|
Post by Kada Maal on Jul 19, 2006 13:14:19 GMT 1
Ide kerülnek Kada Maal kalandjai:
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 19, 2006 13:26:56 GMT 1
Ma reggel fáradtan ébredtem és láttam hogy új üzenetem jött. Azt írja hogy újabb megbízást kaptam. Meg kell ölnöm, az egyik ellenséges banda emberét. Azt írta nincs nagyobb rangja de fontos információk vannak nála. Azt írták hogy vigyázzak mert lehet hogy fegyvere vagy fegyveres kísérete van. Azért nem vallatjuk ki mert számunkra nem hordoz fontos információt. Ennyi volt az üzenet. Tulajdonképpen nem értem ha nem vallatják akkor miért öljem meg? De mindegy. Én csak végzem a dolgom. Van egy pár év tapasztalatom és egy képet is küldtek róla. Két napom van hogy megtaláljam és megöljem. Lehetőleg felhajtás és nyomok nélkül. Úgy érzem menni fog. Indulás. Elhagytam a házam, és kiléptem az utcákra. Van ezeknek a fickóknak egy törzshelye, először oda fogok menni. Egy piac közelében van egy mellékutca végén egy kis épület. Odajárnak ezek inni meg kártyázni. Csak két sugárpisztojt vittem hogy senkinek ne tűnjön fel hogy én itt most valakit meg akarok ölni. Közeledem a piac felé. Az alak sehol. Átvágtam a zsúfolt piacon de egylőre senkit nem láttam. Beléptem az utcába de még míndíg semmi. Az ajtón is bekopogok. Az alak sehol. Három ember volt ott még rajtam kívül, leültem, kértem egy pohárral, és kérdezősködni kezdtem. Azt mondták nem ismerik. Akkor jön a nehezebb módszer //folytatása következik//
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 19, 2006 15:11:00 GMT 1
A nehezebb modszert választom. A lakásán kersem fel de ehhez meg kell tudnom hogy hol lakik. Visszamentem a piacra és kérdezősködni kezdtem az eladóktól nem e ismerik vagy nem e láták véletlenül. Még a neve is kiderült, de az sajnos nem hogy hol él jelenleg. Úgy döntöttem veszek egy adatkönyvet melyben a környék lakosai, elérhetőségei vannak feltűntetve. Ez a trükk az ilyen kisembereknél működni szokott. 30 creditembe került. Kicsit leültem és olvasgatni kezdtem. Találtam is két ilyen nevet, és két címet. Az egyik kicsit messzebb van, a másik viszont csak pár utcával arrébb. Elindultam arra. Az utcák nagyon zsúfoltak voltak. És piszkosak. Amint megérkeztem és megláttam a házat csodálkoztam hogy milyen nagy. Egy őrdroid állt a ház előtt, így színte biztos voltam abban hogy jól döntöttem. Beosontam a ház mögé és fel próbáltam mászni az egyik ablakig. Nem sikerült. Más megoldást kellett keresnem. Valahogy ki kéne játszani azt a droidot. Úgy gondoltam hoyg valamiféle engedélyre lenne szükségem. De kitaláltam egy sokkal gyorsabb módzsert. Mivel nincs sok idő. Az egyik szomszédos elhagyott házból tüzet nyitok a droidra. És erre biztos kijönne... De várjunk csak! Ez sem jó. Mert mi van ha több droid van? Mégiscsak valami engedéjt kéne szereznem. Hatósági engedéjt. Beszóltam a bandának akiknek dolgozom hoyg hatósági engedéjre lenne szükségem. Nem kérdeztek semmit, csak megmondták hogy hová kell elmennem érte. Szerencsére a hely itt van közel. Egy kicsi kocsma bejárata. Átmentem a szomszéd utcába és sikerült is engedéjt szereznem. Meglátjuk működik e. Odaléptem a droidhoz és ő azt kérdezte hogy mit keresek itt. Azt feleltem: "Hatósági ügyben járok el". Felmutattam az engedéjem és a droid legnagyobb meglepetésemre beengedett. Beléptem és láttam eg ybiztonsági kamerát. Nem sokáig vagyok felfedezetlen //folytatása következik//
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 19, 2006 16:09:32 GMT 1
Bent vagyok. Végre de egy biztonsági kamera szemet vetett rám. Úgyhogy úgy kell viselkednem mint egy katona. Kiegyenesedtem és elindultam egy hosszú folyosón, a levegő kissé áporodott volt. Az út végére érve egy nyilt szobát láttam. Afféle előszoba. Két lépcső volt előttem, és azok köré épült a szoba. Szőnyeg volt alattam. Láttam pár fotelt, és lámpát, De csak ennyi. Felmentem a bal oldali csigalépcsőn. Kicsit izgatott voltam arra gondoltam hogy hogyan jutok majd ki innen. Úgy döntötem hogy az egyik ablakon távozom. De még nincs vége a melónak, meg kell találnom a fickót. Azt hiszem a szerencse ismét mellém állt. A lépcső egy hosszú folyosóra vezetett. És az út végén ott állt két fegyveres őr. A folyosón volt elszórva néhány polc, szekrény melyekbe szerintem nem raktak semmit. A tervem az volt hogy visszamegyek és levágom a biztosítékot. Aztán megkeresem a tagot éshangtalanul elintézem. Visszafordultam hát hogy lemenjek az alaksorba megkeresni az energiaközpontot. Az egész ház olyan kihaltnak és kíséretiesnek tűnt. Lassan leértem a lépcsőn, és továbmentem a nyílt szobában meg is láttam egy ajtót a szoba túloldalán. De amikor a szoba közepére léptem megszólalt a riasztó. Az összes ajtó lezárult. Rálőttem néhányat és szerencsémre kinyílt. Bementem és a levegőt kapkodva elindultam egy nagyon nyílt folyosón. A gépház után kutattam. És hallottam ahogy jönnek mögöttem. Eldördült egy lövés, de pont akkor értem az út végére jobb vagy bal? Bal. Rohanva mentem tovább és két őrbe botlottam. pisztolyomat kirátva hevesen tüzelni kezdtem de nem álltam meg rohantam tovább előreugrottam és a földön bukfencezve megleptem a míg életben maradt őrt. Gyorsan átkutattam őket és találtam egy kártyát ami a mögöttük lévő ajtót nyitotta. Beléptem sé lezártam az ajtót. Zihálva megfordultam és egy csapat harci droid jelent meg előttem. És a célpont vezette őket. Azt mondta nekem: "Számítottam hogy küldenek valakit ezért kértem védelmet" Aztán kinyílt mögöttem az ajtó és egy csapat katona és droid vett körül. Azt kérték dobjam el a fegyverem. Tudtam mit kell ilyenkor tenni így eldobtam. Észrevettem hogy az egyik katonának egy gránát van az oldalán. Húztam az időt. Kérdezősködtem, és közben persze úgy hogy ne vegyék észre hátráltam. Ideges voltam, tudtam egy rossz mozdulat és agyonlőnek. Halotti csönd volt a szobában. A félelemtől színte már reszketve vártam a megfelelő pillanatot arra hogy odaugorjak és elvegyem a gránátot. Aztán eljött a megfelelő alkalom. Tudtam az életem fögg most ettől a döntéstől. Megfeszítettem magam aztán villámgyorsan hátrafordultam és kikaptam a helyéről a gránátot. Felkiálltottam: "Mindenki fegyvert eldobni" Aztán elvettem a katona pisztolyát. Azt mondtam: "Viszlát a pokolban" Majd gúnyos mosolyal a fejének szegesztem a fegyvert és egy egyszerű precíz és gyors mozdulattal lelőttem. Holtam rogyott össze és én rezzenételen arcal a célponton tartottam a tekintetem. "És most ti következtek" szóltam gúnyos hangon. Odadobtam a gránátot és kiléptem az ajtón bezártam és már csak a robbanást hallottam. Aztán visszaléptem és láttam hogy mindenki halott. Halk nyöszörgést hallottam. A célpont volt az. Visszaszereztem a fegyverem és lassan közeledtem a célpont felé, Valami gombot szeretett volna megnyomni de még mielőtt ezt megtehette volna gúnyos vigyorral ráléptem a kezére. És csak annyit mondtam: "A fealadat teljesítve találkozunk a pokolban" Azzal szétlőttem a fejét. Megláttam egy ablakot és úgy döntötem azon mászom ki. Leértem a földre. Elindultam hazafelé.
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 19, 2006 19:42:19 GMT 1
Végeztem az előző küldetéssel, még a pénzt se vettem föl érte és máris bajba kerülök. A két alak akikkel találkoznom kell a felderítő akció miatt egy bár előtt álltak úgy láttam b eakartak menni ezért én is siettem utánuk. De előbb beértek. Átvágtam mindenkin, még ki sem fizettem a belépőt gondoltam. "De ha egyszer senki se kérte el? És én vagyok a vendég nekem van igazam" gondoltam mosolyogva. Kicsit körülnéztem mielőtt odamentem volna, érdekellt az a hely ahol még sosem jártam. Nagyon sok táncost láttam a körutamon. Aztán megálltam mert éreztem hogy valami hozzásimul a hátamhoz. Nagyon megrémültem hogy pont itt akarnak végezni velem. Gondoltam hogy így is úgy is megöl, kigáncsoltam és rászegesztem a lézerpisztolyomat. Ilyedten láttam hogy ez egy pincér. Elnézést kértem de akkor két biztonsági őr jelent meg. Megfenyegettem őket, de nem hallagattak rám. Átvágtam magam a tömegen, és ránéztem az alakra: "Mi lesz a küldetéssel? indulnunk kéne azthiszem" jegyeztem meg mosolyogva. Kifutottam a hátsó ajtón a konyhán keresztül a nyomornegyed felé
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 26, 2006 11:46:15 GMT 1
Gilkos nap:
Elhagytam Coruscantot. És véletlenül felvettem egy kislányt mint potyautast. Kiderült hogy a neve Annabell. Tatuinon szálltunk le és aztán rögtön bementünk egy bárba ahol evett valamit aztán visszavittem a hajóhoz, és elaltattam. Utána elmentem Jabba-hoz de nagyon sokat vártam rá ezért eljöttem. Utána pár kilóméterrel arrébb megláttam egy kis boltot amit aztán ki is raboltam. 2 E-11 és 3 Zl-7 es fegyver meg egy swoop járgány ütötte a markom. No és 500 credit.
Utána későb végeztem pár buckalakóval. Végül én is visszatértem a gépemre és elaludtam.
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 26, 2006 16:43:36 GMT 1
Körözés alatt
Köröznek. Bolti tolvajlásért és felesleges erőszakért. És csak vacak 6000 credit a vérdíj a fejemre. Nem ismernek ezek még engem.
Tatuinon kiraboltam egy boltot. És megfenyegettem pár embert. Később a városban betörtem egy ajtót. Az árusnak kiáltottam hogy ez egy rablás és hogy adjon ide mindent amilye van. És a lába közé lőttem. Az E-11 esemmel amit korábban szereztem van belőle mégegy, és van három Zl-7 es puskám is. Pár perc múlva pár alak jelenik meg mögöttem, elég nevetségesnek tartottak. Amíg sikerült lábonlőnöm az egyik szerencsétlent, és megszöktem. Átverekdtem magam a városon egészen a Swoop járgányomig. Ami színtén lopott. Átszálguldottam a sivatagon vele. Nem tudtam időben felcipelni a gépemre. de tudtam hogy ezek utának fognak jönni. Ráadásul sokkal többen. Beszáltam a gépembe. A kislány aludt az utastérben láttam a kamerán. Aztán felemeltem a gépet. És ahogy csak tudtam eltűntem a színről. Az űrben három órát töltöttem. Azon láttam a Holonetet és a épemet alatta pedig hoyg körözzük. Hát ez szép, gondoltam magamba. Csak 6000 credit. Nevetséges... Három óra múlva leszálltam tarison és a megmaradt aknáimat mind leraktam a gépem köré. Kihoztam a fegyvereim. És egy dombon húztam meg magam. 5 órán belül, egy gép érkezik melyből hat klón katona száll ki. A gépemről kezdik leszedegetni az álcám. Nevetve nyomtam meg a gombot ami aktiválja az aknákat. Másodpercek alatt mind meghalt. De éreztem nem vagyok biztonságban. Beszáltam a gépembe és ismét útnak indultam. A Dagobah rendszer felé. Mikor megérkeztem a gép csődöt mondott. Kényszerleszállást hajtottam végre.
//folyt köv//
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 28, 2006 9:31:21 GMT 1
Szökés
Annabellel az oldalamon elindultam a hajó roncsaitól távol. Mert it hamar ránk találnak. De rá kellett döbbennem hogy baklövés volt egy gyerekkel elindulni a sűrű és mocsaras erdőbe. Hamar elfáradt ezért felvettem. De hamar éhes is lett. Nagyon megszerettem és miután egy három méteres szörnyel végeztem ami majdnem megölte őt, hívtam a köztársaságot hogy az ő érdekében tárgyalok. De nem jött válasz. Aztán egy csempész szólt bele a rádióba és azt mondja némi pénzért értem jön. Hát az igaz hogy a végén mind meghaltak és a pénzem is megtartottam, de legalább szereztem egy YT-2400 as gépet. Volt benne egy hétre elég élelem. De a kislánynak két hétig kell. Elmentünk ezért Ziostra ahol a barátom is meghúzta magát. Ott először a kikötőben szereztem élelmet vagyis raboltam. És aztán a kanyonokban egy elhagyott barlagra leltem. Egy napra rá robbanást hallottam. Mondtam Annabellnek hogy ne féljen és hogy vigyázzon a maciára amit még a tatuinon kapott tőlem. Aztán kimentem és megnéztem mi ez. Rádión tartottuk a kapcsolatot Xiddel és úgy beszéltük meg hogy becsalja őket a barlangjába és ott aktiválja az aknákat. Én megláttam két klónt a hátsó bejárat felé haladni. Nem sokáig jutottak én és egy Zl-7 es fegyver elintéztük őket, Egy nagy robbanást hallottam ami azt jelezte hogy Xid végzett. De volt velük egy Jedi is. Kilökte a kezemből a fegyverem aztán odaugrott mellém. És a kardját a nyakamnak szegeszte. Xid e közben az ő Zl-7 esével kilőtte a kezéből a kardot. És én megpróbáltam visszaszerzni a fegyverem, kirúgta a kezemből és a torkomba lépett, erre én térden lőttem őt egy kicsi lézerpisztollyal. Xid e közben elkábította. Aztán levittem és Xid el is tűnt vele, a Coruscantra ment. Én visszamentem a lányhoz. És azt mondtam neki hogy megint el kell mennünk. Az új cél Coruscant volt. Beszéltem a jedivel aki már az utcán várt. Elbúcsúztam a leánytól, és mondtam hogy ahová kerül ot biztonságban lesz. Megölelte a lábam, és a Jedi elvitte. Engem meg a klón katonák. De nem sokáig voltam fogoly. Jött Xid és a lényeg hogy kimentett. Aztán mindketten ismét fogságban végeztük. Kirobbantottunk egy ajtót és szétváltunk. Én a gépem felé mentem és sikerült is meglógnom
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 28, 2006 12:41:37 GMT 1
Furcsa idegen:
Sikeres szökésem után egy ideig nyugtom volt. 4 droidikával lettem gazdagabb. //melyeket a pontjaimból vásároltam//
Aztán furcsa életjeleket érzékeltem a barlagom körül. Valószínűleg egy fejvadász. Kimentem a párkányra és láttam az illetőt ahogy megcéloz a Zl-7 esével. Gyorsan elugrottam de nagyon közel volt. Kitaláltam hogy odadobok egy gránátot de nem tudtam épp hol tartózkodik. Újra ki kellett hát néznem kezemben egy hődetonátorral. Kicsit messzebb a kiindulási pontjától megláttam az idegent. Ahogyan csak tudtam odavágtam egy hődetonátort és a nagy detonáció lesodorta őt a kanyon aljába Nálam nem volt fegyver. Wzért gyorsan aktiváltam a droidot és kiosztottam a feladatát, ami mozog lőjje szét. Befutotam a gépembe a fegyveremért. Kifele jövet megláttam ahogy a droidom már javába ontja a lézert. Mikor befejezte az idegenből csak egy felismerhetetlenségig szétlőtt alakot.
Aktiváltam egy másikat és őrjározó módba kapcsoltam.
|
|
|
Post by Kada Maal on Aug 2, 2006 13:31:45 GMT 1
A Ziosti incidens:
Miután csatlakoztam egy hadsereghez mely jelenleg még kicsi de igen erős. Ziostra indultunk a bázisszerző kalandra. A társaim már ott voltak amikor én megérkeztem. Esett az eső. Aztán hirtelen egy nagyon erős fény jelent meg a horizonton. Elindultam a fény közelébe. Hogy ellenőrizzem mi az. Mikor kicsit közelebb értem, minden ok nélkül a reaktorom és a tartalék cellák merülni kezdtek a gépemen. A gép veszített erejébeől. Átáltam a tartalék energiákra de már azok si merültek. Már közel voltam a fényhez, Aztán a fény egy bizonyos pillanatban nagyon erősen kezdett fényleni, teljesen elvakított csak fehér fényt láttam. Miután eltűnt a gépemen minden vészjelző megszólalt, elfogyott mindenből az energia. Nem maradt semmi. Aztán a gép lezuhant de még ép. A négy droidika közül kettő úszta meg sérülések nélkül. A másik kettő sem pusztult el csak épp harcképtelenné váltak, de javíthatók.
Egy faluból jön a fény. Elindultam hát arra
//folyt köv//
|
|