Alpha55
3. szint (15 pont)
Kl?n Ezredes, Ez?st Pegazus kommand? tag
|
Post by Alpha55 on May 9, 2006 16:16:10 GMT 1
Alpha mikor látta hogy a sodrás túl erõs lett, kilõtte a " kampóját". //olyat amit Greveus tábornok használt a hajón// és a falba lövöm. Sajnos nem tudom idejében szabályozni a kábel fékezését így lezuhanok és ott lógok. A vízben igen nehéz beprograozni a parancssort de sikerül és felhúódszkodom a parancsnok mellé. Ott odaordítom neki hogy kapaszkodjon belém. Mikor ez megvan eggyütt leereszkedünk.
|
|
|
Post by Cody parancsnok on May 9, 2006 16:54:03 GMT 1
-Alpha ez jó ötlet volt. Örülök hogy lehozott onnan. -közben körülnézek hova is érkeztünk.
|
|
Zeta-14
3. szint (15 pont)
Mesterl?v?sz,Ez?st Pegazus csoport tagja
|
Post by Zeta-14 on May 9, 2006 17:36:45 GMT 1
Én is körülnézzek. De nekem nem jelent semmi mást mint egy csomó havat a fejem fölött. Majd megszólalok: - Itt maradunk vagy talán meg is mozdulunk valaha?- kérdezem egy kicsit erőszakosabban mint eddig. A parancsnokra nézzek de nem látok belöle túl sokat. Túlságosan is sok viz van a a páncélom érzékelőiben. Mindig mosnám lefelé amikor végre hozzászólok Rho-hoz.- Nincs valami kendőd vagy ilyesmí? Engem már nagyon zavar a víz.
|
|
|
Post by Cody parancsnok on May 9, 2006 17:50:19 GMT 1
-Zeta 14 egy igazi klón soha sem panszkodik. Én is vizes vagyok mégsem panszkodok. Egyébként merre tovább?
//Várjuk meg Palpatine-t//
|
|
|
Post by Palpatine on May 9, 2006 18:00:43 GMT 1
//A vízesés alján egy gömb alakú hatalmas épület honol. Az lesz a keresett pont.//
|
|
|
Post by Cody parancsnok on May 9, 2006 18:07:56 GMT 1
-Piszkosul ovatosan közelítsük meg azt az épületet. Csapdát érzek.
|
|
|
Post by Palpatine on May 9, 2006 18:25:41 GMT 1
-Nolám nolám. Akkor nézzük végig a menüpontokat. -Mondja Rho 512, és végignézi mindegyik fõmenü pontot. Az ARC fontos információkhoz jut, és mindet feljegyzi az adatlapra, amit a Neiomidinál talált a kommandós. Bal oldalt:************ [glow=red,2,300]Személyek: Vírus: Sötét jedi, a bázis õre. Baxli: Neomidiai, rendszergazda Fény Országa: - Nincs az adattárban - további információ a Szenny Bázisban Menekülési terv: A konzol mellett lévõ lift, majd a Szenny Bázis.[/glow] ************ Jobb oldalt:A bázis elhagyatottnak látszik, moha is megtermett rajta. Az alján található egy kis kapu.
|
|
|
Post by Commander Derco on May 9, 2006 18:28:58 GMT 1
-Sok minden kiderült, de ahoz hogy a "fény országa" dologról további infókat tudjunk meg, le kell mennünk azzal al iftel, a Szenny bázisba. Mivel nem tudunk másfele menni, és kapcsolat sincs a többiekkel, javaslom menjünk tovább Delta. -Mondja a kommandósnak az ARC, és a liftre mutat.
|
|
|
Post by Cody parancsnok on May 9, 2006 18:33:28 GMT 1
Az ajtóhoz megyek és a környékéről le tisztítom a mohát. Valami feliratot vagy táblát keresek. Arról hogy mi is ez a hely.
|
|
|
Post by Delta 45 "Intruder" on May 9, 2006 18:35:28 GMT 1
-Rendben 512. Haladjunk tovább. De csak óvatosan, veszélyt érzek. -Mondja Delta 45. Ekkor az ARC katona elmondja hogy egy Vírus nevû sötét jedi a bázis õrzõje. -Tehát a sejtésem nem véletlen. Azóta a vörös lézerkard óta van ez az érzetem. Na de akkor haladjunk tovább. -Mondja a kommandós, és mind a ketten beszállnak a liftbe és elkezdenek ereszkedni a szenny bázisba.
|
|
|
Post by Palpatine on May 9, 2006 18:36:09 GMT 1
//Jobb oldalt: Az épület oldalán pontosan kivehetõ az írás: Szenny Bázis. A kapuja kissé megvan repedve.
Bal oldalt: a lift egyenesen egy gömb alakú épület tetejére vezetett. Az alján ismerõs alakok bukkanak fel, klónkatonák.//
|
|
|
Post by Cody parancsnok on May 9, 2006 18:44:13 GMT 1
~Szép bizalomgerjesztő név.~ gondoltam magamban miután elolvastam a táblát. Habár miután jobban végig gondoltam arra az elhatározásra jutottam: én is ilyen nevet adtam volna ennek a helynek. A kapu repedésén is ovatosan bekukucskálok.
|
|
|
Post by Palpatine on May 9, 2006 18:45:46 GMT 1
//Találkozik a 2 csapat egymással. Az elõzõ hozzászólásomat nézzétek, hogy hogy.//
|
|
|
Post by Delta 45 "Intruder" on May 9, 2006 18:51:11 GMT 1
-Üdvözlöm parancsnok. Sok dologra fény derült, de még van felderítetlen dolog. -jelent Delta 45, Rho 557-nek. A kommandós körbejárja a bázist, és keresi a nyomokat, információkat. -Az volt a terminálban, hogy itt található további információ a "Fény Országa" dologról. -Mondja Delta, és Rho 512-t is hívja kutatni.
|
|
|
Post by Cody parancsnok on May 9, 2006 18:56:36 GMT 1
-Köszönöm a jelentést Delta 45. Akkor mennyünk be ide és nézzünk meg ezt a Fény Országa dologot.
|
|