|
Post by Grievous tábornok on Jul 7, 2006 18:15:10 GMT 1
A kalandra várom minden érdeklődő jelentkezését!Természetesen Jedi lovagok,mesterek illetve padawanok és klónok ne jelentkezzenek! A feladat rövid ismertetése: A soraink közé árulók épültek be,a köztársaság már belülről akarja szétrombolni hatalmunkat.Elraboltak számunkra igen értékes négy tudóst,melyek mindegyike részt vett egy fontos projektben.Íme a keresett személyek: Berlok Diruno Soontir Narson Bendak Getahl Delza Soliratti Mindenképpen élve kell visszahozni őket,mert értékesek számunkra.Amennyiben a küldetés sikeres 5000 kredit üti a szerencsés megtaláló markát.Amennyiben többen vannak a jelentkezők,úgy 5000/fej. Kiindulópont:Toruga - Bűnközpont kantin //aki nem ott tartózkodik,a jelentkezésnél írja le hol van,és elmesélem az odautat is!Aktív jáékosok jelentkezzenek,ha kérhetem!//
|
|
|
Post by August Dandem on Jul 7, 2006 19:43:30 GMT 1
Jelentkezem! //Holnap Toruga Dock majd megyek a Kantinba és ott felveszem az új küldetést célját és ha leszünk elegen akkor indulhatunk ...//
|
|
|
Post by Shen Kee on Jul 8, 2006 8:47:56 GMT 1
Én is jelentkezem. Jelenleg Coruscaton vagyok a dokkban.
|
|
|
Post by Alpha-18 on Jul 20, 2006 17:34:42 GMT 1
én is jelent kezem!! ;D
|
|
|
Post by Grievous tábornok on Jul 20, 2006 20:19:36 GMT 1
Bocsánat,de elfelejtettem kirakni a már vége a kalandnak feliratot,ez az én hibám Alpha-18.A Palpatine által kezdeményezett nyomozás és a Windu mester által létrehozott felderítés még él. A kaland felgönygölítve,a tudósok kimenekítve.Mindenkinek köszönöm a részvételt!
|
|