Laila Waze
4. szint (19 pont)
Jedi-mester (Jedi-?rszem)
|
Post by Laila Waze on Dec 23, 2006 15:22:47 GMT 1
Nincs sok idõm, így hirtelen fölugrom, majd a faltól errugaszkodva ellököm magam, és a kardommal a padawan felé csapok, de az hárítja, majd a falhoz ugrom, és õ is. Mindketten egymásnak ugrunk, és a kardjaink sisteregve csapnak össze, majd én a falnak rugaszkodom, de a másik irányba ugrom, és egy lökéssel eltaszítom Antresst, aki szaltója segítségével ér két talpán földet. A falnak ugrom, majd futni kezdek rajta egy ideig, utána hirtelen Antress felé vetem magam, és egy vágást intézek a válla ellen.
|
|
|
Post by Nash Aglethi on Dec 23, 2006 15:30:35 GMT 1
Belépve az edszõterembe látom, hogy elég sokan vannak. Leülök egy kicsit várvom a mesterem. Egy idõ után megunom és inkább bekapcsolom a fénykardom és edzek egy kicsit. Sok gyakorló droidott hívok be, hogy gyorsan teljen az idõ Miután befejeztem az edzést, meglátom Emiliet megint. Odasietek hozzá, majd elmosolyodva figyelem õt. -Szia Emilie.- mondom mosolyogva, miközben azon gondolkodom, hogy vajon mi lehet a hugommal? Talán meg kéne látogatnom õt végre. És talán Emilie is velem tarthatna oda.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Dec 23, 2006 15:37:23 GMT 1
Antress oldalra kapja a kardját, majd elfordítja kifelé és egy csavarással próbálkozik. Ekapja amester kezét és a mester is az övét. Egy pillanatig egymásba kapaszkodnak, majd Antress nagyott szív az Erőből és oldalra hajítja, löki a mestert és egy jól irányzott szalltóvasl utána ugrik...
|
|
Laila Waze
4. szint (19 pont)
|
Post by Laila Waze on Dec 23, 2006 16:50:12 GMT 1
Antress hajításától a földre esem, de még az utolsó pillanatban sikerül elugranom elõle, így a kard csak karcolja a padlót. Mögé ugrom, majd fáradhatatlanul forgatni kezdem a fénykardomat össze vissza a felé. Az elsõket kitûnõen hárítja, de ahogy vadabbul forgatom a kardot és minden irányba támadok vele, egyre nehezebb lesz õket hárítania.
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Dec 23, 2006 17:54:26 GMT 1
Coryn Angavel
Az Erõ segítségével kinyúlok, majd lassan fölemelem a tanítványomat, és teljes erõbõl a falnak vágom. -Koncentrálj Coryn! Lökd el magad a faltól!- utasítom a padawant, majd a kezembe veszem a fénykardomat, és aktiválom, majd Coryn után ugrom.
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Dec 23, 2006 18:02:23 GMT 1
Kinyújtom előre a lábaim. és egyből visszaugrom, kardomat előre kinyújtva. Félreütöm mesterem pengéjét, és egy hátraszaltóval hátrálok. Letörlöm arcomról az izzadságcseppeket, majd felveszem a már jól megtanult Soresu alapállást.
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Dec 23, 2006 18:08:55 GMT 1
Elmosolyodom, majd én is viszaugrom a falról. Az Erõ segítségével kinyúlok, majd három kikiképzõ kardot emelek magam elé. Aktiválom õket. Egy kék, egy zöld és ismét egy kék rövidpenge aktiválódik, és egy intéssel azok Coryn körül kezdenek gyorsan forogni, majd megállnak, és egyszerre sújtanak le Coryn fejére.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Dec 23, 2006 19:04:18 GMT 1
Antress hirtelen feleszmél, hogy ideje támadnia, ezért, elhajolt egy vágás után, mjad leszorítja akardot és egy újabb lökéssel vállal meghátrálásra készteti mesternőjét. A kék penge összecsapott a sárgával, de olyan erővel, hogy még Antress könyöke is megsajdult tőle. A pengéje, hol itt, hol ott tűnt fel. Balra támadt, de olyan sebesen, hogy mire a mester véedett volna már jobb oldalt volt a penge. Fáradhatatlanul tört előre, ahár egy mechanikus droid, vágva, döfve, hárítva, ütve, akár egy favágó robot. Az Erő szétterjed benne és minden porcikáját felerősítette. Gyorsasága és erej fokozódott. A Djen Só és néhe a Shien technika elemeit keverte, de lassan már olyan szinten, akár ha mindig is ezzel foglalkozott volna. Ismét támadott és vágás közben, az Erővel, néhány tárgyat lökött a nő felé...
|
|
Laila Waze
4. szint (19 pont)
|
Post by Laila Waze on Dec 23, 2006 19:38:43 GMT 1
A padawanom rengeteg hirtelen támadása után az egyik vágás kiveri kezembõl a fénykardot, és az egyik felém repülõ tárgy nekem jön, és én elesek. A fénykardom tõlem nagyon messze van, felesleges lenne magamhoz hívni. Ráadásul a felém ugró padawan ott terem elõttem, és rámszegezi a kardjának pengéjét. A kéken izzó penge a nyakamnál van. Elmosolyodom. -Nagyon szép munka volt ez Antress. A gyanúm beigazolódott. Sokkal jobban küzdesz, mint én. Ráadásul nagyobb az erõd is. Sokkal erõsebb vagy nálam. És méltó a Jedi-lovag titulus viselésére is.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Dec 23, 2006 20:09:56 GMT 1
Antress felsegítette a nőt,s kérdőn nézett rá. - Hogy én, jedi lovag legyek? - kérdezett vissza, mint egy gyerek, akinek az álma válik valóra - Készen állnék?
|
|
Laila Waze
4. szint (19 pont)
|
Post by Laila Waze on Dec 23, 2006 20:18:02 GMT 1
Bólintok. -Igen. Én már több dolgot nem tudnék megtanítani neked Antress. Ráadásul minden képességedben túlszárnyaltál engem, így erõsebbé váltál, mint én. Szerintem ha valaki, hát te kiérdemelted azt, hogy egy mester Jedi-lovagnak szólíthasson téged.- mondom szelíd mosollyal és dallamos hangon.
|
|
Emilie Sylcha
2. szint (12 pont)
Nash Aglethi Padawanja
|
Post by Emilie Sylcha on Dec 23, 2006 21:21:40 GMT 1
- Örülök, hogy újra látlak téged mesterem. Már nagyon agódtam érted. Látom, hogy kissé bús Nash. - Mi a baj mester? Valami baj történt?- kérdem kissé agódva Nasht.
|
|
|
Post by Nash Aglethi on Dec 23, 2006 21:45:20 GMT 1
Megvakarom a fejemet. Megfordul a fejemben, hogy el-e mondjam neki a dolgot, de mikor a nem mellett döntök, végül mégis beszélek neki. -Tudod, nekem van egy hugom. Mostoha hugom. Egyik elsõ próbám az volt, hogy segítsek neki megmenekülni Jabba a Hutt karjai közül. Õ most a Dantooine-on él a régi Aglethi birtokon. Szeretném meglátogatni. Velem tartasz?- kérdezem meg Emilie-t.
|
|
Emilie Sylcha
2. szint (12 pont)
Nash Aglethi Padawanja
|
Post by Emilie Sylcha on Dec 23, 2006 21:49:45 GMT 1
Kicsit emglepõdök ezen a kijelentésen. - Bár nem szabad tartani a kapcsoaltot a családtagokkal veled tartok mester. Bármi is lesz. Nos mikor indulunk?
|
|
|
Post by Nash Aglethi on Dec 23, 2006 22:47:47 GMT 1
Megvakarom az államat, majd bólintok. -Amint lehet. Akár most rögtön is. Te menj el a hálótermekbe és pakold össze a homijaidat, és az ebédlõtõl kérj három napra elegendõ hideg élelmet. Ugyanis három napra megyünk. Na, én megyek is a Tanács elé. Remélem beleegyeznek, különben mindent vihetsz vissza.- kacsintok mosolyogva, majd kisietek az Edzõtermekbõl.
|
|