|
Post by Quinlan Vos on Sept 16, 2006 8:15:26 GMT 1
Ezen a hajón szállitják a szeparatista klónokat kiképzésre. Bikaerõs fegyverek vannak rajtuk. 7 lézerágyu és 6 protontorpedó vetõ. A hiperürbe vannak jellenleg a hajón rabságba van Gerr'IUs a Szürke Jedi.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Sept 16, 2006 8:26:55 GMT 1
...Gerr'IUs egy fúrcsa helyiségben ébredt. Rövid terepszemle után megállapította, hogy egy vallatószobában lehet de egyenlôre nem látott magán kivül senkit a teremben. Nagyon zavarta a tény, hogy nem tudja mi történt társaival. Aggódott Mira és Kyrea épségéért.
Mivel látta, hogy a körülötte lévô erôteren semmiképpen nem tud áttörni, lótuszülésbe helyezkedett és meditálni kezdett. Tudta, hogy csak nyugodtan és feltöltödve lehet esélye a menekülésre.
|
|
|
Post by Quinlan Vos on Sept 16, 2006 8:36:02 GMT 1
Belép a sebhelyes. Odalép a pajzshoz. Megszólal. Látszólag elégedett a mai zsákmányal. Megszólal. - Mit keres egy Jedi ily távol a zsufolt bolygótól?- majd elõvesszi a fénykardjaidat a zsebébõl és nézegetti õket.- Igen szép. Az apámat is egy ilyen fegyver õlte meg. Legszívesebbem magam végeznék veled ha nem kénne kiképeznem a vadászosztagot. Na szóval honnan tudsz a klónprojektrõl?
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Sept 16, 2006 8:44:49 GMT 1
Gerr'IUs a lépetek zajától nyomban kiesett a meditációs transzból és undorodva figyelte a közeledô Nikto-t:
-Nem vagyok Jedi! -jelentette ki határozottan- Ráadásúl nem hiszem, hogy túl sok közötök lenne hozzá, hogy miért nem vagyok a Coruscant-on!
Ekkor a sebhelyes elôhúta zsebébôl Gerr'IUs fegyverei és vizsgálgatni kezte azokat. A Szürke Jedi ekkor iszonyatos haragra gerjedt:
-Nyomorúlt! -mondta ingerülten- Azoknak semmi keresni valójuk nálad! -végül erôt vett magán és higgadtan, témátváltva folytatta- Fogalmam sincs mirôl beszélsz nem hallottam semmiféle klónprojektrôl!
|
|
|
Post by Quinlan Vos on Sept 16, 2006 8:51:03 GMT 1
A sebhelyes odalép egy kapcsolohoz. Megnyom rajta egy gombot. Hirtelen a pajzsból energinyalábok indulnak ki pontosan beléd. Iszonyu csipõ fájdalmat okoznak. - Elsõ kérdés ha nem vagy Jedi akkor mi vagy?- kérdezzi a lény. Majd mégegyszer bekapcsolja.- Csak a Jedik hordanak fénykardot.- a nyalábok hatása beléd vág. - MJilyen küldetésen vagy? Ki vagy? Ki küldött? Hol vannak a társaid?
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Sept 16, 2006 8:59:36 GMT 1
Az energianyalábok borzasztó fájdalmat okoztak a Szürke Jedinek. Ez azonban nem volt elég, hogy megtörje hisz nem mondott semmit. Ezt a Nikto is látta ezért megismételte az elôbbi fájdalmas müveletet. Gerr'IUs majdnem összerogyott de végül mégis sikerült talpon maradnia és farkasszemet nézett a gyülölt sebhelyessel:
-Már megbocsájts de arról nem én tehetek ha annyira tudatlan vagy, hogy szerinted csak a Jedik használnak fénykardot! -kezdte vigyort erôltetve arcára- Nem küldetésen vagyok, egyszerüen nyaralni jöttem de mivel napalergiám van ezért kénytelen voltam az Alderrant választani. Társaim pedíg nincsenek! -fejezte be
Remélte, hogy a kamu dumáival felbosszantja a Nikto-t és elkövet majd valami hibát amit ô kihasználhat.
|
|
|
Post by Quinlan Vos on Sept 16, 2006 9:07:03 GMT 1
- Hazudsz- majd újra bekapcsolja a vallatópajzsot. Újra feltesszi ugyanazon kérdéseket. De ezek erõssége sookal nagyobb és fájdalmasabb. Szinte a húsodba marnak. Újra és újra megismétli a kérdéseit. Már nem birod lassan összeroppansz. Egyszerüen elakarod mondani az igazságot.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Sept 16, 2006 9:14:42 GMT 1
Az egymás után többször ismétlôdô aljas támadások iszonyatos fájdalmat okoztak a fiúnak:
-Rendben elmondom! -mondta végül lihegve- Jedi voltam de már elhagytam a rendet. A nevem Ger... Gerr'IUs és néhány barátomat akartam felkeresni a bolygón! Már indúltam visszafelé amikor ránktámadtatok!
Remélte, hogy ezt már elhiszi mert szivesen kihagyta volna a következô adag energianyalábot.
|
|
|
Post by Quinlan Vos on Sept 16, 2006 9:18:38 GMT 1
A Nikto elvigyorodik. Megszólal. - Ez most az egyszer igaz volt. Amit elmondtál.- majd újabb sugárnyalábokat engedd beléd.- De valamit érzek hogy eltitkolsz. Kihalom hangodból. Kik a barátaid? Kik õk? Milyen erõsek? Hol vannak?- majd újra belléd engedd egy adagnyi sugárnyalábot.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Sept 16, 2006 9:24:31 GMT 1
Az újabb energianyalábok már végképp kikészítették:
-Hallod a hangomon? -kérdezett vissza halvány mosolyt varázsolva arcára- Anyukád nem mondta, hogy inkább pszihológusnak kellett volna menned?! Amúgy két társam van.Egy nô és egy kislány...de ôk a bolygón maradtak! Semmit nem tudok a klón dumáddal kapcsolatban. Ti megtámadtatok én csak fel akartam venni veletek a harcot! Ennyi az egész. Semmi többet nem tudok elmondani!
|
|
|
Post by Quinlan Vos on Sept 16, 2006 9:31:06 GMT 1
- Hazudsz anyámat a te mocskos rendet ölte meg. Apámal együtt.- majd dühébe újabb sugárnyalábot ereszt beléd. Hirtelen megszólal a komlink-je.- Ó kiértünk a hiperürbõl a Guardia ürállomás közelébbe. Gyere talán most mindent elmondsz. Lereszti a pajzsot. Lassan felállsz. Õ bekapcsolja szewrkenytyüt. Egyszerüen képtelen vagy kinyulni felé.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Sept 16, 2006 9:39:34 GMT 1
Gerr'IUs meg sem próbálta gyôzködni a Nikto-t afelôl, hogy igazat mondt, inkább összeszorított fogakkal türte a következô alattomos támadást.
Mikor a komlink megszólalt a sebhelyes leeresztette a pajzsot de mivel újra bekapcsolta a fúrcsa müszert Gerr'IUs semmit nem tudott csinálni, ugyanazt kezdte érezni mint a hajójában. Nem volt más választása, hagyta, hogy a beleszólása nélkül történjenek az események.
|
|
|
Post by Quinlan Vos on Sept 16, 2006 9:44:56 GMT 1
A NIktot követtve kiérsz a hajóhidra. Az egész elülsõ falat egy ablak zárja el. Amin látszik egy hatalmas ürállomás. A lövegeknél Niktok ülnek. Az egyik felszól. - Befogtuk célt. 14-es protokoll életbe lépett. Mi a parancs? A sebhelyes arcu feléd nézz és megszólal. - A Guardia ürállomás. Sok szegény peremvidéki kereskedõ él itt a családjaikal és a hajóikal. hatezren élnek az állomás-on. Hatezernyi ártatlan élet. Az életük rajtuk múlik. Vannak társaid. És mi vagy ha nem Jedi? Ha nem válaszolsz akkor az õ vérük a te kezeden szárad.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Sept 16, 2006 9:53:49 GMT 1
Gerr'IUs mivel nem volt más választása követte a sebhelyest a hídra. Amint megérkeztek a Nikto egy hatalmas üveges részhez vezette, a fiú mikor kitekintett egy méretes ürállomát pillantott meg. Elmondta, hogy ez a Guardia ürállomás és, hogy a ottlakók élete Gerr'IUs válaszain múlik!
A Szürke Jedi immáron nem csak fizikailag kezdett megtörni. Bármennyire is titkos az ügy amin dolgozik nem álldozhat fel hatezer ártatlan éltét:
-Szürke Jedi vagyok! -mondta komolyan- Amint már mondtam vannak társaim... van egy harmadik is, egy férfi de ôt nem hoztuk magunkal a bolygóra! Kérlek hagyd meg az itt lakók életét! -fejezte be kicsit kétségbeesve
|
|
|
Post by Quinlan Vos on Sept 16, 2006 12:43:40 GMT 1
- Ki a harmadik? Szürke Jedi vagy igaz?- kérdezi a lény. Majd elkapja a karod és felpofoz. Majd rászól a tüzére.- Ha nem válaszol tíz percen belül akkor nyírd ki az állomást. A tüzér értetlenül nézz rá. -19 lõvészeti parancsor, célpont a 2 objektum. 10 másodperc várakozási idõ. Na szóval? És hol a harmadik?
|
|