|
Post by Anakin Skywalker on May 9, 2006 19:07:31 GMT 1
A bolygót borító dzsungel, ahol veszélyes ragadozók élnek, és titokzatos dolgok történnek...
|
|
|
Post by Obi-Wan Kenobi on May 9, 2006 19:29:45 GMT 1
Pár órát gyalogsz és mikor egy kicsit tisztul az erdő újra furcs hangokat hallasz. Hirtelen a baloldaladon lévő bozótban mozgást érzel. A következő pillanatban előugrik egy hatalmas szörny, mely valószínűleg már az FRSZ-ek műve. Azonnal rádtámad. A nagysága ellenére nagyon gyors.
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on May 9, 2006 20:00:22 GMT 1
Gondolkozás nélkül oldalra vetődök, és bár csupán néhány centin múlt, de sikerült elkerülnöm a szörny hatalmas állkapcsát. Az erőt használva gurulássá alakítom a vetődést, és így megpróbálok még messzebb kerülni attól a lénytől. Mikor már úgy gondolom, hogy elég nagy lehet a köztünk lévő távolság felugrok, és előkapom a fénykardomat. Megpördülök, és döbbenten látom, hogy a szörny felém rohan, és köztünk csupán két méter a különbség. Megpörgetem a kardom, és a lény feje felé csapkodva megpróbálom minnél távolabb tartani magamtól az őrjöngő bestiát. Ez egy darabig sikerül, de a lény gyorsasága, és kemény bőre miatt nem tudok neki lényeges sebet okozni, az apró sebek pedig csupán tovább idegesítik az őrjöngő állatot. Hirtelen ordít egy hatalmasat és felém vetődik. Félrehajolok a harapása elől, de így nem tudom védeni a következő csapását. A lény mancsa eltalálja a csuklómat, és kiüti a kezemből a fegyvert. Hátralépek a következő csapása elől, és gyorsan megfordulok, majd futni kezdek. Hagyom, hogy az erő irányítsa a lépteim, amik egyenesen egy fához vezetnek. Elrugaszkodok a földtől, és az erő segítségével felfutok a fa törzsén. Pár méter megtétele után ellököm magam a törzstől, és szaltózok egyet a levegőben. A levegőben kinyújtom a kezem, és magamhozhívom a katdom, ami egyenesen a jobb kezembe repül. A szörny közben eléri a fát, és hatalmas lendülettel nekicsapódik. A fa reccsen egy hatalmasat, és lassan elkezd oldalradőlni. Közben ráérkezek a dühös lény hátára, és megpörgetem a kardom, majd markolatig beledöföm a bestia nyakába. A tömény energia átégeti a vastag bőrt. A lény felüvölt, majd összeesik. Leszállok a hátáról, és megpróbálok lenyugodni. Ez a küzdelem jelentősen megemelte az adrenalin szintemet, és tudom, hogy így nehéz gondolkodni. Két perc elteltével higgadtan indulok tovább.
//Folytatás: Szeparatista gyár//
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on May 12, 2006 13:57:09 GMT 1
Végül sikerül kiérnem a barlangból, és elindulok a hajómhoz. A barlang bejárata körül jól láthatóan hemzsegnek a szörnyek lábnyomai, de a dzsungel mélyén már eltûnnek. Út közben hallok pár morgást, és távoli üvöltést, de úgy döntök, hogy messze elkerülöm a tulajdonosaikat. Túl fáradt vagyok újabb harchoz. Végül sikerül elérnem a hajóhoz...
|
|
|
Post by Obi-Wan Kenobi on Jun 11, 2006 12:27:24 GMT 1
Ten a dzsungel mélyén sétál. A távolból furcsa ordításokat hallasz. Egyik egyre közelebbről hallatszik. Hamarosan mozgást érzel az egyik bokor mögött. a bokor mögül kiugrik egy mutáns. Rádtámad // //
|
|
Ten Necht Nal-Zatth
4. szint (19 pont)
Jutalompont: + 5
Jedi Padawan, Quinlan Vos padawanja, a III. ?s IV forma haszn?l?ja
|
Post by Ten Necht Nal-Zatth on Jun 11, 2006 12:46:19 GMT 1
-Szóval, csak így támadsz...-jegyzi meg, mikor a szörny előugrott, de Ten aktivált karddal várja.-Ha harc hát harc...-az üvöltő szörny egy vágással, éles karmaival akarja kettéhasítani a Jedit, aki azonban elugrik onnan. Majd a szörny mégegyszer ugyanúgy támadott. Ten védelmi formát váltott és kardját használta védekezésül. Maga elé rakta, így levágta a mutáns karmainak három-negyedét. De a másik kezével most felszúrni akarta. Ten felugrott, így a karom beleállt a földbe és ott maradt. A padawan egy fára ugrott. A szörny közelebb lépett kezéhez. Pont a jedi alá. Mikor az ugrani akart, letört az ág és a szörny fejére esett. Így két fegyvere volt, egyik kezében a lézerkard a másikban az éles bot volt. Mindkettőt beszúrta a szörny egy-egy szemébe. Az hatalmasat ordított. A nagy ugrálásában, Ten leesett a fejéről. Ám mivel a kard a szörny szemében volt, a kard pedig Ten kezében, aki esett le, felhasította a szörny jobb szemét ami nagy puffanással a földre borult. Ten pedig futva indult tovább...
|
|
|
Post by Obi-Wan Kenobi on Jun 11, 2006 16:03:42 GMT 1
Hamarosan elérsz a gyárhoz. //épp ezért ott folytassuk//
|
|
Ten Necht Nal-Zatth
4. szint (19 pont)
Jutalompont: + 5
Jedi Padawan, Quinlan Vos padawanja, a III. ?s IV forma haszn?l?ja
|
Post by Ten Necht Nal-Zatth on Jun 14, 2006 20:57:56 GMT 1
Ten a gyár felől rohan keresztül az ösvényen, amelyen jött. Nyomában 3 szörnyeteg, kik kitartóan üldözik. A jedi sebe lassan kezd begyógyulni, s még az adattároló is nála van. Hamarosan visszaér hajójához...
|
|
|
Post by Durge on Aug 27, 2006 11:02:44 GMT 1
Egy Techno Unio hajó ereszkedik le a dzsungelbe. Szerencsére csak néhány fa tört össze alatta, mert pont egy kisebb tisztáson landolt. Miután a kapitány ellenõrizte hogy minden rendben van, egy kis ajtó nyílik meg alul, amibõl egy fekete köpenyes alak sétál ki, akit egy nõ követ. -Ha minden igaz akkor idejönnek, vagy legalább az egyik idejön! Remélem mind a kettõ! -Hallgat el a köpenyes, majd a nõre néz. -Bocsáss meg mester hogy csalódást okoztam abban, hogy nem sikerült elhoznom Jol Morker-t dantooine-ról, ami miatt el kellett fáradnod ide Yavin 4-re. -Válaszol meghunyászkodva a nõ. -Ne kérj bocsánatot Michelle, te tökéletesen végezted a dolgod: Felkeltetted Kay-ban az érdeklõdést utánam. Ami végülis a tervem célja volt. Jol is a célom és úgy gondolom hamarosan találkozok is vele, mivel idejön...lehet Kay-al. Ha mind kettõ idejön, akkor két legyet ütök egy csapásra. -Válaszol ismét a köpenyes, és elindul a dzsungel felé, Michelle követi. Hamarosan eltûnnek a fák rengetegében.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Aug 29, 2006 8:57:00 GMT 1
Egy õsi templom közelében landol Rocdor hajója. Kiszállok a hajóból. Nem kérem a trandoshantól, hogy maradjon itt a visszautig, hiszen már lehet, hogy nem is lesz visszaút. - Vissszlát barrrátom! - búcsúzik el tõlem Rocdor. - Az Erõ legyen veled! ~És velem is.~ Körbenézek, csak egy õsi rom van itt, nem egy templom. Felugrok az oldalára és nézelõdni kezdek, hogy utalhat e valami jelre Kron és Michelle után. Ez csak egy próba, ha sikerül jedi lovag leszek végre. Eszembe jutnak mesterem figyelmeztetõ szavai: "Jó kiképzést kaptál és nemcsak az én hegyibeszédemre gondolok. De Michelle túl erõs ahhoz, hogy egyedül legyõzd. Csak információszerzés a feladatod, ne feledd. Ha mégis harcra kerülne a sor akkor jól jegyezd meg amit mondok, még jól jöhet. Ha önmagad sikerül legyõznöd bárkin felülkerekedhetsz. Ezt mondta nekem is a mesterem. Békélj meg önmagaddal és hidj a gyõzelemben. És ne feledd, hogy Jedi vagy. Egy közülünk. Az Erõ legyen veled és vezéreljen utadon Jol Morker!"
//Te jössz Durge.//
|
|
|
Post by Durge on Aug 29, 2006 13:21:43 GMT 1
Michelle megérzi hogy zavar támadt az erõ rezgésekben. -Kron mester, úgy gondolom hogy egy jedi érkezett a bolygóra...talán Jol Morker, vagy Kay DeReef. -Néz mesterére Michelle. -Nagyon jó! Akkor terjeszd ki az erõdet tanítványom, had találjon ránk a vendég! -Válaszol a mester. Solen bólint és lótuszülésbe telepszik, majd koncentrálni kezd. Néhány pillanat múlva a sötét erõ elkezdi keresztüljárni az erdõt, amit Jol teljes mértékben megérez. Kron pedig lassú léptekben járkál tanítványa körül.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Aug 29, 2006 17:42:36 GMT 1
Yavin 4 dzsungeleit hirtelen átjárja valami különös erõ. Hatalmas is veszélyes is, ez a sötét oldal ereje. Valahonnét a dzsungel belsejében árad. Biztosan észrevettek, de nem szabad megmutatnom magamat nekik. Álcázva kell eljutnom Michelleig és Kronig, a küldetésem világos: információszerzés. De ha csak úgy tudok tõlük információt szerezni, ha harcolok velük? Ennyi erõvel át is állhatnék és kémként járkálnék közöttük. Ezt a gondolatot gyorsan kiverem a fejembõl.
A dzsungel hívogatt sõt csalogatt maga felé. Felugrom az egyik faágra. Ha a lombkoronákon kezdek el haladni, akkor nehezebben vesznek észre. Remélem. Majd elindulok a sötét aura felé....
|
|
|
Post by Durge on Aug 30, 2006 14:08:41 GMT 1
Jol ügyesen halad a lombkoronában, a sötét oldal hívása felé. Michelle érzi hogy az a bizonyos valaki, aki a bolygóra érkezett elindult feléjük és hamarosan oda is ér ha nem változtat irányt. -Közeledik a vendégünk mester, megérezte az erõmet! -mondja csukott szemmel a lány. -Jó! Csak meditálj tovább, ne veszítsen minket "szem" elõl. -Válaszol Kron, majd érzékelõit kiterjeszti hogy ne érje meglepetés, ha esetleg valamivel próbálkozna az a valaki. Eközben Jol egyre csak közeledett feléjük...
|
|
|
Post by Darth Vegan on Aug 30, 2006 18:07:09 GMT 1
Halkan haladok Yavin 4 fái között. Érzem, hogy közel vagyok. Lehet, hogy õk is éreznek. Ezért jó ötlet egy fa lombkoronája mögé bújni, hogy nehezebben találjanak meg. Mikor egy kisebb tisztás felé haladok a fa ágai között megtekintem Kront és Michellet. Közelebb megyek. Kb 3 -4 méterre vagyok tõlük. Várom, hogy mit fognak csicseregni nekem a madárkák.
|
|
|
Post by Durge on Aug 30, 2006 20:46:27 GMT 1
-Itt van mester! -Áll fel Michelle és néz Jol irányába. -Tudom tanítványom, látom! -Fordítja jobb oldalra fém fejét Kron és meglátja Jol-t. A gép közelebb lépked a padawanhoz és végigméri. -Örülök hogy végre személyesen is találkozhatunk Jol Morker. Már vártam a találkozást, de az igazat megvallva jobban örültem volna hogyha már a sötét oldal követõjeként tisztelsz meg látogatásoddal. De így is jó nekem. Mestered merre van? Nem jött veled? -Kérdezõsködik sejtelmes hangon a droid, aki úgy 180 cm magas és vékonykás testalkatú. Ekkor leveszi a testét takaró leplet, így látszódik hogy végtagjai kissé nyúltak, nyaka hosszúkás, lábai megvannak gyökkenve. A feje, vonásaiban hasonlít Durge sisakjára.
|
|