Mila
4. szint (19 pont)
Jutalompont: +5
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Sept 20, 2006 6:12:11 GMT 1
- Ha egy módvan rá, ne bántsák ezeket a rovarokat, mert számunkra nagyon hasznos lények. Segítenek a paradinnyék beporzásában. Nélkülük nem lenne ennyi termés. De a Kikötõvárosban, az Orvosi központban kaphatnak oltóanyagot, mely biztosítja a védettséget a rovarcsípés ellen. - kérte a szenátornõ, majd nem ült vissza helyére, és folytatta. - A helyi holo csatornákon felhívást fogok intézni a lakossághoz. Elmondom amirõl tudniuk kell, és megkérem õket, mûködjenek együtt a katonáival. - indult volna kifelé.
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Sept 20, 2006 20:18:45 GMT 1
Miután leszáltak a LAATok a központba siettem. Az itteni parancsnok Bly parancsnok de Mila szenátornõ is itt van. Miután megtalálom õket épp beszélgetnek. Oda lépek Bly parancsnokhoz és szalutálok. - Elnézést a zavarásért Bly parancsnok. Zeta 125 vagyok épp most érkeztem egy anyahajóval ami földi erõsítést hozott. Engem magához és a szenátornõhöz osztottak.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Sept 21, 2006 6:35:25 GMT 1
Mila épp távozóban volt, de a klón megjelenése megállította. Újabb csapatok? - gondolta magában csodálkozva és kérdõ tekintettel nézett Bly parancsnokra.
|
|
|
Post by Palpatine on Sept 23, 2006 15:59:33 GMT 1
Bly parancsnok intet a szenátornõnek majd a klón felé fordult és mormogni kezdett, úgy, hogy a szenátornõ ne is értse. - Katona ezzel várhatott volna! - nézz rád szigorúan. - Elõször is menjen Mila szenátornõvel és keresse fel Kikötõvárosban azt a patikát, ahol megl lehet rendelni egy különleges gyógyszert a katonáink számára. Utánna kérem térjen vissza. - haptákba kapja magát és tiszteleg neked, majd te is neki. Õ már befejezettnek tekintette a dolgot.
//Ott is legyek KM?//
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Sept 23, 2006 18:06:32 GMT 1
// Ha nem baj igen.// Odalépek Mila szenátornõhöz. - Szenátornõ kérem mutassa az utat a patikához. Elkísérem magát oda és amint megtaláljuk pár rakodó droddal elhozzuk a megfelelõ mennyiséget.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Sept 24, 2006 9:02:15 GMT 1
//Kikötõvárost jobban ismerem, mint te Palpatine, az orvosi központban én szabadon írok majd, ha úgy látod szükség lesz beavatkozásra, csak nyugodtan//
Mila elfolytott magában egy kis bosszankodást, aztán lélekben vállat vont. Olyan mindegy melyik katona kíséri át a Kikötõvárosba. Neki amúgy is ott lett volna dolga, és nem kerül semmibe az orvosi központba elkísérni ezt a Zeta nevû katonát. - Köszönöm Parancsnok a beszélgetést - fordult kedvesen Bly felé, majd elindult kifelé. Amikor elhagyták a termet, megkérdezte új kísérõjétõl: - Buboréksiklót hívni eltarana egy ideig. Gondolom tud keríteni megfelelõ szállítóeszközt, amivel átmehetünk Kikötõvárosba?
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Sept 25, 2006 18:29:30 GMT 1
- Természetesen szenátornõ. Elõveszem a komlinkem majd beleszólok. - Itt Zeta 125 parancsnokság jelentkezz. - Itt parancsnokság mia probléma? - Egy LAATra lenne szükségem. Kérem hozzanak eggyet. Itt vannak a koordináták. Bepötyögök néhány számot. - Vettem a hajó máris ott lesz. Vége. - Szenátornõ a hajó nem sokára itt lesz.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Sept 27, 2006 5:48:40 GMT 1
Mila elgondolkodva figyelte amint a katona egy replülõ szállítójármûvet rendel magához. Nem kellett sokat várniuk rá. - Még sose repültem ilyesmiben.... - suttogta halkan Mila amikor megindultak a fura kinézetû gép felé, nem gondolva rá, hogy a katona meghallhatta aggodalommal teli szavait.
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Sept 28, 2006 18:33:48 GMT 1
Mikor beszállunk a gépbe a szenátornõ nem tudja hogy hova kapszkodjon - Nyugalom. Csak kapszkodjon a korlátba mutatok egy csõre ami a feje felett van. Vigyázoon kine essen. Gyorsan fogunk menni. Intek a pilótának aki a maximális sebességre kapcsolva elindul a Kikötõvárosba.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Sept 29, 2006 5:52:55 GMT 1
Mila felnézett a csõre, aztán kinyújtotta felé a karját. Épphogy csak felérte, az ujjai hegyével kapaszkodott. Amikor a gép felemelkedett majdnem elesett , kezével másik támaszt keresett és segélykérõen nézett a mellette álló katonára.
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Sept 30, 2006 18:11:36 GMT 1
Látom hogy a nõ nagyon erõlködik és segélykérõen néz körül ezért közeleb lépek hozzá és megfogom a kezét nehogy elessen.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Oct 1, 2006 9:44:32 GMT 1
Mila örült a katona segítségének, és magában csendesen fohászkodott a Lélekhalhoz, hogy mielõbb leszálljanak. Kikötõváros nem volt messze, hamar megérkeztek. Mila a pilóta kérdésére elomondta, hogy a buboréksikló kikötõ mellett találja az orvosi központot, és hogy a parton le tudja tenni a gépet. Közben pedig erõsen kapaszkodott, el ne essen...
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Oct 1, 2006 16:04:04 GMT 1
Miután leszállunk a hajóval segítek a szenátornõnek hogy letudjon szállni. - Nos asszonyom megérkeztünk .Indulhatunk?
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 1, 2006 16:12:11 GMT 1
//Akkor a Kikötõvárosba írjatok légyszíves!//
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|