|
Post by Palpatine on May 7, 2006 17:21:52 GMT 1
- Hogy állnak a tanítványok Dooku gróf, képesek a tudásukat összemérni vagy még várjunk? //Míg 5. szintûek lesznek // Majd a pincér megérkezik majd lerakja az egyik teát az asztalra és véletlenül ráönti a másikat Dooku grófra.
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 7, 2006 17:30:48 GMT 1
-Áhhh maga ügyetlen vadbarom.Ezért kirugatom az állásából! -Sajnálom uram véletlen volt. -Véletlen a fenét most menj innen. A pincér láthatóan megijedt és elment, -Hát mester...készen állnak a próbákra.erõs tanitványok.
|
|
|
Post by Palpatine on May 7, 2006 17:34:06 GMT 1
- Ahhoz, hogy elnyerjék az igazi Sith Tanítvány címet párossába kell szedni õket és úgy kell majd a Lovaggá válásukig együtt tanulniuk egy mester alatt. Majd aztán megküzdenek ... életre - halálra. Én szárnyam alá venném Daniel Berethont és majd az egyik ifjú jedi, aki már nagyon sok rosszat tett a tüzre... //Kay DeReef //
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 7, 2006 17:43:57 GMT 1
Értem mester.De kire gondolsz?Ki a másik tanitvány?
|
|
|
Post by Palpatine on May 7, 2006 18:06:30 GMT 1
- A neve DeReef, Kay DeReef, egyszer meg is akarta ölni a kancellárt, azóta néztem ki magamnak, hasznos szövetséges lehet ha átáll. Mit gondolsz róla?
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 7, 2006 18:22:14 GMT 1
Hmmm.Érdekes.erõs jedi,csak úgy sugárzik belõle az erõ.Ha sikerül magunk mellé állitani akkor nagyot fogunk vele.Hogy állitod magad mellé mester?
|
|
|
Post by Palpatine on May 7, 2006 18:27:22 GMT 1
- Azt még én sem, tudom // //. Van valami ötleted, vagy témád még?
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 7, 2006 18:50:35 GMT 1
Nincs ötletem mester.De ha engedelmdre van én elmegyek sürgõs dolgom van!Az erõ sötét oldala legyen veled ;D//A határellenerzõn én átmehet simán igaz?//
|
|
|
Post by Palpatine on May 7, 2006 19:16:49 GMT 1
Az Erõ táplálja dühödet! //Ez legyen a hivatalos sith köszöntés . Csak ki kell játszanod azt, hogy átengednek.//
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 7, 2006 19:44:11 GMT 1
Nassain belép a bárba, ahol elég sok ember tartózkodik. Végigméri az embereket, de nem érzi egyikben sem a sötét oldal erejét. Egész nap csak kutatott, de nem talált egy sith-et sem. Leült hát egy asztalhoz. Egy pincér lépked oda hozzá. -Üdvözlöm uram, mit hozhatok? -Kérdezi kedvesen a pincér. -Nem kérek semmit, csak pihennék egy kicsit. -Ez nem melegedõ, ha ide bejön akkor vegyen is valamit, vagy lóduljon innen. -Vált át komoly hangvitelre a pincér. A sötét jedi feláll, és az alak szemébe néz az ijesztõ vörös szemével. -Maga ne mondja meg hogy mit csináljak és mit nem. Ha azt mondom hogy maradok akkor maradok. Van valami kifogása? -Persze hogy van. -mondja a pincér- Õrök. Azonnal dobják ki ezt a csövest. Ekkor két kigyúrt "gorilla" jön elõ, és megfogják az Iktotchit, aki nem ellenkezik. Sok ember elõtt nem akarja megmutatni az erejét. A kidobók felemelik és kiviszik a bár elé...
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 7, 2006 19:57:50 GMT 1
A kidobók egy hátsó kijárathoz érnek, ahová kidobják Nassaint. -Mit csináljunk vele? -Kérdezi az egyik férfi. -Nem is tudom. Szerinted mi legyen? -Kérdez vissza a másik. -Hát lenne egy ötletem. -Mond hát. -Öljük meg. Hisz ez csak egy csöves, nem fogja senki keresni. A két kidobó elmosolyodik, majd az épp feltápászkodó sötét jedire néznek. Nassain lesöpri a ruhájáról a koszt, és nyugodt tekintettel a két közeledõ alakra néz. -Most nagyon dühös vagyok. Remélem tudják hogy most megfognak halni? -Kérdezi a nyugodt tekintetû Nassain. A két kidobó nagyot nevet és elõhúzzák vibro kardjaikat. -Hát jó. önök akarták. -Mondja az Iktotchi, és elõkapja lézerkardját, aktiválja. Ekkor a két kidobó egy pillanatra megtorpan, de tovább menetelnek a sötét jedi felé. A két férfi el kezd hát csápolni a sötét jedi felé, aki apró mozdulatokkal tér ki a képzetlen harcosok támadásai elõl. A kidobók igencsak elvetemülten küzdenek, de Nassain mindent kivéd, ráadásul még csak a kardját sem használja. Ekkor megunja a támadásokat, és egy vágással kettészeli a két vibrokardot, és egyben a két kidobó fejét is. Nassain elmosolyodik és elteszi a kardját. Átkutatja a hullákat, és elveszi tõlük a pénzüket. A hullákat beleteszi egy mély konténerbe, és egy másik kukából beteríti azokat szeméttel. Szerencsére nem lett piszkos a ruhája, és büdös sem lett. Az Iktotchi visszasétál az étterembe...
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 7, 2006 20:12:47 GMT 1
Nassain visszasétál az étteremben, ahol minden elcsendesül miután visszatér. A pincér tátott szájjal figyeli. A sötét jedi visszaül ahoz az asztalhoz amelyiktõl elvitték. -Pincér! -Kiált egyet Nassain, és az elõbb problémázó pincérre néz. A pincér odamegy, és reszketve nézi az Iktotchit. - I..I..Igen uram, mit parancsol? -Kérdezi akadozva a ledermedt pincér. -Hozzon egy pohár gyümölcs levet. A legjobból. -Mondja moslolyogva Nassain. A pincér bólint egyet, és elindul hogy teljesítse a kérést. Vissza is tér pár perc múlva, és kiszolgálja Nassaint, aki kifizeti a frissítõt. Míg megissza azt, elgondolkodik hogy mitévõ legyen.
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 7, 2006 21:25:54 GMT 1
Miután megitta az italt Nassain, és végig gondolt mindent, fölállt az asztaltól, és szó nélkül elhagyta az éttermet. Miután kilépett az ajtón, körülnézett és elindult ismét az utcákon, hogy fölvegye a kapcsolatot egy Sith-el. Közben ismét a jedik elvakultságán gondolkodik. Egy kis késztetést érez arra, hogy megkérdezzen egy jedit hogy miért is jó a világos oldalon.
|
|
|
Post by htc on May 9, 2006 11:09:32 GMT 1
Két ember, egy férfi és egy fiatal nõ lépett az étterembe, kézen fogva sétáltak a pulthoz, majd leültek egy középkorú férfi mellé. -Egy Ruby Blielt és egy Corelliai sört legyen szives. -mondta Rilly a csaposnak.
-Adom. -mondta, majd kitöltötte az italokat és a vendégek elé rakta. -Üdv, Mr. és Mrs. Nett. -köszönt a mellettük ülõ férfi. -Jó napot Glenn! Hogy van ma? -kérdezte Rilly mosolyogva. -A hátam elég rossz állapotban van. -válaszolt Glenn. -Maguk? -kérdezte. -Jól. -mondta Jack. Ivott az italból és várta, hogy felesége folytassa a párbeszédet. -Mi a következõ feladatunk? -kérdezte lágy hangján a lány. -Egy kard megszerzése. A Nabooról. -mondta Glenn és elõvett egy holoprojektort, bekapcsolta, egy hosszú kard jelent meg. Pengéjét furcsa, vörös színû írások díszítették, közepén egy kék csík futott végig és a markolat felett egy csillagban végzõdött. -Szép kard. Mennyi az ajánlata? -kérdezte Rillia. -Ezer és kétezer kredit között. -mondta Glenn csevegõ hangon. -Elválalljuk. -mondta egyszerre Rilly és Jack. Glenn kisétált az étterembõl.
-Fizetünk. -szólalt meg Jack, miután mindketten megitták italukat. A pultnál álló férfi eléjük sétált és beírta egy PDA-ba a két ital árát. -45 kredit lesz! -mondta unottan. Rilly a férfi elé tolt 50 kreditet és felállt a széktõl, röviddel utána Jack is, a pár kézenfogva távozott. A kikötõ felé indultak.
|
|
|
Post by dzsedi on Jun 18, 2006 15:01:20 GMT 1
Nem messze az étteremtõl, a közeli kikötõben a verõfényes napsütésben landol aLIghtning, Josh IO-Pathi szenátor magánûrhajója. Kiszáll belõle Peet, a pilóta, és maga Diamend is hunyorogva. Peet felcsukatja a rámpát egy gombbal, majd leveszi válláról a köpönyeget, és a keze alá fogja. - De kutya egy meleg van ma. - kezdi el, s megtörli a homlokát, majd szétnéz a széles placcon, ahol ûrlények szûzai sétálnak ide oda, céltalanul vagy angyon is céltudatosan. - Bizony... szokatlan... legutóbb az IO-pathi napot láttam ilyen szépen ragyogni - mosolyog Peetre Josh, majd elnézelõdik. - Nem arra van a Palpatine étterem? Itt olyan könnyû elkeveredni... azt hiszem ott van... ugye azt nézte ki? - nevetett rá Peetre a szenátor. - Igen, uram - mosolygott vissza amaz, majd erélyes léptekkel megindult, utána pedig a Szenátor. Útközben arról beszélgettek, vajon nem kéne e ide egy két fa, hogy szépítse a teret... - Javasolni fogom az biztos - mondta Josh, majd benyitott az étterembe, és beléptek.
|
|