Rakjaa
4. szint (19 pont)
miraluka:jedi Tiin mester padawanja
|
Post by Rakjaa on Sept 10, 2006 19:36:54 GMT 1
Bereck mester ide menekült a fejvadászok elől.A hely teljesen körbe van véve a fejvadászokal.Nem sokára betörik az ajtót ami az épület belsejébe vezet.Rakjaa,Tiin a jedik és a klónok épp időban értek ide.
|
|
|
Post by Hii-Chen Shuu on Sept 10, 2006 20:25:49 GMT 1
Rakjaa a mesterek és Tiin mennek elöl...Mögöttük a klónok.Odaérnek a házhoz.Óvatosan lopakodtak.Elbujta ugy hogy egy fejvadász sem vette õket észre.Tiin odaszól halkan Mal mesternek: -Akkor támadás? -Igen mester támadás.Az erõ legyen veled -Az erõ legyen minnyájunkal. Majd hatalmas ordiátssal kirontott Mal mester és tiin.Utána sorba a többi.A fejvádszok természetesen észrevették majd rögtön tüzet nyitottak.A legelöl szaladó Mal mesterre lõnek.4-en tüzeltek rá.A mester párat kivédett egy fejvadászt meg is ölt.De egy szerencsétlen pillanatba mellkason találta az egyik lövés majd sorban tiz lövés ezután.majd egy nehézfegyveres lõtt a mesterre aki ennek következtében darabokra szakadt.Jerex odaugrott a nehézfegyvereshez majd kettészelte a fejét.felvette fegyverét majd a nehézfegyverrel lõtt a fejvadászokra.Tiin azt ajtóhoz ugrott majd harcba kezdett egy Fejvadásszal.A fejvadász nagyon jól képzett harcos volt... Eközben Donoven Kyle-t hátulról hátba lõtték mikor egy fejvadász fejét vágta.A mester a földre és ott meghalt. Tiin tovább harcol a fejvadásszal
|
|
Rakjaa
4. szint (19 pont)
|
Post by Rakjaa on Sept 10, 2006 20:45:27 GMT 1
Harcoltam utolsó csepp erőmig.De a fejvadászok sokan voltak és erősek.Tiin mester rendkívül ügyesen harcolt egy fejvadászal akin látszot hogy maga sem amatőr.Majdnem eltalált egy lövedék de felugrotam előtte.Majd egy lökéssel a földre löktem a tüzelőt.Egy ibrokardos rohant oda hozám és megtámadott.Kivédtem a csapásait és viszatámadtam.Ő is kitért.Megpróbáltam a szokásos kivégző formát.Felugrotam és ugrás közben megpróbáltam lecsapni a fejét.Kivédta majd egy pisztolyt rántot alatomosan a köpenye alól.Rám lőtt.Alig tudtam kivédeni a lövését.Amíg eldobta a fegyverét én átszúrtam.Nem érétetem mikor a fénykard meg akadt a vértjén. -Mandalori vas,jedikém!Kellemtlen mi?-röhögött a képembe. -Ellégé,de nem számomra,barátom!-és ezzel egy ütt a levágom a fejét. Oda ugrotam Tiin mesterrel harcoló fejvdász mögé.Az nem vett engem észre így megölhetem őtt.Az ajtót betörni készülőket egy lökéssel félre rántotam az ajtótol.A klónok és maradék két jedi körén gyűltek.Mindenki számára világos lett hogy védekeznünk kell minden áron.Meglepettésünkre egy Acclamator jelent meg a ház fölött.Klónok ugrottak ki belőle és lőni kezdtek a fejvadászokra.A paraqncsnok odaszált Tiin mester mellé és azt mondta: -Utánpótlásként jöttünk.Bereck mester szólt a tanácsnak hogy kéne mág egy-két klón osztag.-mondja klón majd beszál a harcba.
|
|
|
Post by Hii-Chen Shuu on Sept 10, 2006 21:18:11 GMT 1
Tiin figyelt fel Rakjaa különlegesen jó képességeire. -Ügyes voltál padawan.meglesz a jutalmad érte. Ekkor hatalmas robbanás volt.Az Acclamator robbant szét darabjaira.Összesen 10 klón tudott kimenni a hajóból. Ekkor rengeteg.Kb 200 fejvadász jelent meg és 50 vibrokardos.A klónok minden erejükbõl lõttek és a jedik is öltek. Tiin mester egy szaltóval odaugrott 3 vibrokardoshoz.A szaltó közbe kettévágta az egyik vibrokardos fejét.Mikor földreérkezett rögtön harcolni kezdett.Pár csapás után szaltózott a vibrokardosok felett.Majd mikor átért fejberugta az egyiket aki leesett a tetõrõl de életben maradt.A másikkal véres csatába kezdtek...A vibrokardos ugy harcolt mint egy jedi.Tiin elvétett egy csapást...ezt ki is használta a fejvadász...A falhoz vágta az erõ segitségével.Tiin nagyon meglepõdött.Majd felállt és megkérdezte a maszkost. -Te ugy harcolsz mint egy jól kiképzett jedi.Használod az erõt.Mond ki vagy te? -Hát nem ismersz fel mester?? Ekkor levette a maszkját.Tiin nagyon meglepõdött.Kiejtette a kardját a kezébõl majd térdre zuhant. -Daron mit keresel te itt??nem ugy volt hogy meghaltál geonosison??de láttam a saját szememmel!! -Nem haltam meg mester...pár fejvadász talált rám.Õk neveltek tovább.És most mester.Nézz szembe a sorsoddal a kezem álltal fogsz meghalni...kiontom véred mester...nemvagy igazi jedi.Otthagytál engem a halálomon ezért meghalsz.Tiin nagyon dühös lett és felemelte fénykardját.Daron felé rohant lendületbõl.Tiin átugrott felette.Majd megfogta Daron torkát és hátba döfte...majd kegyetlenül igy szólt: -Maradj drága padawanom maradj még...olyan jó most veled. Majd a kardot mélyebre döfte Daron hátába...Daron szájából ömlött a vér.Tiin kihuzta a kardot.Majd térde esett daron.Még élt valamennyire.Majd igy szólt Tiin-hez: -a sötét oldal örök és legyõzhetetlen...aki ellenáll neki az meghal.Aki a szolgája azt a magasba emeli..Háháháháhááá -Ekkor Tiin egy csapással levágta egykori tanitványa fejét.A fejet fölemelte majd hozzávágta egy fejvadászhoz akit megöltek a klónok.Majd beugrottt a csata közepébe
|
|
Rakjaa
4. szint (19 pont)
|
Post by Rakjaa on Sept 11, 2006 14:05:53 GMT 1
Láttam hogy Tiin mester megöl egy fejvadászt.Tovább folytatam a harcot.sokan voltak túl sokan ahhoz hogy eltudjunk velük bánni.Az Erő segítségével a vibrokardosoknak löktem pár embert.A vibrokardok felnyársalták őket.A kardosok túl sokan voltak.Cselhez folyamotam.Felemeltem az Erővel két kardost és egymásnak röpítetem őket.A vibrokardok felnyársalták őket.A klónok jól harcoltak,de még így is sok volt a fejvadász.Segítséget próbáltam kérni. -Mentést kérek azonnal!És készítség fel az Acclamatort az indulásra.És küldjenek egy LAAT-t.Azonnal!-szólok a kommunikátoromba. -Értetem uram.Nem sokára ott leszünk!-mondja a klón. A harc ment tovább egyre elkeseredeten.Egy körbe gyűltünk.Felkészültünk a végső csatánkra.
|
|
|
Post by Hii-Chen Shuu on Sept 11, 2006 20:21:29 GMT 1
Tiin mester még mindig a tanitványára tud csak gondolni.Tudja hogy nemlett volna szabad megölnie az egykori padawant.Ráadásul ilyen kegyetlenséggel.De eszébe jutottak a szavai..."nem vagy igazi jedi","ott hagytál a halálomon".Majd megint elvakitotta a dühe és kiugrott a körbõl!Felugrott a tetõre ahogy egykori padawanja holteste fexik.Pár fejvadász van ott fegyverrel és egy vibrokardos.Az egyik fegyveres lelöki az erõvel majd a vibrokardoshoz odaugrik.Rácsap...majd megint.Tiin minden mozdulatát a dühe vezérli.A vibrokardos mindkét kezét levágja...aki térdre esik.Tiin elõtt van...Tiin a fejét veszi a fejvadásznak.Majd egy lövés érkezik a jobb oldala felõl.A iktotchi idõben ragál és visszaüti amitõl a fejvadász holtan esik össze.Tiin mester bemegy a házba...Ahol Bereck mester volt.Megdöbbentõ látvány tárul elé...Az összes jedi ottvolt holtan...12 jedi.Az iktotchi megfordul kirohan az ajtón majd egy szaltóval leugrik a tetõrõl.A szaltó közbe egy vibrokardos fejét kettészelte.Mikor leérkezett 3 fejvadász nyitott rá tüzet.Tiin-be megnõtt az életösztön.Csak védekezik.Visszaütött lövedékekbõl 2 fejvadászt megölt.Majd a fejvadász rá lõ közben hátrál.Tiin Visszaüti majd felé szalad.A fejvadásznak esélye sincsen...már a földön gurult a feje.Tiin megfordult majd látja Rakjaa-t harcolni...A padawan igen jól harcolt...de nemvette észre a mögé érkezõ vibrokardost.Tiin azonnal odaugrik egy erõugrással.Majd a hátát nekidönti Rakjaa hátának.A vibrokardost ellöki az erõvel.MAjd föléáll és elkezdi folytogatni az erõvel...Majd felemeli az erõvel és torkon szúrja.Egy tetõn álló fejvadásznak hajitja...Ekkor megérkezik egy LAAT és beszáll mindenki.A hajó célba veszi az ûrt
|
|