Tre'Mourth
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
s?t?t jedi
|
Post by Tre'Mourth on Dec 4, 2006 14:29:10 GMT 1
-De õ meg nem akart volna ide jönni!-mondom Chivu-nak és elkezdek gondolkodni, hogy mi a bánat lehet ez. ~Mi lehet?!Mi lehet?!-kérdezem magamtól idegesen. Leülök és elkezdek gonolkodni. De sehogy sem jövök rá, hogy mi lehet ez. Már nagyon ideges vagyok és nem bírom tovább. -Ez egy nagy baromság!!!
|
|
|
Post by Darth Vegan on Dec 4, 2006 22:50:54 GMT 1
//Pedig szerintem könnyű feladat volt, a későbbiekhez képest //
~Mi a jelszó? Mi a jelszó?~ - Gondolom magamban majd hirtelen a képernyőre vettem tekintetem. - Hát persze. Nagyon, de nagyon cseles. - Mondom magamban. Odaállok közel a terminál felé és hangosan felé mondom: - Mi a jelszó? A képernyőn az alábbi szöveg jelenik meg és hirtelen kinyítódik a kapu.
Mi a jelszó? Belépés engedélyezve
- Ti sem tudhattátok volna, hogy ez lesz igaz? - Mondom büszkén és megvakarom az orrom. - Na nyomás befele.
~Végre bejutok Marka Ragnos sírjára, végre megtudhatom azokat a titkokat, amiket a jedik elrejtenek mindenki elől; a hatalmat, a tudást, az erő! Mind a miénk lesz!~
|
|
Tre'Mourth
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
s?t?t jedi
|
Post by Tre'Mourth on Dec 5, 2006 19:57:55 GMT 1
Látom, hogy Vegan sikeresen megoldotta a rejtét így nem kell tovább törnöm a fejemet. -Ügyes vagy!De gondolom, hogy bent ennél sokkal nehezebb rejtélyek lesznek és azokat sokkal kvesebb idõ alatt kell megfejteni!Szóval még nagyon gyengék vagyunk4-mondom majd elindulok a sír bejárata felé. Megfordulok majd megszólalok a lehetõ legnyugodtabb hangon. -Na mi van?!Nem jöttök?
|
|
Chivu Lafen
1. szint (10 pont)
S?t?t Szekta
S?t?t Jedi, Shien/Ataru haszn?l?ja
|
Post by Chivu Lafen on Dec 7, 2006 17:01:34 GMT 1
Megrázom a fejemet. ~Hihetetlen, hogy nem jöttem erre rá!Hisz ott volt a szemem elõtt.De nem baj majd a következõnek bizonyítok.-mondom magamban majd megindulok a bejárat felé.
Ránézek Veganra.És unott hangon megszólalok. -Nem...mi sem tudtuk volna ezt!Na de most menjünk befelé mert már az égett bõrû kutya be akar nagyon menni.-mondom pimaszul majd ránézek Tre'Mourth-ra.
Megindulok a sír bejárata felé remélve azzal, hogy valami értelmeset is találunk itt.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Dec 7, 2006 17:26:28 GMT 1
Kinyítodik az ajtó és belép rajta a 3 sötét jedi, az ajtónál megvárom míg a többiek belépnek és a Sith Nagyurak Völgyére szegezem tekintetem. Kezemet szemem felé tartom, mert belesüt a nap szemembe.
Belépek a terembe én is és bezárom az ajtót. A termet hatalmas fáklyák világítják meg és középen egy kőbe vésett térkép található. - Na végre bejutottunk fiúk. Remélem mindenki élvezettel tárja fel a dicső sith múlt rejtélyeit.
//A terem leírása a tiétek.//
|
|
|
Chivu Lafen
1. szint (10 pont)
S?t?t Szekta
S?t?t Jedi, Shien/Ataru haszn?l?ja
|
Post by Chivu Lafen on Dec 7, 2006 20:44:41 GMT 1
Mikor beléptem a sírba izadt homlokom rögtön lehült.Kint a homokos völgyben sokkal de sokkal melegebb van mint itt bent a sírban.A sír falait fáklyák ezrei világítják meg.A sír tetejérõl víz cseppek csöpögnek le.Ennek köszönhetõen a talaj egy picit nedves volt. De nem annyira, hogy elázzon a bakancsom.A égett kutya magához húz egy fáklyát.Én nem akarok ezzel menõzni így csak oda megyek egy fáklyáért és leakasztok.Amikor levettem a fáklyát megláttam egy kis lyukat ahol valamit látok.Kiveszem és látom, hogy ez egy kis tarisznya.Megnézem, hogy mi van benne...egy kis kredit van.Úgy döntök, hogy zsebre vágom.
-Ne hova megyünk?!-kérdezem, mert már untam egy helyben állni
|
|
|
Post by Darth Vegan on Dec 10, 2006 12:21:40 GMT 1
//Nirius te is írj már valamit!//
Körülnézek én is a fáklyákkal kivilágított teremben. A falakat ismerős jelek díszitik: sith írások, olyanok amikel az ajtónál találkoztunk. Most nem próbálom megfejteni őket, hiszen nincs annyi időnk rá és úgy is csak valami olyat írnának benne, amit a Jedi Könyvtárban is olvashattam, csak persze más szemszögből. - Hát először is nézzük meg a térképet. - Mondom, majd odamegyek az előszoba közepén lévő sírmásolathoz, amelynek tetején egy térkép van bevésve.
A sírban 4 szoba található, köztük hosszú és kanyargős folyosók kapcsolódnak a szobákba: - Előszoba - Szentély - Hagyatékok - Sír
- Nos ugyebár a sír felé haladunk, de megtekinthetjük Marka Ragnos ránkhagyott kincseit is. - Mondom zsugorian. - Menjünk jobbra!
Miközben egy macskakővel kirakott folyósokon lépkedünk megfogalmazódott bennem, hogy mi lenne ha összefognánk a jedik ellen és egy kisebb kis csoportot kötnénk a többiekkel, de először ismerkedjünk meg. - Nos kivele, ki hogyan került Korriban vörös földjére? - Teszem fel a kérdést a kettő eddigi ismeretlen alaktól, Tremortól és Chivutól.
|
|
Darth Nirius
4. szint (19 pont)
S?t?t Szekta
S?t?t Jedi, a II. ?s a V. forma haszn?l?ja, FRSZ parancsnok, a Gh?to bolyg? megb?zott vezet?je
|
Post by Darth Nirius on Dec 10, 2006 18:26:02 GMT 1
A terem nem tûnik ismeretlennek. -Én már jártam itt Vegan. Azt hiszem, évekig éltem itt a Sith Akadémián, miután a Jedik azt hitték, megöltek. Itt építettem magamnak új fénykardot. Itt gyakoroltam a Makashi formát. Itt merültem bele igazán a Sötét Oldal mûvészetébe. Nem volt könnyû, fõleg a tu'kata nevû kecskeszerû lények mellett. Minden napom egy harc volt. Harc az életért.- mondom, miközben tovább pásztázom a nyirkos, poros és sötét termet.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Dec 16, 2006 15:52:15 GMT 1
//Oops bocsika teljesen elvesztem! Folytatás Marka Ragnos sírjában, majd megkérném Tre'Mourthot és Chivu Lafent, hogy írjon is oda.//
|
|