|
Post by Antress Vaweer on Jun 10, 2006 11:21:22 GMT 1
-Perceken belül kilépünk a hiperűrből mester. - azzal lenyomott két gombot a műszerfalon. -Remélem itt melegebb fogadtatás vár ránk... A fénycsíkok kezdtek összepréselődni, és nemsokára Koréli és a körülött ezer pontként égő csillag-had tárult a szemük elé...
|
|
Laila Waze
4. szint (19 pont)
Jedi-mester (Jedi-?rszem)
|
Post by Laila Waze on Jun 10, 2006 11:29:22 GMT 1
Elmosolyodom.Kitörlöm a szemebõl az álmot,majd ásítottam. -Ne feledd,most kezdõdik meg az igazi feladatunk.Most körültekintõnek kell lennünk.Ha sikerül megkaparintanunk azt a hajót és elvinni Coruscantra,akkor befejeztük elsõ közös küldetésünket.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Jun 10, 2006 20:27:00 GMT 1
-Érte4m mester-bólintott a fiú. -De msot hogyan tovább? Leszállünk? Gondolom.... Azzal bolygó körüli pályára állította a nap-vitorlást és immár a hjatómű vezéreltte őket, nem a vitorla.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Jun 13, 2006 19:52:04 GMT 1
/mostantól a Korélia topicba írjunk/
|
|
|
Post by Plo Koon on Jun 17, 2006 16:19:07 GMT 1
A hipertérben. Nos Nash már izgulsz a próbáid illetõen. Remélem kifogod álnni. // Bocs hogy csak ennyit írtam de tudnom kell a válaszod//
|
|
|
Post by Nash Aglethi on Jun 17, 2006 16:22:30 GMT 1
-Ami azt illeti mester, tényleg izgulok, de próbálok lehiggadni. Megpróbálok optimista lenni, mivel ha érettnek tartasz a próbára, akkor szerintem nem lehet olyan szörnyû, hiszen elõttem már többezren megcsinálták. Nekem is sikerülni fog, mivel Kenobi mester szerint és Fisto mester szerint is jó Jedi lesz belõlem. Amúgy hová megyünk most?
|
|
|
Post by Plo Koon on Jun 17, 2006 16:27:01 GMT 1
A Dromund Kaasra. A sötét erõk itt taláhatók meg a legnagyobb mértékebn. Itt fogod a próbát csinálni és vagy sikerül vagy elbuksz.
|
|
|
Post by Nash Aglethi on Jun 17, 2006 16:32:30 GMT 1
Nyelek egyet. -Dromund Kaas...elõzõ mesterem sokat mesélt errõl a helyrõl. Azt mondta, õ itt bukott el, mikor Jedi-lovag próbák elé állították. Õ azt mesélte, itt látta meg az "igazságot" és végzett a mesterével, akinek a fénykardját egy ideig én használtam. Persze mind a ketten tudjuk, hogy itt esett tévedésbe, de az elõzõ mesterem erõs harcos volt. Ha itt elbukott, akkor tényleg nem lehet piskóta.
|
|
|
Post by Plo Koon on Jun 17, 2006 16:36:15 GMT 1
Reméljük te nem jutsz erre a sosra. Megérkztünk. // Folyt. Dromund//
|
|
|
Post by Nash Aglethi on Jun 17, 2006 16:47:41 GMT 1
Kilépünk a hiprtérbõl, majd megpillantok egy kopár bolygót. A bolygóból csakúgy árad a Sötét Oldal ereje. Nem csoda, ha megkisértette az egykori mesteremet. Lassan befordulunk, és leszállunk a bolygó légköre pelé.
//Ment PM!//
|
|
Ten Necht Nal-Zatth
4. szint (19 pont)
Jutalompont: + 5
Jedi Padawan, Quinlan Vos padawanja, a III. ?s IV forma haszn?l?ja
|
Post by Ten Necht Nal-Zatth on Jun 17, 2006 20:00:38 GMT 1
//Hipertérben, Kolar két személyes vadászgépén.// -Mester, hogy-hogy én is jöttem? Még a végén ugyanúgy elszúrom a vukikat is mint az éjnővéreket. ~Lehet hogy Yoda mesternek igaza volt, s Kolar mester tényleg akár rám bízná az életét?~gondolja magában Ten.
|
|
|
Post by Agen Kolar on Jun 17, 2006 20:08:51 GMT 1
-Az éjnõvéreket nem te szúrtad el...Õk alapjába véve ilyenek.Még sem hagyhattad hogy megegyen az a rancor.valamit tenned kellett.MIndenesetre örülhetsz hogy nem skalpolltak meg....Bár véleményem szerint ez is csak annak köszönhetõ,hogy te voltál a futár aki meghozta a hadüzenetet.Azért jöttél velem,mert a padawanom vagy.Úgy sosem leszel lovag,ha ott ülsz a Jedi Templomban és lógatod a lábad!
|
|
Ten Necht Nal-Zatth
4. szint (19 pont)
|
Post by Ten Necht Nal-Zatth on Jun 17, 2006 20:19:37 GMT 1
-Áh... Értem...-mondja különös arcot vágva.-Oh, igen. Egyszer rám lehelt a rancor...Azt hittem ott helyben levágom az orrom... Vajon milyen lehetek kopaszon? Nem állna jól, az biztos.-elmosolyodik. Ránéz az egyik monitorra. Hirtelen szólal meg. -Mester itt balra!-mondja, mire Kolar balra húzza a kormányt.-És jobb ha készenlétben leszünk. Nem sokára elhaladunk a Taboon bolygó mellett, ami mellett van egy nagyobb aszteroida-mező.-jelenti, majd maga felett jobbra meg nyom néhány gombot.
|
|
|
Post by Agen Kolar on Jun 17, 2006 20:34:25 GMT 1
Lassan berepülnek az aszteroida mezõbe.Elején még csak kisebb asztreroidák között kellett szlalomozniuk....MAjd egyre nagyobbak jöttek.Kolar vezetett,és az erõvel manõverezett a sziklák közt.Majd egyszer az ûrhajó megrázkódott,a mûszerfal felõl vészes sípolás hallatszott.egy kis asztrearióoida nekiütközött a gép szárnyának.A jedi megpróbálta koorigáléni a hibát,és lassan kiérnek a mezõbõl.De az ûrhajó megsérült,és jóval kisebb sebességgel halladtk tovább. -Remek...nem elég rossz a helyzetünk?!
|
|
Ten Necht Nal-Zatth
4. szint (19 pont)
|
Post by Ten Necht Nal-Zatth on Jun 17, 2006 20:55:14 GMT 1
-De igen.-válaszol szemtelenül Ten. Érzi hogy ezt mestere nem fogadta túl vidáman, így gyorsan hozzátette.-Még annál is nagyobb a gond, mester.-fejezte ki bővebben.-De mindjárt rendbe hozzuk...-mondta, baljára fordult, s egy monitorra tartotta kezeit, amin nyomogatni kezdett. Nem sokára néhány kis, lebegő//olyan mint a Kotor 2be GOTO// szerelő droid szállt ki a szárnyból, majd javítani kezdték a problémát... Kis idő múlva a munkájukat elvégezve tértek vissza helyükre. -Probléma kijavítva mester.-mondta, s visszanézett főmonitorára.-Nem sokára megérkezünk Kashyyykra. Ha jól tudom a Trandoshán ellenőrzés van. Jobb ha észrevétlenek leszünk...-jegyezte meg, s kinézett. Nem sokára meglátszott Kashyyyk. Kolar kikapcsolta a hiperhajtóműveket, így a hajó lelassult.-Oh szerencsénk van. Nincs ellenőrzés.-mosolyodott el ismét Ten. Majd a hajó belépett a légtérbe...
|
|