Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Oct 14, 2006 18:39:42 GMT 1
A gép a fõhadiszállás elõtt tesz le. Mikor belépek nagy a sürgés forgás. Megkérdezem hol az elígazítás majd tisztelegve belépek a terembe és helyett foglalok.
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 16, 2006 16:06:49 GMT 1
A terenben csak 30 katona van, bizonyára egy újabb piti kis munkát végeztetnek el veletek. Hosszas várakozás után a terembe lila ruhás ember sétál be. Felálltok tisztelegtek neki majd leültök a széketekre. Az alak katonásan beáll és tekintetét rátok szegezi. - Üdvözlöm Önöket. Bly parancsnok vagyok, bizonyára jól tudják, hogy a bolygót jövõbeli FRSZ akciók fogják érni. Ezért most ismertetem Önöket a jövõbeli helyzetükrõl. A bolygó fõvárosába 2 klónosztagot küldünk, hogy az esetleges kémek után kezdjenek el kutatni. Az egyik napközben a másik éjjel õrjáratozik. De ez magukra nem is tartozik. A maguk feladata átfésülni Caldan 2 erdõit és tengereit esetleges titkos szeparatista ellenállás eltörlésére. Elõször Caldan 2 erdeit fogják mélyen "átkutatni" //vagyis néhány erdõt kivágni//, utánna pedig a tengereket //Ez legyen meglepetés //. Uraim mielõtt elindulnának az AT-RTjük felé, kérem inekciózzák be vakcinával magukat. Majd az ajtó melletti asztalra mutat, ahol két orvos nagy fecskendõkkel várja az odasétáló klónokat.
|
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 17, 2006 17:03:04 GMT 1
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Oct 17, 2006 18:51:40 GMT 1
- Kiváncsi vagyok hogy ki tette ide ezt a nagy fát. Na mindegy. Gyerünk fiúk takarítsuk el ezt az odvas tölgyet. Sor tüzet rá. TÛZ!
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Jutalompont: +5
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Oct 18, 2006 5:07:36 GMT 1
//Bocsássatok meg hogy beleszólok, de nem értek pár dolgot. Ugye elõször a Caldan 2-t fogjátok átfésülni. Ezen a bolygón 14 nagyobb sziget, és több kisebb van, kontintens ha emlékezetem nem csal egy szál se. A másik, Caldan 1 nevû bolygó pedig szöges ellentéte a 2-nek, azon egy csepp, egy deka víz sincs a felszínen, csak kopár, forró sziklás puszták, néhol csoportokban lila levelû, lukacsos törzsû fluxia fák, és barlangok, melyek mélyén van cska víz... Jut eszembe a Caldan 2-õn is fluxia fák tenyésznek elszórtan... szóval érdekes hogy sima kontintenst meg ilyesmit írtatok...//
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 19, 2006 16:37:49 GMT 1
//Bocsika, nem figyeltem eléggé. De azért egy kis erődség legyen az egyik szigeten. Mert a következő dolog folya majd sokkolni Caldan 2 népét.//
Zeta 125 és társai tüzet nyitnak a kikötő (ahonnét el lehet jutni Kikötővárosba) előtti hágót eltorlaszoló fára. A hatalmas és vastag fába 2 lövést ejt kb minden klón mikor a lézersugaraktól szétégetett fa összeroskad. Beleszagoltok a levegőbe. Égett fa illatát érzitek, biztos szénné égettétek ezt a fát, most már szabad az út.
Mikor átjutottok a hágón érdekes látvány tárul elétek: egy idegen stílusú űrhajó. Talán egy új faj vetette meg lábát Caldanon? Vagy szeparatista kémhajó?
- Zeta 125, - Hirtelen szólal meg a kommlinked. - Nézzen csak hátra. Mind a 30 AT-RT hátrafordul. Váratlan és tragikus eseményt indítottak el. A szétégetett fa hamuját továbbfújta a cél ami erdőtűzet okozott elő, fél óra múlva az egész sziget lángokban fog majd állni és az AT-RT-kben nincs semmi tűzoltó anyag...
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Oct 19, 2006 17:56:47 GMT 1
- Jesszusom. Zeta 125 a parancsnokségnak. Azonnali tûzoltó egységeket kérek a koordinátáinkra mert az erdõ kigyuladt és a tûz gyorsan terjed ezért két oldalról közelítsék meg. Intek 16 AT-RT-nek. - Lõjétek szét az égõ fákat hogy fékezzétek a tüzet. A maradék egység jöjjön megvizsgálni a hajót.
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 20, 2006 17:04:16 GMT 1
A hajón szeparatista jelzést találtak a társaid. Most már bizonyos, hogy egy kém tartózkodik Caldanon. Ám a tűz körbezárt benneteket a szigeten. Kikötővárosból is jól látható az erdő több méteres füstje. Mikor már alig tudtok hova szorulni, megérkezik a segítség. 10 tűzoltóhajó érkezik és egy szállítóhajó, amibe bekerültök. A tűzet nem lehet megfékezni egyre csak terjed. 5 katona hátrahagyja az AT-RT-jét és beszáll a szállítóhajóba. Lassan mindenki követi a példájukat. A tűzoltóhajók se tudnak mást tenni csak locsolni az AT-RT-k körülötti tűzet, nehogy sérülés keletkezzen bennük. A távolból látjátok, ahogy felrobban az FRSZ jelzésű hajó. Ennek következményei lesznek...
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Oct 20, 2006 19:05:04 GMT 1
Átkozom magam hogy nem mentünk be a hajóba. A feletteseim biztos nem fognak neki örülni. Nem baj de legalább mindenki megvan senki sem esett el. A hajó letesz a fõhadiszálláson majd odamegyek a parancsnokhoz és elmondom a történteket.
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 21, 2006 13:18:23 GMT 1
A rangidős parancsnok kissé elkeseredett a hallottakon. - Csalódtam magában Zeta 125. Mit fog majd hinni Caldan népe? Hogy a klónok véletlenül felgyújtották az egész szigetet?! Ennek következményei lesznek. Az FRSZ hajó is arra utal, hogy kém van Kikötővárosban. Zeta 125, - Majd felédfordul. - Utasítom, hogy szervezzen össze egy 5 fős csapatot az Ön vezetésével, ami átfogja fésülni Kikötővárost! Válassza ki a társait majd jelentkezzen!
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Oct 21, 2006 17:19:41 GMT 1
Mérges vagyok magamra és erre az átkozott bolygóra. Dühömben széttudnám lõni az egész parancsnokságot. Elmegyek és levezetem a feszültséget. Ezután kiválasztom a társaimat. Rho 789,Alfa 120,Béta 32 és Delta-06-ot. Miután összegyültünk elmegyünk a dokkba majd elviszünk 6 AT-RTt amivel átfésüljük a Kikötõvárost.
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 23, 2006 9:15:37 GMT 1
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Nov 3, 2006 16:06:49 GMT 1
Egy baktatartályban térek magamhoz ahonnan azonnal kivesznek engem. Elmagyarázzák hogy a bázison vagyok és mi történt velem. Amint jól érzem magam felveszem a páncélom és elindulok Bly parancsnokhoz hogy jelentést tegyek. Mikor megtalálom szalutálok majd beszámolok a történtekrõl.
|
|
|
Post by Palpatine on Nov 4, 2006 21:18:57 GMT 1
Bly parancsnok a hatalmas kivetítők előtt némán követi szemével a borzalmas eseményeket. Nem hiszi el, hogy az ő emberei ekkora hibát ejtettek volna. Lassan az összeesküvés gyanúja jelenik meg fejében. Jöttödre megfordul és eképp szól: - Mi a francot műveltek maguk!? Jelentést kérek Zeta! - Ordítja fel minden tisztelgés és etiket nélkül.
|
|