|
Post by Durge on Apr 29, 2006 10:17:08 GMT 1
-Aeron. Lehet hogy a halál lenne a legegyszerûbb, de én tudok annál sokkal rosszabbat Kay számára. Megfosztjuk az erejétõl. Úgy majd talán elgondolkozik rajta hogy még sem kellett volna a parancsomat linken elvégezni. Kae odasétál az anyahajó egyik ablakjához, és teljesen nyugodt arcal beszél Aeron-hoz. -Fiatal tanítványom. Ne légy türelmetlen. Hamarosan sokkal erõsebb leszel minden jedinél. De ahoz még nagyon sokat kell tanulnod.
|
|
Darth Nirius
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
S?t?t Jedi, a II. ?s a V. forma haszn?l?ja, FRSZ parancsnok, a Gh?to bolyg? megb?zott vezet?je
|
Post by Darth Nirius on Apr 29, 2006 10:30:13 GMT 1
-Értettem mester.-lehiggadok.-De talán már elkéne kezdeni tanulni is valamit,mert így az eröm ezen a szinten reked meg.-fordulok a mesterem felé.Odasétállok az ablakhoz,és kiterjesztem az Eröt. -A Sötét Oldal egyre erösebb a galaxisban mester.Érzem ezt a...hatalmat,mely abból árad!De használni is akarom azt mester,nemcsak érezni.Tégy engem erösebbé,mint bármelyik Jedi-lovagot.-fordulok felé.Mesterem elmosolyodik.
//Tisztázzunk valamit:38 éves vagyok,ami nem olyan fiatal,szóval a fiatal tanítványom megnevezést hagyd.Elég lesz csupán a tanítványom megnevezés!//
|
|
|
Post by Durge on Apr 29, 2006 10:36:49 GMT 1
//Amíg Kae a mestered, úgy szólít ahogy akar. Ha nem tetszik a megnevezés, akkor hányd a szemére.//
-Jólvan Aeron. Ha gondolod kezdjük el a kiképzésed. Ha jól tudom a Makashiban vagy jártas. Ez nagyon szép teljesítmény. A jediknek ez a stílus tiltott, mert túl erõsnek tartották a mesterek. Én viszont kitanultam mesteri szintre a Shien-t, és 2 hónap alatt haladó szintre jutottam a Dyem-So technikában. Mejik stílust akarod megtanulni?
|
|
Darth Nirius
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
S?t?t Jedi, a II. ?s a V. forma haszn?l?ja, FRSZ parancsnok, a Gh?to bolyg? megb?zott vezet?je
|
Post by Darth Nirius on Apr 29, 2006 10:44:59 GMT 1
Gondolkodok.A Shien stílus agresszív ága a Djem So.Így az jobbnak tünik. -A Djem So az én választásom mester.-azzal figyelem mesterem reakcióját.Választásom végleges,de jobban örültem volna,ha a Sithek egyik ismert technikáját,a villámszórást tanuljuk meg.
|
|
|
Post by Durge on Apr 29, 2006 14:41:34 GMT 1
-Drága tanítványom. Légy türelemmel. Mit sem ér a villámszórás, ha nem birtokolsz mellette egy kitûnõ vívótechnikát...Most pedig vedd elõ a lézerkardod, és támadj rám, ahogy azt a makashi stílusnál tanultad. A makashi kitûnõ stílus mint már említettem. Egyszerre több ellenféllel tudod felvenni általa a harcot. Most csak egy ellenfeled lesz. Én. De viszont a Dyem-So technikát fogom használni.- Mondja tanítványának Kae.
|
|
|
Post by Durge on Apr 29, 2006 14:54:46 GMT 1
Ekkor jel érkezik a kémdroidtól, hogy Kay meg akar szökni mindenki elõl. Bizonyára érzi hogy csapás készül ellene. -Nocsak-nocsak. Kay meg akar szökni. Szerencsére felkészültem erre a lépésére. Ekkor a hírhett bérgyilkos, Durge lép elõ az anyahajó egy sötét sarkából. -Durge, hozd el nekem Kay-t. Persze jelentõs mennyiségû honoráriumban fogsz részesülni, csak hozd el. ÉLVE! -Mondja Kae. -Igen uram. Máris indulok. -Mondja a bérgyilkos, és elindul a hangár felé. Ott beszáll egy droidoktól hemzsegõ Radiant VII hajóba, és elindul a kémdroid jele után, Nar Shadda felé.
|
|
Darth Nirius
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
|
Post by Darth Nirius on Apr 29, 2006 18:08:33 GMT 1
Váratlanul aktiválom vörös fénykardomat.Nekirohanok mesteremnek a dühömmel,de az már számított rám,és hárította a támadást.Elkezdem a Makashival össze vissza csapkodni,a dühömet használva.Mindet hárítja,majd kirúgja a lábam,és elesek.Felugrok,majd arrébb lököm a kardját.Szememböl izzik a düh.
|
|
|
Post by Durge on Apr 29, 2006 18:16:04 GMT 1
Kae visszahívja az erõvel a kardját, és felveszi a Dyem-So alapállását. -Most nagyon figyelj tanítványom. Fél erõbõl fogok támadni. A sötét jedi nekiront a tínítványának, aki nagyon ügyesen, a makashit használva hárítja a Dyem-So csapásait és szúrásait. A vagdalkozásban áldozatul esik néhány droid, de azok jelentéktelen veszteség. A két sötét harcos nagyon vagdalkozik, majd Kae meglátja hogy a tanítványa egy hibát vét a védekezésben, és egy erõ lökéssel arrébb hajítja. -Nagyon ügyes vagy Aeron. Látom, teljesen átadtam magad a dühödnek. Csak így tovább! -mondja Kae- Most pedig te támadj ismét. Harc közben figyeld a harcmodorom, a mozdulataimat és tanuld õket.
|
|
Darth Nirius
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
|
Post by Darth Nirius on Apr 29, 2006 18:21:15 GMT 1
Folytatom a dühömet,de most inkább minden erömet arra öszpontosítom,hogy gyengét találjak a mesterem védekezésén.Támadok sokat.Mesterem legyözhetetlennek tünik,de nem adom fel!Folytatom a harcot,és végül mesterem vét egy apró hibát.Én fejberúgom,mire szaltóval talpra érkezik.Nekirontok,és összeakasztjuk kardjainkat,majd hirtelen lerántom kardomat,és azzel szétválik a szorítás.Villámgyorsan pörgetek párat,majd Makashi állásba állok.
|
|
|
Post by Durge on Apr 29, 2006 18:31:48 GMT 1
-Nem rossz. Sõt! Látom kezded felvenni a ritmust. -Biztatja a tanítványát Kae. -Ezt védd ki. -Folytatja Kae, és erõvillámokat szór a tanítvány felé, aki kardját maga elé emeli, és ezel próbálja a villámokat kivédeni. Egy darabig tartja a villámokat, de a mester erõsebb és a kardot kilöki a féktelen erõ a tanítvány kezébõl, és a villámok a tanítványt kínoznák, ha a mester abba nem hagyta volna a támadást. -Csak egy csapás a sok közül Aeron, amiket a sok tanulással fogsz elérni. De most ismét koncentráljunk a vívásra. Támadj csak. -Mondja Kae.
|
|
Darth Nirius
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
|
Post by Darth Nirius on Apr 29, 2006 18:39:18 GMT 1
Felállok,de most taktikát váltok.Apránként zúdítom a dühömet mesteremre.visszahívom fénykardom,majd aktiválom,és egy dühös csapást indítok mesteremre,utána védek higgadtan.Késöbb ismét támadok,mire mesterem hátrálni kényszerül.Egy újjabb nagy dühös csapást okozok.Kipörgetem fénykardomat mesterem szorításából,majd egy dühös rúgással hasbarúgom.Mesterem kiesik a ritmusból.Utána minden dühömet rá zúdítom,majd ö térdre kényszerül,és én belerúgok.Párat hátrabukfencezik,hogy elkerülje vágásomat,majd feláll.
|
|
|
Post by Durge on Apr 29, 2006 18:46:40 GMT 1
-Ügyes. -Mondja Kae, majd ismét a Dyem-So technikában támad a tanítványra. A mester egy kézzel fogja a kardot, akár makashinak is tûnhet a vívás mód. Annyira nyugodt a mester, hogy a tanítvány azt hiheti hogy nem is dühös. Pedig a külsõ nyugalom, szörnyû dühöt takar. Annyira koncentrál Kae, hogy egy perc sem kell tanítványának a leszereléséhez, aki a meglepetés miatt hátraesik. -Szépen tartottad magad Aeron, de most mennünk kell tovább Hyporira. Ott folytatjuk a gyakorlást. -mondja a sötét jedi, és a pilótákhoz sétál. Megadja a tovább haladási parancsot, mire a flotta szép lassan elindul a célbolygó felé.
|
|
Darth Nirius
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
|
Post by Darth Nirius on Apr 29, 2006 18:51:43 GMT 1
Azonban engem valami megzavar.Nagy forróságot érzek.Egy másik Sötét Eröhsználó jelenlétét éreztem egy pillanatra. -Mester,te is érezted?Egy másik Sötét Harcos is a Hyporira tart.Azt hiszem ismerem ezt az Eröt.Mintha éreztem volna már korábban is,de...nem tudom,ki ö.Nem olyan erös,mint mi,de benne is ott tombol a Sötét Oldal.-azzal drerekamra tüztem a fénykardomat.-De egy nagyon erös Világos Erö is közeleg.Ilyen Eröt utoljára csak Yoda mester közelében éreztem.de van mellette egy másik nagyon nagy Eröhasználó.Biztos egy Jedi-mester.
|
|
|
Post by Miendrick Raven //HALOTT// on Apr 29, 2006 19:34:17 GMT 1
Érzem a Sötét Oldal erejét.Kilépek a hiperürböl,mire egy flottát látok magam elött,élen egy hatalmas hajóval.Megközelítem a hajót.Onnan jön a nagy erejü Sötét Oldal.Én Dooku grófban reménykedek,de két Sötét Eröhasználót érzek. -Mi ez?-kérdezem hangosan,miközben kiterjesztettem az Eröt.Az egyik Erö ismerös számomra.Csak nem ismerem meg.Közvetlenül a nagy hajó mellé repülök.Megpróbálok kapcsolatot létesíteni a hajóval. -Hallanak engem?Itt Miendrick Raven,Sötét Jedi.ki a hajó kapitánya?-kérdeztem. -Lamar Kae kapitány és a növendéke,Aeron Freeside.Mi ügyben keresi öket keresi öket?-csalódott vagyok,de a növendék szó megmozdítja a fantáziámat.Aeron Freeside egykoron Jedi volt,de kizárták.Ezért volt ismerös az ereje. -Beszélni szeretnék velük.-mondom. -Jöjjön a hangárba.Kinyitjuk az ajtót.-azzal kinyílik egy nagy ajtó a hajón.Berepülök.Az ajtót mögöttem bezárják.Leszállok,leállítom a motort,majd kipattanok a hajómból.Egy droid jön elém. -Kérem kövessen Kae kapitányhoz.-követem a droidot,majd pár perc múlva megérkezünk.Megpillantok két Sötét Jedit,-felismerem öket a fénykardjaikról.-és a droid pont eléjük kisér. -Kae kapitány,ez itt Miendrick Raven.Azt állítja,ö egy Sötét Jedi.-Kae megpillantja fénykardomat.Elmosolyodik.Én is.
|
|
|
Post by Durge on Apr 30, 2006 11:42:38 GMT 1
Kae végigméri az új vendéget. Érzi benne a sötét oldal erejét. -Minek köszönhetjük a látogatásod Miendrick Raven? -Kérdezi Kae. A hajó pilótái közben jelentik hogy pár óra múlva kilépnek a hiperûrbõl, és elkezdhetik a landolást Hypori felszínére.
|
|