Ted Go
2. szint (12 pont)
|
Post by Ted Go on Dec 6, 2006 17:28:13 GMT 1
Minden olyan gyorsan történt... Ide kerültünk egy Sötét Jedi csoporthoz, ez a félbolond // // kihívja őket párbajra - persze veszít. Aztán ez az Adam, vagy hogy hívják... Ezt mindenki ismeri, csak én nem. Mondjuk nem tudom a kiszabadítandó ember nevét. Bizonyára ő az. De mi volt az a "dönthet a sorsotokról"? Talán átállt hozzájuk? Úgy tűnik, ezen múlik minden... A mellettem álló "félbolond" készül valamire... Nem hagyhatom, hogy észrevegyék. - Mm jófiú! Hát megjöttél? Egész nap tíged kerestünk. Remélen enni hottál, mert mán... Úgy tűnik a hatás meglett... Még ha fájdalmasan is, de eltereltem szerintem az összes sötét alak figyelmét. Amit viszont ezután kaptam, az már nem volt ennyire bizalomgeresztő. //bocs de az a félbolond muszáj volt //
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Dec 7, 2006 14:49:25 GMT 1
Coryn húzása majdnem bevált, de az őr megérezte, hogy valami mozog a zsebében. Kis híján lebukott az önfejű jedipalánta, de Ted egy ügyes húzással elterelte az őr figyelmét, aki dühösen ütlegelni ezdte a gammorait, lándzsája tompa végével, de így alkalma nyílt Corynnak magához vennie a fénykardját.
Elég nagy kavarodás lesz hála Tednek, de erre felfigyel Adam, és mestere is. Adam feláll, majd hangosan megszólal, felétek intve: -Kik ezek? -Zsoldosok, akiket az apja küldött, az ön...-mondaná el a lényeget Hernon, de újabb ütések sorozatával elhallgattatják az őrök. Adam szeme elkerekül, és értetlenkedve megszólal. -Az apám? -Igen. Ő is itt van. -kiáltja az egyik fekete skorpiós, de nem tudja folytatni. Adam ezt hallván, elbizonytalanodik. Látszik rajta, nem tudja, hogy mit tegyen, vagy mondjon. Keze, lassan a fénykardja felé mozdul, de nem tesz semmit. Ezt látja mestere is, és nem nagyon örül neki. Int két hátul álló őrnek, akik kimennek az ajtón, és pár másodperc múlva Adanát cipelve térnek vissza. -Ugye tudod, mi lesz vele, ha nem engedelmeskedsz? Adam szeme elsötétül, és vegyes érzelmekkel nézi az eszméletlen lányt, majd mesterét. Végül gyűlölettel a hangjában válaszol: -Igen... mester! -Akkor jó. Öld meg őket! -mutat felétek.
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Dec 7, 2006 16:09:07 GMT 1
Egy ügyes rántással kihúzom az őr zsebéből a fénykardom, majd aktiválom. Levágom az őr fejét, aki Ted-et ütötte //Bosszú! //, majd azét is, aki Hernont ütötte. Azonban most már mindenki rám figyel, és pár Erőérzékeny és fegyveres emberrel nézek farkasszemet. Az Erővel az egyik lándzsát Hernon-nak dobom, aki azt el is kapja. Majd az Erőérzékenyek köztük Adam elkezdenek felém robotolni. Váratlan és erős csapásokkal próbálkoznak, közben a főnök nyugodtan ül a helyén. A csapásokat védem, hála a Shien formának, ami bár nem túlzottan védekező, azért lehet védekezni vele. Az egyik fénykardos az oldalam felé szúr, miközben a másik a fejem felé szúr. Elhajolok a fejemre irányuló szúrás felől, majd az oldalamra irányuló csapást védem, és kigáncsolom az Erőhasználót, aki ettől földre esik, én pedig egy csapást intézek felé. Azonban maga elé teszi fegyverét, és kivédi, de közben a másik is már mögöttem terem. Hátraugrom, és mindhárman mostmár előttem teremnek. //Hernon és Adam irányítása a tiéd.//
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Dec 7, 2006 17:08:09 GMT 1
Hernon elkapja a lándzsát, megpördül, és oly erővel súlyt le az egyik őr fejére, hogy az agyveleje a falra fröccsen. A következő pillanatban elszabadul a pokol. Az összes zsoldos rátámad az őrökre, akiket meglepetésként ér ez a váratlan helyzet. A chiss mesterlövész megragad egy elejtett lándzsát, és bámulatos ügyességgel hajítja egyik ellenfele hasába. Az idősebb fekete skorpió tag puszta kézzel elintézi az egyik őrt, és kitöri a nyakát. Harcosok lassan magukhoz térnek meglepetésüktől, és harcolni kezdenek, az időközben felfegyverkezett zsoldosokkal, de sokkal jobbak náluk közelharcban. Treban egy hatalmas erőugrással a zsoldosok között terem, és az anomidnak egy laza mozdulattal levágja a fejét. Az erőhasználó őrök erőlökésekkel a falhoz vágnak mindenkit, és készülnének végezni velük, de Adam hangja megállítja őket. -Állj! -ordítja, és minden szem rá szegeződik. -Én magam végzek velük. -A megmaradt harcosok utat engednek neki, és két testőrének, akik a terembe kísérték. Mikor az összes őr a háta mögé kerül, jól láthatóan kacsint egyet felétek, majd megszólal: -Most végetek! -mondja, majd óriási sebességgel előkapja fénykardját, megpördül, és kettészeli az egyik fénykardos őrt. Mindenki döbbenten néz rá, és testőreire, akik követik a példáját, és odalépnek a zsoldosok, és az őrök közé. Úgy néz ki senki nem ért semmit, ráadásul a harcosok nem is támadnak a döbbenettől. Ekkor a testőrei hátrahajtják csulyájukat, és az őrök hátrahőkölnek, hiszen idegeneket látnak, társaik helyett. Hirtelen kitárulnak újra a titkos ajtók. Fehér, és szürke ruhájú emberek lépnek be rajtuk, és többnél fénykard van. Rátámadnak az őrökre, és ádáz harc kezdődik. Az őrök azonban 2 szeres túlerőben vannak...
-Mocskos áruló! -ordítja Terben, és Rátámad Adamra. Sokkal képzettebb nála, Így valószínűleg hamar legyőzi...
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Dec 7, 2006 17:08:51 GMT 1
Terben valószínűleg hamar legyőzi Adam-et. Ezt nem hagyhatom. Odaugrom Terben mögé, aki most már két tűz között van. Nem tud egyszerre kétfelé figyelni, így nagyobb esélyem van legyőzni. Villámgyorsan megpörgetem a kardomat, és még egy bevezető, gyenge támadással próbálom hátba szúrni Terben-t, aki időben kapcsol, és könnyen kivédi. Közben Adam is próbálja támadni, kissebb-nagyobb sikerrel. Feldobja a levegőbe a fénykardját, majd elugrik fölöttem, és földet érvén magához próbálja hívni fénykardját, hogy rajtam átmenjen. Azonban kitérek a próbálkozás elől, és már Adam mellett vagyok. Egyszerre indítunk támadást, de könnyedén hárítja. Azonban hirtelen fordul a kocka: ő támad, hol engem, hol Adamet. Azonban az egyi pillanatban Adam összeakasztja a kardját vele, és nekem itt az esélyem a fejválasztásra.
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Dec 7, 2006 18:59:36 GMT 1
Treben félrehajol a vágásod elől, és felugorva fejberúg téged, amitől hátraesel. Magához rántja az imént elhullott társa fénykardját, és két karddal támad Adamra, aki alig bír védekezni.
A teremben eközben tombol a csata. Vibrokardok, és fénykardok járják halálos táncukat, miközben a szekta vezetője telekinetikus erejét felhasználva dobálja, és öli meg az embereket.
|
|
Ted Go
2. szint (12 pont)
|
Post by Ted Go on Dec 7, 2006 19:10:34 GMT 1
Igen nagy a kavarodás... Mindenki kapkod, ugrál, harcol, én pedig a gyomrom fogva fekszem a földön, de már nem sokáig. A fájdalom tompulni kezd, felemelem fejem és az egyik hulla mellett megpillantom fegyvereim. Egy épp ugró erőérzékeny alatt félig guggolva lézerpuskámhoz jutok, majd rohanó lépteket hallok a hátam mögül. Két kézzel megragadom fegyverem, és fordulatból ellenfelem hasába vágom. Ezzel ugyan megleptem, s kiesett kezéből vibrokardja, ő is földre zuhant, de úgy éreztem, még van benne erő felkelni, ezért kardját megragadva nyaka felé indítottam vágást. Úgy tűnik, azért volt értelme ennek a "mentőakciónak"... Hiszen a megmentendő már a pártunkon van!
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Dec 7, 2006 19:13:56 GMT 1
Fölpattanok, és elkezdek újra rohanni feléjük. Egy Erő-húzással kirántom a kezéből az egyik kardot, majd megsemmisítem. Kicsit el is veszti az egyensúlyát, és egy újabb Erő-húzással pedig le is döntöm a lábáról. Újra felé csapok, de megint oldalra gurol, és felugrik. Vérbe borult szemekkel most engem támad, és védekezem, de alig birok. Aztán megfordulok, és a fal felé futok, onnan pedig visszaugrom, és a háta mögé érkezem. Egy erőteljes csapással a fejét célzom, azonban az utolsó pillanatban a jól védett fej helyett inkább a szabad hasat választom, így próbálva kettévágni a Sötét jedit.
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Dec 7, 2006 19:31:24 GMT 1
Ted vágása célba talál, és a vibrokardos ember feje messzire gurul a földön. Ekkor azonban egy erőhasználó ugrik elé, és nekilöki őt a falnak. Nem volt erős lökés, és látszik a támadón, hogy kezdő, de az erő vele van...
Treben hátraugrik, de elkésett ezzel, így Coryn fénykardja megvágja a hasát. Az égett ruha, és hús füstje száll fe a sebtől, és a harcos fájdalmasan felüvölt, azonban fájdalomtűrő képessége hatalmas lehet, mert a következő pillanatban ismét támadásba lendül. Most azonban dühe az egeket veri, és hatalmas erejű vágásokat indít Coryn felé, Djem So stílusban. A fiatal jedi alig bírja védeni, és ellenfelének végül sikerül áttörnie védelmét, és megsebesítenie a felkarját. Nem súlyos a seb, csupán felületi, de az égett seb nagyon tud fájni. Treben végül egy dühös ordítás közepette megindít egy hatalmas erőlökést, melynek következtében Coryn a falnak repül, és visszapattan róla. Nagyott csattanva hull a padlóra, és borzalmasan fájnak a sebei. Treben ekkor úgy dönt, hogy végez vele, és elrugaszkodva a földtől, feje főlé emelt karddal Coryn felé ugrik, majd lesúlyt rá...Azonban kardja, a jedi feje előtt nem sokkal, egy narancssárga fénypengébe ütközik. Adam kardjába. A fiatal régésznek sikerül hátralöknie ellenfelét, majd lendületes csapásokkal rátámad. A haragja vezeti fénykardját, és dühe sújt le ellenfelére. Úgy vív, ahogy megtanították neki, de ez az ut a sötét oldalhoz vezethet...
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Dec 7, 2006 19:48:49 GMT 1
Nagy nehezen feltápászkodom, és lassan az Erő segítségével gyógyítani kezdtem sebeimet. Majd lassan befejezem a műveletet. Érzem, hogy Adam-et a düh hajtja... Az Erőn keresztül egy üzenetet küldök neki. #Ne a düh mutassa az utad! Magamhoz hívom a kardomat, aktiválom, és újra beledobom magam a harc közepébe. Adam éppen a fejét készüli levágni, de ő a fénykardjával tartja magát. Felém pedig egy Erő-lökést intéz: épp erre számítottam. Fél kezemmel védem a lökését, a jobb kezemben lévő fénykarddal pedig a hasa felé szúrok.
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Dec 7, 2006 20:47:15 GMT 1
Nagy nehezen hárítja a szúrást, de látszik rajta, hogy kezd kifáradni, bár ez vágásai intenzitásán nem sokat látszik. Bármi is lesz a harc kimenetele, rohamosan közeledik. Csak nehezen tud védekezni 2 fénykard ellen, így megpróbál mindig gy helyezkedni, hogy egymást akadályozzátok a harcban. Végül hátrálás közben megbotlik, és Adamnak már majdnem sikerül leszúrnia, mikor 2 fénykardos őr is beszáll a harcba, és visszaszorítanak titeket. Az őrök gyengébbek, mint ti, de nem fáradtak ki, ráadásul moat hárman támadnak kettőtökre. Úgy tűnik fordult a kocka.
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Dec 7, 2006 20:55:14 GMT 1
Az egyik őr felé egy laza, és gyenge támadást intézek. Könnyedén védi, és összeakasztja az ő kardját az enyémmel. A bal kezemmel erősen hason ütöm, amitől ő összehúzza magát, és a fejét egy könnyed mozdulattal levágom. A másik őrt Adam-nek hagyom, én pedig Treben felé haladom. A fénykardok még gyorsabban csattannak, és már szinte követhetetlenül ugrálnak ide-oda. Megpróbál megszúrni, azonban ez csak a ruhámhoz ért, épphogy elkerüli a testemet. De egy Erő-lökéssel a közeli falnak dobom, és kiejti a kezéből a fénykardot. Szinte látszik, hogy már nem tud tovább küzdeni. Minél gyorsabban beakarom már fejezni ezt a harcot, ezért a hátam mögött a bal kezemből átadom a jobb kezembe a fénykardom, majd gyorsan megforgatom, és a feje felé irányul az újabb vágás.
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Dec 7, 2006 21:17:01 GMT 1
Lekapja a kezét, és két kézzel hátralök téged. Fáradtan bár, de magához veszi a fénykardját, és Djem So alapállásba helyezkedik. Úgy néz ki nem adja fel egykönnyen...
Adam úgy tesz, mintha alig bírná hárítani ellenfele csapásait, és hátrálni kezd. A harcos elbizakodottan, ellenfelét lebecsülve, egyre lendületesebben támad, és nagy meglepetésként éri, mikor Adam átszaltózik fölötte, és megpördülve levágja a bal kezét, majd a jobbat is. Egy gyors szúrással megszabadítja ellenfelét a szenvedéseitől, majd ő is Trebenre támad.
Pont egyszerre ugrotok elé, és súlytotok le rá. Kivédi a csapásotokat, de annak erejétől a falig tántorodik. Adam azonnal elé ugrik, és lemetszi a jobb csuklóját, míg te egy elegáns mozdulattal megszabadítod a fejétől.
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Dec 8, 2006 13:30:49 GMT 1
Terben megölésével az esélyeink jelentősen javultak. Egy őr támad rám hátulról, meglepetésből, de gyorsan megfordulok, és hárítom a csapását. Úgy tűnik ez erősebb a másik őrnél, de nem vészes. Néhány másodpercig néhány egyszerűbb trükkel támadom, amik szinte alaptámadások. Összeérnek a kardjaink, én pedig felé tolom, de ő fél kézzel küzd, mert a másik kezével egy Erő-Lökést indít felém. Kissé hátratántorodom, majd a falról visszaugorva nyílegyenesen magam előtt tartom a kardomat, hasa felé célozva. Utána jöhet a főnök...
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Dec 8, 2006 16:36:55 GMT 1
A szúrásod célba talál, és ellenfeled holtan rogy össze, de mikor a vezérre támadnál, látod, hogy eltűnt. Az ájult lánnyal együtt.
A harc lassan a végéhez közeledik. Sorra esnek el a harcosok, de az ellenfél nagy túlerőben van. Végül bekerítik a megmaradt 13 harcost, akik kört formálván állnak a terem közepén. Az őrök körbevették őket. Mellettük állnak a zsoldosik, és ti is...
|
|