|
Puszta
Jun 4, 2006 18:29:16 GMT 1
Post by Joe Rannen on Jun 4, 2006 18:29:16 GMT 1
Joe gyorsan közlekedett hála az erõ futásnak és az erõben szerzett tapasztalatának. Joe hangtalanul és némán közeledett a sötét erõ forrásához amely még egy kicsit gyenge volt de érezte rajta hogy ki lehet tanítani. Ekkor látta meg õket:
|
|
|
Puszta
Jun 4, 2006 18:32:42 GMT 1
Post by Joe Rannen on Jun 4, 2006 18:32:42 GMT 1
Vagy 15 Tuk'Ata közeledett felé. Vicsorgó pofájukból folyt a nyál és mind rá meredtek. Joe gyorsan átlátta a helyzetet, elõvette a lézerkardját és kinyitotta mindkét oldalon majd szétszedte kettõvé. Elvigyorodott majd egy erõ futással a léynel mögé került azokat láthatóan meglepte goyrs eltûnése de a vicsorgást nem hagyták abba. Azonnal rárontottak Joe ra aki már le is vágott kettõt az undorító lények közül. Nagy szerencséjére a falkavezér is aközött a kettõ között volt így a többi kicsit megtorpant és nem támadtak rögtön. Inkább elkezdték körbevenni.
|
|
|
Puszta
Jun 4, 2006 18:35:41 GMT 1
Post by Joe Rannen on Jun 4, 2006 18:35:41 GMT 1
Joe módszeresen elkezdte kaszabolni a dögöket. Kettõ, hat, már nem is számolta, viszont az egyik Tuk'Ata fondorlatosabb volt és háturról belemélyesztette a fogait. Joe ettõl lyan iszonyatos haragra gerjedt hogy nem iskellett kutatnia egy sötét erõ hullához az érzéseiben már jött is. A maradék lények hátrarepültek vagy öt métert és vinyítva húztak el. Joe kikapcsolta kardját majd indult tovább célja felé.
|
|
|
Puszta
Jun 9, 2006 13:05:42 GMT 1
Post by Asajj Ventress on Jun 9, 2006 13:05:42 GMT 1
A hajó megérkezik a Korribani pusztákra.Dooku igy szól: -Azonnal aktiválja a droidokat! -Értem! Ekkor Dooku és a droidok elindulnak Joe Rannen és a csata felé...
|
|
|
Puszta
Jun 16, 2006 12:39:33 GMT 1
Post by Durge on Jun 16, 2006 12:39:33 GMT 1
Végre kilép a hipertérbõl a sérült hajó, fedélzetén L8-L10-el. A hajó igen sérült, de még le lehet vele szállni épségben. L10 ügyesen teszi le a gépet. A Radiant VII nagyot nyikorog mikor a talpaira nehezedik a hatalmas súly, de szerencsére nem esik szét.
|
|
L8-L10
3. szint (15 pont)
Durge elsősz?m? Droidja ?s k?vetője
|
Puszta
Jun 16, 2006 12:55:34 GMT 1
Post by L8-L10 on Jun 16, 2006 12:55:34 GMT 1
L10 kipattan a Radiantból. Hát, nincs túl közel a templomhoz, az biztos. Körbenéz. Valami pusztán van...Elindul. Ekkor emlékezik vissza a Radiantra. Hátrafordul, s megnézi. -Na, ezért vashulladék leszek...-mondja magában. A közelben egy barlang található. Ám mivel nem érdekli túlságosan, visszamegy a Radiantba, ahol ránéz az egyik monitorra. Ezek szerint a templom innen észak-keletre van. Arra kell mennie, hát. Így is tesz. Kilép a radiantból, miután felmérte a károkat, s elindul a templom felé...
|
|
Cris Feran
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Puszta
Jun 16, 2006 18:41:42 GMT 1
Post by Cris Feran on Jun 16, 2006 18:41:42 GMT 1
Cris Feran egy kietlen ,sivár helyen landolt.Sehol senki egy pár fa,mindenhol homok és kő. -Ez milyen hely?!-mondja lenézően, de az arca megváltozik és hozzátesz-De nyugodt.-gondolja magában.Hirtelen düh és gyűlölet fogja el megint. Amit tett a clubban ,az embertelen.Hidegvérrel gyilkolt, ölt és gyilkolt pénzért...Cris kicsit könnyezni kezd és maga iránti szánalom gyullad szivében.Körülnéz és lát.Lát köveket, sivatagot kietlen tájat.De ebben a tájban valahogy gyűlöletet és sötétséget észlel....
|
|
|
Puszta
Jun 16, 2006 19:02:24 GMT 1
Post by Nassain Morden on Jun 16, 2006 19:02:24 GMT 1
A pusztához érve Nassain semmit sem lát, mert még az elõzõnél is jobban fúj a szél, és a por miatt teljesen arcába húzta a csuklyát. Csak a lába elé bír figyelni, és az erõvel keresi azt, aki ott van valahol a pusztán. A köpenyét nagyon meg kell szorítania hogy le ne fújja róla a szélvihar, és néha meg is kell állni, mert képtelenség lépni. De Nassain rendíthetetlenül halad elõre, az átláthatatlan viharban.
|
|
Cris Feran
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Puszta
Jun 16, 2006 19:14:06 GMT 1
Post by Cris Feran on Jun 16, 2006 19:14:06 GMT 1
Cris nem tudja mire számítson.Azt se tuja mé jött ide, de azt tudta itt kell lennie.Közben a gyűlöletet egyre erősebben érezte az óriási viharban és úgy érezte nemsokára történik valami valami, ami rádöbbenti arra, hogy miért is kell itt lennie.Valami küldetése van ezt érezte.Beszáll a pilótafülkébe, ahol aradart bekapcsolva mozgó életet észlel. -Ez meg ki?-csodálkozik... Az a valami vagy valaki egyre közelebb ért a géphez, csak közeledett. Cris izzadt homlokát összeráncolta és fegyverét magához véve elindul a jel irányába:Egy szimpla penge látszódik a porban ő megilyed rászegezi fegyverét, amit már betöltött.Izzad , de azt a titokzatos érzést, amit a vuki gyilkosság óta érez most értette meg. -Te vagy?-mondja minha ismerné az idegent.
|
|
|
Puszta
Jun 16, 2006 19:23:10 GMT 1
Post by Nassain Morden on Jun 16, 2006 19:23:10 GMT 1
A csuklya alól fél szemmel kitekint Nassain, és egy alakot pillant meg, aki fegyvert szegez rá. Lézerkardját direkt ezért aktiválta, hisz nem lehet megbízni senkiben és semmiben. Az alak a klónok hagyományos felszerelésében áll elõtte, a plastoid páncélzatban. Nassain nem érti mit keres itt egy klón katona, de úgy érzi hogy az erõ ide vezette õt, ezért nem ront az alakra, de kardját maga elõtt tartja. -Mit keres itt a köztársaság katonája? Itt Korribanon nincs háború. -Mondja nyugodt, de sejtelmes hangon az Iktotchi.
|
|
Cris Feran
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Puszta
Jun 16, 2006 19:30:14 GMT 1
Post by Cris Feran on Jun 16, 2006 19:30:14 GMT 1
-Nem vagyok, csak voltam a köztársaság katonája!-mondta szintén sejtelmes hangon.Közben érzi ő az aki miatt ide kellett jönnie.Látja a csukja mögül vérvörös izzó szem kukucskál.Kicsit megtorpan mert nem tudja mire számítson egy....de nem is tudja ki ő jedi sith ő ehhez nem szokott hozzá a vukik között. -És nem háborúzni jöttem, csak úgy éreztem , de még mindig úgy érzem itt kell lennem!-ezt már hihetetlen önbizalommal,határtalan tudatossággal mondta. -És maga mit kered itt?-kérdésére tudta a választ csak biztos akart lenni. Közben a szél csendesült a látási viszonyok javultak és az idő tisztult. Ahogy Cris lelki látása.
|
|
|
Puszta
Jun 16, 2006 19:38:09 GMT 1
Post by Nassain Morden on Jun 16, 2006 19:38:09 GMT 1
-Hogy mit keresek itt, azt még jómagam sem tudom, csak azt tudom hogy ide kellett jönnöm. Talán...hmm...ez fura. -mondja Nassain, és a végén elgondolkodik- Te lennél az aki után kutattam?
A szélvihar amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is ment. A nap ismét teljes pompájában süti a poros földet. A sötét jedi leveszi csuklyáját, és a klónpáncélos alakot nézi. Nem gondolta volna hogy egy klón jön ide. A kardját már lejjebb engedte, de még nem kapcsolta ki.
|
|
Cris Feran
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Puszta
Jun 16, 2006 20:00:55 GMT 1
Post by Cris Feran on Jun 16, 2006 20:00:55 GMT 1
Cris leeresztia fegyverét.Minden kétsége elvész.Tudja, ő miatta jött ide , ez nem kérdés de miért, elgondolkozott ezen. -A vukik és a feladat!-üvölt egyet Cris.-Ezért jöttem ide a te ewokokkal szembeni ámokfutásod, és az én mészárlásom az X-clubban a gyűlölet hozott össze minket.Együtt kell folytatnunk utunk.Ez így rendeltetett, muszály így történnie, már értem mindent értek!-mondja Cris és úgy örül mint egy gyerek, ha egy új játékot kap...
|
|
|
Puszta
Jun 16, 2006 20:11:49 GMT 1
Post by Nassain Morden on Jun 16, 2006 20:11:49 GMT 1
Nassain nem érti a dolgot, de tudja hogy õ a keresett személy, és inaktiválja fegyverét, majd az övére csatolja. -Nos van benne valami kedves...nem is tudom a neved. Az én becsületes nevem Nassain Morden. -Mondja a sötét jedi, és a kezét nyújtja. Tudja hogy a klónnal kell folytatnia az útját, és a jövõbeli kalandokat egy kézfogással akarja megalapozni.
|
|
Cris Feran
3. szint (15 pont)
?rny Fejvad?sz
Fejvad?sz
|
Puszta
Jun 17, 2006 8:45:24 GMT 1
Post by Cris Feran on Jun 17, 2006 8:45:24 GMT 1
Cris arcán a selymes mosoly lett látható.Határtalan bizalom övezte-e ismeretlen jelleme felé.Tudta benne meg lehet bízni.Benne meg kell bízni.A fejvadász fő erénye a bizalom, és a megbocsájtás. -A nevem Cris Luisao Feran fejvadász vagyok, de mostantól állok rendelkezésedre nagy jedi!-és nyújtja a kezét.Amikor a két kéz megszorította egymást, egy új kapcsolat, és barátság jön létre.
|
|