|
Post by Palpatine on Mar 19, 2006 20:42:08 GMT 1
Itt temették el az õsi sith nagyurat, Ludo Kressht.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 15:48:43 GMT 1
Egy hajó robban ki a hiprerûrbõl és elindul szépen lassan az õsi piramis felé. Mikor már elég közel jár nagy hangzavarral, leszáll a homokra. Egy kemény kötésû izmos férfi ugrik ki belõle. Jedi palástban, az oldalán duplapengés lézerkard. EGyenesen a sír felé indul, büszke, elszánt arcal amit szép lassan megváltoztat a rettegés. A bejárathoz egy hatalmas lépcsõn lehet feljutni. MAga a bejárat 3 nagy kõbõl áll. A köveken õsi sith nyelven írás állt.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 15:54:03 GMT 1
Joe elindult a bejárat felé de mintha elfáradt volna út közben. Úgy kellett végigvonszolnia magát a küszöbön. Mikor már a sírban volt, mintha megszûnt volna a félelem mely eddig iszonyatos erõvel nehezedett rá. Egy tágas folyosón folytatta útját. A falakban idõközönként bevágások és azokban szobrok. Mind sith nagyurakat ábrázoltak. Joe ámulattal nézett végig a szobrokon. Majd hirtelen egy neszt hallott, és erre azonnal belehívta kezébe a lézerkardját és kinyitotta. De csak az egyik oldalon.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 16:41:12 GMT 1
Hirtelen egy sötét köpenyes alak ugrott le Joe elé. Hogy honnan azt nem tudta, de pillanatnyilag nem is érdekelte. A köpenyes arcát csuklya fedte. Elõkapta elõször az egiy majd a másik lézerkardját, mindkettõnek piros színe volt. Biztos a X. formában vív-gondolta Joe. Az idegen már támadt is. A kardot édes táncot jártak a kezében. Nem köthetõ formához a vívása. Hol a III. hol a II. hol a IV. formában vívott. Joe érzékelte hogy nem lesz esélye ha csak egypengével harcol. Még csak 15-20 perce vívtak de õ már is úgy lihegett mintha kilómétereket szaladt volna. Ez így nem mehetett tovább. Joe elõcsalogatta a másik pengét is, és azonnal támadásba lendült.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 16:46:23 GMT 1
A köpenyes oldalról próbált vágni, a másik kardjával viszont elõre szúrt. Joe egyszerûen elgurult oldalra, majd a földrõl egy hátraszaltóval felállt. Mélyen az alak szmébe nézett és a küzdelem folytatódott. Egy kívülálló csak annyit látott volna hogy két piros és egy kék csík megy ide oda és villanásokkal tarkítja a sötétet. De valójában negyon gyorsan Joe elõször az egyik, majd a másik irányba vágott. A köpenyest úgy tûnt nem lehet megölni. Nem fáradt el és nem is szólt egy szót sem. A csata folytatódott.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 16:49:52 GMT 1
A köpenyes egy elõreszaltóval ugrott ami a végén átment rúgásba. Viszont a rúgás közben Joe elkapta a kezeit és ezzel mindkét fénykardját. A köpenyesben iszonyú erõ lakozott. Mindketten erõlökéssel próbálkoztak ezért hátrarepültek több métert. Miután mindketten visszahívták a ketükbe a maguk fénykardját vagy fénykardjait. Joe egy ügyes vágás folytán megsemmisítette a köpenyes egyik kardját. Az viszont tovább harcolt.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 16:56:49 GMT 1
MEgismétlõdött az elõbbi jelenet: Mindketten kénytelenek voltak megválni a lézerkardjaiktól. Õ azonnal visszahívta az övét és én is magamhoz hívtam az övét így a lézerkard kettõnk közt lebegett. Az õ ereje viszont úgy tûnt nagyobb az enyémnél és hozzá kezdett araszolni a lézerkard. Én csak erre vártam, mikor elég közel került hozzá, erõmet a lézerkardjának a kapcsolójára koncentráltam, így a saját lézerkardja beleállt a hasába. Én hidegen elmosolyodtam.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 17:05:11 GMT 1
Visszafordult a kijárat felé. Mintha csak ezért jött volna. pedig ezt a köpenyest nem is ismerte. Hirtelen azonban eszébe jutott valami. Odament a fickóhoz és levette róla a maszkot meg a csukját. A látványtól hátrahökkölt. Akivel harcolt, az egy gyönyörû lány volt. Egy percig csak bámult rá mint akit megbabonáztak. Azonnal elkezdte gyógyítani. NEhéz volt de tudta hogy sikerülni fog mivel még nem halt meg. Nagy nehezen begyógyította a sebet amit a saját lézekardja okozott neki.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 18:30:46 GMT 1
A lány kinyitotta a szemét és hunyorogva nézett Joe-ra. Aztán minden átmenet nélkül sírni kezdett. Odafúrta magát Joehoz és zokogott. Joe nagyon meglepõdött mert arra számított hogy a lány majd ellöki magát és azonnal nekitámad de ez nagyon váratlanul érte. Kicsit szerencsétlenül kezdte el vígasztalni. Mikor a lány már nem sírt hanem mindketten kint ültek az ajtóhoz vezetõ lépcsõn a gyönyörû lány elmesélte történetét Joe nak.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 18:39:22 GMT 1
Íme: A lány valamikor régen a Jedi rend tagja volt. Elküldték ide két másik Jedi után akik valahol itt tûntek el. A lány egyedül vágott neki pedig vihetett volna magával segítõket is, de nem tette. Mikor megérkezett ide ugyanúgy mint Joe, bement a piramisba. Ott találta a két lekaszabolt Jedit a folyosón. Akkor nekitáadt egy csuklyás köpenyes illetõ aki nagyon jól harcolt. Mikor a lány megölte, a férfi eltûnt nyomtalanul. Csak a ruhát és egy nyakláncot hagyott maga után két pirospengés lézerkarddal egyetemben. A lány felvette a medált és utána a ruhát is bár ennek okát nem tudta megmagyarázni. Innentõl gpndolom kitaláltátok. A lány transzba esett és csak az a cél lebegett a szeme elõtt hogy távol tartsa a betolakodókat. De most megtört a varázs.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 19:02:45 GMT 1
ÉS te megmentettél! Mivel tudnám meghálálni?-kérdezte a lány. - Talán tanítgathatnál arra a vívóstílusra. A Makashira. Hol tanultad? Jediknek nem tanítják. - A mesterem úgy gondolta hogy szükségem lesz rá. És Yoda ellenére is megtanította. - Rendben. Elkezdhetnénk? - Persze- mondta majd felállt és elkezdték a tanulást. Minél többet volt ezzel a lánnyal annál inkább megtetszett neki. Nem volt hideg és számító. Rengetegszer csak egy arasznyira állította meg a kardját Joe karjától. ÉS újrakezdték, és újra és újra és újra. Sokkal gyorsabban haladt vele mint ha egy Mestertõl tanulna. Ilyen tempóban Kb. fél év alatt mester lehet Joe-ból. Ha a Makshit összevonja a dupla fénykarddal... hát az elég érdekes lesz- gondolta Joe.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 19:12:48 GMT 1
Több mint 3 hete gyakoroltam a Makashit. A lány nagyon jó tanító volt. Éjjel nappal keményen edzettünk és már elmondhattam magamról hogy alapfokon tudom a Makasahit. Ekkor kezdtem észrevenni hogy a lány érdekesen bámul rám és mikor odanézek elkapja a fejét. Hát igen. Kezdtünk vonzódni egymáshoz. De még csak az elején voltunk ennek a dolognak. Tovább kellett gyakorolnunk. Az élelmünket a lány szerezte. Elment pár órára aztán visszajött egy vadállattal. Ezután mondta hogy csináljak én is piros lézerkardot magamnak. Nem volt más dolgom mint kicserélni a Kristályokat a lézerkardomban.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 20:56:44 GMT 1
Visszafelé menet elgondolkodott azokon az undorító ocsmány szörnyeken. Mire visszaért a köpenyes lány már a tûzön sütögetett valami nyúlforma állatot. Észrevette hogy feltûnõen csendes és szótlan. Mire lefeküdtek aludni a tûz kihunyt és csak a hold világított lágyan rájuk. Másnap tovább gyakorolták a Makashit. Egy különösen nehéz küzdelem várt Joe ra: A lány azonnal egy tripla szaltóval Joe háta mögé került, de a férfi elgáncsolta. Már szúrta is volna le mikor a lány bakancsa a gyomrába fúródott. Joe öklendezve tántorgott hátra. A lány felugrott és nekirohant a kardjár érdekes szögben pörgetve. Csapás-Védés, Védés-Csapás folyt a küzdelem de most nem lehetett látni ki az erõsebb. Mindketten teljes erõvel harcoltak.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 21:00:19 GMT 1
A lány Joe fejére akart vágást mérni de az hárított majd szúrt de a lány félreugrott és a háta mögött akart bevinni egy alattomos vágást-sikertelenül. Nem bírtak egymással. Tökéletesen kiegészítették egymást. Elképesztõ sebességgel küzdöttek hol innen hol onnan szúrva, vágva. Ekkor a lány leeresztette a kardját és így szólt: - Most már kész vagy a feladatra! - Mire? - Gyere velem útközben elmondom! - De hát... - Mondom majd út közben!- csattant fel a lány és parázsló szemébe nézve Joe tudta: mennie kell. //folytatás a SHiss barlangja topicban//
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 6, 2006 21:39:20 GMT 1
Ezután a lány és a fiú folyton együtt voltak. Együtt ettek, együtt edzettek együtt meditáltak. Szerették egymást. Joe-t azonban nagyon zavarta hogy nem tudött dûlõre jutni azon a kérdésen hogy ki az erõsebb. Ez nagyon bökte a csõrét. Ezért megkérte a lányt mérjék össze az erejüket utoljára. A lány nem túl szívesen de teljesítette Joe kérését mert sejtette ez mennyire fontos neki. A harc kezdettõl fogva nagyon kemény volt. A lány idõközben új fénykardot készített magának így most már két penge küzdött a dupla ellen. A lány megpróbált (na jó most már elárulom a nevét: Cate) szúrni és jobbról bevinni egy vágást. Joe egy hátraszaltóval kerülte el a felaprítódást és azonnal támadásba lendült vadul forgatta a kardját. Szúrt és vágott továbbá hol az egyik hol a másik pengével támadott ezzel zavarva ellenfelét.
|
|