|
Post by Palpatine on Jun 29, 2006 19:09:01 GMT 1
Itt rejtõzködik egy nagyon fontos személy, aki a köztársaság nevében köt egy üzletet a huttokkal. Ám szegény fickóval a szeparatisták akarnak végezni.
|
|
|
Post by Cody parancsnok on Jun 30, 2006 10:04:36 GMT 1
Rho557 utközben megbeszéli Omega 126-tal a taktikát. -Odaérünk akkor te keress majd egy jó fedezéket ahonnan majd fedezhetet a bejáratot én madj bemegyek és majd rádión tartjuk a kapcsolatot. Ha valami gyanúsat látsz azonnal értesítesz emgem világos. -mondja Rho557 -Értem uram. -válaszolja Omega 126. Amikor elérik az épületet Omega 126 eltűnik Rho melöl. Rho egyedül indul be az épületbe.
|
|
|
Post by Palpatine on Jul 3, 2006 17:15:27 GMT 1
Az épület tisztitószer szagú, tele van szépen csillogó légijárgányokkal. Megtalálhatók itt a legújabb, legmodernebb és a legelmaradotabb, legósdib hajók is. Az egyik luxuskocsiban a keresett célszemély tartózkodik. Hátradõlve hallgatja a zenét és bekötözi a vérzõ lábát.
|
|
|
Post by Cody parancsnok on Jul 3, 2006 18:02:49 GMT 1
Rho 557 a célszemélyhez megy. - Maga az akit megtámadtak ugye? Az egyik testőre mondta hogy szöksége van segítségre. Ha megfelelő jutalmat ajánl fel segítek önnek. -mondja Rho 557. Közben Omega 126 elfoglaja a helyét egy szomszédos épület tetején és bejelentkezik. - A helyemen vagyok. Egyelőre semmi mozgás. -mondja Omega 126 a rádióba.
|
|
|
Post by Palpatine on Jul 3, 2006 18:29:40 GMT 1
Az arisztokrata származású üzletember meglepõdik a talpig páncélba öltöztetett emberen. Úgy tûnik, hogy leakarja rázni a társaságot és minél hamarabb el akar menni. - Itt nem volt semmilyen lövöldözés - valószínûleg hazudik - kérem hagyjon békén. Majd a gázra taposs ám egy hangos jajj-t hallasz tõle ami a lábából áradó fájdalom miatt van. Gyorsan elhúzza a csíkot az emberke.
Az autómosóban fõleg szállítóhajók vannak de megtalálhatók a huttok által kedvelt gyorshajók is amik inkább egy fogatra hasonlítanak hatalmas belsõvel...
|
|
|
Post by Cody parancsnok on Jul 3, 2006 18:41:38 GMT 1
Rho egy pillanatig meglepödve áll. Majd ugy dönt megpróbál elvezetni egy ilyen hajót habár még sosem csinált hasonlót. Bepattan egy gyorsnak kinéző járgányba és a célszemély után indul. Közben halkan átkozodik a sisakja alatt: - Miért nem küldenek engem is a frontra mint egy rendes klónt. Inkább néznék szembe ezer harci droiddal mint egy ilyen agyalágyultal. Az ilyen bárgyu hülye megédemelné hogy hagyam meghalni.
-Omega 126 látva az eseményeket szintén hajóba pattan és követni próbál.
|
|
|
Post by Palpatine on Jul 3, 2006 19:04:15 GMT 1
A hajó a sztrádára lép, ahol pár órás út után egy hatalmas kastélyszerû villánál parkol le. Az lehet a másik üzletfél otthona.
//Folytatás: Hutt Kastély//
|
|