|
Post by Nassain Morden on Nov 24, 2006 15:42:42 GMT 1
//Köszönöm Jabba, és neked is Kada a jó kis küzdelmet. Viszont azt is figyelembe kell venni hogy csak egy akciónál használtam tényleges vívóstílus technikát, a többinél improvizáltam. Ha végig a Juyo és Makashi kombinációt használom, akkor talán az elsõ körben gyõzhettem volna! De ez mostmár nem lényeges.//
Nassain látta ellenfelén az elszántságot a gyõzelemért. Az elején csak finoman szorította a bordákat, azt gondolván hogy hátha összecsuklik menet közben ellenfele, de az rendületlenül haladt felé. A markát egyre összébb zárván növelte az erõ mértékét, ami a bordákat egyre jobban szorította a tüdõhöz és közülük néhány el is roppant. De Kada még ezek ellenére is közeledett a sötét jedihez és csapásra emelte kardját. Nassain az erõszorítás közben védekezésre emelte kardját, de ellenfele kardja éppen csak hogy házzá koccant, majd a férfi teste elõtte dõlt el ájultan. Nassain ekkor feláll és hasát fogván, amin a seb már nem vérzett, közelebb lép ellenfeléhez és nézi néhány pillanatig, majd a bírók felé fordul. -Úgy gondolom hogy három ellenfél legyõzése után már kijár nekem a pihenés! Ja és lenne egy kérdésem: kapok én ezért valamilyen jutalmat? Mert szerintem a közönség elég jól mulatott. -Néz kissé megviselt tekintettel Nassain a bírókra, majd elindul feléjük lassú léptekkel.
|
|
|
Post by Kada Maal on Nov 26, 2006 17:49:08 GMT 1
Fáradok. Érzem nem bírom tovább. A bordáim összenyomódnak. A végsőkig kűzdöttem. Még a vereség küszöbén is az ellenfelem, felé mozgok. A csapásom erőtlen. Aztán minden elsötétült. //köszönöm a remek csatát, kívánok sok sikert Nassainnak, és magamnak. Jabba mi lesz most a karimmal, bejönnek az orvosrobotok?//
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Nov 26, 2006 19:42:14 GMT 1
A dolgok gyorsan történnek, emberi szem alig tudja követni. Kadához három orvosdroid repül oda, akik villámsebességgel kezdik el gyógyítgatni őt. Eközben Nassainnak átnyújtanak egy VibroTECH márkájó vibrotőrt, és egy 15.000kredites utalványt, megválaszolva kérdését.
|
|
|
Post by Kada Maal on Nov 27, 2006 10:13:33 GMT 1
Gyorsan odalépnek hozzám a robotok. Mindenféle tűkkel és érzéstelenítőkkel szúrkálnak. Én ellököm őket magamtól. És kisétálok az arénából. Azt hittem győzni fogok. Sajnos az erőhasználó legyőzöt.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Nov 27, 2006 10:32:28 GMT 1
Kane az aréna elé érve azonnal kiszûrja régi "barátját" Jerek Cisko-t a félszemére megvakított rodián kalózkapitányt. Két kigyúrt fickó áll mindkét oldalán, s viselkedésébõl megállapítva nem az õ emberei. Sokkal inkább Jabbá-éi. A drága Jerek ugynis lelõte a hutt bajnokát, s ha nem szerez valakit aki kiáll helette akkor õt vetik az arénába. Hogy elkerülje végzetét megzsarolta Kane-t, s arra kényszerítette, hogy álljon be helyette az életveszély elé. Ez véget is vetett barátságuknak, de a szürke jedi, hogy elkerülje Jabba haragját, amit Jerek nem teljesen igaz állításai zúdítottak volna rá, elfogadta a kihívást.
-Már azt hittem, hogy nem jösz -kezdte Jerek, aki láthatóan maga alatt volt - De bíztam azért régi barátomban -Én tartani szokom a szavam Jerek. De ilyen férgeket mint amivé sülyedtél nem tartom barátomnak -Az most mellékes. Fiúk, õ az akirõl beszéltem. Ugye mondtam, hogy eljön?! -Legalább most tartsd a szád Jerek. Uraim, Ne húzzuk az idõt. Vezessenek az arénába, vagy Jabba elé.
//Jabba, elõször nem kell egy karakter ellenfél. Legyen több menet NJK-val, aztán jöhetnek a többiek//
|
|
|
Post by Nassain Morden on Nov 27, 2006 17:10:28 GMT 1
Nassain elveszi a tört és az utalványt amit átnyújtanak neki, majd meghajol a bírok, majd a közönség felé. Most sem érdekli hogy ki hurrogja le és hogy ki éljenzi. Azért jött hogy harcoljon egy jót, ami meg is történt. -Akkor én most elmegyek pihenni. Lehet hogy más dolgom is fog akadni, elképzelhetõ hogy másik bolygón, de mindenféleképp visszajövök. Megtetszett ez a küzdõtér! -Mondja a bírók felé a sötét jedi, majd bõsz léptekkel elindul a kijárat felé. Az õrök szó nélkül elállnak az útjából, majd az öltözõ felé veszi az irányt. Miután odaért a páncélszekrénybõl kiveszi páncélzatát és lézerkardját, majd visszasétál a ruhaszekrényekhez és beteszi a kissé viseltes harci öltözéket, amit egy apró droid azonnal el is szállít. Felölti magára erõs, de könnyû páncél ruháját, kardját övére csatolja, palástját összébb húzza magán és a csuklyáját a fejébe csapja. *VibroTECH...biztos valami nagyobb cég és nyilván nem is a legolcsóbb tõr, de nem fogok túladni rajta. Megtartom ereklyének, mint az elsõ gladiátor küzdelmem és gyõzelmem trófeája. A pénznek pedig jó hasznát fogom venni!* -Gondolja magában Nassain, majd elindul a dokkok felé, ahol kölcsönvett vadászgépét hagyta.
|
|
Borka
4. szint (19 pont)
Fegyverkeresked?
|
Post by Borka on Nov 27, 2006 18:24:36 GMT 1
Egy sárga pilótaruhában tündöklő magas trandoshan érkezik meg az aréna elé. Megvakarja orrát, majd belép a kapun és szemével Kanet kezdi követni. Megfigyelés képpen van itt de... ~Mi lenne ha személyesen megbosszúlnám a történteket? Mi lenne ha jelentkeznék a versenyre és széttépném ezt a kis jedit? Így visszaszerezném Borka fegyvereit és még bosszút is álltam ezen a kis...~ - Gondolja Rocdor. Rocdor leül az egyik székre majd vár. Majd mikor megunta a várakozást odalép a jelentkezési pulthoz és megszólítja az ott lévő kisasszonyt...
//Rocdor, mint NJK vesz részt a harcokban. Fő küldetése Kane megfigyelése, illetve ha szembekerül vele, akkor a személyes bosszú élteti majd. Remélem így kicsit megcsavartam a történetet ;D//
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Nov 28, 2006 17:03:46 GMT 1
Kane: Jerek folytatná a hálálkodást, de a "fogadóbizottság" megállítja. Az egyik kigyúrt, magas férfi egy kisebb ütéssel elhallgattatja.
Aztán szűkszavúan ennyit vet oda: -Mozgás az aréna felé. Aztán egyenesen az egyik öltözőbe vezetnek, láthatóan már felkészültek érkezésedre. Kezedbe dobnak egy ruhát, és egy vibrokadrot. Aztán a vezetőd még megjegyzi: -És ne merj kikapni, mert akkor borzalmasabb halálod lesz, mint amilyet el tudsz képzelni! Borka //Mielőtt válaszolnék, mindkettőtöktől kérdezem, hogy szeretnétek-e egymás ellen harcolni. Igen esetében, természetesen Borka irányítja Rocdort.//
|
|
|
Post by Kane DeReef on Nov 28, 2006 17:18:37 GMT 1
//Én benne vagyok, csak ne rögtön az első körben legyen a összecsapás//
Kane-t hidegen hagyja ezúttal Jerek ütlegelése, inkább a saját sorsával törődik. Az hogy úgy bánnak vele mint a kutyával nem izgatja, legalább is addig, míg magukat sintérnek nem képzelik. Az öltözőbe érve látja, hogy itt már bizony várták. A ruháját szó nélkül áttveti, elvégre Jabba szineiben kell most síkra lépnie, de fegyvereitől nem válik meg. Bal karjára felcsatolja a csuklószabját (majd ráhúzza felsője ujját, hogy ne látszódjon), fénykardját öve hátsó felébe rejti, felhúzza mandalor harcikesztyűit és kezébe fogja fémlándzsáját. A vibrokardot pedig visszahajítja "testőreinek" -Kösz, nem éllek az ilyennel. -mondja, majd megforgatja kezében a lándzsát - ez sokkal inkább megfelel. Mikor vonják fel a függönyt?
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Nov 30, 2006 16:56:41 GMT 1
Az őr a szokásos bunkóságával válaszol: -Mindjárt. És majdnemhogy egyidőben szavaival, a függöny felemelkedik, és rögtön meg is hallod a kommentátor beszédét: -Különösen érdekes versenynek érkezik a mai. Ugyanis a rodián Dromo ellenfele egy ismeretlen bajnok lesz, aki azonban nagy harcos lehet, mert maga Jabba bajnokaként indul! Köszöntsék a bajnokokat nagy tapssal! Sok sikert kívánunk mindkettőjüknek, abban a reményben, hogy kemény izgalmas küzdelmet láthatunk majd! Az egyik őr durván meglök, jelezve, hogy be kell menned. Miközben indulsz befele, még meghallod, hogy a bemondó az utolsó tétek megtételére szólít fel, és aztán már mindent elnyom a hatalmas tömeg őrült üvöltése. Ellenfeled egy meglepően alacsony és vékony rodián férfi, két vibrotőrrel felszerelkezve. Lőfegyver nincsen nála, de mindkét tőrön látszik, hogy dobni is lehet, és a rodiánon is látszik, hogy megpróbálja majd kihasználni ezt az előnyt. Azonban egyenlőre csak áll, és várakozik, hogy te mit szándékozol tenni.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Nov 30, 2006 18:30:35 GMT 1
Kane közelebb cammog a küzdõtér közepe felé, majd megáll, lándzsáját megforgatja és a puha homokba állítja. Szépen, komótaosan megkezdi tornagyakorlatait. Megropogtatja nyakát, ujjait, meghúzza a lábát. -Meddig táncolsz még?! Ez nem a hattyú halála! -hallatszok a nézõtérrõl, de úgy néz ki, hogy Kane-t ez a legkevésbé sem izgatja. Szépen felméri ellenfelét, s mikor végzett a bemelegítéssel azt mondja neki. -Két eshetõség áll fenn. Az egyik, hogy szépen lemondasz a harcról és fájdalommentesen megúszod. A másik esetben. Nos ugyan ezt nem tudom garantálni. Rajtad a döntés.
|
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Dec 2, 2006 20:00:52 GMT 1
Kane: A rodián dühösen vicsorogni kezd: -Sose fogs legyőzni! Kiáltja, majd nagy lendületet vesz, és neked támad. Tőreivel kevés mozdulatot végez, nem fitogtatja tudását - ebből látszik, hogy jó harcos. Bal kezében tartott tőrét kicsit oldalt fordítja, hogy védekezhessen, míg a jobb oldalit egyenesen a mellkasodnak tartja. Borka: A lány gyorsan beír a versenyzők közé, és remegő kézzel az egyik öltöző felé mutat. Átöltözés után Rocdor meg is kapja első ellenfelét: egy ember férfit, aki élesen szidalmazni kezdi őt, majd azonnal rátámad. //Nem probléma! Aztán okosan!//
|
|
|
Post by Kane DeReef on Dec 2, 2006 22:33:43 GMT 1
Igazából Kane akkor lepődött volna meg, ha a Rodián harc nélkül feladja. Minden esetre a figyelmeztetés meg volt az ő részéről. Ha lehet igyekszik majd megkímélni ellenfele életét, de sajnos ő nem tartozik azok közé akik a jövőt messzebbre látjók, ő csak a nagyon is közelit tudja, néhány másodperc erejéig, de azt nagyon jól. Ennyi idő viszonyt egy tapasztalt jedinek bőségesen is elegendő. Így mikor a Rodián támadásba lendült Kane is megtette a kellő óvintézkedéseket életbenmaradása érdekében. Mivel nem akarta még felfedni erőhasználló voltát, amiben a fején lévő könnyű sisak is segített (így nem tűnt fel senkinek sem bekötött szeme), egyelőre csupán reflexeit és közelharci képességeit kamatoztatta. Az egészet azzal kezdte, hogy balra perdül így a mellébe irányuló döfés csak a levegőt érte. De ugyanezzel a mozdulattal megragadta a Rodián kezét azzal a szándékkal, hogy kicsavarja belölle a tőrt. Az ellenfele azonban nem volt nyeretlen kétéves e téren, s mi előtt még Kane kivitelezhette volna tervét lesúlytott a bal kezében lévő pengével is, mégpedig hátrafordulatból, hogy ne akadályozza őt saját keze. Kane csak az utosó pillanatban tudott egy hátraszaltóval áttlendülni a gyilok felett, de még így is érezte a rodián kezének súrlódását a hátán. Szó ami szó kemény ellenféllel hozta egybe a sors. Ellenfele azonban csak könnyű fegyverzettel rendelkezik ami vajmi kevés védelmet nyújt egy olyan nehéz fegyver csapásai ellen, mint az acéllándzsa. Igen, csak a dolognak volt egy szépséghibája. A lándzsa ott állt a homokba döfve a Rodián mellet, nem pedig Kane markában. Bár akár mikor kezébe parancsolhatta volna a fegyvert szerette volna továbbra is fenntartani inkognitóját, így inkább csak úszott az árral. Eljön még a kedvező alkalom. Mellesleg ott van méga kezén a mandalor harcikesztű, fényfegyvereiről nem is beszélve. Koránt sincs még vége a küzdelemnek. Korántsem.
|
|
|
Post by Luam Mold on Dec 2, 2006 22:43:18 GMT 1
Egy fura zabrak férfi érkezik egy nagy siklószerű járművel, és a platfomon landol. Egyáltalán nem úgy néz ki mint egy jedi. Sőt. Mint egy balek, aki nagydarab, és nem tud mit kezdeni felesleges izamival, és itt próbál szerencsét. Szeme mindig fenn van, és szemlélődik. Amikor odaér a tömeg elé, befurakodik, és mondatai káromkodó szavak váltja át. Az emberek nem voltak túl jó kedvűek, mert egy meber csak úgy idejön én tolakodik. Ezután megkeresi a jelentkező pultot, és odalépdel. A pult túl alacsonyan van hozzá képest, így feje nem is látszik. ~Nah jól nézünk ki, aki beszélni akar velem, a hasamat látja!~gondolja, és értetlenkedve lehajol a pult elé, amjd beszól. -Öhm, ugof egon le...-jah gondolja magában, már a rodiaival verekszik, így átválhat a normál nyelvére.-...bocsánat szóval szeretnék egyet harcolni, tehát írjon fel!-mondja a zabrak mosolyogva, de még mindig nem tudta kivel beszélget. ~Lehet hogy skizofrén lettem?~gondolja, de elhesegeti a rémképeit.
|
|