|
Post by Coryn Angavel on Oct 1, 2006 16:19:40 GMT 1
Itt a staffoktól szeretném kérdezni, hogy hogyan találják ki a kalandokat? Suliban ülve, esetleg egy füzetbe írják? No csak ennyi, és kérem, ide csak a staff csapat írjon! Köszi.
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 1, 2006 16:22:00 GMT 1
Ihlet akkor jön, mikor meglátok egy filmet (akár dokumentum ;D) és azt tovább szövöm. Aztán kutyasétáltatás, iskolába menés közben kiötlõdnek a reagok és a cselek.
De általában, akkor találok ki legjobbakat mikor arra gondolok, hogy ki mire nem számítana és mi esne neki a legrosszabul (ördögi kacaj).
|
|
|
Post by Kit Fisto on Oct 1, 2006 16:22:38 GMT 1
Én a kalandokat úgy találom ki, hogy csakúgy jön. Elvállalom, írok egy kicsit, aztán pedig kész. Írás közben bontakoznak ki az ötleteim.
|
|
|
Post by Plo Koon on Oct 2, 2006 13:32:09 GMT 1
Én ha látok egy filmet vagy játékok esetleg kipróbálom a fantázián szüli a kalandakot. Egy isteni suggalat hallatán.
|
|
|
Post by Dooku gróf on Oct 2, 2006 14:10:40 GMT 1
Én részletrõl részletre mindent eltervezek már elõre ... megvan az alap+cselekmények de lehet hogy ezek nem úgy alakulnak ahogy én azt gondoltam ... ekkor találok ki hozzá elemeket+ a friss levegõ sokat segít ;D Álltalában kutyasétáltatás közben sok minden jut az eszembe de csak az a lényeg hogy a kaland izgalmas legyen és persze reális ...
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Oct 2, 2006 14:40:09 GMT 1
Hát nekem álltalában akkor jutnak eszembe ötletek, amikor a legkevésbé számítok rájuk. Sokszor iskolába menet, matekórán vagy mikor fogalmazást írok...Szal akkor, amikor nem kellene. De ez végül is mindegy, mert mindent írás közben találok ki. Ha el is tervezek valamit, mindig teljesen más sül ki belőle, mint amit eredetileg akartam.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Oct 2, 2006 18:51:32 GMT 1
Én is leginkább az itt-ott kategóriába tartozom, mert általában egy film, vagy egy sorozat alapján jut eszembe az alapötlet, és a többit pedig a játékos tudja módosítani.
|
|
|
Post by Mace Windu on Oct 4, 2006 17:24:22 GMT 1
Én mindenhol. Múltkor példáúl kémia felelés közepén jutott egy jó az eszembe. Nem tudom hogy hogyan de éppen a hidrogénrõl kellett dumální és eszembejutott. A felelés persze ötös lett.Máskor pedig számitógépezés közben jut eszembe egy-két kaland.
|
|
|
Post by Asajj Ventress on Oct 26, 2006 17:08:10 GMT 1
Kóros rögtönzõ vagyok Asajj próbált már segíteni rajtam, hogy elkezd egy kalandtörténetet, és átadja nekem, de inkább töröltem, mondván túl kevés a helyem
|
|