Rakjaa
4. szint (19 pont)
miraluka:jedi Tiin mester padawanja
|
Rakjaa
Sept 8, 2006 19:32:35 GMT 1
Post by Rakjaa on Sept 8, 2006 19:32:35 GMT 1
Ide kerülnek Rakjaa kalandjai.
|
|
Rakjaa
4. szint (19 pont)
miraluka:jedi Tiin mester padawanja
|
Rakjaa
Sept 8, 2006 19:47:35 GMT 1
Post by Rakjaa on Sept 8, 2006 19:47:35 GMT 1
Bűnbanda felszámolása Nar Shadan: Ide nem mesteremel mentem hanem egy Mendo nevű loaggal.Kedves emer és kiváló vívó.Leszálás után bementünk a Fogadó a végzathez nevű helyre béreltünk egy szobát.Aznap este még elmentünk az Osris club nevű szórakozóhelyre.Pár ember nekünk esett de Mendoval elbántunk velük.A pultostól sikerült infót szereznünk hogy hol lesz a következő támadás.Másnap lest állítotunk a fogadóra támadó bűnözők ellen.Összemértem tudásom egy sötét jedivel.Alig tudtam elmenekülni.Mendo is megküzdött a sötét jedivel.Mendo a falnak lökte a jedi és elájult.Én észrevétlenül követem a menekülő bandát.Egy X-klub nevű helyen álltak meg ahol láttam a főnök pénzt nyújt át a sötét jedinek.Sajnos kiszúrtak engem.Tűzalá vetek.A menekülést választotam.A sötét jedi követet,eg idő után utol ért és megpróbált át csábítani a sötét oldalra.Válaszul kilőttem a siklója motorját.A gép a földre zuhant de a jedi kiugrott belőle.Viszamentem a fogaddóhoz ahol Mendo már ébredezett.Másnap elmentünk az X.-kluba.Sikerült megtudnunk hogy hol lakik az banda egyik magas szintű tagja.A droidok majdnem kiszúrtak minket ,de tönkrement a letapogatójuk.Treedo-tól megtudtuk a banda búvóhelyét.Ott hatalmas összecsapás volt.Két klón katona és én megöltük a sötét jedi tanítványát.A csata vége után mindenki Mendo és a stöté mester között.Mendo került ki győztesen a csatából.Mendo súlyosan megsebesült.Viszavitetem a klónokal a jedi templomba.Enyi volt a Nar Shadai kalandom.
|
|