Rakjaa
4. szint (19 pont)
miraluka:jedi Tiin mester padawanja
|
Post by Rakjaa on Oct 5, 2006 15:58:51 GMT 1
Leszálok a parancsnoki központ dokkjában.A hajómból kiszálva elindulok megkeresni a parancsnokot.A tárgyalóteremben találom. -Jó napot,parancsnok!Rakjaa vagyok,jedi padawan,a Tanács küldéséből vagyok itt.Ha lehet tájékoztason a jelenlegi helyzetrekről és szeretnék beszélni a helyi vezetőkkel.-szólok a parancsnokhoz aki felém fordul.
|
|
|
Post by Yoda mester on Oct 5, 2006 18:56:52 GMT 1
-Jó napot! -köszöntött a parancsnok- Jelenleg semmi szokatlant nem észlelünk de nagyon örülünk, hogy a tanács segítséget küldött. Sajnos engem nem értesítettek az ön érkezésérôl de minden bizonnyal ez csak egy kis, orvosolható hiba a rendszerben. Ami viszont nagyon fontos, kötelezô módon meg kell kapnia a védôoltást. Erre a lehetô leghamarabb sort kell keríteni. Azt javaslom indúljon most azonnal és utána találkozhat a vezetôkkel is.
|
|
Rakjaa
4. szint (19 pont)
miraluka:jedi Tiin mester padawanja
|
Post by Rakjaa on Oct 5, 2006 19:05:03 GMT 1
-Rendben van.Kikötővárosba megyek.-majd elindulok a hajóm felé.beszálok majd felemelkedek a levegőbe. A tenger így felülről nézve tiszta és makulátlanul kék.Néha-néha feltűnik egy-egy apró pont de hamar eltűnek.Egy vörös rovar csapódik neki a pilótafülke ablakának.A teteme pillanatok allatt eltűnik az ablakról.A repülés ezeken kívül eseménytelen volt.
|
|