|
Post by Palpatine on May 10, 2006 19:01:37 GMT 1
A név önmagáért beszél.
|
|
|
Post by Commander Derco on May 11, 2006 14:28:37 GMT 1
A csapatot szállító LAAT megérkezik és Zeta leteszi a gépet az annak kialakított platformon. Elsõként Rho 512 száll ki a hajóból, akinek a Rhen Var-on összetört a sisakja, ezért mosta hajdonfejt sétál be az épületbe. Elsõ dolga hogy keres egy felszerelés tárolót, és kiválasztja az új sisakot, ami megszólalásig hasonlít a régi sisakra. Kivéve azt hogy ez nincs összetörve. Az ARC katona fejére teszi a sisakot és leül pihenni.
|
|
Alpha55
3. szint (15 pont)
Kl?n Ezredes, Ez?st Pegazus kommand? tag
|
Post by Alpha55 on May 11, 2006 14:38:38 GMT 1
Alpha besántikál a bázisra miközben keten ugranak oda hozzás hogy segítsenek neki. A parancsnok végig az oldalán van ami jól esik Alphának. Beviszik az orvosi szobába ahol már várja a droid hogy lefertõtlenítse és egy Bacta tartályba rakja a lábát. Mikor Alpha kilép a tartályból és felöltözik, újra mögötte terem a két katona akik már nagyon ismerték Alphát. A parancsnok idõközben valahova elment. Egy másik katona megy Alphához és megáll elõtte, tiszteleg majd így szól: - Uram újy egyenruhája érkezett a parancsnokságról! Kérem jöjjön velünk. Az úr a Köztársasági katonai egyenruhatervezéstõl jött hogy elmagyarázza a ruha hasnálatát de kérem uram hogy vigyázzon rá mert még csak prototípus. - Köszönöm katona leléphet! -szól Alpha mire a katona tiszteleg és elmegy. Alpha pedig követi a mérnököt egy hátsó helyiségbe.
|
|
Alpha55
3. szint (15 pont)
|
Post by Alpha55 on May 11, 2006 14:53:41 GMT 1
Alpha követi a mérnököt és áthaladnak jónéhány helységen amikor elérkeznek egy szobába ahlo egy sebtében felállított kis labor található. Alpha nem is tudta hogy az Ezüst Pegazus székhelyen ilyen is van. A szoba közepén egy asztal és rajta egy páncél. De a legygyönyörûbb amit Alpha valaha látott. A tervezés profi munkára vallott. De Alpha csak akkor lepõdött meg igazán mikor a tervezõ elkezdte magyarázni a Páncél mûködését. - a páncél legfontosabb része hogy a külsõ burkolat alatt van egy belsõ is, ami rendkívül ellenálló. A kisebb lövedékek még csak kárt sem tesznek benne de úgy tudjuk hogy a szuper rohamdroidok néhány lövése már átüti. De nem ez a lényeg, hanm az hogy a ruha belsõ burkolata feltölthetõ Bactával! Ez a legnyagszerûbb páncél amit eddig csináltam pedig nem ez az elsõ! Már néhányan meg is kapták a klónseregben. A könyökéõl egy belsõ gombnyomásra -vigyázzon egy kicsit kérem- látja itt. Na szóval ha megynomja akkor egy késpege fog kinyílni látja? Nos, a sisakban éjjellátó üzemmód van és hõkamerás rendszer. több rejtett hõdetonátortartója van a kézrész erõssége pedig a Cortisi acéléval vetekszik de sajna a lézerkard még átvágja. Az ujjaiból is kijön néhány acélhegy. A jobb kézbõl tartókábel lõhetõ ki. van benne lángszóró és még rengeteg dolog ami most nem is jut eszembe de van hozzá kézikönyv is. - Kézikönyv? - Igen. Kérem nagyon vigyázzon rá ez a remekmûvem. - És mi van ha átvágják a második burkolatot is? Kifolyik a Bacta? - Nem! valami vákum van a dologban de azt már nem én csináltam. - Értem és köszönöm. - Ja és a ruha majdnem minden számítógép rendszerébe behatol de ahhoz étenie kell hozzá. - Nem hinném hogy szükség lesz rá. - Nos viszont látásra Ezredes úr! - Viszlát! -szólt Alpha és átvette a ruhát. - Várjon még egy kicsit!- szól utána Alpha. - Igen uram? - Az ezüst Pegazus minden tagja kap ilyen ruhát? - Nem tudom uram de több nem érkezett ide az biztos! - Addig én sem veszem fel ameddig a többi katona nem kap ugyanilyet! Nem vagyok kivétel! - Rendben uram de addig mit tegyünk vele? - Zárják el és vigyázzanak rá érthetõ? - Persze uram! -szól a mérnök és megvárja míg Alpha leveszi a ruhát majd ismét fölveszi a másikat, majd elmegy. Alpha közben szentül megfogadja hogy ebben az öügyben közbenjárat a felszerelésügyi parancsnokság tábornokánál. //az Kb úgy néz ki mint az Episode III. ban a Kasyykon a parancsnok ruhája//
|
|
|
Post by Cody parancsnok on May 11, 2006 15:13:14 GMT 1
Miután Alpha 55-öt az orvosi szobában hagytam. A kommunikácios részlegbe mentem. Ott elütem egy székre és vártam a megbízó jelentkezését. Közben azon gondolkodtam hogy ki lehet az és miért kell neki egy olyan dolog amit ennyire őriznek.
|
|
|
Post by Palpatine on May 11, 2006 18:59:49 GMT 1
Egy holoüzenet érkezik a kommunikációs részlegbe. - Jó estét! Sikerült kideríteniük a gömb alakú tárgyról valamit?
|
|
Zeta-14
3. szint (15 pont)
Mesterl?v?sz,Ez?st Pegazus csoport tagja
|
Post by Zeta-14 on May 12, 2006 5:57:03 GMT 1
- Igen uram- válaszolok én- A Tund-on van egy következő darab. A "gömb" tartalmát letöltöttük egy holopad-ra.- majd felmutatom a holopadom.- Javasolhatom hogy mi vigyük tovább a küldetést?
|
|
|
Post by Delta 45 "Intruder" on May 12, 2006 15:29:01 GMT 1
Ekkor Delta 45 is besétál az épületbe. Elmegy õ is a felszerelés szobába, és kipótolja hiányzó lõszerét. Ez után elindul a kommunikációs részlegbe, ahol épp egy holoüzenet fut. Bemegy a terembe, és figyelmesen hallgatja a többiek és a holokép beszélgetését.
|
|
|
Post by Palpatine on May 12, 2006 19:08:25 GMT 1
- Akkor Uraim a következõ állomásuk Tund. Keressék megint a gömbalakú bázist, hátha elvezet ... mit is találtak pontosan, és miért kell Tundra menniük?
|
|
|
Post by Cody parancsnok on May 12, 2006 19:15:34 GMT 1
-A Rhen Var-i gömbbázison találtunk egy számitogépet amin a következőt ábrázolta: 4 bolygót amik egy 5. bolygóval voltak összekötve. A 4 bolygó neve nem volt oda írva csak az 1. bolygó koordnitája: [74,05]. Ez pedig a Tund bolygó. Ezért kell ott folytatnunk a kutatást.
|
|
|
Post by Palpatine on May 12, 2006 20:13:00 GMT 1
- Nem találtak valami különös dolgot? És mi lehet az 5. bolygó?
//A Fény Országáról meséljetek egy kicsit.//
|
|
|
Post by Commander Derco on May 12, 2006 20:46:37 GMT 1
Ekkor Rho 512 is belép a terembe, és hallja az utolsó kérdést. -A Fény Országáról még fogalmunk sincs hogy mi lehet. Lehet akár egy bolygó, egy város, vagy akár valamilyen titkos project neve. Amit Rhen Var-on találtunk az vajmi kevés ahoz hogy biztosat tudjunk mondani. -mondja a holoképnek 512- Viszont el lehetne indítani egy nyomozást egy bizonyos Vírus nevû sötét jedirõl. Mert ez a sötét jedi volt a Rhen Var-i bázis védõje. Ha megtudunk róla pár dolgot talán egy fokkal közelebb lehetünk a Fény Országának megfejtéséhez. Egy biztos: tovább kell kutatnunk.
|
|
Alpha55
3. szint (15 pont)
|
Post by Alpha55 on May 13, 2006 9:20:30 GMT 1
Alpha 55 belépett a kommunikációs szobába, majd üdvözölve mindenkit leült egy szuszpenzoszékre. figyelmesen halgatta a további beszélgetéseket de ebbe most nem volt kedve belefolyni. Majd a többiek eldöntik hogy hova menjen az Ezüst Pegazus osztag. Õ már gondoskodott a TT ruhákról. - Uram! Lenne egy hozzáfûznivalóm! -szól Alpha55. - nos a felszerelés és utánpótlás ügyosztálynál megkértem a vezetõt (az ügyosztály vezetõjét) hogy az egész csoport megkapja az új TT ruhákat. De sajnos csak holnapra tudják õket idezállítani. Ezért most vagy elmegyünk az új ruhák nélkül és csak a következõ küldetésben használjuk õket, vagy várunk holnapig és akkor több esélyünk lesz túlélni a dolgot. nekem teljesen mindegy mert nekem már megvan a ruhám. Ne kérdezzétek miért kaptam, erre a százados sem tudott válaszolni aki a felszerelés és utánpótlás ügyoszályt vezeti. Szóval rajtatok áll hogy ma megyünk vag holnap.
|
|
|
Post by Delta 45 "Intruder" on May 13, 2006 10:57:49 GMT 1
Delta a csapathoz fordul Alpha 55 szavai után. -Hát ha már úgy is egy csapat vagyunk akkor legyen egyen páncélunk. Várjunk holnapig, és majd csak a TT páncélok felöltése után induljunk útnak. -Mondja 45. A mondandója után elindul keresni egy szobát. A folyosókon haladva nézi a szobákat, majd egy ajtón megakad a szeme. Az van ráírva hogy Delta 45. A kommandós egy pillanatig nézi az ajtót, majd benyit. Egy kis átlagos szoba. Benne egy szekrény ahová befér a Katarn páncélzat, egy ágy és egy kis kiegészítõ. -Na ezt már szeretem. -Mondja a kommandós, és leveti magáról a páncélzatot, berakja azt a szekrénybe és felvesz magára egy fehér köntös szerû egyenruhát (nem páncél). A DC-17-et a falon található kampóra akasztja, majd végig fekszik az ágyon és szunyókál egyet.
|
|
|
Post by Commander Derco on May 13, 2006 11:09:10 GMT 1
-Igaza van 45-nek. Várjunk holnapig, és majd az Ezüst Pegazus kommandó egységesített páncélzatában induljunk útra. -Mondja 512, tisztleg mindenkinek és elindul õ is keresni egy szobát. Õ is rábukkan a Rho 512 jelzésû szobára. Benyit és egy komfortos kis szobát talál odabent, mindenféle hasznos dologgal. A plastoid páncélzatot leveszi és beteszi a szekrénybe, amibe csak az az egy páncélzat fér be. Felölti egyenruháját, amin megtalálhatók a vörös jelzések, ami csak az ARC katonáknak van. Az ágya mellé hejezi a DC-15-öt, majd lefekszik aludni.
|
|