|
Post by Mace Windu on Jun 14, 2006 16:10:05 GMT 1
Shen Kee hajója a hiperűrben siklik de közben valami megrázza a hajótestet. Egy közepes nagyságú hajó az ami vonósugárba fogta a hajódat és elkezd magafelé vonzaní. //Most az FRSZ területeire hatoltál be és elkezdí egy cirkáló vonzaní a hajódat.//
|
|
|
Post by Shen Kee on Jun 14, 2006 17:06:28 GMT 1
Shen Kikapcsolja a robotpilótát és a hajtóműveket is, mert tudja hogy ugysem menekülhet. Feláll a székéből és a csomagot elvisz a ráktérbe és berakja egy nagyobb dobozba ami kivülröl elég réginek látszik és bezárja a rakteret. A hajó ajtójához megy.
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 14, 2006 17:11:30 GMT 1
A hjaóba érsz majd rohamdroidok veszik körbe a hajód. Nem sokára a droidikák is megérkeznek, majd maga az egyik legjobb MagmaGuard jönn veled szembe. Recsegő hangján üdvözöl. - Üdvözlöm önt a mi kis törzshelyünkön. Remélem jó érzí majd magát a cellájában. Miért jött a felségterületünkre?
|
|
|
Post by Shen Kee on Jun 14, 2006 18:56:19 GMT 1
-Üzleti ügyeim miatt jártam erre. Ugyanis én egy békés, fegyvertelen üzletember vagyok és nem értem miért tartanak fel engem. Talán pénzt akarnak? Ez esetben hívja ide a felettesét mert droidokkal nem tárgyalok pénzről. -Mondja Shen közben igyekszik eltakarni az arcát mert nem szeretné hogy a droid megtudja hogy alakáltó, de tudja nem maradhat örökre a csukája árnyékában ezért emberi férfi alakot öt magára.
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 15, 2006 5:35:45 GMT 1
A droid szól egy másiknak majd nem sokára egy Neomodian érkezik ki, nekí zöld bőre és alacsony termete van. Majd egy kissé remegő hangon elkezí ezeket mondaní: - Nem kért engedélyt tölünk az áthaladásra, csak ennyi lenne a probléma, droidok átvizsgální a hajót!
|
|
|
Post by Shen Kee on Jun 15, 2006 7:43:26 GMT 1
-Fölösleges átkutatni a hajómat ugynis ez csak egy teszt része volt. Amit a vezetés rendelt el ugyanis ugy gondolják az ellenőrzések nem elég szigorúak, de inkább ezt négyszemközt beszéljük meg. -Mondja Shen a Neomodian-nak.
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 15, 2006 7:52:48 GMT 1
A Neomodian elcsodálkozik, majd kényelmetlen helyzetben érzí magát. Majd feléd fordul és az irodája felé mutat. - Menjünk be oda megbeszélní a dolgot.- majd ő el is indul. //Jó ötlet volt.//
|
|
|
Post by Shen Kee on Jun 15, 2006 9:49:28 GMT 1
Elindulok a Neomodian után és megszólítom: -Lenne még valami az ellenőrzésen kívül. Az ide vezető uton tudomást szereztem arról hogy a köztársaság már ismeri a maguk kis törzshelyét és nem hinném hogy sokáig elnézik ezt a kis ellemőrzést. Ezért azt javaslom változtassák meg a törzshelyüket mielőtt még küldenek ide valakit.
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 16, 2006 11:17:43 GMT 1
A Neomodian elkezd gyanakodní de nem sokára eloszlik benne a kétely. Majd az irodájába értek, egy kártyát húzz végig egy kisebb helyen majd kinyilik az ajtó. Nem sokára beléptek és ő kihúzz neked egy széket majd ő is leül és elkezdi a beszédet: - Maga Dooku gróf küldte önt ide? Jelenleg hol van ő?
|
|
|
Post by Shen Kee on Jun 16, 2006 16:19:22 GMT 1
Shen leül neki elökészített és válaszol: -Nem ő küldött és miért akarja hogy hol van a Gróf? Tudtomal ehez semmi köze. -Mondja kissé emelkedett hangnemben. Fel áll és körbejárja az irodát.
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 16, 2006 16:27:37 GMT 1
A Neomodian elégedetetten dől hátra mivel már biztos hogy te vagy a gróf követte. Majd egy aktát fog a kezéhez. Elkezdí olvasgatní de semmire sem jutt el. - Uram, bocsánat a kellemetlenségért, de el kelett végeznem egy kötelező protokolt amiben azt mondjuk el hogy a grófnak nem lehet ismerní a tartózkodásí helyét. Mit javasol hová tegyük át a tartózkodásí helyünk?
|
|
|
Post by Shen Kee on Jun 16, 2006 16:40:35 GMT 1
Nagy kő esett el Shen szívéről hogy már is megbízik benne a Neomodian. Továbbra is sétálgat az irodában majd megszólal. -Tudom hogy ell kellet végeznie ezt a biztonsái protokollt hiszen én az ilyenek ellenőrzése miatt vagyok itt. Arról pedig nem az én feladatom dönteni hová vigye a hajót és csak szóltam a veszélyről. Nos mivel a következő hely ahová mennem kell a Jabiim bolygó közelében van ezért megkösszném ha nem az ellenkező irányba indulnánk.
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 16, 2006 19:06:01 GMT 1
- Rendben uram!.- mondja a Neomodian majd az első tisztének kiadja az irányváltoztatásra a parancsot.- Ön pedig elmehet. //Folytathatjuk a kalandot.//
|
|
|
Post by Shen Kee on Jun 17, 2006 8:10:09 GMT 1
Shen az ajtó irányába indul megáll az ajtónál és visszafordul a Neomodian-hoz. - Elvárom öntöl hogy ez az ellenőrzés ketőnk közt maradjon, ugyanis ha híre megy a dolognak a flottában fülöslegessé válik. Nekem tovább kell folytatnom az utamat ugyhogy indulok is. Ha gondolja vissza kíssérhet a hajómhoz.
|
|
|
Post by Mace Windu on Jun 17, 2006 12:05:20 GMT 1
A Neomodian bólogat majd újra elkezd beszélní remegő hangon: - Úgye a grófnak nem fog semmi rosszat mondaní az ittení helyzetekről?
|
|