|
Post by Rayel O'Connor on Sept 2, 2006 19:41:56 GMT 1
egy lerobbant Z-95-ös hajóval fogok menni amit itt találtam. Útközben benéztem a szobámba ahonnan elhoztam egy vibro kést.// Adatlapba bekerültek.// A Z-95-ös kicsit rozoga állapotban van de pár technikussal egészen jól összetákoljuk.
|
|
|
Post by Dooku gróf on Sept 8, 2006 16:33:08 GMT 1
Asajj egy kis idõ múlva a dock felé ért. Az azonosító ellenörzése után precíz manûverekkel tette le a gépet ... A pilótafülke vastag üvege lassan nyitódott fel majd Asajj óriási ugrással a gép elõtt termett. Még visszanézett egy pillanatra a letett Deltára aztán az irányítóterem felé vette az irányt.
|
|
|
Post by Asajj Ventress on Sept 16, 2006 9:55:03 GMT 1
Dooku és Asajj a négy B-2 kíséretében visszaérkezik Dooku hajójához. -Asajj, kérlek, az űrben landolj a hajómon és gyere majd a hídra. Örülök, hogy itt vagy. Nos, akkor az űrben...-A gróf felsétál a hajója rámpáján, ami felszáll. A Dooku által elrendelt flotta - amelyet a Sith elnevezett "Revenge of The Sith"-nek - már az űrben van, készen az indulásra, várva, hogy a zászlós hajó megérkezzen, és lerohanhassák a Mon Calamari-t...
|
|
|
Post by Dooku gróf on Sept 16, 2006 10:02:39 GMT 1
Asajj a hajójához érkezik, majd beül a fülkébe és aktivál minden rendszert... lassan kezdi meg a felszállást majd a légkörben, növeli a sebességet és hamarosan az ûrbe érkezik. Kiérve a légkörbõl már látszik Dooku gróf Geonosis-i napvitorlása így Asajj arra, veszi az irányt...
|
|
|
Post by Durge on Sept 16, 2006 11:48:57 GMT 1
A bérgyilkos néhány perc alatt visszajut kölcsönvett hajójához, beszáll és btáplálja a bolygó felett állomásozó flottájának koordinátáit, majd felemeli a gépet. A "hegyes" vadászgép nagy sebességgel hagyja el a kikötõt és száguld a flotta felé.
|
|
|
Post by Rayel O'Connor on Sept 16, 2006 19:41:19 GMT 1
Miközben tisztítom a hajómat meglátom Durge sietõs alakját amint a hajójával felszáll. Intek HKnak aki egy Geonosis csillagvadásszal követ miközben Durge flottájához megyek.
|
|
Rush Bud
2. szint (12 pont)
k?m, fejvad?sz, volt csemp?sz
|
Post by Rush Bud on Sept 19, 2006 14:56:42 GMT 1
A bolygó védelmi lövegei simán átengedtek, majd leszálláskor azonosítottam magam, elvették a westromat, de átengedtek.
|
|
Rush Bud
2. szint (12 pont)
k?m, fejvad?sz, volt csemp?sz
|
Post by Rush Bud on Sept 20, 2006 14:50:06 GMT 1
Mikor visszaérek a hajómhoz két geonosisi fogad és parkolási illetéket kérnek tõlem. Én a az egyik kezébe nyomtan 50 kreditet. És elindultam a hajóm felé. Beültem felszálltam és elhagytam a bolygót.
|
|