Dick Merlon
4. szint (19 pont)
?rny Fejvad?sz
fejvad?sz
|
Post by Dick Merlon on Sept 11, 2006 19:28:45 GMT 1
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Sept 11, 2006 19:34:07 GMT 1
Szûkszavú és bambuló . Ez a hasonlóság köztem és a karim között. Jameg 17 éves koromra ugyanúgy fogok kinézni mint ahogy leírtam az elõtörimben:D.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Jutalompont: +5
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Sept 12, 2006 6:16:29 GMT 1
Ezzel a karakteremmel? Hm, szinte semmi. Leszámítva a vízimádatot, no meg azt hogy hobbim a másoknak segítés
|
|
|
Post by Kane DeReef on Sept 12, 2006 13:28:03 GMT 1
Első belegondolásra én is azt mondanám, hogy köztem és Kane DeReef közt nincs semmi hasonlóság. Másodszorra már talán-talán. A harmadikra viszonyt jó néhányat már felfedeztem:
Ugyan olyan önfejű és makacs vagyok én is. Végig kitartok a véleményem mellet. Én is csak nehezen engedem közel magamhoz az embereket, de úggy ahogy Kane-re az én barátaim is mindíg számíthatnak rám. Valamint a gondolkodásunkban is sok a közös, bár egyes döntéseivel én sem értek egyet ;D. Valamint azt hiszem én még nagyobb pesszimista vagyok még nála is. Hát, ez van.
|
|
|
Post by Nash Aglethi on Sept 12, 2006 19:52:07 GMT 1
Háát...karim magas fokú türelmét leszámítva szinte mindenben megeggyezünk kettecskén.
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Sept 12, 2006 19:57:29 GMT 1
Abszolút magamról mintáztam a karimat. Jelleme az enyémmel együtt fejlõdött. Nevünk, korunk és foglalkozásunk meg persze külsõnk különbözik csak, de a jelleme teljesen olyan, mint az enyém.
|
|
|
Post by Jade Galtran on Sept 12, 2006 19:59:32 GMT 1
Én is magamról mintáztam a karimat. Csak külsõ külömbségeink meg persze apróbb jellemi eltérések vannak, de a végeredmény ugyanaz.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Sept 12, 2006 21:31:07 GMT 1
Ha jobban belegondolok Gerr'IUs-t teljesen magamról mintáztam. Még kinézetben is hasonlítunk egy kicsit, persze a korkülömbség miatt ez nem annyira szembeötlô. A jellemünk is megegyezik: mindketten kicsit beképzeltek és hiúak vagyunk de azért igyekszünk segíteni ahol tudunk, rengeteget mosolygunk, imádunk mindenbôl viccet csinálni, visszaszólni olyankor is amkor nem kéne és szeretünk új embereket megismerni! (igazi barátunk azonban csak nagyon kevés van)
U.I:Gerr'IUs és én örök optimisták vagyunk, valamint gyengéink a szép lányok !
|
|
Padmegigi
4. szint (19 pont)
Pil?ta
|
Post by Padmegigi on Sept 14, 2006 9:25:58 GMT 1
Az egyértelmûen közös bennünk, hogy gyûlölöm a háborúkat és a harcot, de néha mégis muszály harcolni... Viszont ezt a megoldást igyekszem elkerülni. Mi inkább a szavainkkal próbáljuk meggyõzni az embereket. Nem vagyunk sértõdõsek, hûséges barátok vagyunk, és segítõkészek. Eléggé magunkon viseljük mások sorsát...
Viszont néha elég makacsak vagyunk, ha a mi igazunkról van szó. Utálunk minden igazságtalanságot.
|
|
|
Post by Berlock Bardak on Sept 14, 2006 12:25:42 GMT 1
Magamról mintáztam a karakterem mindenben haonlítunk.Bár azért a jó játékért msuzáyl volt Star Wars-osra írnom az előtöriét. ;D
|
|
Dick Merlon
4. szint (19 pont)
?rny Fejvad?sz
fejvad?sz
|
Post by Dick Merlon on Sept 15, 2006 14:19:25 GMT 1
Úgy látom hogy sokan magukról mintázták a karakterüket.
|
|
|
Post by Obi-Wan Kenobi on Sept 15, 2006 14:52:21 GMT 1
Mivel szerepjáték, és önmagadat kell beleültetni egy hosszúúúúú történetbe. Persze a staff tagok nem, de szinte mindegyikünknek van másik karija, akit önmagunkról mintáztunk már...
|
|
|
Post by Palpatine on Sept 15, 2006 17:12:50 GMT 1
Ugyanolyan gonosz és megfontolt vagyok mint a kancellár, ebben nincs kétely. És mindkettõnk szeret uralkodni mások fölött. ;D
|
|
Mira Corsh
3. szint (15 pont)
Nagoon tan?tv?nyai
Sz?rke jedi padawan
|
Post by Mira Corsh on Sept 16, 2006 13:44:34 GMT 1
Én soha nem mintázok magamról karit, abban nem lenne köszönet. Bár így is van elég fél-őrült karim, lehet hogy a köv hasonlítani fog rám... Szerintem éppen azért szerepjáték a neve az ilyen játékoknak, hogy valaki más szerepét vedd fel, de persze mindenki mintázza úgy a kariját, ahogy neki tetszik.
|
|
Krolev Jarek Ovicz
3. szint (15 pont)
V?r?s Krayt Fejvad?sz
Volt CorSec tiszt / V?r?s Krayt Fejvad?sz Kl
|
Post by Krolev Jarek Ovicz on Sept 17, 2006 14:10:51 GMT 1
|
|