|
Post by Aardwain van Landeen on May 27, 2006 13:08:38 GMT 1
- Üdvözlöm. Aardwain van Landeen vagyok a Korell Csillag kapitánya. Úticélom a legközelebbi orbitális ûrállomás. Rakományom nincs és csak a másodpilótám valamint jómagam vagyunk a fedélzeten. A tiszt unalmasan a kommba szól: - A hajója lastromszámát elfelejtette. Mindent nekem kell a szájába rágni? - Elnézést - mondom neki - A szám a következõ: KO-128566-G. - Rendben van, álljon a 12.759-es vektorra és tartsa a pozícióját. A határõrség naszádja végig fogja pásztázni a hajóját. Ajánlom hogy minden rendben legyen - Én is reménykedem benne - válaszolom a tisztnek majd a megadott pályára állok és megvárom míg a finánchajó eldübörög a hajóm felett. Kis idõ múlva ismét a határõr tiszt szól hozzám az interkommban: - Minden rendben van, folytathatja az útját. Minden jót! - Köszönöm szépen. Folytatom az utat az ûrállomás felé, majd nem sokkal késõbb a leszállási engedélyt is megkapom a 119-es dokkban.
|
|
|
Post by Ki-Adi Mundi on May 27, 2006 13:27:07 GMT 1
//Folytatás a dokkban//
|
|
|
Post by Kyle Ying on Jun 3, 2006 20:03:01 GMT 1
Majd száguldok hiperűrbe arra gondolva hogy kaminon biztos esni fog az eső. Majd már több órája vagyok hiperűr sebeségbe és be is érek Kamino légkörébe.Aztán kilépek a fénysebességböl és leszállok egy docka. És ahogy gondoltam esik az eső.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Jun 9, 2006 20:07:00 GMT 1
-Mester. Korélia felé vettem az irányt. Az innen jó messze van és az volt az eredeti úticél is. Amester bólint. -Bocsánat a kellemetlenségeket, amit kétszer is okoztam hajtotta le a fejét a fiú. - De azért remélem jobban vagy...
|
|
Laila Waze
4. szint (19 pont)
Jedi-mester (Jedi-?rszem)
|
Post by Laila Waze on Jun 9, 2006 20:11:21 GMT 1
Elmosolyodom. -Alázatos és bátor Jedi vagy Antress és én nagyon büszke vagyok rád.Jól mûködnek a gyógyító technikáid.Az Erõ erõs benned,és a fejlõdésed is csodálatra méltó.Jól haladsz affelé,hogy igazi Jedi légy.Bár még pár dolgot meg kell tanulnod,jelentõsen jobb érzékeid vannak,mint ahogy azt elvártam.Amúgy köszönöm,jól érzem magam.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Jun 9, 2006 20:15:50 GMT 1
-Köszönöm.Bevallom, hogy a legjobb mestert adták mellém.Milyen feladatunk lesz a Korélián mester. -kérdezte a fiú. Közben előhúzta fenykardjét és tisztogati kezdte. Mestere várt egy pillanatot, majd megszólalt...:
|
|
Laila Waze
4. szint (19 pont)
|
Post by Laila Waze on Jun 9, 2006 20:21:32 GMT 1
-Egy szállítóhajót kell elhoznunk onnan.-mondom a padawanomnak.Elmosolyodom a dicsérõ szavak hallatán.Kicsit tisztogatni kezdem a fénykardomat,majd visszatûzöm a derekamra.-Kérdésed van,Antress?
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Jun 9, 2006 20:30:06 GMT 1
-Lenne egy bár nem ide tartozik. Még nem ismerjük egymst olyan régen. Például nem tudom,hogy szeretsz-e repülni. Úgy értem élesben vadászgépekkel. Meg ilyesmik. A mester értette mire gondol a fiú és válaszra nyitotta a száját:
|
|
Laila Waze
4. szint (19 pont)
|
Post by Laila Waze on Jun 9, 2006 20:33:54 GMT 1
-Ha csatáról van szó,gondolom kitaláltad,hogy nem szeretek csatázni.Bár kedvelem a csatákban való részvételt,nem szokásom imádni a küzdelmet.Csak a fénykardpárbajt kedvelem,hiszen a kedvencem ez a fegyver,és forgatni szeretem.Szeretek repülni,de nem akarom,hogy lelõjenek közben.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Jun 9, 2006 20:37:18 GMT 1
-Értem. Gondolam sejted erről nekem mi az álláspontom-engedett meg egy félmosolyt a fiú. -Furcsa, de a meditálást sem vetem meg, de főként a vívást gyakorlom a Templom falai közt...
|
|
Laila Waze
4. szint (19 pont)
|
Post by Laila Waze on Jun 9, 2006 20:46:33 GMT 1
-A fénykard bizonyos nézetek szerint csak fegyver,de bizonyos nézetek szerint élõlény.Én azt mondom,élõlény a kristály miatt,ami benne van,de fegyver is,mert ölni képes,akárcsak egy fegyver.-mondom padawanomnak.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Jun 9, 2006 20:53:59 GMT 1
A fénykard már azelőtt létezik, hogy elkészítenénk. Él, mert a lekünk egy részét teszük bele. Persze képletesen. A kezünkhöz igazodik, mert annak meghosszabítása. - ismételte semmibe tekintő szemekkel a fiú, a volt mesterét idézve: Elkísér mindenhová...
|
|
Laila Waze
4. szint (19 pont)
|
Post by Laila Waze on Jun 9, 2006 21:02:26 GMT 1
-...a halálba is.-fejezem be a mondatot.-Én is hallottam ezt a mesteremtõl,ki meghalt a Geonosison.A kristály apámtól származik,aki Jedi-volt.Ez a kristály szolgáltatja az energiát a fénykardomba.A fénykard apám emlékét kelti bennem.-mondom padawanomnak.
//Most mennem kell!Holnap délután leszek csak.Addig írj valamit ide!Az Erõ legyen veled!//
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Jun 9, 2006 21:09:01 GMT 1
-Az én kardom Kaibur kristállyal működik. Így vagyok teljes. -kezdte -Ideje pihenned mester. Látom megviselt a kldetés. És meg is sérültél. Majd én ügyelek a hajóra. - Rendben. -ásított a nő, majd el is nyomta az álom. Antress visszafordult a műszerekhez és a jövő fürkészésébe kezdett.
|
|
Laila Waze
4. szint (19 pont)
|
Post by Laila Waze on Jun 10, 2006 11:13:23 GMT 1
Össze-vissza forgolódtam a székben.A fénykardom még mindig ott lógott a derekamon.Két órán keresztül pihentem a pilótafülkében,mire felébredtem,még mindig láttam,ahogy padawanom babrál a mûszerekkel. -Ott vagyunk már?-kérdeztem.
|
|