|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Sept 19, 2006 14:26:34 GMT 1
Én sokba hasonlítok Jabbához. Mindketten szeretjük a szép lányokat, főleg ha nincs rajtuk sok ruha, de persze azért a semminél több , én is szeretek uralkodni, a pénz sem árt egyiküknek sem, jó a humorunk. Bár mondjuk van néhány különbség, főleg a testiek terén: én rendelkezem kettő darab lábbal, és soványabb vagyok, ezenkívűl az ember fajhoz tartozom. ;D
|
|
|
Post by Palpatine on Sept 19, 2006 16:40:14 GMT 1
És te is 600 éves vagy mint Jabba?
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Sept 19, 2006 16:49:10 GMT 1
Nos igen, tényleg van köztünk egy kis korkülönbség..
|
|
|
Post by Darth Vegan on Oct 15, 2006 14:00:53 GMT 1
Talán, abban hasonlítok Jol ... vagyis Veganra , hogy mindketten kicsit bizonytalankodva ismerkedünk össze mindenkivel, aztán erőt kapunk magunkon és átvesszük az írányitást. Nem hiába volt 4 mesterem . Ja és persze a természetes gonoszság is közös eredendő.
|
|
Horgo
2. szint (12 pont)
Fejvad?sz
|
Post by Horgo on Oct 15, 2006 15:02:13 GMT 1
A kétely, és az odaadóság, mely összeköt engem, Leo Zeebbel.Horgo annyira új még, hogy nem nyilatkoznék.
|
|
|
Post by grendox on Oct 17, 2006 17:22:11 GMT 1
Talán a robbanékonyság, bizonyos hejzetekben, a könnyen ismerkedés, elvileg kiismeri kinek hol van a heje és csak akor beszél. Akkor talán a viselkedésmódunk Igazából azért tudok ennyit mondani róla, mert már mielõtt megterveztem, volna kész volt hogy milyen lesz, meg hát hozzá az elsõ kaland tapasztalatai...
|
|