|
Post by Nassain Morden on May 7, 2006 19:35:20 GMT 1
Nassain a város bolygót igencsak bejárta. Épp most halad el a híres jedi templom elõtt, amit eddig még nem láthatott. -Szóval ez az a híres neves jedi templom. -Mondja Nassain, és végigméri a templomot. Mosolyog egyet rajta, majd tovább halad. Tovább az utcákon, a hatalmas, égigérõ házak között. Közben a jedi vallás téves tanításain gondolkodik, ami csak tovább mélyíti benne a sötét oldalt.
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 7, 2006 21:32:13 GMT 1
A sötét jedi mosolyogva halad az utakon, mert a gondolataiban a nevetséges jedik vannak még mindíg. Ekkor meglátja a templomot. -Itt vagyok a templom elõtt. Most akár meg is kérdezhetek egy jedit. Úgy sem ismernek, bár az öltözékem eléggé egyértelmûen a tudomásukra adja hogy egy sötét jedi vagyok. Nassain végig gondolja a rizikót, majd úgy dönt hogy elmegy a templomhoz, és szóra bír egy jedit.
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 8, 2006 9:28:28 GMT 1
A sötét jedi kisétál a templomból, majd még utoljára hátra fordul és nézi a templomot. -Még sem kaptam választ a kérdéseimre. Mivel fel sem tehettem õket. -Mondja magában Nassain. Az Iktotchi megfordul és elindul az utcák felé, de mostmár sejti hogy itt nem talál rá a Sith nagyurakra. Az útja a dokkba vezet, de még nem döntötte el hogy hova is fog menni.
|
|