|
Dock
Oct 6, 2006 19:06:20 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Oct 6, 2006 19:06:20 GMT 1
Rondar egybõl követte Solent. Habár nem tudtam, hogy ki õ, de ez késõbb is ráért. -Ne kövesd! Csak csapdába akar csalni! Maradj itt. Nem tudom, hogy ki ez a nõ, de hogy valami közöd van hozzá az biztos! Ez késõbb is ráér, egyelõre ne veszítsd el a fejed! -tanácsoltam.
|
|
|
Dock
Oct 6, 2006 19:08:53 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Oct 6, 2006 19:08:53 GMT 1
Hátranézek Corynra. -Ez a nõszemély veszedelmes is lehet, Coryn! Gyere velem! együtt megállíthatjuk végre.- fenyegetõen nézek a nõre, majd lecsatolom övemrõl a fénykardomat, és egyre közelebb megyek az árnyas alakhoz.-Michelle, ha te vagy az, szeretném, hogy a Padawanomat hagyd ki ebbõl! Ehhez neki semmi köze!- mondom az alaknak.
|
|
|
Dock
Oct 6, 2006 19:14:06 GMT 1
Post by Palpatine on Oct 6, 2006 19:14:06 GMT 1
Corynt hirtelen hátrább rántja valamilyen ismeretlen erõ. Talán valami erõfal lehet vagy csak egy sima erõlökés. Coryn nem esik, el és nem is esik távol mesterétõl. Az illetõ csak óvakodik tõle. A titokzatos árnyék leveszi éjfekete köppenyét. Michelle Solen az, Rondarnak mindvégig igaza volt. Michelle gyengéden nekilök Rondart a falhoz majd átöleli. Ezután megsimogatja a mellhasát. - Miért mondod ezt drágám? Úgy hiányoztál nekem. - Mondja ártatlan hangon az elbûvölõ hölgy
|
|
|
Dock
Oct 6, 2006 19:18:55 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Oct 6, 2006 19:18:55 GMT 1
Megráztam a fejem. Majd mosolyogva azt mondtam. -Velem nem szórakozik senki, azt hiszem, tudod. Aktiváltam a kardom, hogyha esetleg támadna, ne kelljen ezzel hátrálni. -Ki vagy te?
|
|
|
Dock
Oct 6, 2006 19:22:08 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Oct 6, 2006 19:22:08 GMT 1
Gyengéden leszedem magamról Michelle kezeit, majd hátrálok pár lépést. Fenyegetõen mutatok rá. -Michelle, még mindig nincs késõ ahhoz, hogy visszafordulj a Sötét Oldalról. Kérlek, hagyd magad mögött a Sötét Oldal hazugságait, és láésd hát meg a fényt.- mondom a lánynak. Rénzek Corynra. Intek neki, hogy maradjon készenlétben.
|
|
|
Dock
Oct 6, 2006 19:29:16 GMT 1
Post by Palpatine on Oct 6, 2006 19:29:16 GMT 1
Michelle megdöbben Rondar szavain. Nem tudta, hogy Rondar is tudja már az õ kis sötét titkait. Kétségbeejtve szól ismét Rondarhoz. Úgy tûnik, hogy nem akar harcot ... azt már rég megtette volna, és az is lehet, hogy sikerült is volna neki megölnie a két jedit. - Én még mindig szeretlek Rondar! Nem érzed bennem a kavargó érzelmeket? Mi vagyok én neked Rondar? Mond mi vagyok!
Szegény Coryn ebbõl a drámai eseménybõl semmit sem ért. Talán neki ki kéne maradnia ebbõl a helyzetbõl vagy belekapcsolódni vagy ki tudja.
|
|
|
Dock
Oct 6, 2006 19:34:49 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Oct 6, 2006 19:34:49 GMT 1
Közelebb megyek. -Nem tudom ki vagy, de Rondarnak szerintem csak egy sötét jedi. Most pedig melegen ajánlom, hogy távozz. -ezek után beálltam a harci állásba, és minden figyelmem Sollenre ment.
|
|
|
Dock
Oct 6, 2006 19:39:45 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Oct 6, 2006 19:39:45 GMT 1
Gondoskodóan nézek rá, majd megsimogatom az arcát. -Én is szeretlek, de kérlek: Világosodj meg! Hagyd ott Kront és a Sötét Oldalt! Aztán gyere a Jedikhez. Szerintem mi készséggel be tudunk téged fogadni. Egyet értesz? Michelle, én sem akarok küzdeni veled, ezért kérlek, felejtsd el Kront.- mondom neki lágyan.
|
|
|
Dock
Oct 6, 2006 19:56:33 GMT 1
Post by Palpatine on Oct 6, 2006 19:56:33 GMT 1
Michelle hátrébb áll, az egyik keze a fénykardját kezdi surolni. - Rondar! Miért számít neked, hogy hova tartozom! Lépj ki a rendbõl! Így titkolnod kell az érzéseidet ... Nekem nem kell ... Kron minden érzést megenged nekem, nem úgy mint a jedi tanács. Tudod Rondar én is meg tudtam szabadulni Dooku gróftól. Ám rájöttem, hogy amit ti megtudtatok csinálni azt már én is megtudom. Így mostmár bármikor megvédhetem magam Dookutól. Rondar, hagyjuk hátra elõzõ életünket és éljünk ketten egyedül. - Majd szorosan Rondar szemébe nézz.
|
|
|
Dock
Oct 6, 2006 20:01:37 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Oct 6, 2006 20:01:37 GMT 1
-Ne higyj neki! Csak egy sötét jedi! - még közelebb mentem. -Nem tudom, mi történt köztetek, de hogy ez a nõ nem normális, az biztos. - majd ennél is közelebb mentem úgy, hogy ha a nõ kezdene valamit, egybõl le tudnám állítani.
|
|
|
Dock
Oct 6, 2006 20:09:45 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Oct 6, 2006 20:09:45 GMT 1
Megrázom a fejem. -Én sosem fogom otthagyni a Jedi-Rendet. Neked kéne a legjobban tudnod, drága Michelle, hogy sohasem hagynám el a Jedi-Rendet. Attól tartok ismét fel kell szólítsalak arra, hogy hagyd el a Sötét Oldalt, és megígérem, hogy élve eltûnhetsz innen. Különben Corynnal képtelenek leszünk gondoskodni arról, hogy a börtönbe kerülj. Nem akarlak bántani, ezért kérlek ismét, felejtsd el Kront és a többi Sötét Jedit, és gyere velem.- nézek rá õszintén.
|
|
|
Dock
Oct 7, 2006 19:22:03 GMT 1
Post by Palpatine on Oct 7, 2006 19:22:03 GMT 1
A délután éjszakára fordult pillanatok alatt. A szél halkan söpörte végig a szemetet a dokkban. Újabb hajó érkezett és a galaxis lényei megint elárasztották a sötét és kietlen kikötõt. Ekpzben a zsákutca elõtt, csak egy jedi állt magára vonva az érkezõk figyelmét. Mindenki megpróbált gyorsabban felszállni vagy el hagyni a helyet a jedik láttán.
Mikor Rondar megfenyegette Michellet, a lány elõvette fénykardját és aktiválta. Tudta, hogy sosem lesznek a dolgok olyanok mint õ gondolná. Rondarnak és a padawanjának meg kell halnia talán az Erõ akarja így ... talán csak a puszta véletlen.
- Rondar! - Hallatszott határozottan Michelletõl. - Tudod, hogy nem állíthatsz át. De én nem akarok vitát közted és köztem. Felejstük el a múltat ... nem is ismertük egymást ... és te már nem is fogsz engem. - Majd megpörgeti a lézerkardját és védekezõ állásba helyezkedik.
|
|
|
Dock
Oct 7, 2006 19:26:21 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Oct 7, 2006 19:26:21 GMT 1
Megmosolyogtam, ahogy panaszkodott a nõ, és még inkább, mikor aktiválta a fénykardot. -Azt hiszem, ma lesz egy kis testmozgásom! Ha megpróbálsz minket megölni, az nem fog sikerülni. Sajnálom.- majd elõre szaladtam, és a kardomat a kezemben megpörgetve felugrottam a levegõbe, és a nõ fejét céloztam meg, de könnyedén hárította a csapást. Gonosz mosoly jelent meg az arcán, és Rondarra nézett.
|
|
|
Dock
Oct 7, 2006 19:30:20 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Oct 7, 2006 19:30:20 GMT 1
Aktiválom fénykardom zölden izzó pengéjét, majd leveszem magamról a köpenyemet, és eldobom. Soresu állásba helyezkedem. -Ahogy óhajtod Michelle. Én nem akartalak bántani, de ha nem engedsz számomra más választási lehetõséget.- intek a fejemmel Corynnak, hogy közeledjen Michelle felé. Én alig észrevehetõen közeledek, majd intek Corynnak, és mindketten egyszerre ugrásból támadunk Michelle-re.
|
|
|
Dock
Oct 7, 2006 19:40:09 GMT 1
Post by Palpatine on Oct 7, 2006 19:40:09 GMT 1
Michelle elõrébb lépdel hozzátok, ellentétben azzal amit vártatok volna, hogy hátrál. Mikor ugrani készültök felé Michelle leguggol és a fénykardját elõrecsúsztatva majdnem felhasítva Coryn hasát. A két jedi Michelle háta mögé esik ám majdnem egymásnak estek és a lezérkardjaiki majdnem megvágták egymást.
Michelle egy erõlökést indít a két jedi ellen, akik épp az elõbb értek talajt. Rondar egy hárítással kivédi az erõlökést majd újra támadni kezd. Ám Michelle kikerüli Rondart egy falonfutással és Coryn elõtt terem. Kicsapja Coryn kezébõl a kardot majd megfogja Corynt és a kidobja az egyik érkezõ hajó elé. A hajó gyorsan érkezik ... nagyon gyorsan.
Eközben Rondarra mosolyog egyet bájosan. - Én megmondtam Rondar. Rondar add fel ... a Jedi Rendbõl úgy is kidobnak ha megtudják azt, amit a tanítványod nem tud. És ha nem siet már nem is fogja megtudni és elárulni senkinek azt a dolgot.
|
|