Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Post by Sen'Delor on Dec 22, 2006 20:38:49 GMT 1
Az öreg eltávolodik tőlünk, ekkor a jedi szinte hangtalanul kérdez engem. Válaszolok kérdésére: - Miért érdekel? Te talán többet, jobbat ajánlasz? - Amikor ezeket a szavakat kimondom, a jedi int egy aprót a kezével, és egyből leküzdhetetlen vágyam támad arra, hogy válaszoljak. - Gazdagságot és hatalmat kaok, ha segítek neki, együtt fogjuk uralni az egész galaxist... - darálom el, mintha nem is önmagam lennék, de amint végeztem a mondtattal, rögtön visszavált az elmém a normális állapotába.
|
|
|
Post by Mace Windu on Dec 23, 2006 10:58:22 GMT 1
- Hm, szóval téged is ezzel etetett. Az öreg a templom örzõje, mindannyiunkat õ hozott ide. Amennyien vgyunk annál több évet élhet túl, és annyival több gonosz tettett vihetett végig. Láttad hogy mennyi ember volt ott? Az csak egy kamra volt, ott még volt kettõ amiból lehetett választani. Nézd, az õreg becsapott téged. A lelkûnket pedig egyesek szerint egy Sötét nagyúr feltámasztására akarja felhasználni.- mondja majd nem sokára megnyomja a gombot mellyel fel lehet robbasztani a hõdetonátorokat, amelyek már a Rancor gyomrában vannak. A megnyomástól kb. 2 másodperc múlva a szörny gyomra kirobban és apró caffatokra húlik szét. Amikor felállsz látod hogy te is kaptál belõlûk. //Karácsonyi ajándék // Majd elindultok.
|
|
Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Post by Sen'Delor on Dec 23, 2006 11:10:12 GMT 1
// Különleges fajta, nem mondom // A jedi válasza elgondolkodtat, és úgy érzem, van bennük realitás. ~Nem akarok ennek az őrültnek a csicskása lenni, nem akarom, hogy az én életemből táplálkozzon sem ő, sem pedig az a nyavajás Exar Kun, vagy micsoda.~ Amikor megnyomja a gombot, a rancor hasa kiobban, engem pedig beborítanak az onnan származó cafatok. Hihetetlenül büdös, és amikor megpróbálom letörölni, csak még jobban szétkenem magamon. Ezután elindulunk az öreg után, úgy tűnik, mintha ő tudná, hogy merre kell menni...
|
|
|
Post by Mace Windu on Dec 23, 2006 11:33:57 GMT 1
Az öreg valóban tudja a járást erre felé. Majd amikor átmegy a vonalon semmi hang nem szól, de amikor ti akkor nagy zaj támad , olyan ami a holtakat is felébresztené. Az öreg hátrafordul. Tudja hogy hibázott. Majd nem sokára megszólal: - Tudom, tudom hogy mi lesz a következõ kérdésed. Azért nem szólalt meg mert Sötét Jedi vagyok. Az én erõm leállitotta a riasztást de a Jedi-é nem. - mondja az öreg. Majd nem sokára tovább indul. Egy hatalmas ajtó volt a Rancor hátánál ami sokkal nagyobb mint ti vagytok. Az egész terem egyik oldal lett az ajtó itt. Nagyobb jármûveket szállithattak ide. Egy furcsa dolgot látsz újra. Egy olyan tárgyat amelyben árad az energia. Melyben kék csóva indul felfelé. Ûvegbõl van a kûlseje. Majd az öreg odalép hozzá.
|
|
Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Post by Sen'Delor on Dec 23, 2006 11:46:26 GMT 1
A zajtól majdnem kiszakad a dobhártyám, alig bírom elviselni. Látom, hogy a jedi is majdnem megsüketül, de fájdalmas arccal egy hang nélül tűri, amíg abba nem marad a hülsüketítő harsogás. Egy ilyen hangrobbanásszerű zajra még jó, hogy felébred a rancor... Nem tudom, hogy az öreg szándékosan okozta-e nekünk ezt a "remek" élményt, vagy tényleg csak elfeledkezett róla, ahogyan azt mondta... Az óriás, de zárt ajtóhoz érünk a rancor háta mögött. Egy furcsa szerkezet van mellette, gondolom valami zárfajta lehet. Az öreg odalép hozzá, és vizsgálgatni kezdi. Pár másodperc után megkérdezem, hogy mit gondol, mi az pontosan, és hogy ki lehet-e nyitni vele az ajtót.
|
|
|
Post by Mace Windu on Dec 23, 2006 11:57:56 GMT 1
Az öreg nem sokára válaszol. A kék sugárt körûlvevõ ûveget simogatja már vénûlõ kezével. A Jedi mosolyogni kezd majd nem sokára küld az erõn át neked egy üzenetet. Az õreg éppen azt a tartályt simogatja amelyben az összes itteni Jedi és nem erõérzékeny ereje van. Ha az felrobban akkor az õreg is meghal de a bennt lévõk is. Köztûk te is mivel te is átkozott lettél. Amikor megfogtad azokat a fénykardokat. Majd nem sokára befejezi. Az öreg szól hozzád: -Exar Kun egyik híres energia tartálya. Ebben tartotta az energiát amitõl élhetett. Nem tudom hogy halottál e már róla de amikor kiszivta a Massasi-k energiáját és magát a templomhoz láncolta ebbe a tartályba jutott az energia.
|
|
Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Post by Sen'Delor on Dec 23, 2006 22:24:04 GMT 1
Nem tudom hogyan, de egyszercsak meghallom a fejemben a jedi hangját. Ránézek, miközben "beszél", de nem mozog a szája. ~Biztos az erő segítségével küldi az üzenetet...~ Amikor végigmondta, hirtelen nem tudom, hogy mit tegyek, hogyan üzenjek vissza neki úgy, hogy az öreg ne hallja. Erősen koncentrálok, és mondom magamban lassan: ~Hogyan győzhetjük le? Hogy ússzuk meg élve ezt az őrültet, és a kis trükkjeit? Ha most támadunk, van esélyünk megölni? Vagy van jobb ötleted?~ remélem, hogy a jedi "megkapta" az üzenetet, vagy kiolvasta az elmémből, és az öreg nem jön rá a párbeszédünkre...
|
|
|
Post by Mace Windu on Dec 25, 2006 12:01:59 GMT 1
A Jedi-nek nem sikerûl elküldened az erõn keresztûl az üzemetet. De az megfejti. Olvas a gondolataidban. Majd nem sokára egy üzenetet küld neked: Az öreg már fárad. Kevés új energia van számára. Én megtámadom fénykarddal. Te addig támad az új kardoddal az energiavezetõt. Vágd el azt a hatalmas kábelt szerintem- majd látod hogy ott van egy vörös kábel, amely kilóg a többi közûl. Sokkal nagyobb.
|
|
Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Post by Sen'Delor on Dec 25, 2006 19:40:12 GMT 1
Megkapva a jedi erőn át küldött üzenetét, közelebb sétálok a piros kábelhez. Amint megahllom az első lézerkard aktiválásának hangját, kirántom a hátamon lévő tokból a kardot és rávetem magam a kábelre. Alig egy szempillantásyi idő alatt felhangzik a második lézerkard halk búgása is, és egy-két másodperc múlva már össze is csapnak. Én eközben a kábelle birkózom, erős anyagból készült, a felületén már látszanak a vágásnyomok...
|
|
|
Post by Mace Windu on Dec 27, 2006 9:13:44 GMT 1
Az öreg már kitalálta hogy mit terveztek. De õ ezt nem engedheti. Erõt gyûjtve magába a fénykardjával feléd ugrik. Majd nem sokára oda is érkezik meg, ahová tervezte. De a kard pengéjének hosszát elszámitotta. Nem messze ált meg tõled. Majd a Jedi az öreg felé indul de nem eléggé gyorsan. A halál gondolata kerûlget téged. A Jedi pedig olyan 30 méterre lehet tõletek. De az öreg nem állt el tervétõl. Majd nem sokára megszólal: - Hadd azt ott, és akkor nem esik bántódásod, és békében elmehetsz, te most egy olyan tárgyat akarsz elpusztitani amely fontos a Köztársaság elleni harcban. Amellyel ketten uralkodhatnánk a Galaxis-on.
|
|
Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Post by Sen'Delor on Dec 27, 2006 21:36:43 GMT 1
Megrémülve a felém csapó vérvörös pengétől, még ha az nem is volt pontos, arrébb kapom a fejemet. Kezdeti, a haláltól való rémületem haraggá alakul, amikor az öreg megint hazugságaival kezdd traktálni. - Nem hiszek neked, te őrült! - üvöltöm - Én is átkozott lettem, te pedig hazudtál nekem! Gyűlölöm a Köztársaságot, de ha hülyének néznek, azt még jobban! Te pedig elkövetted ezt a hibát, és ezzel ellenségeddé tetttél...- monológommal próbálom húzni az időt, hogy a jedi visszaérhessen, és lefoglalja az öreget, én pedig újra nekieshessek a kábelnek.
|
|
|
Post by Mace Windu on Dec 28, 2006 9:01:31 GMT 1
Az öreg beveszi az idõhúzzó szöveget. Majd a Jedi váratlanul ellöki melõlled az erõ segitségével. Az öreg nem repûl olyan nagyot, de kardja kiesik a kezébõl. A vörös penge pedig nem messze esik tõled. Karnyújtásnyira van. Majd az öreg ordit feléd: - A Jedi az áruló, nézz magadba és megtudod. A Jedi-k mindig is a Köztársaságot szolgálták, és azt is védelmezik. A Világosság szolgáit bekebelezte egy olyan ember aki önkényesen uralkodik, és bármit fel is áldoz azért hogy megnyerje magának a Köztársaság szenátusát. - mondja az öreg, de ezen szavak mellé nevet nem mond, majd a Jedi ugrik felé. Kardját a nyakához emeli és várja hogy egy rossz mozdulata is legyen, és akkor végez vele.
|
|
Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Post by Sen'Delor on Dec 29, 2006 17:55:15 GMT 1
Még mindig szinte határtalan gyűlölet van bennem, az öreg becsapott, és ezt nagyon utálom. Igaz az is hogy a Jedik és a Köztársaság is romlott és megsemmisítendő a szememben, de most valahogy mégis a Jedi pártján maradok. - Gondolkodtál volna korábban, te szemét! Nem érdekelnek a további hazugságaid, én hittem neked, te pedig becsaptál. Ha nem teszed, most eltörölhetnénk ezeket, de te nem fogtad fel, hogy nem jársz jól, ha magadra haragítasz... - üvöltöm neki. A Jedi továbbra is fogvatartja a sötét örzőt, eközben én odasétálok a kardjához, felveszem, aktiválom, és keresztülvágom az energiaáramoltató kábelt. Várom, hogy mi történik...
|
|
|
Post by Mace Windu on Dec 30, 2006 9:40:00 GMT 1
A felfelé kúszó kék fény egyszerre csak kialszik. A szobát egy ideig sötétség boritja és világosságot csak a fénykardokkal tudtok csinálni. Majd nem sokára a Jedi-n látod hogy egy kicsit öregedett. Te is jobban érzed magad. A Jedi hangját hallod: - Rendben, sikerült. A sötét Jedi-t pedig a tanács elé kell vinnem. Köszönöm a segitséged. - mondja a Jedi majd nem sokára folytatja.- A Datooin-on van egy droid amely vivásra tanitotta régen a padawan-okat. Ha tényleg meg akarsz tanulni vivni, akkor oda kell menned. Még szinte hibátlan. Csak egy energia cella kell bele. - Majd megkötözi a sötét Jedi-t egy a közelben lévõ kötéllel. Felállitja, és elindul keresni Yavin dokkjaiban egy hajót.
|
|
Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Post by Sen'Delor on Jan 1, 2007 18:36:07 GMT 1
// 1.:Bocs a késdelemért... Ünnepek meg ilyesmik 2.:Megtarthatom az öreg fénykardját? // Felveszem a fénykardot a mekötözözz sötét jedi mellõl. Amikor a Jedi hátat fordít nekem, és elindul a dokkok felé foglyával, egy halk köszönömöt morgok magam elé, bensõmben pedig mintha a hála csírája kezdene éledezni a Jedi iránt... Átézem a termet, hátha találok valahol egy energiacellát, amit a robotba tudnék tenni, vagy más érdekes dolgot, amit hasznosíthatnék...
|
|