|
Post by Kelman Ravae on Aug 4, 2006 13:02:04 GMT 1
Kelman egy LAAT fedélzetén megérkezik egy Acclamator dokkjába. Kelman még mindig nem találkozott mesterével akivel elvileg itt kellet volna találkoznia. Nagy itt akavarodás a visszavonulás miatt nehéz lenne neki itt megtalálni őt. Bizonyára mestere is Coruscantra megy majd flottával ha túlélte egyáltalán a csatát. Kelman majd az Acclamator fedélzetén tér vissza Coruscantra, de hajó a flottával többi hajójával együtt indul majd el.
|
|
|
Post by Dacken Qualant on Aug 4, 2006 15:24:16 GMT 1
Az anyahajóra érve megkerestem egy jedi cirkálót. Bepattantam, majd engedélyt kértem a hangár elhagyására. Pár perc múlva megkaptam, így lassan elindultam. Mikor a hangárból kiértem egy hajó sűvített el előttem, amely a korriban-ról jött. Nem törődtem vele, de tudtam, hogy a mieink közül már mindenki visszajött-aki még élt. Lassan Corusant irányába fordultam. Betáplltam a koordinátákat, majd automata-ra kapcsoltam. A hajó a hipertérbe ugrott. Én hátradőltem és elgondolkodtam az egész csatán. Az elmúlt 24 órában rengeteg kalandot éltünk át Ten-el és Saviezza-val. Ugyanakkor Nassain is eszembe jutott. A sötét jedik úgy tűnik nagyon érdeklődnek irántam. De én megfogadtam, hogy nem állok közéjük és ezt be is tartom.. A hajó hamarosan megérkezett a Corusant előtti űrbe...
|
|
|
Post by Plo Koon on Aug 5, 2006 13:20:28 GMT 1
Plo Koon az utolsók között hagyja el a bolygót. Sötétnek látja és érzi a jövõt. A jedik gyengék lettek. Ha nem teszünk valamit akkor a sötét jedik legyõznek minket. Miután belépünk a hipertérbe vissza a szállására meditálni. // Bocsánat hogy nem tudtam sokat hozzá szólni. Nem voltam itthon.//
|
|