Rakjaa
4. szint (19 pont)
miraluka:jedi Tiin mester padawanja
|
Post by Rakjaa on Oct 10, 2006 16:14:28 GMT 1
-Szóval van elég oltóanyag?Tökéletes.Egy perc türelmet-majd elfordulok tőlük és beleszólok a komlinkembe.-Azonnal küldjenek egy szállító hajót ami elviszi az oltásokat.-majd viszafordulok töbiekhez.-Szóval.Szenátornő szeretnék beszélni a helyi vezetőséggel.Amilyen gyorsan csak lehetne.És ne legyen mérges a klón egységekre,csak a dolgukat végzik.És még egy dolog.Van még nás betegség amiről tudnom kellene?-kérdem és várok a válaszrokra.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Jutalompont: +5
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Oct 11, 2006 19:21:48 GMT 1
Mila töprengett mielõtt válaszolt volna. - Nem haragszom a klónokra, bár nem értem a paranoiájukat. Bolygónkra egy fenyegetõ üzenet miatt érkeztek. Itt senki nem látott szeparatistákat, senkit és semmit nem ért támadás. Békés nép vagyunk, és ígéretünkhöz híven együttmûködünk önökkel mindenben. Mégis úgy állnak hozzánk, mintha bármelyikünk ellenség lehetne... Ez számunkra nagyon idegen gondolkodásmódra vall. Ha a vezetõséggel szeretne beszélni, máris azt teszi. A Vének Tanács engem bízott meg hogy a blokád ideje alatt intézzem a felmerülõ ügyeket, melyek a fenyegetéssel, és annak elhárításával kapcsolatosak.
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Oct 12, 2006 18:57:20 GMT 1
- Nos ha berakodtunk- szakítom félbe a csevejt.- Akkor megkezdhetjük a bolygó egészének átvzsgálását. Ön szerint hol kezdjük szenátornõ?
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Oct 14, 2006 15:15:12 GMT 1
Mila megvonta a vállát. - Ahol akarják. Már elmondtam mi a véleményem errõl. Idegenek pedig csak itt, a Kikötõvárosban vannak. - felelte, majd indult volna. - Jedi ööö padawan, elkísérne? Közben felteheti kérdéseit - fordult a másik férfi felé.
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 14, 2006 16:39:53 GMT 1
Zeta 125 karján vörös fény jelenik meg, amihez egy halk és figyelemfelkeltõ csipogás társul. Visszahívják a bázisba. Biztos õ is részt fog venni abban az akcióban, ahol az egész bolygót felkutatják és feldúrják FRSZ kémek ellen.
//A szenátor és a jedi addig elcseverészhet míg nem történik valami "aprócska" kis probléma a bolygón //
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Oct 14, 2006 18:38:04 GMT 1
- Bocsásson meg szenátronõ de visszahívtak .Majd meghajolok és egy LAATtal a bázisra megyek.
|
|
Rakjaa
4. szint (19 pont)
|
Post by Rakjaa on Oct 16, 2006 13:12:02 GMT 1
Miután a klón elmegy én a szenátornőhöz fordulok. -Persze elkisérem önt.Először is mikor kapták az üzenetet és mit tartalmazott?Vannak-e más veszélyes dolgok amik árthatnak a klónoknak vagy nekem?-kérdem a szenátornőtől.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Oct 17, 2006 5:48:16 GMT 1
A doki elvonult elõkészíteni a szállítmányokat. Mila pedig némiképp megenyhülve, ismét kedves, társalgási stílusban válaszol a jedinek. - Köszönöm. Az üzenet csak egy pontatlan, semmi konkrétumot nem tartalmazó fenyegetés volt. Amolyan ha nem támogatnak minket, bajba fognak kerülni, és volt egy utalás a kereskedelmi szállítások megakadályozására. A pontos szöveget, ha óhajta majd letöltöm önnek. A bolygónk amint tapasztalni fogja nagyon békés, szinte soha sincs konfliktus, nincsenek háborúk már nagyon rég, és bûnözés sincs, leszámítva a Kikötõvárosban elõforduló néhány ritka esetet, amelyet a látogatók követnek el. Az egyetlen veszély csak ez a rovar, de ugye erre is van megoldás. Ezért érint bennünket mélyen a mostani helyzet. - mondta Mila, miközben kiléptek az orvosi kupolából, és lassan megindultak a központ felé.
|
|
Rakjaa
4. szint (19 pont)
|
Post by Rakjaa on Oct 17, 2006 20:38:38 GMT 1
-Igen óhajtanám a pontos szöveget,de van egy kérdésem.-szólok a szenátornőhöz.-Mit tudna nyújtani egy hadseregenk ez a bolygó,a szálások kivételével.Tudtummal csak Kikötőváros és a Nehéz Sziget alkalmas gyárak kiépítésére.Nem lehetséges hogy az egyik tanácstaguk áruló és az FRSZ-nek dolgozik?Ha igazam akkor a bolygónak vége.Várjon egy percet.-elfordulok és a komlinkem be beszélek.-Az itt létemről nem tudhatnak a bolygó vezetői.Lehetséges hogy az egyikük áruló.-majd visza fordulok a szenátornőhöz.-Más kérdésem nincs.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Oct 18, 2006 5:18:29 GMT 1
Mila ugyanúgy megtorpant mint korábban. Ehhez nem tud hozzászokni az biztos. Állandó félelem, paranoia? Gyanakvás mindenkire, mindenhol? Még egy jedi esetében is? Ez a szenátornõ számára meglehetõsen bizar tény volt, és egyelõre nem tudott vele mit kezdeni. Mégis megpróbált a lehetõ legjobban válaszolni a feltett kérdésekre. - Ez a bolygó nem alkalmas gyárak építésére. Egyedül az élelmiszer termelés az, amelyben jelentõs kereskedelmet folytatunk. Halat és paradinnyét elég sokan vásárolnak tõlünk. Az egyéb kézmûves ágak forgalma ehhez képest elhanyagolható. Ezért nem is értettük a fenyegetést. Nem tudom mi lehet ami kell errõl a bolygóról. Még ha a Caldan1-rõl lenne szó... bár ott sokkal zordabb az idõ, mint nálunk, jelentõs mennyiségû ásványkincsek találhatóak a felszín alatt.... De azon a bolygón, már sok, nagyon sok éve nem él senki.... A Vének Tanácsában pedig kétlem, hogy bárki is képes lenne elárulni népét.
|
|
Rakjaa
4. szint (19 pont)
|
Post by Rakjaa on Oct 19, 2006 16:31:35 GMT 1
-Én elhiszem önnek.De mindent megkell tenünk az ügy érdekében.Mindenkit ellenőriznünk kell.Vagy azt akarja hogy az FRSZ kiskaput az elenőrzésünkön?Nem engedetjük hogy ilyen dolgkokon csúszunk el.Ha egy egészen kis hibát ejtünk akkor lehet hogy a maguk bolygója az FRSZ zsarnok hatalma alá kerül.A maguk népe ahogy látom nem bírná ki.Egyetlen "támadó" jelegű dolguk ezek a piros bogarak-hesegetem el a bogarat-de azok nem érnek semmit droidok ellen.Muszály lesz ellenőriznünk a Vének tanácsát.Értse meg.Nem tehetünk mást.-mélyen a nő szemébe nézek,próbálom kifürkészni a gondolatait,de még az érzéseit sem tudom kifürkészni,túl gyenge vagyok ehhez a művelethez.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Oct 19, 2006 20:05:21 GMT 1
Mila bocsánatkérõen mosolygott rá a jedire. - Sajnálom, és értem hogy minderre szükség van. Sajnos a lakosság nem minden tagja érti meg ezt. Ha kívánja, találkozhat a Vének mindegyikével - jelenleg negyven ketten vannak, ebbõl tizennégyen hoznak állandó döntéseket a Tanács szigeten. Most azonban ha egyetért velem, szeretnék röviden tájékoztatni mindenkit a blokáddal és a katonai jelenléttelk kapcsolatban - tette hozzá kedvesen miközben tovább halatdtak a kommunikációs kupolák felé.
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 21, 2006 13:20:09 GMT 1
A távolban hatalmas füst jelenik meg. A Kikötőváros melletti szigeten tűz ütött ki. 10 tűzoltó hajó már a helyszínen van. Felettetek halad egy egy LAAT hajó, majd egy nagy robbanás rázza meg a várost. Valami nagy baj történt azon a bolygón.
|
|
Rakjaa
4. szint (19 pont)
|
Post by Rakjaa on Oct 22, 2006 17:04:54 GMT 1
A robbanást meghalva a szenátornőhöz fordulok. -Azonnal menjen egy védett helyre és maradjon is ott.Egyenlőre a robbanást álltsa be balesetnek vagy műszaki hiba álltal okozott balesetnek.Egy a lényeg,ne a klónokra fogja a robbanást.Félek hogy akkor a népe elkezd ellenségesen viselkedni a klónnokal.Ezt nem engedhetjük meg.Érti?Most pedig menjen és maradjon biztonságos helyen.-majd körülnézek,nem látok semmi gyanús jelet,a kommlinkembe szólok-Azonnali helyzet jelentést kérek és küldjenek értem egy LAAT szállítóhajót!Kapcsolják be Zeta 125-öt.!Azonal!
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Oct 23, 2006 4:46:44 GMT 1
Mila elképedve nézi a sötét füstöt, mely a sziget felett gomolyog. Ilyen tûz még soha nem volt a Caldanon. Szabad utat enged dühének és aggodalmának ahogy a férfi felé fordul. - Ezt biztos nem képzeli komolyan!?! - fortyog félhangosan - Nem megyek sehová, amíg nem tudom meg mi történt. Vagy velem megy oda, vagy egyedül megyek át arra a szigetre - mondja Mila teljes meggyõzõdéssel, és ahogy a LAAT feltûnik az égen, egy pillanatra sem tágít a jedi mellõl.
|
|