|
Post by Kada Maal on Nov 11, 2006 15:45:49 GMT 1
//fordulatból gondoltam a rúgást// Mivel ellenfelem a hátam mögé került, oldalrúgással próbálokzom, a jobb lábammal, teljes erővel megcélzom a gyomrát. Ha ez sikerül, gyorsan a másik lábammal kírúgom ellenfelem lábát, és ezzel próbálom földre kényszeríteni.
|
|
|
Post by Nassain Morden on Nov 12, 2006 13:03:37 GMT 1
//Nemtom Kada te hogy vagy vele, de egy tagot aki háttal áll nekem, azt elég nehézkesen rúgnám hasba.//
Nassain az ellenfele oldalrúgását egy guggolással próbálja kivédeni, majd a kardjával elpróbálja kaszálni a feléje induló lábat. A sötét jedi most kezdi csak felvenni a harc menetét, eddig csak taktikázott, hogy kiismerje ellenfelét. A kardja jól megdolgozott fém, de sajnos elég nehézkes egy lézerkardhoz képest. De ha eddig elboldogult vele, most is menni fog.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Nov 14, 2006 17:08:45 GMT 1
1.kör 3.hozzászólás //Dobás eredménye: Kada: 9 Nassain: 4// Kada sikeresen megrúgja Nassaint, így az iktochi nem tudja kivédeni a feléke induló másik támadást, azonban hála annak, hogy leggugolt, nem esik a földre, csak mégegyet rúgást kap a derekába.
|
|
|
Post by Nassain Morden on Nov 14, 2006 19:05:34 GMT 1
Nassain-nak nem esik jól ellenfele sikeres támadása, de nem fáj annyira vészesen a rúgás heje. Ekkor az erõgyorsítást bevetvén hátra próbál könyökölni ellenfele heréjébe, majd felrántja kezét és kardjával Kada mellkasát célozza be, amit ugyan úgy mint az ütést, a gyorsítással párosít. A kiadatlan erõk, hála a Zabraknak, még mindíg ott tombolnak a sötét jediben. Ezek az erõk teszik még erõsebbé és gyorsabbá a megszokottnál Nassaint. Tudja hogy ha belead mindent és okosan cselekszik, akkor gyõzedelmeskedhet ellenfele fölött.
|
|
|
Post by Kada Maal on Nov 14, 2006 19:10:31 GMT 1
Miután sikerült, megrúgnom, ellenfelem lendül támadásba. Kardommal a felém induló könyökét célzom, felülről próbálom beleszúrni. Ha sikerül hátrébb ugrok.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Nov 15, 2006 21:56:20 GMT 1
1. kör, 4. hozzászólás //Dobás eredménye: Kada: 5 Nassain: 8// Az iktochi elementáris erővel támad, Kadát többször is az életveszély fenyegeti. De aztán sikeresen túléli az esetet, igaz, számos sebbel kell szembenéznie. Nassain eltalálja a férfi ágyékát, majd a karvágás is sikerrel jár, igaz, hogy nem tudja megölni, de egy vágás éktelenkedik a fejvadász arcán, állán, és mellkasán. A mérleg nyelve Nassain javára billen el, ha nem is véglegesen.. Természetesen Kada támadása nem sikerül, éppen eléggé lefoglalja őt a sebesülés.
|
|
|
Post by Kada Maal on Nov 16, 2006 9:35:58 GMT 1
Nagyon erős ellenféllel nézek szembe. De ha el is vesztem a csatát legalább bátran tegyem azt és szembenézek a halállal. Felállok, és kardomat magam elé tartom, úgy rohanok az ellenségem felé, és még mielőtt lecsapnéka kardommal, hirtelen felugrok a levegőbe, és a kardommal a hátára célzok, megpróbálom belemélyeszteni a kardomat a hátába. Ha sikerül, akkor miután földre érkeztem, megragadom a nyakát és megpróbálom aföldre kényszeríteni.
//jó kis harc vissza fogok ide többször járni//
|
|
|
Post by Nassain Morden on Nov 16, 2006 19:41:13 GMT 1
A sötét jedi sikerén nem bátorodik fel, hisz a színész is meglepte miután kapott egy jókora támadás sorozatot. Mikorra befejezi az ellenfele felé indított csapásokat feláll, és pár métert hátrébb lépked. Néhány pillanat múlva Kada összeszedi minden erejét és Nassain felé ront egy ugró kardcsapással. Az iktotchi elmosolyodik, hisz az ellenfele hirtelenjében felvett stílusa nagyon is fekszik neki, hisz a Juyo technika használója, ami bõvelkedik akrobatikus mozdulatokkal. Behajlítja lábait, majd mikor ellenfele épp felette halad el hogy hátba szúrja, egy egyhejbeni oldalra szaltóval /tehát csak fordul egyet a tengelye körül/ vegyített kardcsapással próbálja felmecceni a hasát.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Nov 17, 2006 20:56:31 GMT 1
1. kör, 5. hozzászólás //Dobás eredménye: Kada: 6 Nassain: 8 Az akrobatikus stílus nem az Ataru?// A fejvadász hirtelenjében bevetett taktikája sikeresnek bizonyul, igaz, nem teljesen, mert az iktochi arrébbugrik, így aztán csak egy kis súrolás van a hátán. A sötét jedi támadása sikertelen, viszont ismét Kada járt sokkal rosszabbul, mert a földre zuhanva a lába egy hatalmasat roppant, majd kificamodott.
|
|
|
Post by Kada Maal on Nov 17, 2006 22:38:21 GMT 1
//ennyire utál engem az a kocka? ;D ;D ok akkor átralakíton//
Feltámaszkodom, majd megpróbálok lábra állni. Nagynehezen sikerül. Fáradt vagyok. Sebekkel tele és a mozgás nehezen megy. De mégis felállok. Harcolok tovább, nem fogom feladni, az nem az én műfajom. Magem elé tartom a kardomat, és ellenfelem felé sétálok, bicegve. Aztán a karddal lassan és szaggatottan, támadni próbálok, először jobbról majd balról, aztán, alulról próbálok támadni
//jó átalakítottam, most alázzatok meg//
|
|
|
Post by Nassain Morden on Nov 18, 2006 16:30:54 GMT 1
//A Juyo is akrobatikus, nézd csak meg Darth Mault! Egyébként elég nehezen képzelem el hogy egy bokaficam után ilyen lendülettel folytatja bárki is a harcot.//
Nassain a legutolsó támadás után is hátrébb lépett ellenfelétõl, aki épp egy bokaficamon esik át. Kada ismételten össze szedi magát és a sötét jedi felé ront. Az iktotchi egy erõlökéssel kipróbálja buktatni a feléje igyekvõ ellenfelét úgy hogy hasra essen, majd ha ez megvan megpróbálja leszúrni.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Nov 20, 2006 19:25:42 GMT 1
/Kockadobás eredménye: Kada: 7 Nassain: 2 // 2. kör 1. hozzászólás Kada gyengesége ellenére jól teljesít, sikerül bevinnie az alsó vágást, és egy éles vércsík keletkezik Nassain hasán. Eközben az iktochi Erőlökése nagyon gyengére sikeredik, és csak hátrébblökni tudja a fejvadász, és a szúrási is csak épphogy felsérti a férfit, de ezt is csak lassúságodnak köszönheti.
|
|
|
Post by Kada Maal on Nov 21, 2006 21:06:35 GMT 1
Kicsit felbúzdultam a sikereimen. De nem bízom el magam. Az imént valami, hátrébb lökött valószínűleg az erővel. Mostmár kezd megnyílvánulni előttem. Akivel harcolok az erőhazsnáló. Ahogy észrevettem nem szokott hozzá a vibropéengének. De nem szabad figyelmen kívül hagyni hogy erőhasználó. Ha lézerkard lenne a kezében valószínűleg már nem élnék. De most van egy kis eséjem. Nem adom fel. futva elindulok, ekkor bevillan a bokám, és a faájdalomtól, majdnem elesem. Ismét csak sétálok. Bicegve ráközelítek ellenfelemre. Felülről küldök rá egy csapást, nagy erővel ugyan de kicsit megrogyok, a lábamra nehezedő fájdalom miatt. Ha kivédi a felé irányuló csapást. Akkor az egyik kezemmel elengedem a kardomat és megpróbálom gyomorszájon ütni.
|
|
|
Post by Nassain Morden on Nov 21, 2006 22:34:30 GMT 1
*Ismét egy vágás! Ez lehetetlen...sötét jedi vagyok. Egy egyszerû harcos ilyen sebet ejtsen rajtam? Ez..ez nem lehet igaz. Meg kell dögölnie a fattyúnak!* -Fut át pillanatok alatt Nassain agyán a gondolatsor, majd hátrébb lépked és féltérdre rogy. Csak most kap bal kezével a hasához, amin egy szép kis vágás virít. A kezét nézvén megpillantja saját vérét, majd vicsorítani kezd és ellenfele felé néz, aki már felé is indult. Nassain továbbra is féltérden marad, hisz egy ekkora vágással a hasán nem akar bravúrozni, hiába sötét jedi. Idõbe telik a gyógyulás, mégha gyorsítva is van. Jobb kezét kinyújtja és az erõvel megpróbálja összeroppantani ellenfele bordáit, aki egyszerû harcos lévén nyilván nem bírja hárítani az erõcsapást! De ki tudja mit hoz a sors, ezért véres bal kezével megmarkolja kardját és ha mégis valahogy túlélné a támadást ellenfele és közel érne hozzá akkor védeni tudja a csapásait.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Nov 24, 2006 14:29:48 GMT 1
2. kör, 2. hozzászólás //Dobás eredménye: Kada: 7; Nassain : 7// A harc keményen folyik tovább, a nézősereg őrjöng. A küzdelem egyre erőteljesebb, egyre több a vér, és a halálosnak tűnő támadás, és a halálost csapást védő mozdulatok. Ám de most, mikor már mindkét fél sérült, mindenki tudja, hogy a nagy finálé következik. Az egyik fél mindenképpen elbukik. És igazuk is lesz. A fejvadász bordái láthatóan szorulnak össze, egyre nehezebben kap levegőt. De megy és megy előre, nemsokára már a sötét jedihez ér. Lesúlyt rá, ám csapásában nincs erő, és hamarosan már nem bírja tovább, és a földre hullik. //Köszönöm a játékot, Kada, de sajnos vesztettél. Nassain, gratulálok, bár megjegyzem, az Erő nélkül vesztettél volna.//
|
|