|
Post by Kane DeReef on May 9, 2006 19:23:32 GMT 1
Kay gépe kiér az atmosférából. -Mi az uticél uram? vissza Coruscantra? -kérdi Omikron 338 -Nem. -Mondja Kay és megpróbálja megtalálni fiát. A pilóta türelmesen vár. Kis idő múlva Kay megadja a választ: -Bespin, Felhőváros -Táplálom a koordinátákat uram -Most újra félrevonulnák Omikron. A szabályokat tudja -Nem zavarni, csak ha megérkeztünk, vagy ha gond van Kay bólint, majd arra gondol, hogy ha megérkeznek Coruscantra szól majd pár jó szót a pilóta érdekében. Újra felkeresi azt a helséget, ahol eddig dolgozott a fénykardján és nekilát, hogy egyesítse annak darabjait és hogy működésre bírja a szerkezetet.
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 9, 2006 20:24:53 GMT 1
Kay miután befejezte fénykardja készítését azonnal ki is próbálta az eszközt. Működésével és fizikai paramétereivel teljesen meg volt elégedve, de túlságosan egyhangúnak találta a fegvert, így Omikrontól szerzett szerszámokkal, melyel a klónok puskáikra időnként feljegyzik a találataik számát egy farkasfejet gavírozott a fegyver markolatára (szakdár évei alatt Magányos Farkas álnéven tevékenykedett). //íme a kard: // A munka befejeztéve újra meditációba sülyedt. Minél közelebb értek Felhővároshoz annál intenzívebben érezte a családját fenyegető veszéjt. A meditációból Omikron 338 digitálisan eltorzított hangja zökkentette ki: -Hamarosan kilépünk a hipertérből uram Kay feltápászkodik oldalára csatolja vadonatúj fénykardját és a pilótafülkébe siet...
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 10, 2006 13:57:18 GMT 1
Kay a pilótafülkébe lép.pár másodperc és kilépnek a hipertérbõl. -Kapcsolok egy vonalat a várossal -mondja Omikron 338 -vonalban van uram, beszélhet -Itt Kay DeReef a jedi rend tagja Leszállási engedélyt kérek -Üdvözöljük DeReef. A dokkban várjuk önöket
Omega a bolygó légtere felé irányítja a gépet...
|
|
|
Post by lukeskywalker on May 11, 2006 13:51:38 GMT 1
Száguld fénysebességbe az ürben Nar Shaddaa felé. És nemsokálra megérkezik oda. Be is lépett a légkörbe é kilépett a fénysebességböl. Majd leszállt a dockba és kiszállt a hajójábol.
|
|
|
Post by kalel on May 11, 2006 14:07:23 GMT 1
*Az Ismert Galaxis határárán egy ismeretlen hajó szeli az ürt.A gömbölyü alaku ürhajó ismeretlen célpont felé tart.A hajó belsejében nem más ül mint az utolsó Yaganshi harcos Senzu Koord vagy ahogy az utóbbi fél évben azóta elhunyt társai hivták, General Koord.Koord testét egy ripityára tört páncél fedi és több sebbõl vérzik az utólsó Yaganshi.*
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 11, 2006 18:15:16 GMT 1
A Kay-t, Omikront szállító Radiant VII Richard Stalker-el kibővülve elhagyja Bespin légterét. -Következő uticél? -kérdi Omikron 338 -Coruscant -sóhalyt Kay -én és a fiú félrevonulnánk -Értettem uram. A szabályok maradtak a régiek? -Eltalálta -mondja Kay és elvonszolja Rick-et a kotrolpaneltől. Ugyanabba a szobába mennek, ahol Kay a fénykardját készítette. -Hiányzik a mami -panaszkodik a fiúcska -Tudom. Nekem is. De túl kell tenned magad rajta -Hogyan? -Megmutatom az egyik módját -mondja Kay és lótuszülésbe helyezkedik -Rajta csináld te is A fiúcska követi példáját. -most hunyd le a szemed, ürítsd ki fejedből a gondolatokat és add átt magad az Erőnek Ricky értetlenül néz a jedire. -Próbáld meg. Csináljuk egyszerre. -modja Kay és a meditáció lépcsőjére lép. Ricky becsukja a szemét, de nem nagyon meg neki a dolog, így óvatosan Kay-ra néz félig nyitott szemmel -Látom, hogy nyitva a szemed! -Mondja Kay. Rick sóhalyt egy nagyot, majd újra próbálkozik. Nemsokára a nagy erőlködésben elnyomja a buzgóság. Nem is csoda egy ilyen nap után kit nem ütne ki a fáradtság. Pláne egy ilyen kisfiút. Kay felemeli és a szoba egyetlen ágyára fekteti, majd betakarja. Majd ő tényleg meditációba merül. Van mit rendeznie magával...
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 11, 2006 18:21:54 GMT 1
Kay most az egyszer hamarabb tért magához, mint Omikron ébresztette volna. Ricky még mindíg húzta a lóbőrt, így halk léptekkel a pilótafülkébe sétált. -Mi a helyzet? -kérdi a pilótát -Már éppen szólni akartam, uram. Hamarosan megérkezünk. -Remek. A gyerek alszik. Ha lehet halkan és óvatosan hajtsuk végre a landolást. -Parancs! A hajó pár perc elmúltával kilép Coruscant felett és a távolban kirajzolódó Sepultura csillagromboló felé veszi az irányt...
|
|
|
Post by lukeskywalker on May 11, 2006 18:28:18 GMT 1
Fénysebességbe száguld az ARC-170 es hajó. Majd nemsokálra beér Coruscant légkörében majd kyle azt gondolja magában hogy ne msokat ért rel ezzel de legalább nem unta magát. Ezalatt be is lép a légkörbe és megérkezik a határellenörzésbe.
|
|
Rogen Styles
3. szint (15 pont)
Coruscanti fogatversenyző
|
Post by Rogen Styles on May 15, 2006 18:38:35 GMT 1
Száguld hiperűrbe a hajó minden utas a helyén ül. Majd megérkeznek Tatooine légkörébe kilépnek a hiperűrsebességböl és leszállnak az egyik dockba.
|
|
|
Post by Aardwain van Landeen on May 19, 2006 10:54:20 GMT 1
- Add a kivetítõre a vadászt R2! - utasítom a kis droidot. - Végezz szkennelést. A robot trillázásba és füttyögésbe kezd, amibõl azt tudom meg hogy a hajó rendesen fel van fegyverkezve és harcra kész, de a tapasztalataim és az ösztöneim azt súgják hogy egyenlõre nem fog támadni. - Rendben van R2! Fogadd a bejövõ hívást! - a kis robot rövid füttyel jelzi hogy a hívás kapcsolva. Beleszólok a mikrofonba: - Itt a Korell Csillag koréliai teherhajó kapitánya, Aardwain van Landeen beszél. Hívását fogadtam. Kivel beszélek? Kérem azonosítsa magát és hajóját!
/Milyen típusú hajója van az idegennek?/
|
|
|
Post by Ki-Adi Mundi on May 19, 2006 12:21:10 GMT 1
A kivetítőn egy fehér, kecses vadászrepülőt látsz, aminek az oldalán egy vörös csík található. R2 hamarosan befejezi a szkennelést és azt az információt kapod, hogy a hajó nagyon gyors, hiperhajtóművel is rendelkezik, erős fegyverzete van, egyszóval igazi rohamvadász. -Jó napot uram! Gamma 3256 vagyok, a Köztársaság 155es légiójának pilótája.Lenne két kérdésem: az első: Az adatbázisokmban keresgélve nem találtam Korell csillag nevű bejegyzett kereskedőhajót. Világosítson fel erről. A második: Mi a rakománya és hova tart. Ha nem válaszolt, taámadni, vagy menekülni próbál azonnal lelövöm.
|
|
|
Post by Aardwain van Landeen on May 19, 2006 23:39:28 GMT 1
- R2! Végezz nagy távolságú szkennelést a környezõ világûrben. Keress nagy, ilyen kis vadászgépek hordozására alkalmas csillaghajót vagy ûrbázist! - utasítom az egységet mire azt a választ kapom tõle hogy semmi ilyesmi nincs a környéken. - Akkor most azt nézd meg hogy van-e rajta kívül még vadászgép! - a robot ismét nemlegesen válaszol. Elmosolyodok - R2! Lehetségesnek tartod azt hogy egy ilyen picike gép egyedül a világûrben egy akkora adatbankkal rendelkezik a galaxis eme elhagyatott szegletén hogy képes legyen bármely repülõ ûrhajó azonosítására fél perc alatt? - a kis droid ismét nemlegesen válaszol. - Igazad van. Én sem hiszem el. No mindegy. Mi tisztelettudó állampolgárok vagyunk és nem akadályoztatjuk kötelessége teljesítésében a hatóságot - az interkommhoz hajolok és azt mondom a vadászgép pilótájának: - Mint már mondtam, ez a Korell Csillag nevû teherhajó. Lajstromszáma KO-128566-G. Rakományom jelenleg nincsen. Ha meg kíván gyõzõdni mindkét dolog valóságáról, készségesen együtt mûködöm Önnel és minden tõlem telhetõt megteszek hogy biztonsággal átkelhessen a hajómra ellenõrzés céljából.
|
|
|
Post by Ki-Adi Mundi on May 20, 2006 7:27:55 GMT 1
A vadászgépben ülő férfi erre meglepődött. Furcsállotta azt, hogy átmehet a hajóra. Szinte meglepő gyorsasággal válaszolta: -Nem szükséges uram. Hiba volt az előbb az adattáramban. Jó utat kívánok. És megkérhetném valamire?
|
|
Rolan Exel
1. szint (10 pont)
B?rgyilkos
|
Post by Rolan Exel on May 20, 2006 7:30:17 GMT 1
Rolan Delta 7-se száll föl a szép Dantooinról. Ránéz a nyomkövetõjére és vár. 10 perce áll a Dantooin fölött amikor 2 ARC-170-es vadászgép állt le melette. Rolan bekapcsolta az üzenõt. Az egyik pilóta pedig dumálni kezdett. -Jó napot uram megkérdezhetném mért álldogál itt? Esetleg elromlott a hajtómûve? -Nem. -válaszolta Rolan. -Hát akkor? Mit szállit? Rolan mérgesen ránézett a klónpilótára amelyik dumált. -Az Elsõ Utast a Halált! Azzal rákapcsolt és a vadászgépek fölé repült. A dumáló pilóta utána repült, Rolan pedig megfordult. Szemtõl szembe mentek tökéletes karambol lett volna ha Rolan nem rántja el. A klónpilóta tovább repült fölfelé míg Rolan mögötte vihogott. Rolan tüzelni kezdett. Az ARC-170 jobb szárnya lerepült. Majd pár másodperc múlva a vadászgép darabokra repült. Ekközben a másik klónpilóta rárepült Rolanre. Aki két rakétával viszonozta ezt a bölcsességet. Rolan miután a másik ARC-170 is levegõbe repült, elhúzta a csíkot a nyomkövetõjele után.
|
|
|
Post by Aardwain van Landeen on May 21, 2006 20:58:13 GMT 1
- Nos R2! Sokszor az együttmûködésre való hajlam meghozhatja az eredményt. Az igazat megvallva nem lett volna semmi kedvem harcolni egy köztársasági vadásszal. Egybõl körözést adnának ki ellenem - R2 sértõdött csiripelésére kijavítom magam - Öööö... akarom mondani ellenünk. Ugyanakkor kíváncsi vagyok mit akarhat rámbízni a vadászgép pilótája. - Hallgatom Gamma 3256, a Köztársaság 155es légiójának pilótája. Miben lehetek a segítségére?
|
|