Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Nov 5, 2006 14:31:19 GMT 1
Nem magyarázkodok inkább elmondom az igazat. - Mikor különváltunk járõrözni egy muunt láttunk aki köztudottam az FRSZt szolgálják. Gyorsan elmenekült de az egyik egységgel sikeresen bekerítettük. Hõdetonátort vett elõ majd fenyegetõzött. Intettem az egyik emberemnek hogy lõje le ade a muun észre vette.... A többit már magais tudja. Kész vagyok felelõsséget válalni a teteimért.
|
|
|
Post by Palpatine on Nov 6, 2006 18:16:49 GMT 1
Bly dühösen nézz rád. Ha nem lenne klón leginkább darabokra szakítana. Mérgét azonban mégis kiönti rajtad, nem tarthatja magában: - És mi történt azon a szigeten!? Ahol tűz ütött ki és egy hajó felrobbant! Mit műveltek maguk ...
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Nov 6, 2006 19:37:39 GMT 1
- A társaimmal éppen kutattunk mikor egy fa zárta el az utat. Kilõttük a fát és találtunk egy FRSZ jelzésü hajót. A fa elkezdett égni és a szél miatt átterjedt az erdõre. Miután nem volt nálunk tûzoltóanyag elmentünk. Ezután ismeretlen okok miatt a hajó felrobbant.
|
|
|
Post by Palpatine on Nov 11, 2006 11:34:57 GMT 1
Bly parancsnok elfordul tőled, majd kicsit férfiasan mégis egy kicsit duzzogva azt mondja: - Csalódtam Önben katona! Képtelen leszek vagy kiszedni a klónseregekből vagy lefokozni Önt segédmunkássá. Úgy tűnik, hogy Zeta 125 hibái nagyon, de nagyon súlyosak voltak. Nem kellett volna tönkretennie Caldan 2 természetes szépségét. Védelmezni és nem rombolni jöttek ide a klónseregek, pont a pusztulálstól kellett volna megvédeniük Caldant. A végzet néha, olyan fordulatos, hogy a legjobb barátodból lehet a leggyűlöltebb ellenséged.
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Nov 11, 2006 20:11:34 GMT 1
- Értem Bly parancsok. De ha lehet egy javaslatom hadd tegyem még hasznossá. Küldjön ki hogy segítsek a tûz oltásában. Miközben a válaszát várom elgondolkozom hogy ha nem a csatamezõn leszek mit fogok csinálni.
|
|
|
Post by Palpatine on Nov 12, 2006 17:24:25 GMT 1
Bly parancsnok kezével int, hogy mehetsz vissza Caldan 2-re. De már nem kapsz fegyvert csak egy kis sugárpisztolyt és a többi tűzoltóegységgel kell maradnod a kikötő oltására.
//Ott folytassd.//
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Dec 29, 2006 16:52:37 GMT 1
A LAAT hangosan landolva ér földet. Kiszállok és megcsap az a füstös levegõ. Ez is az én hibám. De talán kijavíthatom. Berohanok és megkeresem Bly parancsnokot majd szalutálok. - Uram egy droid támadt rám nem rég és egy fura twilek nõt láttam. Úgy gondolom több kém vagy beépített ember van itt. Engedélyt kérek arra, hogy visszahelyezzen a szolgálatba és felkuttasam az ellenséget. Szeretném kijavítani a hibámat.
|
|
|
Post by Palpatine on Dec 29, 2006 17:29:20 GMT 1
Bly parancsnok makulátlanul biccent egyet, jelezve, hogy megkaptad az engedélyt. - Zeta 125 térjen vissza a Mila szenátornő elleni merényletre és onnét folytassa a nyomozást az esetleges szeparatista kémek után. Azt szeretném ha a Köztársaság kezébe kerülnének, vagy hogy nem hagyják el élve ezt a helyet...
Tehát vissza kell térned a kórházba és átkutatni a helyszínt. A droid roncsait a kikötőbe helyezték egy ottani ideiglenes klónszállásra, míg tartanak a javítási munkálatok. Kezdődjék a nyomozás!
|
|
Zeta 125
3. szint (15 pont)
Kl?n Mesterl?v?sz
|
Post by Zeta 125 on Dec 29, 2006 20:20:22 GMT 1
- Értem parancsnok.- majd szalutálok és szaladok a gépemhez de közbe magamhoz veszem a mesterlövész fegyverem és felszerelésem. A kórházhpz tartva elgondolkodok, hogy miért fontos az FRSZ számára ez a bolygó.
|
|
|
Post by Palpatine on Dec 31, 2006 11:16:28 GMT 1
Caldan 2 Tund és Mon Calamari között helyezkedik el, messze a Belső körtől, messze Coruscanttól. Mond Calamari, legújabb tudomásod szerint az FRSZ megtámadta és ki is kapott ott. Talán a Caldan rendszer kell nekik, mint egy erős bázis, hogy aztán innét elrugaszkodva könnyen el tudják foglalni Mon Calamarit. De ez csak egy elmélet.
//Folytatás: Kikitőváros//
|
|