|
Dock
Oct 8, 2006 14:30:48 GMT 1
Post by Vella Montari on Oct 8, 2006 14:30:48 GMT 1
*Újabb leszállás csal verejtékcseppeket a homlokára, fõleg, akkor lesz egyre idegesebb, amikor meglátja, milyen sûrû forgalomban is kell ezt a manõvert teljesitenie. Bár az Alderaan kikötõje se egy utolsó hely, ennyi hajót egy rakáson még nem látott, s ha jobban belegondol túl sûrûn nem is akar látni. A cégnek, ahová le kell szállitania az árut, külön dockja van, azt kell megközelitenie, s közben csak egy-egy pillanatra van ideje szemnügyre vennia bolygó felszinét. De nincs is rajta semmi néznivaló, hisz egy nagy koszos, füstös fémhalmaz, zöld területnek meg nyoma sincs. Megborzong, õ ugyan nem élne itt, de most ez szóba sem jön, hisz sejti a fõbolygó drága hely lehet, és amúgy is csak addig marad mig leszáll, majd új fuvart keres magának. Lassan fentûnik a dokk, és a virtuális landolássegitõ kivehetõen mutatja a megközelitési útvonalat. Összpontosit hát, és leteszi a hajót.* *Rakodódroidok kerülnek elõ, amint elhallgatnak a hajtómûvei, és Vella megkönnyebbülten nyitja a raktárbejáratot, és hagyja a cég gépeire a kirakodást. Addig a helyi holonet újdonságai között merül el, valami szálitmány után keresgélve.*
|
|
Lonan Aldan
4. szint (19 pont)
Jutalompont: +5
S?t?t Jedi, Shien ?s Ataru forma művelője
|
Dock
Oct 8, 2006 16:19:09 GMT 1
Post by Lonan Aldan on Oct 8, 2006 16:19:09 GMT 1
A Delta -os egy eldugolt, szűkös kis dockban landol, ahol egy hitvány kis droid gurul elébe. Lonan megvető pillantást vet rá, majd körbenéz. - Mosd le pléhdoboz... Hangja cinikus, szája pedig gunyoros mosolyra húzódik. Egy övtáskát vesz ki a hajóból, majd bezárja. Végignéz a hajón, amolyan búcsúképpen, végül még odaszól a droidnak, hogy cserélje ki az energiatelepeket. Még egyszer hitetlenkedve néz a kis guruló szerkezetre, majd elhagyja a dockot és egy fegyverbolt velé veszi az irányt, hol gyalogosan, hol pedig leitve egy légitaxit.
|
|
|
Dock
Oct 8, 2006 20:56:59 GMT 1
Post by Vella Montari on Oct 8, 2006 20:56:59 GMT 1
*Egy forró teát szürcsölgetve böngészi a holonetet. A hajóban ugyan nincs hideg, de ha a kint elterülõ acélrengetegre gondol, mindig kirázza a hideg. Már vagy négy lehetséges fuvarajánlatot kigyûjtött magának, s most újra elnavigál a legfrisebb hirdetések felé, és unottan böngészni kezd közöttük. A rakodásnak mindjárt vége, és akkor neki távoznia kell ebbõl a dokkból, a cég csak a kirakodásig látja itt szivesen, nem kötheti le tovább a hangárt, nem ártana, ha tudná addigra, hogy merre tovább. Ekkor akad meg a szeme egy hirdetésen.* ~Mentõexpedició?!~* nagyot nyel, pedig nincs is éppen tea a szájában. Valami zakatolni kezd a fejében.*~Kaland, izgalom...~*elolvassa a hirdetést figyelmesen. Az áll benne, hogy zsoldosokat keresnek. Persze felmerül benne, hogy olyanokat, akik harcolni tudnak, de mi van, ha a probléma mûszaki eredetû? Biztos jól jön ott egy technikus is. Pillanatok alatt dönt, és kibérel egy olcsó, üres dokkot, ahol ellehet a hajó, amig õ ennek utánanéz. Mikor végeznek a kirakodással, némi gyomorszoritó lavirázás árán átrakja oda a hajót. Megnézi a bolcsgó adatait, és mikor meglátja a légszennyezettségi adatokat, legszivesebben szkafandert húzna, de sejti, hogy igy nem a hirdetésben megadott cimre sikerülne eljutnia, hanem mondjuk az egyik helyi kórház zárt osztályára, szóval sóhajtva lemond a védekezésrõl, és ahogy vna, utcai ruhában lép ki, és veszik el a bolygó forgatagában.*
|
|
Lonan Aldan
4. szint (19 pont)
|
Dock
Oct 9, 2006 19:43:13 GMT 1
Post by Lonan Aldan on Oct 9, 2006 19:43:13 GMT 1
A kopott, kis ócska taxi egy hófehér hajó, ámde fiatal utast rak ki a dock bejáratánál, majd az fizet is és gyorsan elindul befelé a lyukacsos fedelű épületbe. Közben majdnem összeütközik egy nővel /Vella Montari/, de csak egy csúnya pillantással kíséri figyelemmel az útján. ~Némberek... ~ A fiatal sötét jedi gyorsít tempóján, így nemegész tizenöt perc múlva megérkezik a hajójához, ami fényesebb, mint az elmúlt hetekben, sőt hónapokban bármikor. Lonan felvont szemöldökkel néz a kis droidra, ami ügyeskedő hangokat hallatt. - Ezért most köszönetet vársz? A hitvány kis szerkezet villog is hozzá, erre Lonan még gúnyosabb és cinikusabb lesz. - Ma másodszor hisznek semmirekellő tolmács droidnak... remélem nem zsákmányolsz ki ezért a... a... szolgáltatásért... Gúnyos kacajt hallatt, majd gyorsan felnyitja hajója fedelét és óvatosan beül. Kiszól még a kis fémdoboznak, amolyan udvariasság érzetből. - A pénzed megvan... nehogy kisülj itt nekem... A hajó üvegfedele lezárul, majd a begyúlló motorok zaja némítja el a kis kiszolgálló droidot.
|
|
|
Dock
Oct 10, 2006 18:45:02 GMT 1
Post by Big Nuke on Oct 10, 2006 18:45:02 GMT 1
Óvatosan leszállok hajómmal, kiszállok, és elindulok a városba...
|
|
|
Dock
Oct 10, 2006 18:47:15 GMT 1
Post by Big Nuke on Oct 10, 2006 18:47:15 GMT 1
Óvatosan leszállok hajómmal, kiszállok, és elindulok a városba...
|
|
Paul Lighter
4. szint (19 pont)
Jedi Padawan, Plo Koon mester tan?tv?nya, a Niman forma haszn?l?ja
|
Dock
Oct 12, 2006 15:40:39 GMT 1
Post by Paul Lighter on Oct 12, 2006 15:40:39 GMT 1
Berepülök a dokkba. Kiszállok a gépembõl, majd várom a további utasításokat. Lecsatolom övemrõl a fénykardomat, és letakarítom, majd visszacsatolom az övemre, és nekidõlök a Jedi-vadásznak. Mivel nem kaptam senkitõl utasítást, beülök a Delta 7-es vadászgépembe, majd beállítottam a hajót. Aktiválódott a hajóban a hajtómû, én én fölemeltem a gépet, majd kirepülök vele a hangárból. Fölkapom a gépet, és kirepülök a Coruscant fölé.
|
|
Tre'Mourth
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
s?t?t jedi
|
Dock
Oct 12, 2006 16:18:39 GMT 1
Post by Tre'Mourth on Oct 12, 2006 16:18:39 GMT 1
Megérkezek a hajómhoz és felszállok vele.Nagyon jó érzés volt amikor felszálltam mivel már hosszú-hosszú ideje nem repültem.Nem sokára elhagyom a bolygó légkörét......
|
|
|
Dock
Oct 12, 2006 16:37:16 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Oct 12, 2006 16:37:16 GMT 1
Megérkezek a dokkokhoz. Egy Delta-7 gépet választok ki, rögtön azután, miután a taxist kifizettem. Elnézegetem egy ideig a gépet, majd bepattanok, és a motort aktiválom, majd kirepülök a dokkokból, és elkezdek repülni az ûrbe, hogy ott a Sepultra Csillagrombolóval találkozzak.
|
|
|
Dock
Oct 15, 2006 17:07:36 GMT 1
Post by Plo Koon on Oct 15, 2006 17:07:36 GMT 1
Nagy a nyüzsgés a dokkban. A klónok sorakozznak fel a hajóik elõtt készen állva hogy csatába menjenek. A lépegetõk LAATok és ARCk serényen igyekezenk helyükre. A gigászi AT-AT éppen most foglalja el a helyét. Érzik a levegõben az izgalom. 3 anyahajóval megyünk ami sok kis hajó csatlakozik szám szerint 25. Elindulok a legelsõ hajóhoz ami a fõparancsoki hajó.
|
|
|
Dock
Oct 15, 2006 17:20:49 GMT 1
Post by Ki-Adi Mundi on Oct 15, 2006 17:20:49 GMT 1
Mundi mester a jedi tanács Cereai tagja néhány jedilovag társaságában egy LAAT fedélzetén dokkba érkezik. Ahol az egyik Mon Calamarira tartó csatahajó hangárjában szállnak le. Az erősté már készen áll az indulásra csak Mundi mertert és a jediket várták. Mundi mester a jedikkel a hídra sietett és kiadta az indulási parancsot.
|
|
Baden Defess
4. szint (19 pont)
Mace Windu mester jedi padawanja, a Djem-So, ?s a Shien forma haszn?l?ja
|
Dock
Oct 29, 2006 11:39:27 GMT 1
Post by Baden Defess on Oct 29, 2006 11:39:27 GMT 1
Miután kilépett a Jedi Templomból, a dock felé vette az utat, ahol beszállt hajójába, s Camarira vette irányát, ahol épp véres csata dúlt.Nem ilyedt meg, tiszteletnek tartotta, hogy kivezénylik erre a helyre, s mestere képes volt odahívni.Neki mindenesetre tudatát, és lényét, fel kell áldoznia az erőnek, át kell adnia magát.Akkor érheti el ereje maximumát. Felszáll, majd elhagyja a bolygót.
|
|
Lonan Aldan
4. szint (19 pont)
|
Dock
Nov 2, 2006 17:58:33 GMT 1
Post by Lonan Aldan on Nov 2, 2006 17:58:33 GMT 1
Lonan Deltájával egy kisebb dockban landol, ahol teljes ellátást kér űrrepülőjének és biztosítja a tulajt, hogy ha valami kárt tesznek benne, ő is hasonlóan fog eljárni. - Re-renben van uram.. higgye el, ránk még soha nem volt panasz... - Remélem is... na viszlát... Azzal elhagyja a dockot, majd egy szállót indul el keresni magának.
|
|
Lonan Aldan
4. szint (19 pont)
|
Dock
Nov 2, 2006 21:30:59 GMT 1
Post by Lonan Aldan on Nov 2, 2006 21:30:59 GMT 1
A taxival gyorsan visszaér a dockba, még dugóba sem keveredtek, igazán kedveskedő szolgáltatás a hotel részéről. A dock-tulaj ujjait tördelve vezeti Lonant a deltájához. - Biztosítom uram, hogy semmi gond nem merült fel... feltöltöttük a hajtóműveket és kicseréltünk néhány alkatrészt, ami már elhasználódott... - Remek... Egy szó nélkül beszállt gépébe, majd biccentett az ideges férfinek, aki mosolyt erőltett az arcára, majd arrébb állt. ~ Ezzel is megvolnánk... és most egy nemesebb cél... ~ Elvigyorodott, majd megindult hiperűr gyűrűje felé, az Űrbe.
|
|
Jaster Clin
3. szint (15 pont)
V?r?s Krayt Fejvad?sz
rodian fejvad?sz
|
Dock
Nov 4, 2006 12:58:15 GMT 1
Post by Jaster Clin on Nov 4, 2006 12:58:15 GMT 1
Kiérek a dockba és megkeresem a hajómat.Mikor megláttam egy nagy kõ esett le a szívemrõl. -Már azt hittem, hogy elloptak!-mondom miközben beszállok a hajómba és elindulok az ûr felé. A repülés nagyon megnyugtató volt.Már szinte elhagytam a fõbolygó légkörét....
|
|