátor droidokhoz. -Készen állunk a hiperûrsebességre való átállásra? -Igen, Nirius parancsnok. -Remek.- mondom. Elmosolyodom.- Akkor rajta. -Igenis Nirius parancsok.- a hajó pár perc múlva átállt hiperûrsebességre, és mi száguldottunk a Gentes felé.
//Akkor majd postoljatok oda!//
|
|
|
Post by Skart Ravel on Dec 5, 2006 17:42:28 GMT 1
Egy YT-1300 lép ki a Yavin szektorban.Tela nem tudja, hogy hova vezeti a hajó...mindössze csak annyit tud, hogy a Yavin IV-re Megközelíti a dzsungeles bolygót és belép a légkörébe.
|
|
|
Post by Skart Ravel on Dec 5, 2006 19:20:14 GMT 1
A hajó rajta Mignyon-val és Tela-val pár-másodperc alatt hiperûrsebességre váltanak vagy ugranak. De nem a Dagobah-ra mennek, hanem egy más világba....
|
|
|
Post by Skart Ravel on Dec 7, 2006 16:28:27 GMT 1
Egy Z-95 lép ki a fénysebességbõl a Yavin IV mellett.Nagyot sóhajtok mivel végre megérkeztem ide. -Remélem Tela még itt van bolygón.Nem vitték már el õt egy másik világba remélem. Majd megközelíte, a bolygó felszínét....
|
|
|
Post by Skart Ravel on Dec 8, 2006 16:03:09 GMT 1
Amilyen gyorsan csak lehet átváltok fénysabességre.Nem akartaom azt, hogy Tela-nak valami bántódása essen.Közben bekapcsolom a holo netet.Látom, hogy Xid Ferann kiszabadult és valami Rix Falker társával elmenekültek.Xid fejére 20 000 Rix fejére pedig 15 000 kredit jutott. -Hmm...az egyik is elég lenne nekem. Majd eltûnik a látharárról.
|
|