|
Post by Saviezza on Jun 2, 2006 16:27:47 GMT 1
Ide kerülnek Saviezza kalandjai....
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 2, 2006 16:29:23 GMT 1
Víváslecke Windu mesterrel
Saviezza jelenleg Coruscant-on tartózkodik.Mace Windu lett a mestere,és vívást oktat neki.A teremet a kardok fénye világítja be,és hallani azok mély hangját.A vívást a mester nyeri meg,de ez tanulsgos lecke volt a padawan számára.
Még nem volt kalandon...
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 11, 2006 10:35:42 GMT 1
Kessel-re utazás !Innen indul a kaland!
Saviezza a mesterével Mace Winduval elindult a Kessel bolygóra.Ez lesz Saviezza elsõ igazi megmérettetése... A bolgyóra érve kihalgattuk a mesteremmel a börtönigazgatót.Kiderült,hogy a szeparatistknak bázisa van a bolygón,és már a bányákat foglalják el.Segítségért egy rabot kértünk fel,ám õ csak úgy volt hajlandó segíteni,ha cserébe mi is segítünk bizonyítani ártatlanságát.Elindultunk a terembe,amit õ megjelölt.Egy szellõzõn át el is jutottunk odáig.Egy kis terem volt javítódroidokkal.
//folytatás következik//
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 17, 2006 18:08:36 GMT 1
Kessel-i börtönkomplexum Part I
A teremben a javítódroidot kiiktattam,de a többi bekapcsolt,és még pár droidika az ajtóban is megjelent.A mesteremmel elfogtak bennünket.Megbilincseltek és elvették fénykardjainkat is.Ezek után egy tárgyalás révén elengedtek bennünket,és a fegyvereinket is visszakaptuk.Szabadon távozhattunk,de a mesteremmel behatoltunk a szeparatista bázisra.Egy folyosón haladtunk tovább.A folyosót homály ölelte magába.Az oldalsó kaptárakból geonozisi katonák támadtak ránk.A fénykardjaink színe és a lézerek világították be a folyosókat a kûzdelem során.Nagyobb csata után továbbhaladtunk.Az ajtón belépve,ami a folyosó végén volt egy nagy droidgyártó üzemet találtunk...
//folytatás következik//
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 17, 2006 18:19:11 GMT 1
Kessel-i titkos bázis
Az üzem hatalmas volt,több gyártósoron történt a droidok gyártása.Egy hídon haladtunk a mesterrel,amikor úgy 40 geonozisi és egy droid lépett elénk.Az erõ segítségével ellöktem õket,majd átugrottam a másik hídra,ami mellettünk futott.Leszakadt.Egy gyártósorra estem,ahol geonozisi katonákkal kellett kûzdenem.Az egyiküket egy lemezvágó vágta ketté,átugrotam a kések között,majd a katona utánnam.Amint átért leszúrtam.Nehéz volt a gyártókarok között cikázni,és úgy vívni.Sorrol sorra ugráltam,és minden soron támadásokat kellett kivédenem.Nehezen elkászlódtam arra a sorra,ahonnan már fel lehetett ugrani az ajtó elé,amit kerestünk.Mielõtt felugorhattam volna kigyulladt a híd,és lezuhant arra a szalagra ahol álltam.Gyorsan hátraszaltóztam egy távolabbi szalagra.4 geonozisi lángszórós támadott meg.Az eggyikük hátára ugrottam,és visszaestem vele a gyártósorra,ahol hátonszúrtam.A fegyverével kettõt megötem még,de a harmadik felgyújtotta a köpenyem.Azt ledobva vele is sikerült végeznem.Windu mester is odaért hozzám,majd egymás hátát fedezve haladtunk a soron elõre.Lézerek suhantak el fejünk mellett,némelyik a futószalagon csattant,sokat pedig a kardok térítettek el.Egyre reménytelenebb kûzdelem kezdõdött.Az égõ szalagok miatt egyre nagyobb lett a hõ,hiába a több tucat oltódroid.Közeledtünk egy vezérlõkonzol felé,amire felhívtam mesterem figyelmét is.Feldob a folyosóra,ahol egy bukfenc után nehezen összeszedem magam,és kinyitom a konzol ajtaját.Egy katona száll le mögém,míg a konzollal ténykedem,egy hátraszaltóval mögé kerülve sikerül leszúrnom.A fegyverét elvéve fedezem mesterem,míg ide nem ér.Lézerek tucatjai csapódnak a folyosó falán,de én a konzol mögül tüzelve fedezékben vagyok.Sikerül leszedni a maradék katonákat.Mesterm utasít,hogy kacsoljam ki az ajtó erőterét,amely a konzolon végzett rövid munka után sikerül is.Belépünk a növényzettel bebrított folyosó sejtelmes alagútjába.Egy hatalmas terem tárul elénk a folyosó végén.A terem hatalmas és sötét,homály borítja,a mesterem csendre int,majd egy hatalmasat lök rajtam.Egy droidikával kűzd meg,majd miután végzett vele felsegít.Ekkor vagy 10 droidot veszek észre,és berántom Windu mestert egy oszlop mögé,majd a másik oldalon kirohanva megtámadom őket.Egy hatalmas asztara szaltózom, és végigfutok rajta,miközben kardom zöld pengéjével hárítom lövéseiket.Kettő fejét odaérésemkor levágom,majd egy hatalmas hátraszaltóval mögéjük kerülök,és erőm segítségével ellököm őket.4 a mester elé csúszik.Azonnal végez is velük.Én leszúrom az előttem fekvőt,majd a kardot benne tartva átszaltózom a másik oldalára,ekkor kitépem a kardom belőle,megforgatom,majd térdre ereszkedve leszúrom a következőt.A másik kettő felkel,de erőm segítségével az asztalnak lököm őket.Kettészakadnak,a lábuk az asztal alatt csúszik,míg a felsőtestük az asztalon.Egy konzolon kezdem ténykedni,mikor két geonoisi katona lép be.Felém rohan az egyik,majd törzsmagasságban a lendületével vág egyet.Oldalugrással a penge a testem alatt halad el,majd azzal a lendülettel ahogyan talpra érkezem kettévágom a katonát.A mester is elintézi támadóját,majd elveszi a nála található dobozt.Kiderül,hogy egykori padawanja fénykardja és egy vérvizsgálati eredmény van a dobozban,ami az ártatlanságát bizonyítja.Azon nyomban sietünk is vissza a rabhoz...
//folyköv//
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 23, 2006 14:31:13 GMT 1
A börtönkomplexum Part II
Ismét visszatértünk a börtönbe,hiszen a rab valóban ártatlan volt.Visszajövetelünkor azonban ismét a trandoshani köszöntött bennünket 12 lény társaságában.Az első sort maghúzva magam felé az erővel kardommal pengét formálok,és megiramodok feléjük.Futás közben lézereik tüzét hárítgatom,majd odaérve átugrom őket,és ellököm az előttem álló pár katonát akik a falra kenődenk fel.A mögöttük álló kettő felém fordul bár,de addigra odaérve levágom a fegyvert tartó kezüket,majd egy fordulatot téve a tengelyem körül a fejüket is.Az egyik alak a fegyverével fejbevág.A földre érkezem a kardom magam előtt tartva,ezzel is fedezve magamat.Ekkor hirtelen eldobom a zölden fénylő kardot.A kard forogva úszik a a levegőben,kettévág 3 embert,majd a kezemben landol.A folyosó már tele van lézersugár ütötte nyomokkal,a fény is pislákolni kezd,mert azt is kilőtték nagy igyekezetükben a támadók.A rabok örjöngve tépik celláik ajtajait.Az egyik trandoshan a közelembe ér és egy altató lövedékkel leterít.A mesterem is eltalálják.Nem sokára egy szobában ébredünk megközözve. A szoba kietlen és üres,ám hirtelen egy rab és egy ember jön be.A férfinél fényrúd van,amit hozzám érint.Kissé megrázó az élmény ~csak szedjem el tőled~ gondolom magamban.A férfi faggatni kezd minket.Megpróbálunk hatni a férfira,de valamilyen okból kifolyólag ez meghiusul.A rb fura hatással van mesteremre és rám is.Megérzem a rabban lappangó erőt,és megpróbálok hatni rá: -Ne tedd ezt.Nyomd el a benned lévő érzéseket.Szabadítsd fel elméd.Az erőnek nem tudsz ellenállni.Segíts nekünk,és légy a rend tagja. - tekintek rá,közben erősen koncentrálok.A rabra sem hat. ~ Biztosan valamilyen szerekkel tömik ~ gondolom,majd észreveszem a kardom a szemközti teremben.Miután megpillantottam,egy hirtelen mozdulattal felugorva a lábam alatt a testem elé húzom megkötözöt kezeim,és a közelembe ért rabot a két kézzel fejbeverem.Meginog,megindulva előre felborítom,és a terem felé kezdek szaladni.A másik férfi a kínzóbottal meg akar ütni,de az erőm segítségével a falnak lököm.Megszédülve esik a földre.Átrohanva a folyosón be a másik szobába,a folyosó őrei késően reagálva utánnam rontanak.A szobába érve a kardommal elvágom a csuklóm békióit,majd megfordulva eldobom a kardom.A levegőben úszva először az egyik őrt vágja ketté.,majd visszafelé a másik hátába áll.Odaérve kiszedem,és visszalépek a terembe,ahol a két kábult ember és a mester van.Elvágom az ő kezén lévő eszközt is,szabaddá téve ezzel.Közben elveszem a kízóbotot,és az ébredező férfira fogom.A mesterem egy megállapitást közl velem: - Egy pilanatra a sötét oldalt éreztem benned, valami baj van? Elemelem a fegyvert a férfitól,és átadom mesteremnek,majd hátrébblépve feléfordítom fejem. -Bocsáss meg a felindulásomért Windu mester,nem fordul elő többet. -Mester a te kardodat nem láttam a teremben. - szólalok meg,miközben ismét a két férfira pillantok.Észreveszem mesteremen érzésein,mintha ismerné az egyik támadót,de nem vagyok biztos benne,ezért nem említem meg neki.Ő azonban gondolataimban olvasva meglátja hogy tudjom titkát. - Ez a férfí - mutat az egyikre - régen nagy Jedi mester volt de elindult a sötét oldal rögös utján.Mesteremre tekintek,majd bólintok neki.Visszamegyek a másik szobába és alaposabban körbenézek,nincs-e ott a mesterem kardja,míg ő kihalgatja az embereket!Belépve pár perc kutakodás után megtalálom a kardot.Fantasztikus érzés mesterem kardját a kezemben tartani,a kardot,mely már oly sok küldetésen hűen szolgálta hordozóját.Egy pillanatig megfordul a fejemben,hogy kipróbálom,de aztán inkább elindulok vissza a mesteremékhez.Visszaérve a mesteremnek hült helye,a földön egy cetli:Kihallgatom a férfit... Kilépve a folyosóra egy magna guard közeledik pár droiddal.Az erőmmel odavágva az ajtót a droidokat elintézem,ám a magna guard megmarad.Rápillantok.Miközben jön felém,a kardját forgatja.Odaérve az első vágást még hárítom,de a másodikkal eltalálja a hasam.Hátrahőkölve ismét ránézek,amjd a sebre.Megmarkolom mindkét kezemmel a kard markolatát,és miközben ő pörgeti a kardot maga előtt,közbevágok.A két kard szikrákat vet.Hirtelen félrelpve mellém lép.Mindketten abban a pillanatban visszavágunk.Ismét összecsapnak kardjaink.Elindítom a kardom az övét is magával húzva balra egy nagyobb körívben.Amikor félrelendül a kardja,az enyémet visszarántva kettévágom.Megvizsgálom a sebem,majd az erőmmel gyógyítani kezdem,és közben elindulok a mesteremék után...
//folytköv//
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 24, 2006 13:20:27 GMT 1
Kessel - Harc a sötét Jedivel
Amikor a folyosó végére értem a börönben egy nagyobb terem ajtján léptem be.Teljesen a Corusant-i Jedi templom nagy terme alapján volt berendezve.Egy Jedi ült középen,nemsokára kiderült hogy Assaj Ventressnek hívták.Ő Jedi lovag volt aki a rendből kiállva elsőként lett Dooku szövetségese.Körülötte trandoshanok tetemei hevertek.Felemelte kardját,bekapcsolta és nekem rontott.Feleszmélve kardomnak pengét formáltam.A kard zöld fényénél már csak a hangja volt szebb.Felemeltem,majd lassú léptekkel a nő felé indultam.Mikor a közelembe ért,azonnal támadásba lendült.Oldalról próbált megvágni a kardjával,mely vörösen izzott,akár a Tatooine-i naplemente.Sikeresen hárítottam.Ezekután a másik kezével el akart lökni az erő segítségével,de mintha egyre gondolzunk volna,én is odakaptam a kezemmel.Kezeink között érezni lehet az élő erő feszültségeit.Pillanatokkal később szétrepülünk.Én a terem falának ütköztem,míg ő a földre zuhanva csúszott pár métert.Felugrva pörgtem egyet a levegőben,majd talpra érkeztem.A nő észrevette,hogy nem vagyok az a kapodós,őrülten nekirontok mindenkinek típusfelvette a stílusom,és kivárásra kezdett játszani.De mivel ez nem volt az erőssége,ismét nekemrontott.Először egy oldalvágást,majd egy fejre irányuló támadást kellet védenem.A nő ideges lett,hogy védeni tudtam támadásait: - Mocskos kis Jedi padawan, mit képzelsz magadról? Megölhetsz egy nemes sötét Jedi? - üvöltötte és megint nekem rontott.A nő rámüvöltve a lábam felé vágott,amelyet alacsonyan tartott kardommal hárítottam.A szemébe néztem,és így szóltam: -A dühöd okozza a veszted!Elsötétíti elméd,és nem gondolkozol logikusan. Ekkor hirtelen a ruha alól egy másik kard csúszott a kezébe.Pengéjével azonnal felém vágott.Nehezen hátraugrottam,de sikerült megvágnia a jobb kezem.Hátralépkedtem,de ő követett,és egy nagyon gyors vágássorozatot indított meg felém.Az kék fénykard a szemeim előtt állt meg,míg a vöröset blokkoltam,ezért az a fénykardomon pihent.Egy pillanatig farkasszemet néztem a kardjával,majd egy hátraszaltóval elugrottam előle.Kérdően tekintettem a nőre,aki csak önelégülten mosolygott.Az egyik kardot az övére tette,majd felemelte kezét.Villámok csaptak ki belőle.A magamelé tartott fénykardom elnyelte a támadást.Észrevév,hogy ezzel nem ér el semmit abbahagyta.Hirtelen egy holoadás jelent meg az asztalon,mindketten odatekintettünk.A nő az adás végén egy hatalmas ugrással a terem tetején lévő ablakon angolosan távozott.A kardom pengéje lassan visszahúzódott a markolatba.Felcsatoltam az övemre,majd körbetekintettem a teremben...
//folytköv//
|
|
|
Post by Saviezza on Jun 25, 2006 17:08:06 GMT 1
A végsõ csapás
A kaland vége!
Nem sokkal a sötét Jedi eltûnése után a mesterem érkezik a terembe.Megmutaom neki a holoüzenetet,amit az asztalon lévõ tárban találtam.Windu újra bekapcsolta a holoadást majd egy nõ jelent meg akit személyesen is ismert.Õ volt az egyik padawanja és a Kessel-re küldték mivel nem talált soha megnyugvást.Nemsokára pedig a bányászbolygó egyik kormányzója lett.Jól vivott de Dooku gróf öt sem kimélte.Windu mester a kezét a sebeimre helyezte,amik nemsokkal ksõbb mintha teljesen begyógyultak volna.Hirtelen robbanások rázzák meg a felszínt.Aktiválták az önmegsemmisítõt.A mester úgy dönt maradunk,és segítünk a rabokon.Elindultunk a vezérlõbe.Bent egyg Bosk nevû fejvadász fogadott minket nem éppen kellemes teára.
A férfi azonnal tüzet nyit.Az egyik elõl elhajoltam,közben elõrántottam a kardom.A másikat már a kardommal hárítottam.Közben folyamatosan haladtam a fejvadász felé.A vezérlõ gépeinek pittyegõ hangját lézersugarak hangja,és a kard vibrálása nyomta el.Nehezen a közelébe érve levágtam a fegyvere elejét.A férfi hozzámvágta volna a markolatot,de az erõvel eltérítem azt.Ezekután a jatpackkel felrepült a magasba.A vezérlõhöz lépve igekszem hatástalanítani az önmegsemmisítõt.Hosszú percekkel késõbb sikeresen kikapcsolom.
Ezekután a rabhoz siettünk vissza,aki mint kiderült ártatlan volt.Õ egy tervrajot adott a szeparatista bázisra való bejutáshoz.Odaérve hrom rohamdroid fogadott engem és mesteremet.Szerencsére kezemben volt a kardom,mellyel az ajtón egy rést vágtam.Bemászva rajta azonnal forgatni kezdtem,és a fegyverekbõl kicsapó lézersugarakat sorra ütögetem vissza a droidok felé.Egynek eltaláltam a törzsét,amitõl hátrarepülve a földön terül el,miközben fémhang csikorgása rázta meg a termet.a másik kettõhöz odaérve levágtam az egyik kezét,majd továbbvéve a lendületet,a másikat kettvágtam.Ezekután droidikák támadtak ránk,de azokkal a mester kezdett kûzdeni,és küldött,hogy keressem meg a vezér droidot.Egy folyosón rohanva szellõzõre leszek figyelmes,a folyosó végén pedig több tucat droidot.Az erõvel letéptem a szellõzõrácsot,majd az asztalon lendületet véve beugrottam.több perc görnyedt mászkálás után megtaláltam a termet.Kiugrotam,és elkaptam a geonozisi vezért.Mint kiderült,a vezért hasonmása volt csak az,õ megbújva figyelte a történéseket.Ismét foglyul ejtettek.9 droidika és 4 magna guard kíséretében a droidgyártó üzembe kísértek.Ott csatlakozott a mesterem is hozznák.Õt is elkapták.A geonozisi valami fura tervrõl kezdett magyarázni,amikor hirtelen kitört a börtönlázadás.Ezt kihasználva kiszabadítottam magam,ahogyan Windu mester is.A droidokat elintézve a börtönbe siettem mesterem utasítására,ahol megtaláltam a rabot,ímmár fénykarddal a kezében vezette a felkelést.
Pillanatokkal késõbb egy sötét jedi jelent meg.A két padawan azonnal nekiveslkedett.Hosszas csata után Saviezza-nak sikerült legyõznie a sötét jedit,de a másik padawan sajnos meghalt.A végszóra Windu mester is megérkezett.Azonnal a hajóhoz igyekeztünk,és visszarepültünk Coruscant-ba,ahol a tanács elé vittük a sötét jedit...
|
|
|
Post by Saviezza on Jul 14, 2006 10:15:54 GMT 1
A Korribani ütközet
A tanács még akkor elküldött Korribanra segíteni Vos mesternek.Leérve a dokkba egy Jedivadászba pattantam,majd elindultam.Kisseb kellemetlenséget levéve a határellenőrzéstől zökkenőmentesen haladtam a cél felé.Oadérve nehézkesen ugyan,de landoltam Vos mester Acclamatorán,aki megbízott,hogy szeizmikus töltetekkel robbantsak fel FRSZ anyahajókat.Nemsokkal a dokkból való indulásom után megérkezett Ten padawan és Dacken lovag is.Segítettek,és nagy csatába bocsátkoztunk a keselyűdroidokkal.Kilőtek mindannyiónkat,és egy FRSZ hajó hangárjába zuhantunk be.Itt azonnal támadásba lendültünk,de sajnos a nagy létszámfölény legyűrt minket.Nehezen kiszabadulva Tennel eljutottunk a szellőzőig,ám Dacken lovagot elkapták.
Ezekután a hídra cipelték,ahol Durge kezdte vallatni,miközben mi Tennel már egy liftaknában közelítettük meg a parancsnoki hidat.Kiérve a híd felső tornácán" találtuk magunkat,és láttuk,hogy Dacken a híd közepé van és lebeg a levegőben egy energiacella miatt.Lassan megindultam kimenteni,sikerült is tönkretennem a cella generátorát,de nem figyeltem eléggé,és Durge gyomron vágott,amitől összerogytam,és Dacken is a földre zuhant.Ten a híd felső részén aprította a droidokat,de Durge rálőtt lángszóróval.Ez éppen elég volt Dackennek,hogy az erő segítségével ellőkje a droidvezért,aki a műszerfalnak esett.Dacken ezután eszméletét vesztette.Sikerült felkelnem,és mire Durge megint támadhatott volna,kitéptem kezéből a fegyvert az erőmmel,majd a magasba emeltem,és a plafonhoz vágtam.Mikor leesett a műszerfalnak taszítottam.Addigra Ten is megérkezett,és együtt ide-oda dobáltuk Durge-ot a hídon.Sikerült ellentámadásba lendülnie,ám a nagy harc közepette sikeresen tönkretettük a vezérműszerfalat,és a gép zuhanni kezdett.Mindenki az ablakra kenődött.Itt Ten és Durge még kűzdöttek,mikor én már a hajót próbáltam megfékezni.Mikor a légkörbe értünk Durge-ot Ten kitaszította a hajó ablakán,á m a drodi megmenekült a Jetjének köszönhetően.Lezuhantunk a hajóval a Déli-Hegyfokra.Kolar érkezett,de csak egyikönket tudta magával vinni.A terv az volt,hogy Dackenért és értem LAAT-ok jönnek majd. Hosszú percek teltek el, mire egy LAAT felvett minket, és a csata helyszínére szállított. A templom előtt landoltunk, ahol egy sötét jedi nővel kűzdöttem. A bolygó sötét leple miatt nehéz volt egyszerre a harcra öszpontosítano és mellette a sötét oldal velejes csábítása ellen is kűzdeni. A hosszas és kimerítő harc hamar megfordult az FRSZ oldalára, mikor Durge vezérletével egy nagy csapat IG Lancer érkezett, melyek rettenetes haderőt képviselnek. Obi-Wan mester és Anakin lovag visszavonulót rendelt el, mellyel Yoda mester is egyetértett. LAAT-ok jöttek kimenteni a Jediket. Nemsokkal később már egy Acclamator hangárjában pattantam be az egyik jedivadászba, és megindultam Corsucant felé. Az űrcsatát ugyan megnyertük, de a földön kudarcot vallottunk....
//folytköv//
|
|