|
Post by Jade Galtran on Jun 13, 2006 16:08:38 GMT 1
-Jól megvagyunk.-mondom Kaynek.- Rondar mester teljesen el van foglalva azzal a kis nõcskével. Szerintem beszélned kéne vele. Az ebédlõben van, úgy érzem. Beszéld meg vele, ha valami gondod van.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 13, 2006 16:15:59 GMT 1
-Hüm... az előbb még arról próbáltál meggyőzni, hogy Rondar érti a dolgát. De ne aggódj. Beszélek a fejével, bár nem hinném, hogy hallgatna rám ebben az ügyben. Remélem nem túl nyűgös a tanítványom. Akkor én megyek is és megkeresem Rondart. Viselkedj jó jedi módjára Jol. -mondja Kay és elindul, hogy megkeresse barátját. Még nem tudja mivel fogja győzködni, de most sokkal higgadtabb, mint mikor még előzőleg beszéltek a Michelle-témával kapcsolatban. Jut eszébe. Az őrmesterrel is jó lenne utánna elbeszélgetnie. vajon mit akarhat valójában???
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 13, 2006 16:22:42 GMT 1
Lassan eszegetem a kaját. Nem vagyok túl jó hangulatban. Érzem, hogy valami veszély vár ránk. Vajon Kae gyõzni fog? Az lehetetlen, hiszen Kay és a két ifjú Jedi együtt legyõzheti õt. Talán mi halunk meg Jade mesterrel a Dooku ellen vívott párviadal folyamán? Lehet. Mindenesetre érzem Kay közeledését. Látom õt az ajtóban, majd leül mellém. Köszön. -Helló Kay.- mondom neki, majd folytatom az evést.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 13, 2006 17:44:00 GMT 1
Kay számára nem volt nehéz megtalálni Rondart. Az ajtóból figyeli amint a mester fejét tömi. -Üdv. Leülhetek? - kérdi teljesen feleslegesen, mivel rondar azonnal int neki, hogy nyugodtan. Kay lótuszülésbe helyezkedik és félig meditatív állapotba kerül. nem. Nem meditálni készül, csupán nyitottabá akar válni, hogy jobban és gyorsabban felfoghassa barátja mondatait. -Mondcsak Rondar, hogy halad az ügyködésed Solen őrmesterrel? remélem tisztában vagy vele, hogy nem kis rizikót válalsz. Megosztanád velem azt amit eddig megtudtál?
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 13, 2006 17:48:10 GMT 1
Bólintok, de nem felelek, mert lenyelek egy falatot. -Sikerült a bizalmába férkõznöm. Megosztotta velem az emlékeit. Szerintem nyengéd érzelmeket táplál irántam. Nagyon szemétnek érzem magam. Szörnyû dolgokon ment kersztül az a lány Kay.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 13, 2006 18:02:34 GMT 1
-A szörnyű dolgok megkeményítik az embert. Ezt tapasztalatból tudom, de ugyanúgy szörnyeteggé is tehetik, mégha gyönyörű csomagolásba burkolják. -mondja Kay minden érzelem nélkül. Tényleg jót tett az idegeinek az a kis gyakorlás. Sokkal megfontoltabbá és higgadtabbá tette. -Szerinted igazat állít? Vagy csak szánalmat próbál kelteni benned, hogy még jobban az ujja köré csavarhasson? Tényleg, te valójában mit érzel irányta?
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 13, 2006 18:06:25 GMT 1
-Szakmailag érdeklõdöm iránta. És sajnálom is. Ha kiváncsi vagy a véleményemre, szerintem vagy igazat mond, és szemét vagyok vele, vagy jó színésznõ, és sajnálom érte. Ha igazat mond, és ha épségben visszaérünk Coruscantra, akkor tényleg rendes. Túl nagy beleéléssel mondta el az életét ahhoz, hogy ez szinészkedés legyen.-mondom, miközben egy nagy falatot tömök magamba.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 13, 2006 18:16:17 GMT 1
-Ez esetben csak annyit modhatok, hogy viselkedj jedimester mójára. Tisztázd vele a helyzetet. Ebben a csatában csakis tiszta fejjel jöhetünk ki győztesen. Jobb ha ő is hamar elfelejti az iránytad táplált érzelmeit. Nemhiába tiltotta be a rend a szoros kapcsolatokat a renden belül. Az érzelmek csak elterelik a figyelmet, és nemcsak a jedikét. Most megyek és beszélek vele is. -mondja Felvesz a Rondar elé készített étkekból néhányat -Gondolom ő is megéhezett. Ajánlom beszélgess el Jade mesterrel. Alaposan aggódik érted. Végezetül a kódexból idéznék: "A jedi nem próbálkozik. A jedi vagy teljesíti feladatát, vagy bele se kezd." -Kay biccent és elindul az étellel a pilótafülke irányába.
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 13, 2006 18:20:18 GMT 1
-Értem Kay.-veszek a számba ismét egy nagy falatot, majd fölállok, és elindulok Jade-ék felé. Keresgetem õket egy ideig, mire megtalálom õket. Miután megtaláltam õt és Jol-t, megszólítom a mestert. -Jade mester, beszélni akarsz velem?-Jade bólint, majd int, hogy üljek le melléjük. Leülök, majd beszédre nyitja a száját.
|
|
|
Post by Jade Galtran on Jun 13, 2006 18:24:50 GMT 1
-Arról van szó, hogy szerintem túlságosan is közelkerülsz az õrmesterhez, Rondar mester. Remélem tényleg tudod mit csinálsz, mert ellenkezõ esetben szörnyû vége lehet a ténykedéseidnek. Ugye tisztában vagy ezzel is?
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 13, 2006 18:29:04 GMT 1
Megrázom a fejem. -Már Kaynek is megmondtam, hogy csak szakmai szempontból érdeklõdöm a lány iránt. Semmi mást nem érzek iránta.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 13, 2006 18:42:27 GMT 1
Kay az élelmiszercsomaggal megközelíti a pilótafülkét. Michelle őrmester azonban bizonára meghallotta közeledését, mivel ezt kérdezi: -Rondar maga az? -Nem. Kay DeReef a szolgáratára. -mondja kicsit humorosra fogva a dolgot. Amint látja azért nem aratott osztatlan sikert. michelle bizonyára jobban örült volna Rondar társaságának. -csalódást okoztam? Figyeljen ide Michelle! Szeretném elásni köztünk a csatabárdot. Jobb lesz mindanyiónknak, ha minden erőnkel a küldetésre koncetrállunk. még így sem garantált a sikerünk, ezért nincs szükség ellenségeskedésre a csapatban. Elnézését kérem, ha sikerült a múltban megbántanom. Ha kialvatlan és ideges vagyok szörnyű a természetem.
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 14, 2006 14:23:27 GMT 1
- Nem bántottál meg Kay mester, és én már nem is tudom, hogy mi volt a probléma közöttünk. Majd hirtelen egy figyelmeztetõ lövést adnak rá a hajóra. Egy ARC-170-s vadászgép az. Majd egy holoüzenet jön a hajóra. Solen fogadja. [glow=green,2,300]Egy pilóta képe jelenik meg. - Üdvözlöm, Solen õrmester, kezdhetjük az akciót?[/glow]
//Dooku 2 hétig távol lesz addig én helyetesítem. Szóval Durge-al együtt csináljuk a küldetést.//
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 14, 2006 18:12:29 GMT 1
Kay-t meglepi a melletük elszáguldó lövedék. Egy pillanatig azt hiszi, hogy már le is buktak. Aztán amint megérzi hogy milyen géptől származik a lövedék még jobban összezavarodik. A pilóta hangja se nagyon nyugtatja meg. -Mit keres itt ez az ARC? Nem úgy volt eltervezve az akció, hogy hajóhibát álcázva jutunk be a hajóra? Van még valami hasonló meglepetése a számomra Solen őrmester? Elmondaná kérem még egyszer, hogy miként képzeli el ezt a rajtaütést?
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Jun 14, 2006 18:21:03 GMT 1
Megérzem a hajó rezgését. -Mi az ördög volt ez?- kiálltok fel, majd Jade és Jol Morker társaságában elhagyjuk a raktárt. Rohanunk egyenesen a pilótafülkébe. -Mi volt ez a rezgés? -kérdezem.
|
|