|
Post by Palpatine on Mar 19, 2006 20:42:44 GMT 1
Itt temették el az õsi sith nagyurat, Tulak Hordot.
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 21, 2006 8:46:25 GMT 1
Qui'vor tehát belépett az ôsi Sith nagyút nyughelyére. Elôször minden csendesnek és kihaltnak tünt de a Sötét Oldal ereje érezhetôen nagyon erôsen jelen volt a helyen. Qui'vor kicsit bátortalanul tette meg elsô lépéseit de aztán össze szedte magát és elindult befelé. Nagyon kiváncsi volt mit rejthet majd a kripta. Remélte, hogy valami olyat talál ami segít neki célja elérésében, abban, hogy a Sithekéhez hasonló hatalomra tehessen szert.
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 22, 2006 9:49:37 GMT 1
Qui'vor óvatosan lépdelt a hosszú folyosón, elért egy útelágazásig ahol azonban nem fordult le, haladt tovább egyenesen. Egyik kezét kardja markolatán tartota, hogy bármikor elôkaphassa és megvédhesse magát egy esetleges támadással szemben.
Nemsokára elért a kripta bejáratáig, mikor már csak tíz méterre lehetett tôle a bejárat elôtt egy fekete köpenyes, maszkot viselô alak jelent meg!
-Ki merészeli megzavarni a nagy Tulak Hord mester nyughelyét? -kérdezte furcsa, mély hangon
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 22, 2006 9:58:44 GMT 1
-Qui,vor nem válaszolt az alaknak, jól tudta fölösleges idôhúzás lenne, hisz a harc immáron elkerülhetetlen. Ezért inkább aktiválta kardja egyik végét és elindult a köpenyes felé.
-Takarodj innét, betolakodó! -szólalt meg ismét -Sajnálom de én oda be megyek és egy ilyen nyomorult nem fog megakadályozni benne -jelentette ki Qui'vor dühösen.
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 22, 2006 10:52:57 GMT 1
A bejárat elôtt álló alak kardot rántott. Majd ktiválta azt, a markolatból egy a Qui'vor-éhoz hasonló vörös fény nyaláb tör elô.
-Rendben féreg te akartad! -ordított majd a fiúnak rontott
Qui'vor alíg tudta védeni az erôteljes csapásokat, a sötét jedi nagyon erôs volt ézt a fiú már az elején magállapíthatta. Látta, hogy ha csak nem talál ki valamit nem gyôzhet.
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 22, 2006 11:20:14 GMT 1
A fiatal Erôhasználó nagy bajban volt, érezte, hogy nem tudja már sokáig tartani folyamatosan támadó ellenfelét. Hátrálni kezdett mert az írtózatos erejü csapások szinte ledöntötték lábáról.
~Nem is tudom, hogy gondoltam, hogy ide jövök és legyôzhetek egy ilyen monstrumot! -gondolta magában- Talán a legjobb lenne felvenni a nyúlcipôt amig még lehet.
-Ne is álmodj róla! -szólalt meg a Sötét Jedi- Nincs menekvés. Az elméd nyitott könyv számomra, így nem tudsz semmi meglepetést okozni! Nyomorult életed ezen felek között fog véget érni!
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 22, 2006 12:41:51 GMT 1
Qui'vor hirtelen aktiválta kardja másik oldalát is, majd megpróbálta átvenni a támadó szerepet:
-Nocsak, -lepôdött meg ellenfele- mégsem akarsz menekülni? -Csendet! -kiáltotta az örjöngô fiú
De sajnos még így dühösen sem volt ereje felülkerekedni ellenfelén. Hiába próbált támadni, a Sötét Jedi minden kisérletét védte és pár csapás után visszaállt az elôbbi helyzet. A maszkos támadott, Qui'vor pedíg keservesen védekezett és folyamatosan hátrált.
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 22, 2006 13:53:03 GMT 1
A fiú tudta, hogy ki kell valamit találnia különben vége. Egy szép dupla-hátraszaltóval nagyobb távolságra került ellenfelétôl majd egy olyan támadással próbálkozott amit még volt mesterétôl látott de sohasem alkalmazott. Elôreszegezte bal kezét majd összeszedte minden dühét és az összes benne élô gyülöletet. úgy érezte, hogy a sötétség szétveti a testét de nem ez történt, az ereje egy pontba öszpontosult, a kezébe és hirtelen újaiból villámokat kezdett szórni a maszkos férfi felé.
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 22, 2006 14:12:39 GMT 1
Sajnos a támadás nem lepte meg a Sötét Jedit, egyszerüen védte kardja segítségével. Qui'vor sajnos nem tudta sokáig fenntartani a villámokat hisz az Ereje már így is nagyon fogytán volt. Mikor nem bírta tovább és abbahagyta, ellenfele egy ugrással elôtte termett és egy szépen kivitelezett vágással levágta elôra nyújtott bal kezét, csuklótól kb 15 centivel feljebb.
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
Ember S?t?t Jedi III ?s IV forma haszn?l?
|
Post by Tanab Preed on Aug 22, 2006 14:27:41 GMT 1
Megtaláltam a sírt. Befelé indulok. Rohanok. Előhúzom a lézerkardom. Ami piros fényben izzik. Egy elágazáshoz érek ahol előre indulok. Egy sötét jedit látok. És egy furcsa alakot. Látom ahogy az alak levágta a bal kezét a sötét jedinek. És most készül rá lecsapni. Odaugrom a lézerkard irányába. És kivédem mielőtt a barátom testét elérné. Aztán a két kard összeakadt. Sikerült magam ellökni onnan egy falnak, onnan aztán lendületből visszaugrottam és egy erős csapást mértem az alak feje fölé. Majd gyorstámadásokkal leptem meg.
//irányítsd az alakot meg magadat//
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 22, 2006 14:37:36 GMT 1
Qui'vor már beletörôdött vereségébe és várta a megsemisítô csapást. Helyetta egy nô jelent meg aki sötét jedi lehetett mivel vörös pengéjü fénykardot forgatott és áramlott belôle a sötétség. A nô belugrott a két férfi közé és átvette az idôközben a fájdalomtól földre rogyott Qui'vor helyét.
A maszkos harcos nem zavartatta magát, Tanab-al kezdett küzdeni. A nô akármilyen ügyesen támadta nem sikerült megsebeznie a különös alakot. Minden vágást hárított de azért látszott, hogy ez nehezebben megy neki mint Qui'vor ellen.
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
|
Post by Tanab Preed on Aug 22, 2006 14:41:43 GMT 1
-Ki vagy te? - lérdeztem az alaktól? És közben tovább támadtam. Ránéztem a férfira. Aki az előbb a villámokat szórta. -Próbáld megint - kértem tőle - én sem bírom sokáig. - közben folytattam a gyorscsapásokat. Aztán bevetettem a kedvenc saját trükköm. két oldalbavágás nagyon gyorsan, majd a feje felé csapok és egyszerre a lábát rúgom ki. Aki ettől elesik. Majd ez erővel megpróbálok a fejének csapni egy nagyobb követ.
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 22, 2006 14:52:19 GMT 1
-Rendben megpróbálom. -felelte a feltápászkodó, látszólag erôtlen Qui'vor
Eközben a maszkos férfi az Erôt használva a falnak csapta a felé tartó követ és támadásba lendült. Rárontott Tanabra, elôször oldalról intézett csapásokkal próbálkozott majd egyszerüen telekinetikus erejével kihúzta a nô lábát és felé szúrt:
-Vedd megtiszteltetésnek, hogy egy örzô kezétôl halsz meg, kutya -mondta dühösen.
Amint szúrni akart Qui'vor orditása hallatszott és villámok kezdtek el repülni az örzô felé.
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
|
Post by Tanab Preed on Aug 22, 2006 14:56:30 GMT 1
Mikor a villámok elérték az őrzőt, az elengedett. De még sikerült az oldalamat megszúrnia. Én rögtön reagáltam a helyzetre. Arrébb ugrottam és a kardomat az erő segítségével az őrző felé dobtam a szívét célozva.
|
|
|
Post by Qiu'vor Tes on Aug 22, 2006 15:01:59 GMT 1
Az örzôn nem látszott mintha túlságosan megviselték volna a fiú villámai.
Tanab támadására is gyorsan reagált, saját kardjával férre ütötte a felé közeledô fegyvert, ami az egyik sarokban landolt deaktiválódva. Hogy a nô egy pillanatig se legyen hátrányba Qui'vor azonnal odadobta neki kardját.
|
|