|
Post by Darth Vegan on Nov 27, 2006 18:07:04 GMT 1
Vegan Joe szavai meglepik. Nem gondolta volna, hogy Korribanon még vannak "őslakosok", akik titkos szektákba tömörülve harcolnak a jedik ellen. De nem baj, ha újra fel kell éleszteni a sötét jedik erejét, akkor egy hatalmas szövetséget kell alkotni, ahol muszály lennie egy domináns személynek. Ám a domináns személy kiválasztása bonyolult és halálos lehet...
- Joe Rannen? - Kérdezem magamban. - Még nem hallottam rólad, pedig ha olyan sok jedit megöltél biztos említett volna a tanács. Igen, a Jedi Tanács, hiszen egykor én is az ő céljait tapostam. De erről nem is szeretnék beszélni, hogy hogyan is tértem át... - Gyorsan befejezem a számomra kínos témát. Elindulok a sírok felé, mellettem Joe baktat majd mögöttünk Tremor és Nirius követ minket, nem akarnak lemaradni, bár nem tudják, hogy hova tartok. - A jövőbeli elképzeléseink kitárgyalására tudok egy jó helyet. Hallottál a régi sith mesterről, Marka Ragnosról?
//Mit szólnátok ahhoz, ha a klán vezére egy NJK lenne, akit az alapítók tudnának írányitani bizonyos mértékig. Erre a legmegfelelőbb személy Marka Ragnos lenne. Így nem kell vezért választanunk és a sötét jedik között is megalakulna az ősi sith szellem által a "demokrácia". Várom az igen, nem válaszokat.//
|
|
|
Post by Joe Rannen on Nov 27, 2006 20:03:12 GMT 1
Joe gúnyosan felhúzza szemöldökét úgy válaszol:
- Bizonyára nem voltál olyan fontos a jedi rendben. A Jedi Tanács azt hiszi meghaltam. Mert ezt hitettem el velük. Ez volt a cél. A Jedik jól ismerik a nevemet. Itt voltam a Korribani csatában. - fejezi be Joe és arcára nosztalgikus kifejezés ül ki.
Majd folytatja:
- A sötét Jedi klánt újra létrehozzuk. A székhelyünk egy õsi Sith templom lessz. Innen Délkeletre. Fel van építva teljesen és kiismertem már magát az épületet. Ott volt a rendem székhelye. Oda megyünk. -mondja Joe.
//Nézd én igazi klánt akarok és annak a vezetõje (a szabályok értelmében) egy Jk-nak kell lennie. Mit szólsz egy Alvezéri poszthoz?//
|
|
Tre'Mourth
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
s?t?t jedi
|
Post by Tre'Mourth on Nov 27, 2006 20:12:48 GMT 1
Felfigyelek arra az emberre aki megszólít minket. ~Ki ez a link alak?!-kérdezem magamtól de nem kell sokáig gondolkoznom ,mert bemutatkozott így nem kellett fölösleges beszélgetésre töltenem az értékes idõt. ~Joe Rannen?!Soha nem hallottam róla!De ha õ mondja...végülis nekem mindegy, hogy mit vezett ezek elõtt...-mondom magamban majd felnézek és látom, hogy Vegan és Rannen megindul velemerre.Kiváncsian indulok utánuk.Majd meg próbálom kiszûrni a beszélgetésüket.Nehéz dolgo volt, mivel a szél nagy süvítéssel fúj a völgyben.Ezzel még drámaiabbá tette a helyzetett.Valami olyat hallottam elõször, hogy "Marha Rühes" de aztán eszembe jut, egy sith nagyúr neve aki ide lett eltemetve: Marka Rangos.Me hallom Vegan kérdését amitõl elnevetem magamat, de meg próbálom visszatartani a röhögésemet Elõre szólok Vegan-nak: -Hát ez aztán jó hülye kérdés volt Vegan...ki ne ismerné Marka Rangos-t?!-majd várom a választ.... Közben felhajtom a csuklyámat a fejemre mivel egyre erõsebben kezd sütni a nap és én nem szeretem azt ha megsüti a fejemet a napfény.Az erõs nap sütéstõl megtikkad darabos bõröm és elkezd foszlani...persze ez csak nagyon erõs nap sütésnél van.
|
|
Chivu Lafen
1. szint (10 pont)
S?t?t Szekta
S?t?t Jedi, Shien/Ataru haszn?l?ja
|
Post by Chivu Lafen on Nov 27, 2006 20:26:50 GMT 1
Chivu leérve a földre megtörli a hajáról le-lecsorgó csöppeket, majd nagyot fúj rá, hogy lehűtse. Nem mintha az űr forró lenne, de ő akkor is izzadós típus, ami néha idegessége miatt van. Leállítja a hajtóművet, majd kikapcsolja az övét. Csak ekkor veszi észre, hogy teljesen beizzadt, így megválik lenge felsőjétpl, és ekkor buknak ki hihetetlen vállizmai, és keresztcsontozata. Jó nagyra termett ember ő, aki szeret ölni. NEm lennék senki helyébe, aki ellene harcol. Chivu kinéz az ablakon, és kopár domborzatot pillant meg, beszívja az orrát, majd kilendülő félhosszú haját hátréb libbenti. Kiszáll a hjóból, és fegyveréhez nyúl. Soha nem lehet tudni, mi jár erre. AZ Erőben keresia félelmet, mert az félelem utat mutat az ismeretlenbe. Aki fél, arra rátalál, és annak annyi. Chivu kissé megnyugodott, amikor a kis rezzenések forrására bukkant. Apró állatfajból származhatott, kis sünformája volt. ~Hehe, ez meg honnan a fenéből csöppent ide~gondolja, majd ránéz fekete tetoválására, ami élénk vekete színnel dúsította izomtól duzzadó erős karjait. Megforgatta karját, elegánsana helyére tette, majd körülnézett. Nem tudta merre kezdje, de ereje segített neki ebben. Érezte a Sithek erejét a helyben. Gondolatai szárnya vitték őt, hogy rátaláljon arra, amit keres. -Hahó, van erre valaki!?-mondja kissé idegesen, és zavartan, majd haja újra belement szemébe. Ettől haragra gerjedt, és jó nagyot fújt a hajára, az kis hűtéssel egyetembe, újra szorgalmas munkáját ellátva került a helyére. Az apró falevelek elkezdtek mozogni, mire a szél kitört. Egész jól eső érzést nyújtott Chivu izzadt, meggémberedett tetének.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Nov 27, 2006 20:28:46 GMT 1
//Na szó se lehet róla, ha jól emlékszem én vetettem fel az ötletet és te már voltál egy klánvezér, akinek tönkre ment a klánja. Szóval akkor te lehetsz az alvezér...//
- Nem Joe. Nem oda megyek, megnézzem Marka Ragnos sírját. - Majd hátranézek és tudatosítom a többiekben, hogy maradjunk együtt és legyünk óvatosak az idegennel szemben. - Még csak most érkeztünk, miért kéne már is elmennünk innét. Ha nem zavar mi felfedeznénk a környéket, te már biztosan alaposan kitérképeszted, a hosszú idők alatt, mióta itt vagy... Hátrafordulok és Tre'Mourt felé nézek. - A sírjánál még többet tudunk róla és gondolom pár értékes kincs is lehet ott. Velem tartotok? - Kérdezem Niriustól és Tremortól.
|
|
|
Post by Joe Rannen on Nov 27, 2006 20:33:53 GMT 1
//Nincs más hátra: két Klánvezér lessz.//
Joe elenged egy félmosolyt:
- Marka Ragnos kriptájában nincsen kincs. Nem találsz ott mást csak rettegést, halált és félelmet. És egyébként...szükséget van egy Hssiss mérgére hogy bejuss. Van a birtokodban? -kérdi Joe ártatlanul majd benyúl a köpenye alá és elõvesz egy fekete folyadékkal teli üvegcsét.
//A folyadék megszerzését lejátszottam//
|
|
Tre'Mourth
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
s?t?t jedi
|
Post by Tre'Mourth on Nov 27, 2006 20:39:04 GMT 1
Bólintok ezzel jelezvén Vegan-nak, hogy: Igen. -Ez a link alak...ez a Joe Rannen nem tetszik nekem....-mondom magamba majd megszólílok. -Én is meg akartam nézni a sírt, mivel az egyik legnagyobb sith nagyúr õ.Talán többet megtudunk a Sötét Oldalról ha oda megyünk és nem egy sith templomba. Majd elgondolkodok és folytatom a mondókámat. -És még mennyit kell gyalogolnunk ahhoz a sírhoz?-kérdezem
|
|
Chivu Lafen
1. szint (10 pont)
S?t?t Szekta
|
Post by Chivu Lafen on Nov 27, 2006 20:42:26 GMT 1
Chivu kis nézelődést után szíve nyomára akad. Súgja neki valami az utat. Hangokat hall, nem messze onnan, ahol ő ált. Sok ember zaját. Elhatározta, hogyha ellenség, rajtuk üt, és jól megpörköli őket. Elővesz fénykardjait, és kissé guggolva a társaság felé veszi az irányít. Az orráról az izzadtság sós íze csöppen a szájába, és a nyelvére. Az íze feledtébb fura... ~Na tessék, most azon gondolkozom miylen íze van a sónak, minthogy azon törném a fejem, miylen stílusban táncoljak eléjük. Mégsem mehetek oda egy megvető akrobatikus népi tánccal.~gondolja, és saját magán el kezd nevetni. Mire ezt a baromkodását befejezte, el kezd koncetrálni. Izmaim megfeszülnek, az immár kissé széllibbentett trikóján. A tetoválások is kinyúlnak. Fénykardjait erősen tartja a kezében, és bármelyik pillanatban aktiválhatja. Az Erő kúszik keresztül szemein, mely a kissé túlhevített izgalom homályossá tesz. Amikor észreveszi a csapatot, gondolkodás nélkül felugrik, ebből durba szaltót fejleszt, és a csapat előtt, akitvált fénykarddal érkezik a földre, a Soresu alapállásban, mert ez itt, most elég elrettentő. Megforgatja kardját, és profi módon közelíti meg a kiszemelt áldozatokat. NEm érti miért, ezekben az emberekben erős halált érez. Mintha átjárná őket a sötétség. Kissé hülyén érzi magát, de mégis megszólal. -Kik vagytok, és merre veszitek az irányt?-mondja kissé meglepődött, de tőle nem megszokott nyájas hangon.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Nov 27, 2006 20:49:57 GMT 1
Joe valamiért nagyon ráakar venni bennünket, hogy menjünk el az ő "bázisára", lehet hogy tőrbe akar csalni, jobb lesz ha óvatosan bánnunk vele és kipuhatoljuk a fickót. - Mindjárt odaérünk. - Válaszolok Tremornak és egy sziklaboltíven keresztül megyünk keresztül. Egy kis völgyszerűségbe érkeztünk, mikor egy újabb sötét jedi bukkan fel ki agresszívan kifaggatt minket. - A nevem Darth Vegan. - Mondom és én is felkészülök arra, hogy ha szükség van rá aktiválom fénykardom. - Egyébként egy ősi sír felé tartunk... lehet, hogy el kellene a segítséged...
~Lassan alakul a csappadt. Higgadtság és minden összejön. Marka Ragnos sírjánál fog eldőlni minden...~
|
|
|
Post by Joe Rannen on Nov 27, 2006 20:59:49 GMT 1
Joe mosolyogva teszi el az üvegcsét. Anélkül úgysem jutnak be....elindult hát Vegan melett. A kripta nem volt messze a Völgytõl.
|
|
Tre'Mourth
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
s?t?t jedi
|
Post by Tre'Mourth on Nov 27, 2006 21:00:00 GMT 1
Megfordulok és egy ujabb link alakot látok. -Még hány link ember van ezen a bolygón?!-kérdezem és idegesen felmérem a most jött alakot. Egyre jobban feldühít az, hogy a fénykardjával fenyegetõz. ~Hmm..érzem ebben az Erõt.De ez az alak a többieknél gyengébb...kb az én szintemen lehet!-mondom majd elõveszem a fénykardomat és aktiválom. -Srác...!Te itt nem kérdezhetsz!Csak válaszolhatsz! Ezek után megpörgetem a fénykardomat és bele kezdek a mondókámba. -Te ki vagy?És mit akarsz itt?//Módosítva lett barátom //
|
|
Chivu Lafen
1. szint (10 pont)
S?t?t Szekta
|
Post by Chivu Lafen on Nov 27, 2006 21:14:08 GMT 1
Chivu az első szavakon eléggé elmosolyodik, és meg lesz az első lépése is előre, amikor az a bizonyos szakállas alak szól hozzá. Érzi bennük az erőt. De legfőképp a két elöl álló személyből sugárzik az Erő lángja. A Sötét Erő lángja, amit Chivu mindig is tisztelt. Ekkor odalépne kezet rázni, és elmondani rövid kis mondókáját, de elé ugrik egy cselfes kis mitugrász. A szavai cseppet sem lepik meg Chivut, és érzi benne, hogy eléggé hamari, és tudatlan. Ránéz, és behúzza fénykardját. Mintha pisztolyt tett volna a helyére egy Western filmben, úgy pörgette vissza a helyükre a csillogó fegyvereket, majd lenézően, felhúzott szemöldökkel erre a kis senkire néz. -Te velem ne kötözködj kishaver, mert te benned érzek a legkevesebb erőt a társasgában, és ha iylen ronda lennék...-itt kissé kuncog-..meghúznám magam egy közeli odúban és mókusok csöcséből szedném a lédús anyatejet. Több évet harcoltam már jediként, mintsem eltűrjem egy szemétdomb kötözködését.-mondja hanyagul, majd felhúzza a szemöldökét, és Veganra néz, mert benne értelmesebb lényt vél felfedezni.-Máskor szóljatok a kis barátotoknak, hogy tartsa a leégetett kuvasznyelvét a szájába, mielőtt hozzám szól.-itt szünetet tart, majd komolyabbra fordítva a szót, újra belekezd.-egyébként szívesen csatlakoznék, szerintem elég érdekes dolgokat rejthet aza kripta, ezért megnézném a helyet. Ráadásul magamhoz hasonló emberi lények után kutattam itt, tehát veletek tartok!-mondja, majd elmosolyodik, és ránéz a kis ugribugrira. -Ha ezzela kis pöttömmel nem lesz több gond, akkor tényleg veletek megyek!-mondja, majd ránéz a színezett képűre, és közben haját hátranyalja.
//Ja, és hozzátenném, hogy játékon kívül láthatod a szintemet. Másrészt ez sem számít sokat, de akkor is, ha ezt elnézzük totál irreális a postod. Honnan a fenéből tudta a karatered, hogy gyengébb vagyok nála. Egyrészt nem vagyok gyengébb, csak szint szerint, másrészt mégegyszer mondom, nem tudhatja! Totál padawan szinten vagyunk, így nem érezheted az erőmet!//
|
|
|
Post by Joe Rannen on Nov 28, 2006 15:32:48 GMT 1
joe látja hogy értelmetlen egyezkedni a többiekkel. mélyen csalódott a sötét Jedikben. Az egyik gyenge a másik Sithet játszik...halkan szólal meg:
- Menjetek csak Ragnos kriptájába. Hogy mit találtok ott, nem tudom. én többet tudok tenni egyedül mint akár veletek akár az FSZR-el. nem mondom hogy sok szerencsét kívánok, nem akarok hazudni. - azzal Joe megfodul és elmegy. Azonnal alkalmazza az erõ futás, képességet így sebessége háromszorosa-négyszerese az eredetinek.
lába nyomán porzik a sivatag homokja ahogy kifut a völgybõl. vissza egészen a régi rend bázisáig.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Nov 30, 2006 20:42:28 GMT 1
A két vitázó felet megpróbálom lenyugatatni egy egyszerű mondattal: - Majd a kriptában mutassátok meg mit tudtok srácok. - Mondta Vegan a nála jóval idősebb ám gyengébb sötét jediknél. Szerencsére senki se tudja, hogy valójában hány éves ő csak talán régi mestere, kivel senki se fog erről beszélgetni. Főleg, akkor mikor már megölte. Intek kezemmel és a 4 sötét jedi elindul Marka Ragnos sírja felé a sith nagyurak völgyében. Távolban már egy sziklába vésett eltorlaszolt sith hieroglifás ajtót láttunk ám valami rossz érzés fog el. Nem tudom, hogy pontosan mi, de érzem, hogy baj forg történni. Előreküldöm Chivu-t majd mikor odaér az ajtóhoz és mondaná, hogy semmi baj hátunk mögött kettődarab mély halálhörgés hangzódik fel... Megfordulok és két ősi gyík, a hssissek állnak velünk szembe.
Mérgük kulcs a sötét oldalhoz...
|
|
Tre'Mourth
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
s?t?t jedi
|
Post by Tre'Mourth on Dec 1, 2006 21:04:03 GMT 1
Lehiggadok majd deaktiválom a fénykardomat.Nagyot sóhajtok. ...Hát még még mindíg élnek ilyen....bunkó emberek a Világban?!-kérdezem magamban miközben az övemre kötöm a fénykardomat.Elindulok amerre Vegan elindult...így én is arra megyek.Egyszer csak megállunk majd pár másodperc múlva egy-két szívmegállító halálhörgés halladszik.Megfodulok és látok két gyík-félét. Megrázom a fejemet és elkezdek koncentrálni. -Ez ellen én ugyan nem fogok harcolni!-majd egy ásítás nyomja el a mondat végé. Dolgozzanak csak õk....
|
|