|
Dock
Mar 18, 2006 20:35:34 GMT 1
Post by Obi-Wan Kenobi on Mar 18, 2006 20:35:34 GMT 1
Itt szállnak fel és le a hajók...
|
|
|
Dock
May 9, 2006 19:24:58 GMT 1
Post by Anakin Skywalker on May 9, 2006 19:24:58 GMT 1
Sok órányi utazás után a gépem kilépett a hipertérből, és megpillantottam úticélomat. Az érzékelőket maximumra állítva megpróbáltam átvizsgálni a felszínt, hátha találok valami árulkodó nyomot, a bázis hollétével kapcsolatban. A kitűnő álcázás következtében azonban az érzékelők nem mutattak semmit, ami használható nyom lenne, ígyhát úgy döntöttem, hogy leszállok. Beléptem a légkörbe, majd megközelítettem a felszínt, de nem találtam semmilyen helyet, ami alkalmas lenne leszállásra. Alacsonyan, és nagy sebességgel repültem, aztán hirtelen megpillantottam egy kis tisztást. Fölérepültem, és lassan letettem a gépem. Kiszálltam belőlle, és körülnéztem. Mindenfelé csak a sötét erdőt lehetett látni. Egy ideig tűnődtem, hogy merre menjek, aztán behunytam a szemem, elcsendesítettem az elmém, és az erőre koncentrálva próbáltam kitalálni, hogy melyik lehet a helyes irány. Az őserdő csendjét egy távoli üvöltés zavarta meg, de én nem foglalkoztam vele. Mély meditációba kerültem, és pár perc elteltével magabiztosan indultam el az őserdő belselye felé. Miközben lassan lépkedtem a sötét árnyak körött abban reménykedtem, hogy az erő a helyes utat súgta meg nekem.
|
|
|
Dock
May 12, 2006 14:03:13 GMT 1
Post by Anakin Skywalker on May 12, 2006 14:03:13 GMT 1
Beszállok a hajóba, és egyenként bekapcsolom az összes rendszert. Beindítom a hajtómûveket, és a következõ pillanatban a dzsungelbõl kilép egy szörny. Felszállok a hajóval, és elindulok az ûr felé. Hálás vagyok, amiért végre elmehetek a bolygóról, és remélem, hogy a közeljövõben nem kell visszatérnem. Kilépek a légkörbõl, majd beindítom a hiperhajtómûvet, és elindulok Coruscant felé.
|
|
Ten Necht Nal-Zatth
4. szint (19 pont)
Jutalompont: + 5
Jedi Padawan, Quinlan Vos padawanja, a III. ?s IV forma haszn?l?ja
|
Dock
Jun 10, 2006 19:10:49 GMT 1
Post by Ten Necht Nal-Zatth on Jun 10, 2006 19:10:49 GMT 1
Lelassít. A levegőből nem lát túl sok mindent a megadott helyen. Szép lassan landol a bázistól úgy 400 méterre. Kiszáll a hajóból. De amint lelép, mintha a sötét oldal kezdené hívogatni. A tanítások alapján ellent tud állni... Egyelőre... Kezébe veszi fénykardját, te még nem aktiválja. A másik kezében egy nyomkövető van, ami mutatja merre van a bázis. És a padawan pont arra sétál...
|
|
Ten Necht Nal-Zatth
4. szint (19 pont)
Jutalompont: + 5
Jedi Padawan, Quinlan Vos padawanja, a III. ?s IV forma haszn?l?ja
|
Dock
Jun 14, 2006 21:03:55 GMT 1
Post by Ten Necht Nal-Zatth on Jun 14, 2006 21:03:55 GMT 1
Ten a hajójához érve, immár teljesen begyógyult sebbel ér a hajóhoz. Mivel 3 mutáns a nyomában van, gyorsan bepattan, bekapcsolja a rendszert, majd felszáll. Épp elrepülne, mikor a jedi cirkáló megakadt. Az egyik szörny ragadta meg a végét. Így Ten bekapcsolta a hiper-hajtóműveket, így megpörkölve a szörnyet. Az elengedte, s a hajó már repülhetett. De a jedi nem akarta életben hagyni a mutánsokat, hisz még komoly problémát jelenthettek másokra. Megfordította a repülőt, s lézerágyúval több sorozattal kilyuggadta a lényeket. Majd megfordult, betáplálta a Coruscant koordinátit s a hipertérbe lépett...
|
|
Darth Nirius
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
S?t?t Jedi, a II. ?s a V. forma haszn?l?ja, FRSZ parancsnok, a Gh?to bolyg? megb?zott vezet?je
|
Dock
Sept 8, 2006 21:15:01 GMT 1
Post by Darth Nirius on Sept 8, 2006 21:15:01 GMT 1
A hajómmal leszállok a dockba. Miután kiszállok belõle, megigazítom derekamon a fénykardjaimat, majd kiterjesztem az Erõt. Az Erõ egy Sötét Oldal visszhangot bocsált felém a Jungel mélyérõl. Futva közelítem meg a Jungelt.
|
|
|
Dock
Sept 9, 2006 16:17:04 GMT 1
Post by Darth Vegan on Sept 9, 2006 16:17:04 GMT 1
Õsi utakon járunk a droidokkal együtt. Hirtelen a dzsungel után egy tisztás teremtõdik. Itt hajók járhattak. Ahogy átnézem a terepet meglátok egy hajót //Aeronét ;D.// A MagnaGuardokkal feltöröm a hajót. Az egyik droidot a pilótafülkéhez küldöm és megmondom neki Dantooine koordinátáit. Közben végigsétálok a pindurka hajón. Leülök az egyik kényelmes székre, majd a lézerkardomat szétszerelem. Kiveszem belõle a kék kristályt és belehelyezem az új vöröset. Ez a szín lesz a kedvencem.
//Bocs Aeron, de te itt ragadtál.//
|
|
|
Dock
Sept 15, 2006 15:06:36 GMT 1
Post by Durge on Sept 15, 2006 15:06:36 GMT 1
A MagnaGuard betáplálja a koordinátákat, mire a hajó ajtaja bezáródik és beindulnak a hajtómûvek. Néhány pillanat múlva már a levegõben van a hajó és elindul az ûr felé, onnan pedig Dantooine felé.
//Folyt. Dantooine!//
|
|
Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Dock
Nov 14, 2006 17:19:24 GMT 1
Post by Sen'Delor on Nov 14, 2006 17:19:24 GMT 1
Sen megérkezik, majd jó alaposan szemügyre veszi a radart. Ezután ellenőrzi a fegyverek létét, és beszól a rádión. -Kellemes napot kívánok, feladatom lenne Yavinon, remélek kapok dockolási lehetőséget!-mondja, majd elővesz egy fogpiszkálót, és a szájába teszi. Elkezd vele szórakozni, míg meg nem kapja a választ.
|
|
|
Dock
Nov 14, 2006 17:36:09 GMT 1
Post by Mace Windu on Nov 14, 2006 17:36:09 GMT 1
Sen'Delor:
A rádió adásból már látszik hogy vártak téged. A katona odahiv egy másikat majd azonnal a rádióba szól: - Sen'Delor? - kérdezi a katona. Majd a másik igazolja neki mivel átnézte a hajód.- Leszálhat. - Majd amikor leszálsz úgyanaz a katona vár téged ott. Egy sikló melett áll és egy fegyvert tart a kezében. Biztos hogy nem akar lõnni mert nem úgy tartja a sugárvetõt.- Már régen vártuk önt. A fõnökünk küldte ide önt a Nar Shada-ról?
|
|
Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Dock
Nov 14, 2006 17:54:06 GMT 1
Post by Sen'Delor on Nov 14, 2006 17:54:06 GMT 1
Sen kissé zavart, mert nem érti kit értenek főnök alatt. Talán azt a lábatlan kis koldust. NEm nagyon hiszi, de azét ezt mondja. -Ha a maga főnöke egy koldus láb nélkül, akkor igen!-mondja, majd nagyot nevet.
|
|
|
Dock
Nov 14, 2006 17:58:35 GMT 1
Post by Mace Windu on Nov 14, 2006 17:58:35 GMT 1
A katona válaszol nemsokára: - Az a féllábú koldus a fönököm egy magasrangú beosztotja. Azért van kint az utcákon mert ott keresi a feladatokra a megfelfelõ embereket. Nar Shada utcáin nem nagyon járnak puhány emberek. Csak azok akik igazán edzetek. Ez a sikló és a sugárfegyver az öné. A fegyverrel bánjon jobban mint az elõdjei. - majd amikor befejezi elmegy.
|
|
Sen'Delor
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Dock
Nov 15, 2006 14:09:07 GMT 1
Post by Sen'Delor on Nov 15, 2006 14:09:07 GMT 1
-Értem, és köszönöm!-mondja, majd ráül a siklóra, és elszáguld a dock mellől. Elgondolkozik, hogy egy lábatlan a főnök, dehát ez van. Nincs mit tenni. A fegyvert magánál tartja, de nincs rá nagyon szüksége, mert az övé is lövésre készen áll.
//Windu, nem voltál msn-en, elmondanád, hogy hova írjak!//
|
|