|
Post by Jade Galtran on Jun 13, 2006 14:12:46 GMT 1
Erõsen koncentrálok, azonban a Jol által föltett kérdés ismét kizökkent a meditációmból. -Éppen a Rondar mester és a Solen õrmester közötti érzelmekre koncentrálok. Bár tudom, hogy Rondar mester tervei könnyen beválhatnak, mégis rossz elõérzetem van.-Jolra nézek.- De azért valld be, hogy csinos, nem?-kérdezem huncot mosollyal a padawantól.
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 13, 2006 14:16:50 GMT 1
Megvakarom a fejem. -Háát...ez hosszú sztori...Mesterem meghalt a Geonosison, ahol rengeteg Jedi vesztette életét. Én a geonosis-i csata után lettem Jedi-lovag. Ezután Ki-Adi Mundi mesternek és egy Jarlaxe nevû miraluka padawannak segítettem a Republica 500 ügyben. Ekkor ismerkedtem meg Kay DeReef-el. Együtt mentünk a Gerhusra segíteni, azonban ott csapdába estünk, amit Lamar Kae állított. Megvívtam az egykori Jedi-mesterrel, azonban levágta az egyik kezemet, és tönkretette mindannyiunk fénykardjait. Hála Quilan Vos mesternek kiszabadultunk, így visszaszöktünk Coruscantra. onnan Jade-mesterrel és Ying lovaggal együtt Kashyyykra mentünk segíteni a vukiknak. Miután ezzel megvoltunk, a Coruscanton engem Jedi-mesterré és egyben Tanácstaggá jelöltek ki. És most itt vagyok. Lényegében ennyi. Most te jössz! Miért akartál a Köztársaságnak dolgozni? Michelle nem nagyon akar beszélni a magánéletérõl, de az ígéretét be kell tartania. - Hát én Coruscanton születtem, katonai családban. Apám a kancellár személyes testõre volt, anyám doktornõ. Rengeteg tábornok került ki a családomból, kivéve a szüleimet. Volt egy bátyám is. 14 éves korában egy jedi mester elvitte, úgynevezett kitanítás néven. Azóta nem is hallotunk róla. Elszakította a családunktól, pedig éreztem, hogy a bátyám nem akar elmenni otthonról, de végülis elvitték a jedi templomba. Aztán ahogy telt az idõ, beálltam önkéntesnek, a háborúba. Sebesülteket láttam el, majd aztán beálltam a seregbe. Elértem a tiszti rangot, mikor egy borzalmas dolog történt a családban. Apám meghalt a Republica 500-beli katasztrófában, mint a kancellár testõre. Természetesen senki se vette magára a halálát se Ki-Adi Mundi és most említette Kay is, hogy õt tévesen itélték meg. Hát persze, azt is elhisszük, hogy mi robbantottuk fel magunkat. Az eset után, már csak a munkára koncentráltam, harcoltam Rhen Var-on és Kaminón is adtam ki parancsokat. És eljutottunk ide... Miért hiszed hogy valami bajom van a magánéletemmel Rondar? Nem akarom sajnáltatni magam, hogy aztán mindenki babuskodjom felettem és végül gyenge legyek, mind testileg, mind fizikailag. //Használjunk idézeteket a kavarodás elkerülésében.// -Mert nincsenek olyanok, akikkel igazán sokat beszélhetnél. De szerencsére én itt vagyok.-mondom, azzal végigsimítom rendes kezemmel Michelle arcát.-Az, hogy ezt megosztottad velem, jó dolog, mert bízol bennem, és ezt sokra értékelem.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Jun 13, 2006 14:18:33 GMT 1
Jade mestert nem sikerült felidegesítenem a folytonos kíváncsikodásommal idáig, szerencsére. Jol már kezdte kapizsgálni, hogy Rondar hamar bele fog zúgni a nõbe és hátrahagyja a tervét. Jade kérdésére megpróbált valami, vicceset és jópofi választ adni. - Igen, de Jade mester szépsége még lehengerlõbb. - válaszolja széles mosollyal.
|
|
|
Post by Jade Galtran on Jun 13, 2006 14:23:31 GMT 1
Elmosolyodom. Megsimogatom a padawan fejét. -Látom õszinte vagy. Ez dicséretes. Muszáj annak lenned. Ezt persze Rondar mester furcsán gondolja, hiszen csak elhiteti az õrmesterrel, hogy tetszik neki. Jó módszer, de azért én eddig nem mennék el.
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 13, 2006 14:23:53 GMT 1
-Mert nincsenek olyanok, akikkel igazán sokat beszélhetnél. De szerencsére én itt vagyok.-mondom, azzal végigsimítom rendes kezemmel Michelle arcát.-Az, hogy ezt megosztottad velem, jó dolog, mert bízol bennem, és ezt sokra értékelem. Michelle arcán egy halvány mosoly jelenik meg és óvatosan megfogja Rondar kezét és tovább vezeti a hajót.
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 13, 2006 14:27:22 GMT 1
Barátságosan simogatom Michelle arcát. Majd áttérek a homlokára, és a másik arcrészére. Ezútán haját simogatom, miközben fenntartom a szemét a sajátommal. Kezem visszacsúszik az õ arcára, majd ismét óvatosan simogatni kezdem az arcát, de már nagyobb szenvedéllyel és féltéssel, mintha kincs lenne számomra.
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 13, 2006 14:37:40 GMT 1
Michelle nagyon elcsodálkozik Rondar mester közeledtén, de nem ellenkezik. - Mit csinálsz Rondar? - kérdezi Rondart.
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 13, 2006 14:40:48 GMT 1
Eltöprengek. Elveszem a kezem Michelle arcáról. -Csak megvizsgáltalak, hogy minden rendben van-e veled, és nincsenek-e sebeid, amiket begyógyíthatnék.- mondom õszinte szemekkel. *Mekkora szemétláda vagyok!*-gondolom magamban.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Jun 13, 2006 14:41:55 GMT 1
Elmosolyodom. Megsimogatom a padawan fejét. -Látom õszinte vagy. Ez dicséretes. Muszáj annak lenned. Ezt persze Rondar mester furcsán gondolja, hiszen csak elhiteti az õrmesterrel, hogy tetszik neki. Jó módszer, de azért én eddig nem mennék el. - De Jade mester, miért játszik Rondar a nõvel? És ha végén kibukik a nõ? Sokkal nagyobb gond lesz akkor, most még barátok de ha Rondar mester elrontja a helyzetet, akkor ellenségek lesznek. Szerintem egy jedinek nem ez a dolga, hogy mások érzéseivel játszon.
|
|
|
Post by Jade Galtran on Jun 13, 2006 14:46:51 GMT 1
-Szerintem sem.-mondom õszintén.- De Rondar mester erõsebb és tapasztaltabb Jedi mint én. Bizonyára mások a módszereink. Azonban hidd el nekem Jol, Rondar mester szemei gyakran hatásosabbak, mint az Elme-trükk. Kékségében sok mindenkit képes megbabonázni.
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 13, 2006 15:02:39 GMT 1
Eltöprengek. Elveszem a kezem Michelle arcáról. -Csak megvizsgáltalak, hogy minden rendben van-e veled, és nincsenek-e sebeid, amiket begyógyíthatnék.- mondom õszinte szemekkel. *Mekkora szemétláda vagyok!*-gondolom magamban. - Rondar te valamiben rosszalkodsz, és nem hinném, hogy csak vizsgáltál. - mondja kedvesen
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 13, 2006 15:05:17 GMT 1
Megvakarom a fejem, majd eszembe jut egy remek válasz. -Akkor szerinted miben rosszalkodom?- kérdezem Michelle-tõl. remélem, tényleg nem megyek messzire. Nem akartom õt megbántani.
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 13, 2006 15:10:31 GMT 1
- Nem tudom, de hamarosan kiderül és most kérlek fáradj ki, fel kell még készülnöm a csatára. 2 napos lesz az út a Vivendp szektorig, addig még van idõnk beszélgetni.
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 13, 2006 15:19:12 GMT 1
-Értettem.- mondom. Felállok, majd meghajolok. Kilépek a pilótafülkébõl, és kiülök az étkezõbe. Leveszek a polcról egy kevés élelmet, majd elkezdek enni. Remélem nem sértettem meg az õrmestert. Szörnyû ára van annak, ha nem járok sikerrel. Mostantól lassabbnak és óvatosabbnak kell lennem.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 13, 2006 16:05:16 GMT 1
Kay befejezettnek találja az idegnyugtatását. Elteszi fegyverét és elindul, hogy felkeresse tanítványát. Nemsokára megtalálja őt Jade mester társaságában. Láthatólag ők is a Rondar-Michalle üggyel vannak elfoglalva. -hogy s mint? -kérdi vidáman. Látni, hogy teljesen más bőrben van mint mokor legutoljára látták egymást.
|
|