|
Post by Grievous tábornok on Jul 10, 2006 8:23:23 GMT 1
Egy gyönyörű,tavakkal övezett területen fekszik.Található benne szálloda,étterem,kantin,és minden amit élvezni lehet
|
|
|
Post by Grievous tábornok on Jul 11, 2006 11:43:27 GMT 1
Közelebb érve láttátok,ahogyan a hotel előterében,egy füves tisztáson kisebb ünnepség,fogadás volt.Több ember is volt arra felé,és lágy zene szólt.A partyra a helyi őrség emberei ügyeltek.A kerítések mellett őrök sétáltak körbe,míg a party körül 10-15 őr helyezkedett el.
A másik oldalon azonaban nagy volt a sötétség,csak pár őr vigyázott.Az utcán mögöttetek egy szállítósikló jelent meg.Oldalára írva : Ételbeszállítás
|
|
|
Post by Shen Kee on Jul 11, 2006 11:50:40 GMT 1
-Szerintem váljunk szét. Én megyek bulizni, te mész az erőbe. -mondja Shen majd felveszi az egyik őr alakját akitől a sikátorban elvette az igazolványát.
|
|
|
Post by August Dandem on Jul 11, 2006 12:54:34 GMT 1
- Ok! Épülj be én meg végzem a piszkos munkát ... remek -hangzott a válasz majd eltüntem az erdõbe. Sötét volt és hûvös volt a levegõ. A kerítés nem szokványos volt ... néhol 3-4 m is lehetett ami eléggé megnehezítette az átmászást. Felmásztam egy magas fa lombjába és észrevettem a fal mögött egy kisebb medencét ahol landolhattam ugrás után. Elrugaszkodtam és nem úgy érkeztem ahogy akartam ... a nedence széle elkapta a vállamat és csak aztán estek a medencébe. Kimásztam de nem törõdtem mással csak a fájdalommal ... egy idõ után már csak zsibbadást éresztem és felvettem a fegyvert ami majdnem a fal túloldalára esett. Hangtalan bénitótüskét lõttem ki az egyik üvegajtóra amitõl megrepedt és eltört. Bementem majd egy kis folyosón találtam magam ... az ajtók be voltak zárva és masszívak voltak. Továbbmentem és láttam hogy grilleznek és sütnek az egyik tó mellet ... emberek táncoltak egy nagy teremben ... -Mi lehet itt -kérdeztem magamtól. Beosontam a nagy bálterem ételhotdó folyosóján egészen a leterített pultokig és kémlelni kezdtem a sok embert hátha észreveszem Shent, vagy fordítva ... A jeladó csak azt a pontot jelezte ahol a hotell-volt.
|
|
|
Post by Grievous tábornok on Jul 11, 2006 13:24:12 GMT 1
Dandem hirtelen egy szúrást érzett a nyakán,majd egyre homályosabban látott.Megfordulva két őr körvonalait vélte kivenni,de aztán elsötétült a világ...
Shen beépülve lépdelt el a tömeg mellett,közben a helyi erők tisztelegtek neki.A bál közelébe érve egy őr lépett mellé: -Uram.Baj van az őrzött személyekkel!Velem kellene jönnie - súgta oda,mert azt hitte a felettesével beszél.Lassan és nyugodt arccal a hotel belseje felé vette az útját.A 35. emeletre érve egy ajtó előtt állt meg,majd mikor a kamera odafordult intett,és az ajtó zárszerkezete kattant egyet.Belépve Shen észrevette a kábult Dandemet...
|
|
|
Post by August Dandem on Jul 11, 2006 14:17:04 GMT 1
-Nem mondok semmit ... jobb lett volna ha lelövet -mondom a parancsnoknak. A székhez voltam kötözve így nem tudtam mozogni ... a szûk kis szobában kevés volt a levegõ és folytogató volt a hõség.
|
|
|
Post by Shen Kee on Jul 11, 2006 14:33:28 GMT 1
- Hát ha nem hajlandó beszélni akkor ... -mondja Shen majd egy kést vesz fel az asztalról és Dandemhez hajol. - el kell hogy engedjem. Én vagyok az te idóta! Hogy hagyhatad megad elfogatni. -mondja mosolyogva Shen. -Ugy láttam idefelé jövet, hogy az alatun levő szoba előtt őrök állnak, ahogy amelletönk lévő szoba elött is. A tudosok az egyik szoba valmelyikében lehetnek. És te mit derítettél ki? -mondja shen még mindig moslyogva, majd elvágja Dandme köteleit.
|
|
|
Post by August Dandem on Jul 11, 2006 14:44:29 GMT 1
-Azt hogy két õr kábított el hátulról -mondtam Shennek poénosan majd feláltam és megköszöntem hogy kioldozott. -A fegyverem valószínüleg egy fiókban van -gondoltam magamban és elkezdtem kutakodni hangosan ... a fegyver nem lett meg így csak egy késem volt.
|
|
|
Post by Grievous tábornok on Jul 11, 2006 14:48:47 GMT 1
A kapitány és emberei kimentek a szobából,mire Shen eloldozta Dandemet.Dandem hosszasan kutatott,de túl nagy zajta csapott,és a két ajtó előtt álló őr azonnal benyitott. -Parancsnok,mit csinál? - néz kérdően Shenre az őr,majd a lézerpiszolya felé nyúl.A másik is így tesz.Előrántják a fegyvereiket.Mivel az egyik még teljesen a folyosón állt,így a másik szobát őrző két férfi is megindult segíteni.
A jeladó már Shen-nél volt,mert a parancsnok neki adta oda,miután Dandemtől elvette.Nem lehetett jobban ráközelíteni a célszemélyekre,de az biztos,hogy mindkét tudós itt tartózkodhatott még.
|
|
|
Post by August Dandem on Jul 11, 2006 17:37:02 GMT 1
Dandem erõsen vágta be az ajtót amitõl az egyik katona hátraesett ... káromkodásba kezdett majd egy nehéz asztalt tolt az ajtóhoz amivel sikerült eltorlaszolni egy idõre. -Tarsd az asztalt míg kitalálok valamit szóltam Shennek majd elõvettem a vibrokésem és olyan helyet kerestem a falon ami üreges ... a mögöttünk lévõ szobátol csak egy egyszerû aluminiumlap választott el minket szigetelve és egyéb burkolatokkal befedve. Bekapcsoltam a vibrokésem és a penge épp átment a 10 cm vastag falon, nagy vágásba kezdtem amitõl a nyél is átmelegedett. Pár percel késõbb sikerült egy kisseb rést kialakítani ami használható volt és átfértünk rajta. A szoba ahova érkeztünk sötét volt és mindenféle pappírok voltak a földön ...
|
|
|
Post by Shen Kee on Jul 11, 2006 18:17:49 GMT 1
Shen tartotta az ajtót ahogy Dandem mondta és közben visza változott eredeti alakjába. Majd mikor Dandem elkészült a lyukkal a falon elengette és követte őt a lyukon át. -Szerinted hogy találjuk meg a másik két tudóst? Talán kellene ejtenünk egy foglyot és kikérdezni. -mondja Shen miközben a sötét szobában boklászik.
|
|
|
Post by Grievous tábornok on Jul 11, 2006 18:36:19 GMT 1
A túlszobából egy hatalmas csattanás hallatszik,ahogyan az asztallal együtt kicsapódik az ajtó.Az egyik őrüvöltése töri meg ismételten a csendet. -A túlszoba! - Üvölti hangosan.Hirtelen halljátok a szoba elől,amint valaki a számkombinációt üti be,hogy kinyissa az ajtót.A luknál,melyet Dandem vágott megjelenik az egyik őr,és felemeli a fegyverét...
A szoba sötét,a szag igen áporodott.Régen járhattak errefelé.A földön iratok vannak szétszórva,a bútorok pedig csak behányva.Hirtelen Dandem észrevesz egy kis ajtót a falon,ami tárva-nyitva áll.Az agyába villan ~Az ételszállító lift!~
Az ajtó elég széles,egyesével befértek rajta.Kapaszkodó nincsen.A liftakna két emeletet tart lefelé,míg 15-öt felfelé.
|
|
|
Post by Shen Kee on Jul 12, 2006 8:16:42 GMT 1
Shen is észreveszi az ételszállító liftet. -Menned kéne Dandem. Én könnyeben elboldogulok ezekkel. Ha megtalálod a tudósokat vidd őket a hajómhoz ott találkozunk. -mondja Shen és ismét felveszi az parancsnok alakját.
|
|
|
Post by August Dandem on Jul 12, 2006 9:08:34 GMT 1
-A régi módszer nem fog bevállni! -mondtam Shennek majd bementem a kicsi liftbe és kivágtam a tetejét majd szóltam hogy jöjjön Shen is.
|
|
|
Post by Shen Kee on Jul 12, 2006 13:22:36 GMT 1
-Igazad lehet. Hogyan tovább? Talán mindenkit le akarsz mészárolni? És a tudósokat hogy akarod megtalálni? -agodalmaskodik Shen miközben bemászik a liftbe és felkapaszkodik a tetejére és onnan tovább következő emeletre. Ahonnan viszanyultja a kezét, hogy segítsen felmászni Dandem-nek is.
|
|